Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-559(CSharp) Exam - Cheat-Test.com

Free 70-559(CSharp) Sample Questions:

Q: 1
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. The customer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the customer. Now according to the customer requirement, you are creating an auditing application to display the trusted ClickOnce applications. The applications are installed on a computer. Now you need the auditing application to display the origin of each trusted application. In the options below, which code segment should you use?
A. ApplicationTrustCollection trusts;trusts = ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrusts; foreach (ApplicationTrust trust in trusts) { Console.WriteLine(trust.ToString());}
B. ApplicationTrustCollection trusts;trusts = ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrusts; foreach (ApplicationTrust trust in trusts) { Console.WriteLine(trust.ExtraInfo.ToString());}
C. ApplicationTrustCollection trusts;trusts = ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrusts; foreach (object trust in trusts) { Console.WriteLine(trust.ToString());}
D. ApplicationTrustCollection trusts;trusts = ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrusts; foreach (ApplicationTrust trust in trusts) { Console.WriteLine(trust.ApplicationIdentity.FullName);}
Answer: D

Q: 2
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. The customer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the customer. There's an SQL query that takes one minute to execute. You execute the SQL query asynchronously by using the following code:
AsyncResult ar = cmd.BeginExecuteReader();
When you're executing the SQL query is executing, you have to execute a method named DoWork(). It takes one second for the method to execute. When the SQL query is executing, DoWork() must run as many times as possible. In the options below, which code segment should you use?
A. while (ar.AsyncWaitHandle == null) { DoWork();}dr = cmd.EndExecuteReader(ar);
B. while (Thread.CurrentThread.ThreadState == ThreadState.Running) { DoWork();}dr cmd.EndExecuteReader(ar);
C. while (!ar.IsCompleted) { DoWork();}dr = cmd.EndExecuteReader(ar);
D. while (!ar.AsyncWaitHandle.WaitOne()) { DoWork();}dr = cmd.EndExecuteReader(ar);
Answer: C

Q: 3
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. The customer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the
customer. Now according to the customer requirement, you create a DirectorySecurity object for the working directory. The customer wants you to identify the user accounts and groups that have read and write permissions. So on the DirectorySecurity object, which method should you use?
A. the AccessRuleFactory method
B. the GetAuditRules method
C. the GetAccessRules method
D. the AuditRuleFactory method
Answer: C

Q: 4
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. The customer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the customer. Now according to the customer requirement, you create a Web site with membership and personalization enabled. Now you must store the membership information by using an existing CRM database. You have to implement the Membership Provider. What should you do?
A. A new SqlMembershipProvider should be added to the Web.config file.
B. You should create a custom Membership Provider inheriting from MembershipProvider.
C. Create a custom MembershipUser inheriting from MembershipUser.
D. In the Web.config file, you modify the connection string to connect to the CRM database.
Answer: B

Q: 5
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. The customer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the customer. Now according to the customer requirement, you create a Web Form which is for members only. The behavior of the Web site varies according to the role of the user. The Web site creates user accounts by using the ASP.NET Membership control. You have to identify whether a user is a member of a particular role. What should you do?
A. You should pass the role names to User.IsInRole.
B. You should pass the role names to Roles.RoleExists.
C. You should pass the user names to Membership.GetUser.
D. You should pass the user names and passwords to Membership.ValidateUser.
Answer: A

Q: 6
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. The
customer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the customer. The customer needs to compress an array of bytes. So you are writing a method to compress bytes. The bytes are passed to the method in a parameter named document. The contents of the incoming parameter have to be compressed. Which code segment should you use?
A. MemoryStream stream = new MemoryStream(document);GZipStream zipStream = new GZipStream(stream, CompressionMode.Compress);zipStream.Write(document, 0, document.Length);zipStream.Close();return stream.ToArray();
B. MemoryStream outStream = new MemoryStream();GZipStream zipStream = new GZipStream(outStream, CompressionMode.Compress);zipStream.Write(document, 0, document.Length);zipStream.Close();return outStream.ToArray();
C. MemoryStream inStream = new MemoryStream(document);GZipStream zipStream = new GZipStream(inStream, CompressionMode.Compress); MemoryStream outStream = new MemoryStream();int b;while ((b = zipStream.ReadByte()) != -1) { outStream.WriteByte((byte)b);} return outStream.ToArray();
D. MemoryStream inStream = new MemoryStream(document);GZipStream zipStream = new GZipStream(inStream, CompressionMode.Compress); byte[] result = new byte[document.Length];zipStream.Write(result, 0, result.Length); return result;
Answer: B

Q: 7
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. The customer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the customer. The customer needs to compress an array of bytes. So you are writing a method. The array is passed to the method in a parameter named document. You need to compress the incoming array of bytes and return the result as an array of bytes. Which code segment should you use?
A. MemoryStream strm = new MemoryStream(document);DeflateStream deflate = new DeflateStream(strm, CompressionMode.Compress); byte[] result = new byte[document.Length];deflate.Write(result, 0, result.Length); return result;
B. MemoryStream strm = new MemoryStream();DeflateStream deflate = new DeflateStream(strm, CompressionMode.Compress);deflate.Write(document, 0, document.Length);deflate.Close();return strm.ToArray();
C. MemoryStream strm = new MemoryStream(document);DeflateStream deflate = new DeflateStream(strm, CompressionMode.Compress);deflate.Write(document, 0, document.Length);deflate.Close();return strm.ToArray();
D. MemoryStream inStream = new MemoryStream(document);DeflateStream deflate = new DeflateStream(inStream, CompressionMode.Compress); MemoryStream outStream = new MemoryStream();int b;while ((b = deflate.ReadByte()) != -1) { outStream.WriteByte((byte)b);} return outStream.ToArray();
Answer: B

Q: 8
You work as the developer in an IT company. Recently your company has a big customer. Thecustomer runs a large supermarket chain. You're appointed to provide technical support for the customer. Now you are creating a class library according to the customer requirement. The class library contains the class hierarchy defined in the following code segment. (Line numbers areincluded for reference only.)
1 public class Group { 2 public Employee[] Employees; 3 } 4 public class Employee { 5 public string Name; 6 } 7 public class Manager : Employee { 8 public int Level; 9 }
You create an instance of the Group class then populate the fields of the instance. You receive InvalidOperationException when you use the Serialize method of the XmlSerializer class to serialize the instance. Besides this, you receive the following error message: "There was an error generating the XML document." In order to successfully use the XmlSerializer class to serialize instances of the Group class, you have to modify the code segment. And you must make sure that the XML output contains an element for all public fields in the class hierarchy. What should you do?
A. Insert the following code between lines 1 and 2 of the code segment: [XmlElement(Type = typeof(Employees))]
B. Insert the following code between lines 1 and 2 of the code segment: [XmlArray(ElementName="Employees")]
C. Insert the following code between lines 1 and 2 of the code segment: [XmlArrayItem(Type = typeof(Employee))] [XmlArrayItem(Type = typeof(Manager))]
D. Insert the following code between lines 3 and 4 of the code segment: [XmlElement(Type = typeof(Employee))] andInsert the following code between lines 6 and 7 of the code segment: [XmlElement(Type = typeof(Manager))]
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved