Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-649 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-649 Sample Questions:

1. A domain controller named DC12 runs critical services. Restructuring of the organizational unit hierarchy for the domain has been completed and unnecessary objects have been deleted. You need to perform an offline defragmentation of the Active Directory database on DC12. You also need to ensure that the critical services remain online. What should you do?
A. Start the domain controller in the Directory Services restore mode. Run the Defrag utility.
B. Start the domain controller in the Directory Services restore mode. Run the Ntdsutil utility.
C. Stop the Domain Controller service in the Services (local) Microsoft Management Console (MMC). Run the Defrag utility.
D. Stop the Domain Controller service in the Services (local) Microsoft Management Console (MMC). Run the Ntdsutil utility.
Answer: D

2. Your company has a domain controller server that runs Windows Server 2008. The server is routinely backed up over the network from a dedicated backup server that runs Microsoft Windows Server 2003. Your manager asks you to prepare the domain controller for disaster recovery independent of the routine backup procedures. You attempt to back up the system state data for the domain controller, but you are unable to launch the Backup utility. You need to back up system state data from the Windows Server 2008 domain controller server. What should you do?
A. Add your user account to the local Backup Operators group.
B. Use the Server Manager feature to install the Windows Server Backup feature.
C. Use the Server Manager feature to install the Removable Storage Manager feature.
D. Deactivate the backup job that is configured to back up the Windows Server 2008 domain controller server on the Windows Server 2003 backup server.
Answer: B

3. Your company has an Active Directory forest that has six domains. The company has 15 sites. The company requires a new distributed application that uses a custom application directory partition named ResData for data replication. The application is installed on one member server in five sites. You need to configure the five member servers to receive the ResData application directory partition for data replication. What should you do?
A. Run the Dcpromo utility on the five member servers.
B. Run the Regsvr32 command on the five member servers.
C. Run the Wbadmin command on the five member servers.
D. Run the RacAgent utility on the five member servers.
Answer: A

4. Your company has an Active Directory forest. The company requires a new distributed application that uses a custom application directory partition named ResData. You need to implement the ResData application directory partition for data replication. Which are the two utilities that you can run to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Dnscmd
B. Ntdsutil
C. Wbadmin
D. RacAgent
E. Regsvr32
Answer: A,B

5. Your company has an Active Directory forest as shown in the following table.
There are 10 domain controllers in each domain. You use the Remote Desktop utility from your workstation in the ma.corp.contoso.com domain.
You are modifying the folder permissions on a file server named FS1 in the ca.corp.contoso.com domain.
When you use the Microsoft Windows Explorer utility to access the Security tab of the folders, you discover that some entries start with S-1-5-21 and no account name is listed.
You need to ensure that the Security tab of the folders display the account names.
What should you do?
A. Configure the FS1 server as a Global Catalog server.
B. Modify the schema to enable replication of the friendlynames attribute to the Global Catalog.
C. Move the RID Master role in the ma.corp.contoso.com domain to a domain controller that does not hold the Global Catalog.
D. Move the Infrastructure Master role in the ma.corp.contoso.com domain to a domain controller that does not contain the Global Catalog.
Answer: D

6. Your company has three Active Directory domains in a single forest. You install a new Active DirectoryCenabled application. The application extends the Active Directory schema with new user attributes. You discover a significant increase in the Active Directory replication traffic to the Global Catalogs after the new application is installed. You need to prevent the new attributes from being replicated to the Global Catalogs. What should you do?
A. Uninstall the application.
B. Delete the new attributes from the Active Directory schema.
C. Change replication interval to 9990 for the DEFAULTIPSITELINK object.
D. Modify the properties in the Active Directory schema for the new attributes.
Answer: D

7. Your company has a branch office that is configured as a separate Active Directory site. The site has an Active Directory domain controller. The Active Directory site requires a local Global Catalog server to support a new application. You need to configure the domain controller in the branch office as a Global Catalog server. Which tool should you use?
A. The Dcpromo.exe utility
B. The Computer Management console
C. The Active Directory Domains and Trusts console
D. The Active Directory Sites and Services console
E. The Server Manager console
Answer: D

8. Your company, Contoso, Ltd., has an Active Directory forest that has 12 domains. The company has 24 offices. One of the branch offices has 40 users. The users are members of a universal group that grants them access to resources in all the 24 offices. The branch office has a domain controller named Contoso17. The branch office is connected to the corporate network by a 128-Kbps WAN connection. The WAN connection is available only during business hours. Users report that they are unable to log on to the network after business hours. You need to enable user logons at any time of the day. What should you do?
A. Configure Contoso17 as a bridgehead server for the branch office site.
B. Enable universal group membership caching for the branch office site.
C. Decrease the replication interval on the site link that connects the branch office to the corporate network.
D. Increase the replication interval on the site link that connects the branch office to the corporate network.
E. Deploy a read-only domain controller (RODC) at the branch office site.
Answer: B

9. Your company has a main office and five branch offices. The Active Directory forest of the company is configured as a single domain that has four sites. The domain has a server with Active Directory Certificate Services (AD CS) installed and configured as an Enterprise Root Certificate Authority (CA). The Enterprise Root CA certificate is installed on all computers in the domain. You install a new application on all computers. The company security policy requires that the application must use only Lightweight Directory Access Protocol over Secure Sockets Layer (LDAPS). You discover that the application is unable to connect to a global catalog server in a remote site. You need to test the LDAPS connection between the client computer and the global catalog server in the remote site. What should you do?
A. Run the Ldp.exe tool.
B. Run the Repadmin.exe tool.
C. Run the Certification Authority console.
D. Run the Active Directory Sites and Services console.
Answer: A

10. You have a Windows server core installation of Windows Server 2008. The installation was completed by using the default settings. You plan to make the server accessible to the domain users. You need to change the server name. You also need to join the server to the domain. Which tool should you run?
A. Netsh.exe
B. Netdom.exe
C. Ocsetup.exe
D. Oclist.exe
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved