Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-684 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-684 Sample Questions:

Q: 1
Your company is a system builder.
The company plans to build client computers that run Windows 7.
You need to identify the minimum legal requirements that must be met by a system builder to sell client computers that run Windows 7.
What should you identify? (Choose all that apply.)
A.Give the end user a recovery DVD.
B.Add the company logo to the Windows 7 startup screen.
C.Apply a Certificate of Authenticity (COA) label to the client computer.
D.Add technical support contact information to the Windows 7 installation.
E.Configure the client computer to run Windows Welcome the first time the computer starts.
Answer: CDE

Q: 2
A customer wants to implement Windows Server 2008 R2 to run a two-node Hyper-V cluster. The cluster will contain six virtual machines that run Windows Server 2008 R2 Enterprise. The six virtual machines will be configured to fail over independently from each other.
How many Windows Server 2008 R2 Enterprise licenses are required?
A. 3
B. 1
C. 12
D. 6
Answer: D

Q: 3
A customer has 60 client computers that run Windows 7 Professional.
The customer expects to add more than 30 client computers that run Windows 7 Professional to the network during the next 12 months.
The customer currently has a Linux server.
The customer wants to change the Linux server for a Windows server. The customer also plans to deploy Microsoft SQL Server.
You need to recommend which software the customer must purchase. The solution must minimize costs.
What should you recommend? (Choose all that apply.)
A.SQL Server 2008 R2 Standard
B.Windows Server 2008 R2 Standard
C.Windows Small Business Server 2011 Essentials (Windows SBS 2011 Essentials)
D.Windows Small Business Server 2011 Premium Add-On (Windows SBS 2011 Premium Add-On)
E.Windows Small Business Server 2011 Standard (Windows SBS 2011 Standard)
Answer: AB

Q: 4
A customer is registered as a public library.
The customer wants to purchase 40 copies of Windows 7 Professional Upgrade and 40 copies of
Microsoft Office 2010 Standard. The customer wants to minimize costs.
Which licensing program should you recommend?
A. Open Value Subscription
B. Full Packaged Product (FPP)
C. Microsoft Open Licensing for Academic
D. OEM
Answer: C

Q: 5
A customer plans to purchase a home computer that has an Intel Core i5 processor and 16 GB of RAM.
The customer plans to use parental controls and Windows Media Center.
The customer has the following requirements:
Use the full capabilities of the available hardware.
Include Windows Media Center.
Include Parental Controls.
Minimize costs.
You need to recommend an operating system for the customer.
Which operating system should you recommend?
A. a 32-bit version of Windows 7 Home Premium
B. a 32-bit version of Windows 7 Professional
C. a 64-bit version of Windows 7 Home Premium
D. a 32-bit version of Windows 7 Ultimate
E. a 64-bit version of Windows 7 Professional
F. a 32-bit version of Windows 7 Enterprise
G. a 64-bit version of Windows 7 Ultimate
H. a 64-bit version of Windows 7 Enterprise
Answer: C

Q: 6
A customer plans to share files on a client computer that runs Windows 7 Professional.
What is the maximum number of devices that are allowed to access the shared files simultaneously?
A. 10
B. 20
C. 1
D. 5
Answer: B

Q: 7
A customer purchases a new client computer that has an OEM license of Windows 7 Professional.
Which version or versions of Windows is the customer allowed to install on the client computer without requiring the purchase of additional licenses? (Choose all that apply.)
A.Windows Vista Business
B.Windows XP Media Center Edition
C.Windows XP Professional
D.Windows XP Tablet PC Edition
E.Windows 2000 Professional
Answer: ACD

Q: 8
A customer plans to purchase a desktop computer and a portable computer for a home business.
The customer requires that each computer have a licensed copy of Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010, and Microsoft PowerPoint 2010.
You need to recommend which licenses the customer must purchase. The solution must minimize licensing costs.
What should you recommend?
A. one retail copy of Microsoft Office Home and Business 2010
B. three OEM copies of Microsoft Office Home and Business 2010
C. one OEM copy of Microsoft Office Home and Student 2010
D. one retail copy of Microsoft Office Home and Student 2010
Answer: A

Q: 9
You work for an OEM reseller.
A customer enrolls in the Open Value Company-wide licensing program.
The customer requires access to the Windows 7 installation media.
You need to tell the customer which party is responsible for providing a physical copy of the installation media.
Who should you tell the customer to contact?
A. Microsoft Support
B. the OEM manufacturer
C. the Volume Licensing Service Center (VLSC)
D. the OEM reseller
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved