Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-640 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-640 Sample Questions:

1. Your company, Contoso, Ltd., has a main office and a branch officE. The offices are connected by a WAN link.
Contoso has an Active Directory forest that contains a single domain named ad.contoso.com.
The ad.contoso.com domain contains one domain controller named DC1 that is located in the main officE. DC1 is configured as a DNS server for the ad.contoso.com DNS zonE. This zone is configured as a standard primary zone.
You install a new domain controller named DC2 in the branch officE. You install DNS on DC2.
You need to ensure that the DNS service can update records and resolve DNS queries in the event that a WAN link fails.
What should you do?
A. Create a new stub zone named ad.contoso.com on DC2.
B. Configure the DNS server on DC2 to forward requests to DC1.
C. Create a new standard secondary zone named ad.contoso.com on DC2.
D. Convert the ad.contoso.com zone on DC1 to an Active Directory-integrated zone.
Answer: D

2. Your company has a DNS server that has 10 Active Directory integrated zones.
You need to provide copies of the zone files of the DNS server to the security department. What should you do?
A. Run the dnscmd /ZoneInfo command.
B. Run the ipconfig /registerdns command.
C. Run the dnscmd /ZoneExport command.
D. Run the ntdsutil > Partition Management > List commands.
Answer: C

3. Your company has a single Active Directory domain named intranet.adatum.com. The domain controllers run
Windows Server 2008 and the DNS server rolE.
All computers, including non-domain members, dynamically register their DNS records.
You need to configure the intranet.adatum.com zone to allow only domain members to dynamically register DNS records.
What should you do?
A. Set dynamic updates to Secure Only.
B. Enable zone transfers to Name Servers.
C. Remove the Authenticated Users group.
D. Deny the Everyone group the Create All Child Objects permission.
Answer: A

4. Your company has a main office and a branch officE. The company has a single-domain Active Directory forest.
The main office has two domain controllers named DC1 and DC2 that run Windows Server 2008. The branch office has a Windows Server 2008 read-only domain controller (RODC) named DC3.
All domain controllers hold the DNS Server server role and are configured as Active Directory-integrated zones. The DNS zones only allow secure updates.
You need to enable dynamic DNS updates on DC3. What should you do?
A. Run the Ntdsutil.exe > DS Behavior commands on DC3.
B. Run the Dnscmd.exe /ZoneResetType command on DC3.
C. Reinstall Active Directory Domain Services on DC3 as a writable domain controller.
D. Create a custom application directory partition on DC1. Configure the partition to store Active Directory-integrated zones.
Answer: C

5. You have a single Active Directory domain. All domain controllers run Windows Server 2008 and are configured as DNS servers. The domain contains one Active Directory-integrated DNS zone.
You need to ensure that outdated DNS records are automatically removed from the DNS zone. What should you do?
A. From the properties of the zone, enable scavenging.
B. From the properties of the zone, disable dynamic updates.
C. From the properties of the zone, modify the TTL of the SOA record.
D. From the command prompt, run ipconfig /flushdns.
Answer: A

6. You have a domain controller that runs Windows Server 2008 and is configured as a DNS server. You need to record all inbound DNS queries to the server.
What should you configure in the DNS Manager console?
A. Enable debug logging.
B. Enable automatic testing for simple queries.
C. Enable automatic testing for recursive queries.
D. Configure event logging to log errors and warnings.
Answer: A

7. Your network consists of an Active Directory forest named contoso.com. All servers run Windows Server 2008.
All domain controllers are configured as DNS servers. The contoso.com DNS zone is stored in the ForestDnsZones Active Directory application partition.
You have a member server that contains a standard primary DNS zone for dev.contoso.com. You need to ensure that all domain controllers can resolve names for dev.contoso.com.
What should you do?
A. Create a NS record in the contoso.com zone.
B. Create a delegation in the contoso.com zone.
C. Create a standard secondary zone on a Global Catalog server.
D. Modify the properties of the SOA record in the contoso.com zone.
Answer: B

8. Your network contains an Active Directory forest. All domain controllers run Windows Server 2008 and are configured as DNS servers. You have an Active Directory-integrated zone for contoso.com.
You have a UNIX-based DNS server.
You need to configure your Windows Server 2008 environment to allow zone transfers of the contoso.com zone to the UNIX-based DNS server.
What should you do in the DNS Manager console?
A. Disable recursion.
B. Create a stub zone.
C. Create a secondary zonE.
D. Enable BIND secondaries.
Answer: D

9. Your network consists of an Active Directory forest that contains one domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2008 and are configured as DNS servers. You have two Active Directory-integrated zones: contoso.com and nwtraders.com.
You need to ensure a user is able to modify records in the contoso.com zonE. You must prevent the user from modifying the SOA record in the nwtraders.com zone.
What should you do?
A. From the DNS Manager console, modify the permissions of the contoso.com zone.
B. From the DNS Manager console, modify the permissions of the nwtraders.com zone.
C. From the Active Directory Users and Computers console, run the Delegation of Control Wizard.
D. From the Active Directory Users and Computers console, modify the permissions of the Domain Controllers organizational unit (OU).
Answer: A

10. Your network consists of an Active Directory forest that contains one domain. All domain controllers run
Windows Server 2008 and are configured as DNS servers. You have an Active Directory-integrated zone. You have two Active Directory sites. Each site contains five domain controllers.
You add a new NS record to the zone.
You need to ensure that all domain controllers immediately receive the new NS record. What should you do?
A. From the DNS Manager console, reload the zone.
B. From the Services snap-in, restart the DNS Server service.
C. From the command prompt, run repadmin /syncall.
D. From the DNS Manager console, increase the version number of the SOA record. Answer: C

11. You have a domain controller named DC1 that runs Windows Server 2008. DC1 is configured as a DNS server for contoso.com.
You install the DNS Server server role on a member server named Server1 and then you create a standard secondary zone for contoso.com. You configure DC1 as the master server for the zone.
You need to ensure that Server1 receives zone updates from DC1. What should you do?
A. On Server1, add a conditional forwarder.
B. On DC1, modify the permissions of contoso.com zonE.
C. On DC1, modify the zone transfer settings for the contoso.com zone.
D. Add the Server1 computer account to the DNSUpdateProxy group.
Answer: C

12. Your network consists of a single Active Directory domain. All domain controllers run Windows Server 2008 and are configured as DNS servers. A domain controller named DC1 has a standard primary zone for contoso.com.
A domain controller named DC2 has a standard secondary zone for contoso.com.
You need to ensure that the replication of the contoso.com zone is encrypted. You must not lose any zone data. What should you do?
A. On both servers, modify the interface that the DNS server listens on.
B. Convert the primary zone into an Active Directory-integrated zonE. Delete the secondary zone.
C. Convert the primary zone into an Active Directory-integrated stub zonE. Delete the secondary zone.
D. Configure the zone transfer settings of the standard primary zonE. Modify the Master Servers lists on the secondary zone.
Answer: B

13. Your network consists of a single Active Directory domain. The domain contains 10 domain controllers. The domain controllers run Windows Server 2008 and are configured as DNS servers. You plan to create a new Active Directory-integrated zone.
You need to ensure that the new zone is only replicated to four of your domain controllers. What should you do first?
A. Create a new delegation in the ForestDnsZones application directory partition.
B. Create a new delegation in the DomainDnsZones application directory partition.
C. From the command prompt, run dnscmd and specify the /enlistdirectorypartition parameter.
D. From the command prompt, run dnscmd and specify the /createdirectorypartition parameter.
Answer: D

14. Your company has a single Active Directory domain named intranet.contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2008. The domain functional level and the forest functional level are set to Windows 2000 native mode.
You need to ensure the UPN suffix for contoso.com is available for user accounts. What should you do first?
A. Raise the contoso.com forest functional level to Windows Server 2003 or Windows Server 2008.
B. Raise the contoso.com domain functional level to Windows Server 2003 or Windows Server 2008.
C. Add the new UPN suffix to the forest.
D. Change the Primary DNS Suffix option in the Default Domain Controllers Group Policy Object (GPO) to contoso.com.
Answer: C

15. Your company has an Active Directory forest that contains only Windows Server 2003 domain controllers. You need to prepare the Active Directory domain to install Windows Server 2008 domain controllers.
Which two tasks should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Run the adprep /forestprep command.
B. Run the adprep /domainprep command.
C. Raise the forest functional level to Windows Server 2008.
D. Raise the domain functional level to Windows Server 2008.
Answer: A,B

16. Your company has a single Active Directory domain. All domain controllers run Windows Server 2003. You install Windows Server 2008 on a server.
You need to add the new server as a domain controller in your domain. What should you do first?
A. On the new server, run dcpromo /adv.
B. On the new server, run dcpromo /createdcaccount.
C. On a domain controller run adprep /rodcprep.
D. On a domain controller, run adprep /forestprep.
Answer: D

17. Your company, Contoso, Ltd., has offices in North America and EuropE. Contoso has an Active Directory forest that has three domains.
You need to reduce the time required to authenticate users from the labs.eu.contoso.com domain when they access resources in the eng.na.contoso.com domain.
What should you do?
A. Decrease the replication interval for all Connection objects.
B. Decrease the replication interval for the DEFAULTIPSITELINK site link.
C. Set up a one-way shortcut trust from eng.na.contoso.com to labs.eu.contoso.com.
D. Set up a one-way shortcut trust from labs.eu.contoso.com to eng.na.contoso.com.
Answer: C

18. Your company has two Active Directory forests named contoso.com and fabrikam.com. Both forests run only domain controllers that run Windows Server 2008.
The domain functional level of contoso.com is Windows Server 2008. The domain functional level of fabrikam.com is Windows Server 2003 Native mode.
You configure an external trust between contoso.com and fabrikam.com.
You need to enable the Kerberos AES encryption option. What should you do?
A. Create a new forest trust and enable forest-wide authentication.
B. Raise the forest functional level of contoso.com to Windows Server 2008.
C. Raise the forest functional level of fabrikam.com to Windows Server 2008.
D. Raise the domain functional level of fabrikam.com to Windows Server 2008.
Answer: D

19. Contoso, Ltd. has an Active Directory domain named ad.contoso.com. Fabrikam, Inc. has an Active Directory domain named intranet.fabrikam.com.
Fabrikam s security policy prohibits the transfer of internal DNS zone data outside the Fabrikam network. You need to ensure that the Contoso users are able to resolve names from the intranet.fabrikam.com domain. What should you do?
A. Create a new stub zone for the intranet.fabrikam.com domain.
B. Configure conditional forwarding for the intranet.fabrikam.com domain.
C. Create a standard secondary zone for the intranet.fabrikam.com domain.
D. Create an Active Directory integrated zone for the intranet.fabrikam.com domain.
Answer: B

20. Your company has an Active Directory domain named ad.contoso.com. The domain has two domain controllers named DC1 and DC2. Both domain controllers have the DNS Server server role installed.
You install a new DNS server named DNS1.contoso.com on the perimeter network. You configure DC1 to forward all unresolved name requests to DNS1.contoso.com.
You discover that the DNS forwarding option is unavailable on DC2.
You need to configure DNS forwarding on the DC2 server to point to the DNS1.contoso.com server.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Clear the DNS cache on DC2.
B. Delete the Root zone on DC2.
C. Configure conditional forwarding on DC2.
D. Configure the Listen On address on DC2.
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved