Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-599 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-599 Sample Questions:

Q: 1
You are signing a Windows Phone 7 application. The application must use a dynamic application key to access a companys web services. You need to recommend a way to help keep the application secure.
What should you recommend?
A. Create a proxy web service to retrieve the application key.
B. Store the application key in a resource file associated to the application project.
C. Encrypt the application key and store it in the Application.Resources section of the App.xaml.cs file.
D. Use a custom class in the same assembly as the WebClient object that contains a string property holding the application key.
Answer: A

Q: 2
You are designing a Windows Phone 7 application. The application must be able to receive data from a Microsoft Windows Communication Foundation (WCF) web service. You need to ensure that authentication requests are passed to the WCF web service. What should you recommend.?
A. OpenID protocol
B. Windows Identity Framework (WIF)
C. Window Live ID Single Sign-On (SSO)
D. basic authentication with credentials in the header
Answer: D

Q: 3
A Microsoft Windows Communication Foundation (WCF) service is hosted on a web server. You need to recommend the binding that can be used to access the WCF service from a Windows Phone 7 application.
Which binding should you recommend?
A. NetTcpBinding
B. BasicHttpBinding
C. WSHttpBinding
D. WSDualHttpBinding
Answer: B

Q: 4
You are designing a Windows Phone 7 application that receives data from a third-party RESTful service. The data is in JSON format. You need to recommend a way to consume the service. What should you recommend?
A. Use the WebClient object.
B. Use the WebResponse object.
C. Use the wsHttpBinding of Microsoft Windows Communication Foundation (WCF).
D. Use the basicHttpBinding of Microsoft Windows Communication Foundation (WCF).
Answer: A

Q: 5
You are designing a Windows Phone 7 application that receives data from a Microsoft Windows Communication Foundation (WCF) service. A WCF service call fails when a user receives a phone call after the WCF service call begins but before it completes. You need to ensure that the WCF service call succeeds. What should you recommend?
A. Check the results of the completed event and retry the WCF service call if no data exists.
B. Handle the deactivated and activated events and retry the WCF service call if it did not complete.
C. Examine the error property of the completed event and retry the WCF service call if an error occurred.
D. Add a try/catch block around the WCF service call and retry the WCF service call if an exception has been caught.
Answer: B

Q: 6
You are designing a Windows Phone 7 application. You need to store data so that it will be available if the application is resumed. What should you recommend?
A. In the application Deactivated event handler, save data to the PhoneApplicationService.State dictionary. In the application Launching event handler, read the data from the PhoneApplicationService.State dictionary.
B. In the application Deactivated event handler, save the data to the PhoneApplicationService.State dictionary. In the application Activated event handler, read the data from the PhoneApplicationService.State dictionary.
C. In the application Closing event handler, save the data to the PhoneApplicationService.State dictionary. In the application Activated event handler, read the data from the PhoneApplicationService.State dictionary.
D. In application Closing event handler, save the data to the PhoneApplicationService.State dictionary.
E. In application Launching event handler, read the data from the PhoneApplicationService.State dictionary.
Answer: B

Q: 7
You are designing a Windows Phone 7 application. If a user receives a phone call while the application is running, the application loses some input when the user returns to the application after completing the phone call. You need to update the application so it restores user input when the application is resumed, but not when the application is restarted. Which option should you recommend for
saving user input?
A. ResourceDictionary
B. ApplicationSettings
C. PhoneApplicationService
D. Application.Current.Host.Settings
Answer: C

Q: 8
You are designing a Windows Phone 7 application. You need to ensure that application data is stored locally in the smallest uncompressed format. What should you recommend?
A. XML serialization
B. JSON serialization
C. binary serialization
D. DataContractSerializer
Answer: C

Q: 9
You are designing a Windows Phone 7 application that uses multiple pages for the entry of user data. A user can freely navigate among the pages in the application at any time. The user can also perform actions that use a launcher or chooser object to select data to populate data entry fields.
You need to recommend a way for page data to persist when the user navigates through the
application. What should you recommend?
A. Add a button to the page with a Click event that persists the page data to IsolatedStorage when the button is clicked.
B. Add NavigatedTo and NavigatedFrom events that retrieve and store page data by using the State property of the PhoneApplicationService object when the events are executed.
C. Add logic to the Application_Launching and Application_Closing events that retrieve and store page data to IsolatedStorage when the events are executed.
D. Add logic to the Application_Deactivated and Application_Activated events that retrieve and store page data by using the State property of the PhoneApplicationService object when the events are executed.
Answer: B

Q: 10
You are designing a Windows Phone 7 application to work with large files that will be stored on a device.
The application must be able to use the fastest method available to read and write large files. You need to recommend a data serialization method that ensures the fastest performance for reading and writing data. What should you recommend?
A. XmlSerializer
B. BinaryReader and BinaryWriter
C. DataContractSerializer
D. DataContractJsonSerializer
Answer: B

Q: 11
You are designing a Windows Phone 7 application that depends on having a network connection.
The network connection occasionally becomes unavailable. The application must not poll to see if a network connection is available. Application data must be available when the application is closed and reopened. You need to ensure that application data is available when the network connection returns.
What should you recommend?
A. Use the NetworkChange.NetworkAddressChanged event and save the data to isolated storage.
B. Use the NetworkInterface.GetIsNetworkAvailable method and save the data to isolated storage.
C. Use the NetworkInterface.GetIsNetworkAvailable method and save the data to the PhoneApplicationService.State dictionary.
D. Use the NetworkChange.NetworkAddressChanged event and save the data to the PhoneApplicationService.State dictionary.
Answer: A

Q: 12
You are designing a Windows Phone 7 application that refreshes data from the network. The application will retrieve data when the phone is active. You need to stop network activity when the screen on the phone is locked. What should you recommend?
A. Handle the Obscured event of the applications root PhoneApplicationFrame object.
B. Handle the Unobscured event of the applications root PhoneApplicationFrame object.
C. Handle the Application_Deactivated event of the applications root PhoneApplicationFrame object.
D. Set the ApplicationIdleDetectionMode property of the applications PhoneApplicationService object to Disabled.
Answer: A

Q: 13
You are designing a Windows Phone 7 application. The application will use toast notifications to alert the user to critical information. You need to modify the attributes of the toast notification to ensure that the user is informed of the critical nature of the information. What should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)
A. Set the title to Critical.
B. Set the background color to red.
C. Set the subtitle to Attention required.
D. Change the icon to an exclamation point.
E. Change the display duration to display the notification until it is tapped.
Answer: C, A

Q: 14
You are designing a solution that includes a Windows Phone 7 application and server-based data. The application must alert the user when new data is available on the central server. You need to recommend a strategy that presents notifications on a device whether the application is running or not running. Which notification solution should you recommend?
A. ShellTileSchedule
B. raw notification
C. toast notification
D. tile notification
Answer: C

Q: 15
You are designing a Windows service that will send push notifications to a Windows Phone 7 application.
You need to recommend a way for the Microsoft Push Notification Service (MPNS) to delay delivery of the notification. Which HTTP header should you recommend?
A. Date
B. X-MessageID
C. X-NotificationClass
D. X-WindowsPhone-Target
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved