Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-652 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-652 Sample Questions:

Q: 1 You evaluate the purchase of a new server for the network.
A hardware supplier recommends a server that has the following hardware configuration:
Dual-core 32-bit processor
4 GB of RAM
One single-port network card
Two SATA hard disks
You need to change the hardware configuration to ensure that you can install the Hyper-V server role.
Which hardware component should you replace?
A. hard disks
B. memory
C. network card
D. processor
Answer: D

Q: 2 Your network contains a server that runs Microsoft System Centre Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008.
You need to enable the Performance and Resource Optimization (PRO) feature on the SCVMM server. What should you do first?
A. Install the Failover Clustering feature.
B. Uninstall the Web Server (IIS) server role.
C. Deploy Microsoft Systems Centre Operations Manager (SCOM) 2007.
D. Deploy Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) 2007.
Answer: C

Q: 3 You use a virtual machine to test a new application. You do not modify the virtual machines management settings.
You create a snapshot of the virtual machine and begin to run several tests.
You need to restart the host computer during the tests. The tests must resume automatically.
What should you do?
A. Restart the host server.
B. Save the virtual machine and then restart the host server.
C. Shut down the virtual machine and then restart the host server.
D. Apply the snapshot of the virtual machine and then restart the host server.
Answer: A

Q: 4 You install the Hyper-V server role on a Windows Server 2008 server.
You restart the server and discover that the Hyper-V Virtual Machine Management service has failed to start. You restart the server again and enable the required BIOS settings for Hyper-V.
After a third restart, the Hyper-V Virtual Machine Management service still fails to start.
You need to ensure that the Hyper-V Virtual Machine Management service starts on the server.
What should you do?
A. Shut down the server, turn off the power, and then turn on the server.
B. Run the ocsetup Microsoft-Hyper-V command and restart the server.
C. Run the oclist | findstr /i Microsoft-Hyper-V command and restart the server.
D. Open the Services console and modify the Log on as settings for the Hyper-V Virtual Machine Management service. Start the service.
Answer: A

Q: 5 You need to enable the Hyper-V server role on a Server Core installation of Windows Server 2008. Which command should you run?
A. cscript scregedit.wsf /AR 0
B. start /w ocsetup Microsoft-Hyper-V
C. start /w servermanagercmd Cinstall Microsoft-Hyper-V
D. winrm quickconfig
Answer: B

Q: 6 You plan to test an application on a virtual machine that runs Windows Vista Service Pack 1 (SP1).
You plan to run multiple tests within the application. Each test modifies the settings of the application.
You install the application and maintain the default settings, and take a snapshot.
You need to start each test by using the default application settings.
What should you do after completing each test?
A. Reset the virtual machine.
B. Revert the virtual machine.
C. Restart the virtual machine.
D. Turn off and then turn on the virtual machine.
Answer: B

Q: 7 You have a server that runs Windows Server 2008. The server is a member of a workgroup and has the following components installed:
Microsoft SQL Server 2005 Express Edition Service Pack (SP2)
Web Server (IIS) server role
IIS 6 Metabase Compatibility role service
IIS 6 WMI Compatibility role service
You attempt to install Microsoft System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 on the server.
The installation fails.
You need to ensure that you can install SCVMM on the server.
What should you do?
A. Disable User Account Control (UAC) on the server.
B. Remove the IIS 6 Metabase Compatibility role service.
C. Replace SQL Server 2005 Express Edition with a different edition.
D. Join the Windows Server 2008 server to an Active Directory domain.
Answer: D

Q: 8 You manage a server that runs Windows Server 2008. The server has the Hyper-V server role installed.
The server hosts three virtual machines named VM1, VM2, and VM3. Integration Services have been installed on all virtual machines.
You need to ensure that VM1 starts before VM2 and VM3 when you restart the Hyper-V server.
Which settings should you modify?
A. automatic Start action
B. automatic Stop action
C. Hyper-V Settings
D. Integration Services
Answer: A

Q: 9 You create two virtual machines named VM1 and VM2.
You need to ensure that VM2 has a dedicated amount of total system resources available on the host machine at all times.
What should you do?
A. For VM1, configure the relative weight settings.
B. For VM1, configure the virtual machine limit settings.
C. For VM2, configure the virtual machine reserve settings.
D. For VM2, configure the limit processor functionality settings.
Answer: C

Q: 10 You have a server named Server1 that runs Windows Server 2008. Server1 has the Hyper-V role installed.
You create a virtual machine named VM1 that runs Windows NT Server 4.0 and uses a dynamically
expanding disk.
Applications on VM1 fail or freeze.
You need to ensure that applications run successfully on VM1.
What should you do?
A. Add a legacy network adapter.
B. Enable the Limit processor functionality setting.
C. Convert the dynamically expanding disk to a fixed disk.
D. Run setup.exe from the Integration Services setup disk.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved