Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-620 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-620 Sample Questions:

1.Your computer runs Microsoft Windows XP Professional. The computer also runs 20 third-party applications. You plan to upgrade your computer to Microsoft Windows Vista.
The functionality of the existing 20 applications must be maintained even after you upgrade your computer.
You need to ascertain whether the hardware and software on the Windows XP Professional computer will support the upgrade.
What should you do?
A.Run the mbsacli.exe command.
B.Run the winnt32.exe /checkupgradeonly command.
C.Run the Microsoft Windows Vista Upgrade Advisor application.
D.Compare the Microsoft Windows XP Professional system hardware against the Microsoft Windows Vista Hardware Compatibility List (HCL).
Answer: C

2.Your computer has the following hardware configuration:
512 MB of RAM
10-GB hard disk
933-MHz processor
64-MB video adapter.
You want to install Microsoft Windows Vista on this computer.
You need to identify which hardware component fails to meet the minimum hardware requirements.
Which hardware component should you choose?
A.memory
B.processor
C.hard disk
D.video adapter
Answer: C

3.You need to configure a new computer to dual-boot to the following operating systems:
Microsoft Windows XP Professional
Microsoft Windows Vista
Which two procedures should you perform? (Each correct answer presents a complete solution.
Choose two.)
A.Create two partitions. Install Windows XP Professional on the first partition. Boot the computer from the Windows Vista DVD-ROM. Install Windows Vista on the second partition.
B.Create two partitions. Install Windows Vista on the first partition. Boot from the Windows XP Professional installation CD-ROM. Install Windows XP Professional on the second partition.
C.Create one partition. Install Windows XP Professional on the partition. From Windows XP Professional launch the Windows Vista setup utility. Install Windows Vista in the same partition.
D.Create two partitions. Install Windows XP Professional on the first partition. From Windows XP Professional launch the Windows Vista setup utility. Install Windows Vista on the second
partition.
Answer: A,D

4.You perform a clean installation of Microsoft Windows Vista on the first partition. Then, you install Microsoft Windows XP Professional on the second partition of the same machine.?
You are able to log on to Windows XP Professional but do not have the option to boot to Windows Vista.
You need to be able to dual boot the computer.
What should you do?
A.Run the bootcfg.exe application with the /fastdetect option.
B.Perform a clean installation of Windows Vista on the first partition.
C.Run the msconfig.exe application and change the order of the operating systems in the boot.ini file.
D.Edit the boot.ini file. Add the following line:
Multi(0)Disk(0)Rdisk(0)Partition(1)\Microsoft Windows
Answer: B

5.Your computer runs Microsoft Windows XP Professional. You share your computer with two other co-workers.
You purchase a new computer. You install Microsoft Windows Vista on the new computer.
You need to migrate the following content from the old computer to the new computer:
All system and program settings
All users settings
Only the content in the C:\Appdata folder
Which tool should you use?
A.File and Settings Transfer wizard
B.Application Compatibility toolkit
C.Windows Automated Installation toolkit
D.Microsoft Windows Easy Transfer wizard
Answer: D

6.Your computer runs Microsoft Windows 2000 with Service Pack 3.
You need to upgrade your computer to Microsoft Windows Vista. You must achieve this goal without reinstalling the applications.
What should you do?
A.First upgrade the computer to Microsoft Windows XP Professional, and then upgrade to Windows Vista.
B.Install Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4 on the computer. Start a Windows Vista upgrade from an installation DVD.
C.Install Windows Vista into a separate partition. Use the Windows Easy Transfer wizard to upgrade your settings to the Windows Vista operating system.
D.Copy your user profile to a removable media. Perform a clean installation of Windows Vista.
Copy your user profile to the C:\Users directory.
Answer: A

7.Your computer runs Microsoft Windows Vista Home Basic edition.
You need to record television programs by using Microsoft Windows Media Center. You add a compatible TV tuner.
What should you do next?
A.Configure Windows Media Center to recognize the tuner.
B.Install Windows Media Center.
C.Upgrade to Microsoft Windows Vista Home Premium edition.
D.Run a Microsoft Windows Update scan against the Microsoft Update servers.
Answer: C

8.Your computer runs Microsoft Windows Vista Home Basic edition.
When you attempt to upgrade your computer to Microsoft Windows Vista Ultimate
edition by booting from the DVD-ROM, you receive the following warning message:
"The partition you selected might contain files from a previous Microsoft Windows
installation. If it does, these files and folders will be moved to a folder named Microsoft Windows.old. You will be able to access the information in Microsoft Windows.old, but you will not be able to use your previous version of Microsoft Windows."
You need to complete the upgrade.
What should you do?
A.Boot into safe mode. Launch the setup.exe application from the Windows Vista Ultimate edition DVD-ROM.
B.Boot from the Windows Vista Ultimate edition DVD-ROM and click the command prompt
option. Use the diskpart utility to create a new primary partition for the Windows Vista Ultimate edition installation.
C.Log on to the Windows Vista Home Basic edition installation. Launch the setup.exe application from the Windows Vista Ultimate edition DVD-ROM, and then click the Custom (Advanced) option.
D.Log on to the Windows Vista Home Basic edition installation. Launch the setup.exe application from the Windows Vista Ultimate edition DVD-ROM, and then click the Upgrade option.
Answer: D

9.You administer your companys network. All client computers run Microsoft Windows Vista.
A standard user reports that they are unable to install an application.
You need to install the application.
What should you do?
A.While the standard user is logged on, at the consent prompt, click Continue and install the application.
B.While the standard user is logged on, at the credential prompt, provide administrative credentials.
C.Create a .pwl file that stores administrative credentials. Double-click the installation file.
D.Copy the contents of the CD-ROM to the local hard disk. Run the application installation from the local hard disk.
Answer: B

10.You install Microsoft Windows Vista on a new computer that is not connected to the Internet.
After you log on, you receive a warning message about an unknown device.
You need to prevent the display of the warning message until you download an available hardware driver.
What are the two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A.Disable the device.
B.Uninstall the device.
C.Select the Ask me again later option from the warning message details.
D.Select the Dont show this message again for this device option from the warning message details.
Answer: A,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved