Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-659 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-659 Sample Questions:

1. You install Windows Server 2008 R2 Enterprise (Full Installation).
You need to add the Hyper-V role to the server.
What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Run the start /w hvconfig command.
B. Run the start /w ocsetup Microsoft-Hyper-V command.
C. Run the Add-WindowsFeature Hyper-V PowerShell cmdlet.
D. Run the Add-WindowsFeature RSAT-Hyper-V PowerShell cmdlet.
Answer: BC

2. You add the Hyper-V role to your Windows Server 2008 R2 Datacenter server.
You see the following error in the Windows system event log: ° Hype-V launch failed: No-execute (NX) or DEP not enabled on processor 0x0 (check BIOS settings).
You need to be able to start the Hyper-V services.
What should you do?
A. Remove and re-add the Hyper-V role.
B. Restart the Hyper-V Virtual Machine Management service.
C. Enable the Intel XD bit (exclude disable bit) or AMD NX bit (no execute bit).
D. Enable the Intel Virtualization Technology (Intel VT) or AMD Virtualization (AMD -V).
Answer: C

3. You have a Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 server.
You need to join the server to an existing Active Directory Domain Services (AD DS) domain.
Which should you use?
A. ocsetup
B. hvconfig
C. sc config
D. net config
Answer: B

4. You install Windows Server 2008 R2 (Server Core Installation) on a server.
You need to be able to remotely manage storage on the server by using Disk Manager.
What should you do?
A. Install the Microsoft Remote Server Administration Tools (RSAT).
B. Use the DISKPART utility to run the attributes volume clear readonly command for each volume.
C. Run the netsh advfirewall Firewall set rule group="Remote Administration" new enable=yes command.
D. Run the netsh advfirewall Firewall set rule group="Remote Volume Management" new enable=yes command.
Answer: D

5. You have a Windows Server 2008 R2 Hyper-V server with a single network adapter that is connected to a virtual network. The virtual network is configured as External. Virtual machines (VMs) running on the server are not able to communicate with the host server over the network.
You need to ensure that VMs running on the server are able to communicate with the host server over the network.
In Virtual Network Manager, what should you do?
A. Select the Internal only connection type.
B. Select the Private virtual machine network connection type.
C. Select the Allow management operating system to share this network adapter check box.
D. Clear the Allow management operating system to share this network adapter check box.
Answer: C

6. Your company has a Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 environment. You manage the virtual environment by using Microsoft System Center Virtual Machine Manager (VMM) 2008 R2.
You are creating a virtual test environment by installing two child partitions. The test environment must be completely isolated from all production servers.
You need to ensure that the child partitions can communicate with each other.
Which connection type should you configure?
A. Private
B. Internal
C. External
D. Dedicated host
Answer: A

7. You have a Windows Server 2008 R2 Hyper-V server with two network adapters named Adapter1 and Adapter2.
You need to configure the server to host virtual machines (VMs) on different networks.
Which two actions should you perform on the host server? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Set Adapter1 as a management interface.
B. Configure Adapter1 to support jumbo frames.
C. Set Adapter2 in Trunk mode, and configure VM VLAN tags.
D. Disable TCP Chimney support on Adapter2, and configure VM VLAN tags.
Answer: AC

8. You install Windows Server 2008 R2 (Server Core Installation) on a server. The server will store virtual machines (VMs) on a volume that is attached to the server by means of an iSCSI connection.
You need to configure the server so that VMs can be stored on the iSCSI volume.
Which two commands should you run? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. iscsicli listTarget
B. iscsicli qaddTarget
C. iscsicli qloginTarget
D. iscsicli AddConnection
Answer: BC

9. You are configuring a Windows Server?2008?R2 Hyper-V failover cluster. You configure five iSCSI logical unit numbers (LUNs) on shared storage, and you present them to the first server.
Each LUN appears twice in the Disk Management console.
You need to ensure that each LUN appears only once in the Disk Management console.
What should you do?
A. Reset the iSCSI initiator name to the default name.
B. Install and configure Microsoft Multipath I/O (MPIO).
C. In the Disk Management console, rescan the disks.
D. In the Disk Management console, configure shadow copies.
Answer: B

10. You create a virtual machine (VM) on a Windows Server 2008 R2 Hyper-V server. The VM has a single VHD file that is connected to an IDE controller.
You need to add five new virtual disks to the VM. You must minimize the amount of virtual hardware.
What should you do?
A. Add the virtual disks to IDE Controller 0.
B. Add the virtual disks to an existing SCSI controller.
C. Remove the virtual DVD drive, and add the virtual disks to IDE Controller?1.
D. Add five SCSI controllers to the VM, and add one virtual disk to each SCSI controller.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved