Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 700-602 Exam - Cheat-Test.com

Free 700-602 Sample Questions:

Q: 1
Which option describes how storage system scalability is achieved in a scale-up approach?
A. Deduplicating data, which increases the effective capacity of the system
B. Distributing data across nodes to increase aggregate performance
C. Adding capacity to the existing storage system
D. Adding more nodes to the existing storage system
E. Distributing data across SSDs to increase aggregate performance
Answer: C

Q: 2
Which option is the name of the workload generator managed by lometer?
A. Mpstat
B. Load Runner
C. Hammer
D. Dynamo
E. Iostat
F. ORION
Answer: D

Q: 3
Which two options are two characteristics of the Cisco UCS Invicta scaling system router? (Choose two.)
A. The storage router includes a ring buffer.
B. Bond 1 is used to provide management connectivity.
C. Administrators can connect to the storage router through SSH.
D. Cisco UCS Director can be used to manage the storage router.
E. A single virtual IP address is used to manage all storage routers in a single scaling system.
Answer: A,D

Q: 4
Which option describes the steps used by Cisco UCS Invicta to write to flash?
A. 1) receive data, 2) protect data, 3) write data, 4) optimize data
B. 1) receive data, 2) optimize data, 3) protect data, 4) write data
C. 1) receive data, 2) optimize data, 3) write data, 4) protect data
D. 1) receive data, 2) write data, 3) protect data
E. 1) receive data, 2) protect data. 3) optimize data, 4) write data
Answer: B

Q: 5
Which port on the scaling system router must be used for management only?
A. Port 3 Bond 0
B. Port 1 Bond 0
C. Port 2 Bond 0
D. Port 4 Bond 0
Answer: B

Q: 6
Which option is the technology that is used in Cisco UCS Invicta v5.0 to connect a scaling system router to a scaling system node?
A. 802.11ac
B. LSI
C. Ethernet
D. Fibre Channel
E. InfiniBand
Answer: E

Q: 7
Which three options are use cases where enterprise disk systems provide a strong value proposition? (Choose three.)
A. Media applications
B. Transactional applications
C. High-performance computing
D. VDI/desktop visualization
E. Transient data performance
F. Static file storage
G. Long-term archiving
Answer: A,F,G

Q: 8
Which option shows the number of physical SSDs that Ciscso UCS Invicta v5.0 applicances can be ordered with?
A. 22
B. 12 or 24
C. 12
D. 6, 12, or 24
E. 6, 12, 18, or 24
F. 24
Answer: F

Q: 9
Which three options can be chosen from the console administration menu of the Cisco UCS Invicta appliance? (Choose three.)
A. Host Settings
B. iSCSI Settings
C. KVM Settings
D. Alerts
E. LDAP Settings
F. DHCP Settings
Answer: A,B,F

Q: 10
Which option describes how Cisco UCS Invicta uses cache?
A. It uses cache for all reads that are affected by the RAID penalty.
B. It does not use cache for writes, but uses cache for reads.
C. It does not use cache to provide consistent I/O performance.
D. It does not use cache for reads, but uses cache for writes.
E. It uses cache for reads and writes.
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved