Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-554(CSharp) Exam - Cheat-Test.com

Free 70-554(CSharp) Sample Questions:

Q: 1 A client application calls a Web service named Math. Both the client application and Math are configured with a Web Services Enhancements (WSE) 3.0 policy named Secure to validate anonymous access for certificate security. A Web reference to the Math Web service is added to the client application's project using Microsoft Visual Studio 2005. When the client application is built and executed, a SoapException exception is thrown with the following message.
The security requirements are not met because the security header is not included in the incoming message.
You need to ensure that the application runs without throwing the SoapException exception. What should you do?
A. Add the following attribute to the Math proxy class definition.[Microsoft.Web.Services3.Policy("Secure")]
B. Set the Name property for the WebServiceBindingAttribute attribute on the Math proxy class definition to MathWseSoap.
C. Add the following attribute to the Math proxy class
definition.[Microsoft.Web.Services3.Policy("anonymousForCertificateSecurity")]
D. Modify the Math proxy class so that it derives from the following
protocol.System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol
Answer: A

Q: 2 A Web service application uses Web Services Enhancements (WSE) 3.0. A class named RejectUnknownActorFilter is derived from the SoapFilter class. The RejectUnknownActorFilter class throws a SoapException exception if the request contains an unexpected actor. A class defines a policy assertion as follows. (Line numbers are included for reference only.)
01 public class RequireActorAssertion : PolicyAssertion {
02 public override SoapFilter
03 CreateClientInputFilter(FilterCreationContext context) {
04 return null;
05 }
06 public override SoapFilter
07 CreateClientOutputFilter(FilterCreationContext context) {
08 return null;
09 }
10 public override SoapFilter
11 CreateServiceInputFilter(FilterCreationContext context) {
12 return null;
13 }
14 public override SoapFilter
15 CreateServiceOutputFilter(FilterCreationContext context) {
16 return null;
17 }
18 }
You need to ensure that the Web service rejects any SOAP request that contains an unexpected actor.
Your code must minimize the server resources used to process the request. What should you do?
A. Replace line 04 with the following line of code.return new RejectUnknownActorFilter();
B. Replace line 08 with the following line of code.return new RejectUnknownActorFilter();
C. Replace line 12 with the following line of code.return new RejectUnknownActorFilter();
D. Replace line 16 with the following line of code.return new RejectUnknownActorFilter();
Answer: C

Q: 3 You write a Web service that uses Web Services Enhancements (WSE) 3.0 for security. The Web service must support both the kerberosSecurity policy and the mutualCertificateSecurity policy. Both policies have the same options set for encryption and signatures.
You need to ensure that the Web service can use either policy.
What should you do?
A. Create two policy files: one with the kerberosSecurity policy, and the other with the
mutualCertificateSecurity policy.
B. Create one policy file that contains a policy element for the kerberosSecurity policy and a policy element for the mutualCertificateSecurity policy.
C. Create one policy file that contains a policy element, which contains a kerberosSecurity policy element and a mutualCertificateSecurity policy element.
D. Create two policy files: one with the Extensions element, and the other with a single policy element that contains both the kerberosSecurity policy element and the mutualCertificateSecurity policy element.
Answer: B

Q: 4 A Web service application provides security data about employees to applications that control access to company facilities. The Web service is accessed by using TCP and is protected by using Web Services Enhancements (WSE) 3.0 security for message encryption. The company has added fingerprint readers to grant employees access to the facilities. Images of employee fingerprints are maintained by the Web service application.
You need to ensure that the existing WSE security encryption policy can be applied to the fingerprint image. Your solution must minimize the size of the Web service message. What should you do?
A. Configure the Web service to use base64 encoding to pass the binary fingerprint image.
B. Configure the Web service to use Message Transmission Optimization Mechanism (MTOM) to pass the binary fingerprint image.
C. Create a SOAP filter to manage encryption for the message.
D. Create a SOAP extension to manage encryption for the message.
Answer: B

Q: 5 You have a Web service that is deployed on an unsecured network. You need to implement encryption on the Web service. The implementation must be configurable at run time. What should you do?
A. Write a custom SOAP extension attribute class to encrypt and decrypt the SOAP message. Apply the attribute to the Web service class.
B. Apply Web Services Enhancements (WSE) 3.0 security to the Web service that is configured to use an X.509 certificate with the Sign and Encrypt protection level.
C. Apply Web Services Enhancements (WSE) 3.0 security to the Web service that is configured to use an X.509 certificate with the Sign-Only protection level.
D. Write custom code in each Web method of the Web service that encrypts the data by using the DESCryptoServiceProvider class.
Answer: B

Q: 6 You are debugging a Web service application that uses Web Services Enhancements (WSE) 3.0. When you attempt to view tracing information for the Web service requests, you discover that the log file is not being updated as expected. You need to ensure that the log file is updated. What should you do?
A. Add the following XML to the configuration section of the Web.config file.<microsoft.web.services3>
<diagnostics> <trace enabled="true"
input="InputTrace.webinfo" /> </diagnostics></microsoft.web.services3>
B. Add the following XML to the configuration section of the Web.config file.<system.diagnostics>
<switches> <add name="WseTracing"
value="InputTrace.webinfo"/> </switches></system.diagnostics>
C. Add the following XML to the system.web section of the Web.config file.<trace enabled="true"
configSource="InputTrace.webinfo"
writeToDiagnosticsTrace="true"/>
D. Add the following XML to the configuration section of the Web.config file. <microsoft.web.services3>
<trace enabled="true" input="InputTrace.webinfo"
/></microsoft.web.services3>
Answer: A

Q: 7 When you execute a client application, the following exception is thrown.
EncryptedKeyToken is expected but not present in the security header of the incoming message.
You discover that the exception is thrown when the client application invokes a Web service named Math with the following code. (Line numbers are included for reference only.)
01 try
02 {
03 MathWse ws = new MathWse ();
04 int result = ws.Add(1, 2);
05 }
06 catch (Exception ex)
07 {
08 MessageBox.Show(ex.Message);
09 }
The client application and Web service have the same Web Services Enhancements (WSE) 3.0 policy.
The policy configuration file contains the following policy section.
<policy name="Secure">
<anonymousForCertificateSecurity
establishSecurityContext="false"
renewExpiredSecurityContext="true"
requireSignatureConfirmation="false"
messageProtectionOrder="SignBeforeEncrypt"
requireDerivedKeys="true"
ttlInSeconds="300">
<!-- XML defining the serviceToken and protection -->
</anonymousForCertificateSecurity>
</policy>
You need to ensure that the client application can communicate with the Web service. What should you do?
A. Add the following code between lines 03 and 04.ws.SetPolicy("Secure");
B. Replace line 03 with the following code.Math ws = new Math();
C. Add the following code between lines 03 and 04.ws.UseDefaultCredentials = true;
D. Add the following code between lines 03 and 04.UsernameToken u = new UsernameToken("userid", "password");EncryptedKeyToken et = new
EncryptedKeyToken(u);ws.SetClientCredential(et);
E. Add the following code between lines 03 and 04.ws.SetPolicy("anonymousForCertificateSecurity")
Answer: A

Q: 8 A Web Services Enhancements (WSE) 3.0 router application uses a referral cache to make routing decisions. When a client application sends a SOAP message to the WSE router application, the following exception is thrown.
Microsoft.Web.Services3.Addressing.AddressingFault: Message
Information Header Required
The referral cache used by the WSE router application is as follows:
<?xml version="1.0" ?>
<r:referrals
xmlns:r="http://schemas.xmlsoap.org/ws/2001/10/referral">
<r:ref>
<r:for>
<r:exact>
http://www.contoso.com/WSERouter/Service.asmx
</r:exact>
</r:for>
<r:if />
<r:go>
<r:via>http://www.contoso.com/WSEService/Service.asmx</r:via>
</r:go>
<r:refId>uuid:fa469956-0057-4e77-962a-81c5e292f2ae</r:refId>
</r:ref>
</r:referrals>
You need to ensure that a SOAP message can be sent to the WSE router application without throwing the AddressingFault exception. What should you do?
A. Set the AllowAutoRedirect property on the Web service client proxy to True.
B. Change the Web service client proxy class definition so that it is derived from the
Microsoft.Web.Services3.WebServicesClientProtocol class.
C. Set the ConnectionGroupName property on the Web service client proxy to Allow Routing.
D. Set the UserAgent property on the Web service client proxy to WSE 3.0.
Answer: B

Q: 9 You are creating a Web service. You need to add an operation that can be called without returning a message to the caller. Which code should you use?
A. [WebMethod][SoapDocumentMethod(OneWay = true)]public bool ProcessName(string name) { ... return false;}
B. [WebMethod][OneWay()]public void ProcessName(string name) { ...}
C. [WebMethod][SoapDocumentMethod(OneWay = true)]public void ProcessName(string name) { ...}
D. [WebMethod][SoapDocumentMethod(Action = "OneWay")]public void ProcessName(string name) { ...}
Answer: C

Q: 10 You build a Web service that operates inside your Windows network. You need to ensure that only users who belong to the local Windows group named ServiceUsers are allowed to access and use the Web service. What should you do?
A. Add the following XML to the Web.config file.<authentication mode="Windows" /><authorization>
<deny users="*"/> <allow
roles=".\ServiceUsers"/></authorization>
B. Add the following XML to the Web.config file.<authentication mode="Windows" /><authorization>
<allow roles=".\ServiceUsers"/> <deny
users="*"/></authorization>
C. Add the following XML to the Web.config file.<authentication mode="Windows" /><identity
impersonate="true"/><authorization> <allow
roles="ServiceUsers"/></authorization>
D. Add the following XML to the Web.config file.<authentication mode="Windows" /><authorization>
<allow roles="ServiceUsers"/></authorization>
Answer: B

Q: 11 Two Web services named PersonService and GreetingService operate on Person objects. The PersonService Web service returns a Person object when it is given a name. The GreetingService returns a greeting message when it is given a Person object. The Person class
is common to both Web services. You need to use these Web services to get a greeting message for a person. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Generate the Web service proxies by using the Add Web Reference option in Microsoft Visual Studio 2005.
B. Generate the Web services proxies by using wsdl.exe with the following arguments and add them to your Microsoft Visual Studio 2005 project.wsdl.exe
/sharetypes /out:SharedTypesServicesProxies.cs http: //host/GreetingService.asmx?WSDL http:
//host/PersonService.asmx?WSDL
C. Write the client code as follows:void GreetPerson() { PersonService personSvc = new PersonService();
GreetingService greetSvc = new GreetingService();
string ret = greetSvc.GreetPerson(personSvc.FindMember("Howard Gonzalez"));}
D. Write the client code as follows:void GreetPerson() { People.PersonService personSvc = new People.
PersonService (); People.Person person =
personSvc.FindMember("Howard Gonzalez"); Greeting.GreetingService greetSvc = new
Greeting.GreetingService(); string ret = greetSvc.GreetPerson(
Convert.ChangeType(person, typeof(Greeting.Person)) as Greeting.Person);}
Answer: B, C

Q: 12 An application uses a Web service named DynamicImage. DynamicImage encrypts all response messages and then compresses these response messages. The application uses a class named Contoso.Decrypt to decrypt the response messages and it uses a class named Contoso.Decompress to decompress the response messages. Both classes can be used as SOAP extensions. You need to ensure that the response messages from the DynamicImage Web service methods are decompressed and decrypted properly. What should you do?
A. Add the following XML to the <webServices> section of your App.config file.<soapExtensionTypes><add type="Contoso.Decompress, Version=1.0.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="1" group="0"/><add type="Contoso.Decrypt, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,
PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="2" group="1"/></soapExtensionTypes>
B. Add the following XML to the <webServices> section of your App.config file.<soapExtensionTypes><add type="Contoso.Decompress, Version=1.0.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="2" group="0"/><add type="Contoso.Decrypt, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,
PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="1" group="0"/></soapExtensionTypes>
C. Add the following XML to the <webServices> section of your App.config file.<soapExtensionTypes><add type="Contoso.Decompress, Version=1.0.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="2" group="1"/><add type="Contoso.Decrypt, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,
PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="1" group="0"/></soapExtensionTypes>
D. Add the following XML to the <webServices> section of your App.config file.<soapExtensionTypes><add type="Contoso.Decompress, Version=1.0.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="1" group="1"/><add type="Contoso.Decrypt, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,
PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" priority="2" group="0"/></soapExtensionTypes>
Answer: A

Q: 13 Users report that a Windows-based application does not run properly. When users attempt to complete a particular action, the following error message text appears.
Unable to find assembly 'myservices, Version=1.0.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=29b5ad26c9de9b95'.
You discover that the error occurs when the Windows-based application attempts to call functionality in a serviced component that was registered by using the
following command.
regsvcs.exe myservices.dll
You need to ensure that the application can call the functionality in the serviced component without throwing the exception. What should you do?
A. Run the following tool from the command line.gacutil.exe /i myservices.dll
B. Run the following tool from the command line.regasm.exe myservices.dll
C. Copy the serviced component assembly into the following folder.C:\Program Files\ComPlus Applications
D. Copy the serviced component assembly into the following folder.C:\WINDOWS\system32\Com
Answer: A

Q: 14 You create a serviced component. You install the component into the COM+ catalog. COM+ runs on the server. A Windows-based application that is installed on multiple desktop computers must use the component. The component must run on the server, but the Windows-based application must send component method calls over the network to the component. The communications protocol used is DCOM. You need to ensure that the Windows-based application can connect to the component. What should you do?
A. In the client application, create the serviced component using the Marshal class to bind to the following moniker."tcp://MyComponents.MyServicedComponent"
B. In the client application, create the serviced component using the Marshal class to bind to the following moniker."dcom://MyComponents.MyServicedComponent"
C. Generate a proxy component for the serviced component and install it on the desktop computers that are running the client application. In the client
application, create a reference to the serviced component's assembly.
D. Generate a proxy component for the serviced component and install it on the desktop computers that are running the client application. In the client application, create a reference to the serviced component's type library.
Answer: C

Q: 15 An application has components named ComponentA, ComponentB, and ComponentC. ComponentA and ComponentB update tables in a database named DB1.
ComponentC updates tables in a database named DB2. At run time, ComponentA is executed with either ComponentB or ComponentC in a single transaction. You need to compose the transaction to minimize the use of the system resources. What should you do?
A. Write the following code for the transaction.[AutoComplete]void ExecuteTransactions() { ...}
B. Write the following code for the transaction.void ExecuteTransactions() { try { ...
ContextUtil.SetComplete(); } catch { ContextUtil.SetAbort(); }}
C. Write the following code for the transaction.void ExecuteTransactions() { SqlConnection connection = new SqlConnection(...); SqlTransaction trans = connection.BeginTransaction(); try { ... trans.Commit(); } catch { trans.Rollback(); }}
D. Write the following code for the transaction.void ExecuteTransactions() { using (TransactionScope txscope = new TransactionScope()) { ... txscope.Complete(); }}
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved