Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-633 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-633 Sample Questions:

1. You are preparing a project plan in Microsoft Office Project Professional 2007. You are collaborating with your colleagues in the plan development process.
You need to store the project plan in a central location without its assignments appearing on the My Tasks page for any resource.
What should you do?
A. Publish the project plan to Microsoft Office Project Server 2007.
B. Save a workspace for the project plan in Microsoft Office Project Professional 2007.
C. Save the project plan to Microsoft Office Project Server 2007.
D. Provision a project workspace site in Microsoft Office Project Server 2007.
Answer: C

2. A project plan is published in Microsoft Office Project Server 2007. The resources include contractors who do not have Project Server user accounts.
In Microsoft Office Project Professional 2007, you need to save a version of the file that allows the contractors to modify your plan prior to publishing it.
What should you do?
A. Save the project to Project Server, and then e-mail the URL of your Project Server to the contractors.
B. Publish the project plan to Project Server, and then e-mail the URL of your Project Server to the contractors.
C. Select the Work Offline option, save the file, and then e-mail the URL of the Project Server to the contractors.
D. Save the project plan using the Save for Sharing option, and then e-mail the file to the contractors.
Answer: D

3. You are one of a group of project managers. Each project manager has several projects saved to Microsoft Office Project Server 2007. Some of these projects are in the planning phase, and their assignments are not visible on the My Tasks page for any resource in Microsoft Office Project Web Access.
You need to see a list of all of your projects with assignments that are visible on the My Tasks page for any resource.
What should you do?
A. In Microsoft Office Project Professional 2007, retrieve the list of projects from the Project Server Published Store.
B. In Microsoft Office Project Professional 2007, retrieve the list of projects from the Project Server Working Store.
C. In Project Web Access, display the Proposals and Activities page.
D. In Project Web Access, review the list of sites and workspaces for which you have permissions.
Answer: A

4. You have a list of tasks to manage by using Microsoft Office Project Server 2007.
In Microsoft Office Project Web Access, you need to detail these tasks in a manner that allows for assignment of resources and promotion to a project plan.
What should you do?
A. Create a proposal, and then assign resources to tasks.
B. Create a Microsoft SharePoint task list, and then make it visible to senior management.
C. Create a Microsoft SharePoint task list, and then make it visible to the relevant resources.
D. Add tasks to your timesheet to show the proposed work.
Answer: A

5. You create a proposal in Microsoft Office Project Web Access. You want to publish the proposal, although resource assignments are not yet approved.
You need to assign named resources without changing their availability in Microsoft Office Project Server 2007. What should you do?
A. Assign generic resources to the proposal, and then publish it.
B. Assign team resources to the proposal, and then publish it.
C. Publish the proposal, and publish the resource plan.
D. Publish the proposal, and save the resource plan.
Answer: D

6. In Microsoft Office Project Web Access, you create a task list in Microsoft Windows SharePoint Services.
You need to submit this task list as a potential project to your department managers by using the workflow functionality of Project Web Access.
What should you do?
A. Create a new activity by importing your task list.
B. Create a resource plan.
C. Create a proposal by importing your task list.
D. Create new tasks in your timesheet representing the proposed activities.
Answer: C

7. You are working on a proposal for a project that will be published and available in Microsoft Office Project Web Access. For this proposal, tasks have fixed durations, and resources have different availability throughout the timeline of the work.
You need to assign resources to the proposal according to their availability. What should you do?
A. Ensure that resources are not overallocated by assigning only one resource to each task in the proposal.
B. Build a team for the proposal, and then assign the appropriate resource to each task.
C. Build a team with team resources for the proposal, and then assign the appropriate team resource to each task.
D. Create a resource plan for the proposal, and then calculate resource availability from the resource plan.
Answer: D

8. You have been assigned to manage a small project for which the resources can work only part-time. Because you are not a full-time project manager and do not have a license for Microsoft Office Project Professional 2007, you want to publish the project in Microsoft Office Project Web Access.
You need to create the plan for this small project and assign resources to it. What should you do?
A. Create an activity plan with a resource plan.
B. Create an activity plan, and then assign resources to tasks.
C. Create a proposal, and then assign resources to tasks.
D. On the Project Center page, create a new project.
Answer: A

9. Over the next fiscal quarter, several resources will spend 25 percent of their time on sales support work. You want to allocate this time, but you do not have a license for Microsoft Office Project Professional 2007.
In Microsoft Office Project Server 2007, you need to reduce resource availability to account for the sales support tasks.
What should you do?
A. Direct resources to use administrative time entries for the described sales support work.
B. Create an activity, and then assign resources to tasks.
C. Create a proposal, and then assign resources to tasks.
D. Create an activity with a resource plan.
Answer: D

10. You are managing an activity plan in Microsoft Office Project Server 2007. You identify additional tasks with complex dependencies and multiple resources per task.
You need to modify the activity plan to accommodate the additional tasks and allow resources to continue to track their work by using timesheets.
What should you do?
A. Create a new activity plan with the new tasks.
B. Convert the activity plan into a project, and then add the new tasks.
C. Export the activity plan to a Microsoft Office Excel worksheet, and use the worksheet to create a task list. Then add the new tasks.
D. Export the activity plan to a Microsoft Office Excel worksheet, and use the worksheet to create a proposal. Then add the new tasks.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved