Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-623 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-623 Sample Questions:

1. You are a consumer support technician.
A user downloads and installs the latest drivers for the audio devices from the manufacturer's Web site. Before the installation, all devices on the computer worked properly.
After installing the new drivers, the computer fails to produce any sound.
You need to ensure that the sound card functions properly.
What should you do?
A. Uninstall the sound card driver and scan it for hardware changes.
B. Click the Roll Back Driver button on the Driver tab of the Sound card dialog box.
C. Click the Update Driver button on the Driver tab of the System speaker dialog box.
D. Click the Roll Back Driver button on the Driver tab of the System speaker dialog box.
Answer: B

2. You are a consumer support technician. You install a new video adapter on a computer that runs Windows Vista. The video adapter supports the Windows Aero interface.
You notice that the bitmap images displayed in different applications appear blurred on the screen.
You need to resolve the blurred images in these applications.
What should you do?
A. Decrease the hardware acceleration level.
B. Set the Colors drop-down list box to Medium (16 bit).
C. Set the Screen resolution drop-down list box to 800 x 600.
D. Set the Appearance setting to Windows Vista Basic.
Answer: A

3. You are a consumer support technician. A customer wants to upgrade an existing Microsoft Windows XP Service Pack 2 computer to Windows Vista.
You need to ensure that the computers hardware and software are compatible with Windows Vista.
What should you do?
A. From the Windows Vista DVD, run setup /U.
B. Download and install the Windows Vista Upgrade Advisor.
C. From the Windows XP CD-ROM, run setup /checkupgradeonly.
D. Boot the Windows XP computer using a Microsoft Windows Preinstallation Environment (WinPE) CD-ROM and run Chkdsk.
Answer: B

4. You are a consumer support technician.
A user wants to install Windows Vista on a new portable computer that is secured by using the Bit Locker technology. The user also wants to implement native, multi-factor authentication on the computer.
You need to install Windows Vista and configure the indicated security.
What two actions should you choose? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two)
A. Configure BitLocker to use a USB Flash Drive to store the Startup key.
B. Configure BitLocker to use a USB Flash Drive to store the Recovery password.
C. Create two partitions and enable the first partition with BitLocker. Then, install Windows Vista on the second partition.
D. Create two partitions and install Windows Vista on the second partition. Then, enable BitLocker on the second partition.
Answer: A,D

5. You are a consumer support technician. You must install Windows Vista on a customers computer.
During installation, the Windows Vista installation wizard fails to detect any hard disks on the computer.
You need to ensure that Windows Vista detects the hard disks on the computer during installation.
What should you do?
A. Reorder the boot sequence in the BIOS to start from the internal hard disk drive.
B. Restart the computer using the Windows Vista DVD and select the Repair your computer option.
C. During the installation process, select the Load driver option.
D. During the installation process, select the Drive options (advanced) option.
Answer: C

6. You are a consumer support technician. A user has a computer that runs the 32-bit version of Microsoft Windows XP Professional. The computer hardware supports 64-bit operating systems.
The user wants to run a 64-bit application.
You need to configure the computer to run the 64-bit application without losing the user data on the computer.
Which two tasks should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Run the Windows Easy Transfer tool.
B. Perform a clean installation of the Windows Vista 64-bit edition.
C. Download and install the Application Compatibility Toolkit (ACT) 5.0.
D. Download and install all the latest updates from the Windows Update site.
Answer: A,B

7. You are a consumer support technician.
A customer upgrades a Microsoft Windows XP computer to Windows Vista. The customer reports that one of their productivity applications no longer works.
You verify that the application is compatible with Windows Vista.
You need to ensure that the customer can use the productivity application.
What should you do?
A. Reinstall the application.
B. From a command prompt, reg.exe load hku.
C. Run the Registry Editor utility. Delete all keys that contain app.2600.
D. Download and install the Windows Vista Upgrade Advisor.
Answer: A

8. You are a consumer support technician. A user has three computers that run Microsoft Windows XP. Each computer has a different audio card.
The user plans to upgrade to Windows Vista.
You need to verify whether the audio cards on the other computers are compatible with Windows Vista.
What should you do?
A. From the Windows Vista installation media, run setup /U.
B. From the Windows XP installation media, run setup /checkupgradeonly.
C. Download and install the latest version of Microsoft DirectX.
D. Download and install the Windows Vista Upgrade Advisor.
Answer: D

9. You are a consumer support technician. A user has a custom-built gaming computer that runs Microsoft Windows XP Professional. The computer is connected to a network.
The user upgrades the operating system of the computer to Windows Vista. After the upgrade, the computer displays low-quality graphics and is unable to access the network.
You need to improve the quality of the graphics display. You also need to establish network connectivity for the computer.
What should you do?
A. Scan the computer by using Windows Vista Upgrade Advisor.
B. Update the Windows Experience Index score in Performance Information and Tools.
C. Obtain and install the latest drivers from the hardware vendors Web site.
D. Use the Device Manager to scan for hardware changes.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved