Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-621 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-621 Sample Questions:

1. You have two computers. One computer runs Microsoft Windows XP Media Center Edition. The other computer is joined to a domain and runs Microsoft Windows XP Professional.
You need to upgrade both computers to Microsoft Windows Vista. You must achieve this goal while retaining the existing data, functionality, and applications.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents a part of the solution. Choose two.)
A. Upgrade the Windows XP Media Center Edition computer to Microsoft Windows Vista Business Edition.
B. Upgrade the Windows XP Media Center Edition computer to Microsoft Windows Vista Home Premium Edition.
C. Upgrade the Windows XP Professional computer to Microsoft Windows Vista Business Edition.
D. Upgrade the Windows XP Professional computer to Microsoft Windows Vista Home Premium Edition.
Answer: B,C

2. You administer your companys network. All client computers run Microsoft Windows Vista.
A standard user reports that they are unable to install an application.
You need to install the application.
What should you do?
A. While the standard user is logged on, at the consent prompt, click Continue and install the application.
B. While the standard user is logged on, at the credential prompt, provide administrative credentials.
C. Create a .pwl file that stores administrative credentials. Double-click the installation file.
D. Copy the contents of the CD-ROM to the local hard disk. Run the application installation from the local hard disk.
Answer: B

3. You configure parental controls on your computer for your childs user account.
Your child logs on with a different account and is able to access inappropriate Web sites.
You need to ensure that your child cannot access inappropriate Web sites.
What should you do?
A. Enable Microsoft Windows Firewall.
B. Disable the default administrator account.
C. Use password protection for all user accounts.
D. Configure Web sites you approve of in the list of Trusted Sites of Microsoft Windows Internet Explorer.
Answer: C

4. You are using Microsoft Windows Internet Explorer 7 on your computer.
You need to print only the graphic on a Web page.
How should you print the graphic?
A. Use the Page Setup option and select only the graphic.
B. Use the Print Preview feature and select only the graphic.
C. Use the Print option from the File menu.
D. Use the Microsoft XML Paper Specification (XPS) Document image printer.
Answer: B

5. You implement Parental Controls game restrictions for your child on your computer. You select the TEEN rating game restriction.
Your child is still able to run some inappropriate games.
You need to prevent access to all inappropriate games.
What should you do?
A. Configure the Game Restrictions parental control to disallow games that are not rated.
B. Configure the Game Restrictions parental control to block games that have intense violence.
C. Configure Windows Defender to remove high alert items.
D. Configure Microsoft Internet Explorer in Protected Mode.
Answer: A

6. You set up Really Simple Syndication (RSS) subscription feeds on your computer.
You need to view the RSS subscription feed in XML format.
What should you do?
A. Disable the Turn on feed reading view option.
B. Enable the Always use Clear Type for HTML option.
C. Configure the RSS feed to be sent to your e-mail client.
D. Enable the Automatically download attached files option.
Answer: A

7. You configure a subscription to a Really Simple Syndication (RSS) feed that often includes large videos.
You need to minimize delay while watching the videos.
What should you do?
A. Configure the RSS feed to download attached files.
B. Configure the RSS feed to retain the most recent items.
C. Enable the Turn on feed reading view option of the RSS feed.
D. Enable the Automatically mark feed as read when reading a feed option of the RSS feed.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved