Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-564(CSharp) Exam - Cheat-Test.com

Free 70-564(CSharp) Sample Questions:

Q: 1 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. In Active Directory, your company has configured user accounts to provide access to resources. Now your company requires that users must be able to access the resources through the application. As the technical support, your company asks you to make sure of this. In the Web.config file, which XML fragment should be used?
A. <authentication mode="Forms" /><identity impersonate="true" />
B. <authentication mode="Forms" /><identity impersonate="false" />
C. <authentication mode="Windows" /><identity impersonate="true" />
D. <authentication mode="Windows" /><identity impersonate="false" />
Answer: C

Q: 2 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. The company posts some requirements for the application: the developers must be able to select the layout that must be applied to the pages in the application; the developers must be able to modify the layout of the pages while not modify the source code; maintain a consistent page layout. So what action should you perform to make sure of these?
A. After a master page that uses multiple Web Part zones is created, you should disable membership and personalization for the application.
B. You must make sure that all pages use multiple Web Part zones, and then enable membership and personalization for the application.
C. After multiple themes are created for the application, you should specify a theme for the application in the Web.config file.
D. After multiple master pages are created for the application, you should specify the master page for the application in the Web.config file.
Answer: D

Q: 3 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. This morning you receive an order from your company, you are asked to evaluate an application design. This application design specifies that data should be stored in a Microsoft SQL Server 2008 database, retrieved by using a DataContext object, displayed by using GridView controls. You have to identify an appropriate data source control. The data source control you choose must be able to be used in the application design. So of the following data source controls, which one should be used?
A. You should choose to use LinqDataSource
B. You should choose to use ObjectDataSource
C. You should choose to use SqlDataSource
D. You should choose to use XmlDataSource
Answer: A

Q: 4 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. The application will permit users to enter HTML content into a Web form. The HTML content will be stored in a Microsoft SQL Server database. The company requires that the must be able to be posted to the page and potentially harmful script cannot be stored in the database. Since you are the technical support, your company asks you to make sure of this. So what should you do to accomplish this task? (choose more than one)
A. The ValidateRequest attribute of the @Page directive should be set to true.
B. The ValidateRequest attribute of the @Page directive should be set to false.
C. In the Web.config file, the validateRequest attribute ListView of the pages element should be set to true.
D. When saving the text to the database, you should make use of the Server.HtmlDecode method.
E. When saving the text to the database, you should make use of the Server.HtmlEncode method.
Answer: B, E

Q: 5 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo.
According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. In the application, a Web form is created by you. Then a TextBox control and a Button control are added to the form. The input text from the TextBox control is stored in a database when the user clicks the Button control. In order to verify whether the input data is valid before it is stored in the database, a Validation control is added to the form by you. You check and find that users who have Javascript disabled in their Web browsers can store invalid data in the database. But according to the company security policy, only valid data is allowed to be submitted to the database.
Since you are the technical support, your company asks you to make sure of this. So what
action should you perform?
A. Only when the Page.IsValid property is True, you should use the Click event handler of the Button control to submit the data.
B. The CausesValidation property of the Button control should be set to True.
C. The ValidateRequest="true" attribute should be added to the Page directive of the Web form.
D. Before data is stored on the Click event handler of the Button control, call the Page.Validate method.
Answer: A

Q: 6 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. You will not deploy the application on a Web farm or a Web garden scenario. The company requires that the application must stores shopping cart data for each user for the entire lifetime of an active session and the shopping cart data can be stored regardless of
browser settings. You must make sure that the application has the optimal performance for the shopping cart data. So of the following storage mechanisms, which one should be used to store the shopping cart data?
A. In-memory of the Web server process should be used as the storage.
B. Cookies should be used as the storage.
C. State server should be used as the storage.
D. Microsoft SQL Server should be used as the storage.
Answer: A

Q: 7 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. The individual pages of the application will be updated frequently. The application startup time should be reduced to the least after page modifications. So what action should be performed to achieve this goal?
A. All application code should be copied to the App_Code folder.
B. All application code should be copied to the Bin folder.
C. You should precompile the application along with the fixed assembly names by using the aspnet_compiler utility.
D. You should precompile the application along with the pages to be updated by using the aspnet_compiler utility.
Answer: C

Q: 8 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. Developers often update individual pages. You must make sure that the updating of individual pages does not affect the time needed to load the other pages to the Web site. So what action should you perform to make sure of this?
A. After the application as a Web application project, you should copy only the markup files and compiled assemblies to the deployment server and copy only the updated files to the deployment server when a page is updated.
B. After the application is created as a Web site project, you should copy the entire application to the deployment server and copy only the updated files to the deployment server when a page is updated.
C. After the application as a Web application project, you should copy the entire application to the deployment server and copy only the updated files to the deployment server when a page is updated.
D. After the application as a Web site project, you should use the updateable option to pre-compile the application. And then you should copy only the updated files to the deployment server when a page is updated.
Answer: B

Q: 9 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. Multiple master pages will be used by the application. Each master page will have an Image control named ImageControl1. ImageControl1 will be added directly to some master pages and added to the other master pages through a user control. The company wants that the content pages of the application be able to dynamically reference the image displayed by ImageControl1. As the IT support, you have to make sure of this. So what should you do? (choose more than one)
A. Code each master page class to assign the image displayed by ImageControl1 by using the Page_PreInit method.
B. You should call the Page.FindControl method to return a reference to ImageControl1 on each content page.
C. Code each master page class to implement a common interface that exposes the ImageUrl property of the Image control.
D. You should create a strongly typed master page reference by using the @ MasterType directive on each content page.
Answer: C, D

Q: 10 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. Now you are asked to upgrade an ASP.NET application from Microsoft Visual Studio 2003 to Microsoft Visual Studio 2008. Besides this, you have to upgrade Microsoft .NET Framework 1.1 to the .NET Framework 3.5. You should use as little development effort as possible when you upgrade the ASP.NET application. So what action should you perform?
A. After a new Visual Studio 2008 Web application project is created, you should add the existing files from the Visual Studio 2003 Web application project to the new project.
B. You should upgrade the application to a Visual Studio 2008 Web site project.
C. You should upgrade the application to a Visual Studio 2008 Web application project.
D. After a new Visual Studio 2008 Web site project is created, you should add the existing files from the Visual Studio 2003 project to the new project.
Answer: C

Q: 11 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. You will deploy the application to an intranet server in your company. The company requires that the application must meet the following requirements: users must be able to using their Active Directory credentials to log on to the application; when an unauthenticated user accesses the pages in the application, each page must display controls for user name and password. Since you are the technical support, your company asks you to make sure of this. So what action should you perform?
A. You should make use of Forms authentication.Use the ActiveDirectoryMembershipProvider class.
B. You should make use of Windows authentication.Enable impersonation.
C. You should make use of Windows authentication.Disable impersonation.
D. You should make use of Forms authentication.Use the SqlMembershipProvider class.
Answer: A

Q: 12 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo.
According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. There are 10 Web forms in the application. Each Web form displays customer information. The customer information is retrieved from the database by using a data-bound Web server control. According to the company requirement, it requires the data-bound Web Server control which must display a single record at a time and permits the user to page through multiple customer records, besides this, it must be able to create, update, and delete customer records in the database and use a different layout on each Web form to display customer information.
As the company IT support, the company manager asks you to make sure of this.
Of the following data-bound Web server control, which one should you choose to use?
A. FormView
B. DetailsView
C. DataList
D. ListView
Answer: A

Q: 13 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo. According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. The SiteMapPath control and a SiteMapProvider object are used by the application. In the application, there is a page named ReadArticle.aspx that displays an article. By using the ArticleId value, the article is retrieved from a Microsoft SQL Server 2008 database. The value is obtained as a QueryString parameter. According to the company requirement, the ReadArticle.aspx page must be able to be used to view articles. Since you are the IT support, you are asked to make sure of this. You must achieve this goal while not constructing a SiteMapNode node for each article. So what action should you perform?
A. In order to make sure of this, you need to invoke the ResolveSiteMapNode method.
B. In order to make sure of this, you need to handle the SiteMap.SiteMapResolve event.
C. In order to make sure of this, you need to invoke the AddNode method.
D. In order to make sure of this, you need to invoke the GetRootNodeCore method.
Answer: B

Q: 14 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo.
According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. There is a Microsoft SQL Server 2005 database in the company network. Now you receive an order from your company, you are asked to display data from this database. You write the stored procedure below. (Line numbers are used for reference only.)
1 CREATE PROCEDURE GetEventHistory
2 AS
3 SELECT HistoryID, EventName, EventDescription
4 FROM EVENTHistory FOR XML AUTO
Your company posts two requirements for the Web page design: each row from the database must be displayed on a separate row on the Web page; the result must be displayed in a GridView control. You must make sure that the Web page design meets the two requirements.
So What should you do?(Choose more than one)
A. You should modify line 4 of the stored procedure in the following manner. FROM EVENTHistory FOR XML AUTO, ROOT('XML')
B. You should retrieve data for the GridView control by using LINQ to XML.
C. You should retrieve data for the GridView control by using the SqlDataSource control.
D. You should retrieve data for the GridView control by using the XmlDataSource control.
E. You should modify line 4 of the stored procedure in the following manner. FROM EVENTHistory
Answer: C, E

Q: 15 You are an application developer and you have about two years experience in developing ASP.NET-based applications by using Microsoft ASP.NET. Now you are employed in a company named Wiikigo.
According to the company requirement, you are using the .NET Framework 3.5 to create an ASP.NET application. In the application, each page will contain a disclaimer that will use a Label control. The Label control on each page will need to support localization in English and German. You have to implement a resource file strategy, the strategy must meets the following requirements:
A German-region user views the disclaimer in German.
All other users view the disclaimer in English.
What should you do? (choose more than one)
A. For each page without any culture specified, create a resource file. Place the files in the App_LocalResources directory.
B. For each page for the en-US culture, create a resource file. Place the files in the App_LocalResources directory.
C. For each page for the ge culture, create a resource file. Place the files in the App_LocalResources directory.
D. For each page for the ge-GE culture, create a resource file. Place the files in the App_GlobalResources directory.
E. For each page without any culture specified, create a resource file. Place the files in the App_GlobalResources directory.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved