Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 700-302 Exam - Cheat-Test.com

Free 700-302 Sample Questions:

Q: 1
What are the two main benefits of Cisco Medianet? (Choose two.)
Select exactly 2 answer(s) from the following:
A. efficient video delivery
B. one-touch ease of use
C. maximized ROI
D. the ability to communicate anywhere at anytime
E. the coexistence of multiple devices in the wireless spectrum
Answer: A,C

Q: 2
Which Cisco solution helps to mitigate the effects of WAN latency while transferring data quickly?
Select exactly 1 answer (s) from the following:
A. Cisco WAAS Express
B. Cisco Medianet
C. Cisco Unified Wireless Network
D. Cisco AnyConnect
Answer: A

Q: 3
Which Cisco solution provides the features that are needed to support the rich-media requirements of medianets? Select exactly 1 answer(s) from the following:
A. Cisco CleanAir technology
B. Cisco Medianet
C. Cisco VideoStream
D. Cisco ClientLink
Answer: B

Q: 4
What is a characteristic of Cisco EnergyWise technology?
Select exactly 1 answer(s) from the following:
A. It works independently of Cisco Catalyst switches.
B. It can turn devices off, but it cannot yet be set to reduce power.
C. It can control IP-enabled building and lighting controllers.
D. It can be used only on Cisco devices.
Answer: C
Cisco EnergyWise is a new energy management architecture that will allow IT operations and facilities to measure and fine-tune power usage to realize significant cost savings. Cisco EnergyWise focuses on reducing power utilization on all devices connected to a Cisco network ranging from Power over Ethernet (PoE) devices such as IP phones and wireless access pointsto IP-enabled building and lighting controllers. It uses an intelligent network-based approach, allowing IT and building facilities operations to understand, optimize, and control power across an entire corporate infrastructure, potentially affecting any powered device.
Reference: http://www.cisco.com/en/US/prod/switches/ps5718/ ps10195/white_paper_c11-514539.html

Q: 5
Which Cisco solution can assist with the adoption of 802.11n by solving problems that are related to the combination of 802.11a/g and 802.11?
Select exactly 1 answer(s) from the following:
A. Cisco ClientLink
B. Cisco Medianet
C. Cisco TrustSec
D. Cisco Telepresence
Answer: A

Q: 6
You need to easily manage the security risks of borderless networks. Which mobility solution uses next-generation remote-access technology to allow users to securely access the network with their device of choice?
Select exactly 1 answer(s) from the following:
A. Cisco Medianet
B. Cisco TrustSec
C. Cisco Virtual Security Gateway
D. Cisco AnyConnect
Answer: D

Q: 7
Which Cisco Borderless Network solution is equipped with a discovery mechanism that provides the ability to gain visibility into the network and applications that it supports?
Select exactly 1 answer(s) from the following:
A. Cisco Integrated Services Router
B. Application Velocity
C. Cisco EnergyWise Orchestrator
D. Cisco Medianet
Answer: B
The first component of Application Velocity is the ability to gain visibility into the network and the applications that it supports.
Reference:
http://www.cisco.com/en/US/solutions/ns1015/ lippis_white_paper_ application_velocity.pdf

Q: 8
What are two roles of Cisco EnergyWise technology on routers and switches? (Choose two.)
Select exactly 2 answer(s) from the following:
A. It coordinates the power management of disparate device types.
B. It promotes sophisticated and granular energy management for PCs and laptops.
C. It provides configuration, management, data aggregation, and console services for the solution.
D. It enforces policy on attached PoE devices.
E. It provides customizable management-level reports to communicate energy savings and environment impact.
Answer: A,D
Cisco EnergyWise Orchestrator is defined by several core components:
• The Cisco EnergyWise Orchestrator server, which provides configuration, management, data aggregation, and console services for the solution
• Cisco EnergyWise technology on routers and switches, which enables coordinated power management of disparate device types and enforces policy on attached PoE devices
• The Cisco EnergyWise Orchestrator PC Client, which enables sophisticated and granular energy management for PCs and laptops
• The Cisco EnergyWise Orchestrator Sustainability Dashboard, which provides customizable management-level reports to communicate energy savings and environmental impact
Reference: http://www.cisco.com/en/US/prod/switches/ ps5718/ps10195/white_paper_c11-514539.html


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved