Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 700-280 Exam - Cheat-Test.com

Free 700-280 Sample Questions:

Q: 1
At what point in the SMTP conversation can the SMTP client send message headers?
A. Between RCPTTO and DATA
B. Between HELO and MAIL FROM
C. Between DATA and a period"." on a single line
D. Between MAIL FROM and RCPTTO
Answer: C

Q: 2
What is the best solution to prevent directory harvest attacks?
A. Create an access list as a content dictionary and match this resource, with a content filter, against incoming emails.
B. Specify all of the legitimate mailbox addresses in the RAT.
C. Enable LDAP Accept.
D. Create an access list as a content dictionary and match this resource, with a message filter, against incoming emails
Answer: C

Q: 3
Which option correctly describes the encryption technologies that should be used with "TLS Preferred" Guaranteed Secure Delivery?
A. Try to use TLS. If it fails, use envelope encryption.
B. Try envelope encryption first. If it fails, use TLS.
C. Always use envelope encryption.
D. Always use TLS. If TLS fails, bounce the message.
Answer: A

Q: 4
While running the system setup wizard, what are the default settings for Senderbase Network Participation and Auto Support?
A. SBNP: on Auto Support: on
B. SBNP: on Auto Support: off
C. SBNP: off Auto Support: off
D. SBNP: off Auto Support: on
Answer: A

Q: 5
By default, how do Outbreak filters avoid quarantining false positives?
A. False positives do not occur as the Anti-Virus engine will check the signature against the incoming mail. Only positive matches against the signature are quarantined for checking later on.
B. False positives are released as updates provide a better description of suspected attachment.
C. Positive matches are not quarantined. They are dropped.
D. All false positives must be quarantined until a Virus signature is received so that they can be checked.
Answer: B

Q: 6
Which of the following two RAT entries will accept mail for example.com and all of its sub-domains? (Choose two.)
A. *@example.com
B. .example.com
C. example.com
D. *@*.example.com
Answer: B, C

Q: 7
A new C-160 has been delivered and needs to be configured. What subnet and C-Series interface does your laptop need to be configured on?
A. Data1192.168.10.0/24
B. Data 2192.168.10.0/24
C. Data2192.168.42.0/24
D. Data1192.168.42.0/24
Answer: D

Q: 8
Which command is used to enable weighted filtering in an Email Security Appliance?
A. policyconfig
B. dictionaryconfig
C. filters
D. weightedconfig
Answer: B

Q: 9
Which option describes when a DLP incident occurs?
A. when potentially sensitive content appears in a message
B. when one or more users receive classified information via email
C. when a system administrator fails to enable the DLP feature key
D. if a message contains a number that looks like a credit card number
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved