Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-551(VB) Exam - Cheat-Test.com

Free 70-551(VB) Sample Questions:

Q: 1 You create an application for your business partners to submit purchase orders. The application deserializes XML documents sent by your partners into instances of an object named PurchaseOrder. You need to modify the application so that it collects details if the deserialization process encounters any XML content that fails to map to public members of the PurchaseOrder object.
What should you do?
A. Define and implement an event handler for the XmlSerializer.UnknownNode event.
B. Define a class that inherits from XmlSerializer and overrides the XmlSerialize.FromMappings method.
C. Apply an XmlInclude attribute to the PurchaseOrder class definition.
D. Apply an XmlIgnore attribute to the PurchaseOrder class definition.
Answer: A

Q: 2 You are creating a class that performs complex financial calculations. The class contains a method named GetCurrentRate that retrieves the current interest rate and a variable named currRate that stores the current interest rate. You write serialized representations of the class.
You need to write a code segment that updates the currRate variable with the current interest rate when an instance of the class is deserialized. Which code segment should you use?
A. <OnSerializing> _Friend Sub UpdateValue (ByVal context As StreamingContext) currRate =
GetCurrentRate()End Sub
B. <OnSerializing> _ Friend Sub UpdateValue(ByVal info As SerializationInfo)
info.AddValue("currentRate", GetCurrentRate())End Sub
C. <OnDeserializing> _ Friend Sub UpdateValue(ByVal info As SerializationInfo)
info.AddValue("currentRate", GetCurrentRate())End Sub
D. <OnDeserialized> _Friend Sub UpdateValue (ByVal context As StreamingContext) currRate =
GetCurrentRate()End Sub
Answer: D

Q: 3 You create a class library that contains the class hierarchy defined in the following code segment. (Line numbers are included for reference only.)
01 Public Class Group
02 Public Employees As Employee()
03 End Class
04
05 Public Class Employee
06 Public Name As String
07 End Class
08
09 Public Class Manager
10 Inherits Employee
11 Public Level As Integer
12 End Class
You create an instance of the Group class. You populate the fields of the instance. When you attempt to serialize the instance by using the Serialize method of the XmlSerializer class, you receive InvalidOperationException. You also receive the following error message: "There was an error generating the XML document." You need to modify the code segment so that you can successfully serialize instances of the Group class by using the XmlSerializer class. You also need to ensure that the XML output contains an element for all public fields in the class hierarchy. What should you do?
A. Insert the following code between lines 1 and 2 of the code segment:
<XmlArrayItem(Type:=GetType(Employee))> _ <XmlArrayItem(Type:=GetType(Manager))> _
B. Insert the following code between lines 1 and 2 of the code segment:
<XmlElement(Type:=GetType(Employee))> _
C. Insert the following code between lines 1 and 2 of the code segment:
<XmlArray(ElementName:="Employees")> _
D. Insert the following code between lines 5 and 6 of the code segment:
<XmlElement(Type:=GetType(Employee))> andInsert the following code between lines 10 and 11 of the code segment: <XmlElement(Type:=GetType(Manager))>
Answer: A

Q: 4 You are writing a method to compress an array of bytes. The bytes to be compressed are passed to the method in a parameter named document. You need to compress the contents of the incoming parameter. Which code segment should you use?
A. Dim inStream As New MemoryStream(document)Dim zipStream As New GZipStream( _inStream,
CompressionMode.Compress)Dim result(document.Length) As BytezipStream.Write(result, 0,
result.Length)Return result
B. Dim objStream As New MemoryStream(document)Dim zipStream As New GZipStream( _ objStream, CompressionMode.Compress)zipStream.Write(document, 0, document.Length)zipStream.Close()Return
objStream.ToArray
C. Dim outStream As New MemoryStreamDim zipStream As New GZipStream( _outStream,
CompressionMode.Compress)zipStream.Write(document, 0, document.Length)zipStream.Close()Return
outStream.ToArray
D. Dim objStream As New MemoryStream(document)Dim zipStream As New GZipStream( _objStream,
CompressionMode.Compress)Dim outStream As New MemoryStreamDim b As IntegerWhile (b =
zipStream.ReadByte)outStream.WriteByte(CByte(b))End WhileReturn outStream.ToArray
Answer: C

Q: 5 You are writing a method to compress an array of bytes. The array is passed to the method in a parameter named document. You need to compress the incoming array of bytes and return the result as an array of bytes. Which code segment should you use?
A. Dim objStream As New MemoryStream(document)Dim objDeflate As New DeflateStream(objStream,
CompressionMode.Compress)Dim result(document.Length) As ByteobjDeflate.Write(result, 0,
result.Length)Return result
B. Dim objStream As New MemoryStream(document)Dim objDeflate As New DeflateStream(objStream,
CompressionMode.Compress)objDeflate.Write(document, 0, document.Length)objDeflate.Close()Return
objStream.ToArray
C. Dim objStream As New MemoryStream()Dim objDeflate As New DeflateStream(objStream,
CompressionMode.Compress)objDeflate.Write(document, 0, document.Length)objDeflate.Close()Return
objStream.ToArray
D. Dim objStream As New MemoryStream()Dim objDeflate As New DeflateStream(objStream,
CompressionMode.Compress)Dim outStream As New MemoryStreamDim b As IntegerWhile (b =
objDeflate.ReadByte) outStream.WriteByte(CByte(b))End WhileReturn outStream.ToArray
Answer: C

Q: 6 You are creating an application that provides information about the local computer. The application contains a form that lists each logical drive along with the drive properties,such as type,volume label,and capacity.
You need to write a procedure that retrieves properties of each logical drive on the local computer.
What should you do?

To answer,move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.
Answer:

Q: 7 You are changing the security settings of a file named MyData.xml. You need to preserve the existing inherited access rules. You also need to prevent the access rules from inheriting changes in the future. Which code segment should you use?
A. Dim objSecurity As New FileSecurity( _ "MyData.xml",
AccessControlSections.All)objSecurity.SetAccessRuleProtection(True,
True)File.SetAccessControl("MyData.xml", objSecurity)
B. Dim objSecurity As New FileSecurity()objSecurity.SetAccessRuleProtection(True,
True)File.SetAccessControl("MyData.xml", objSecurity)
C. Dim objSecurity As FileSecurity =
_File.GetAccessControl("MyData.xml")objSecurity.SetAccessRuleProtection(True, True)
D. Dim objSecurity As FileSecurity =
_File.GetAccessControl("MyData.xml")objSecurity.SetAuditRuleProtection(True,
True)File.SetAccessControl("myData.xml", objSecurity)
Answer: A

Q: 8 You are creating an assembly named Assembly1. Assembly1 contains a public method. The global cache contains a second assembly named Assembly2. You must ensure that the public method is only called from Assembly2. Which permission class should you use?
A. GacIdentityPermission
B. PublisherIdentityPermission
C. DataProtectionPermission
D. StrongNameIdentityPermission
Answer: D

Q: 9 You create a DirectorySecurity object for the working directory. You need to identify the user accounts and groups that have read and write permissions. Which method should you use on the DirectorySecurity object?
A. the GetAuditRules method
B. the GetAccessRules method
C. the AccessRuleFactory method
D. the AuditRuleFactory method
Answer: B

Q: 10 You are developing an application that runs by using the credentials of the end user. Only users who are members of the Administrator group get permission to run the application.
You write the following security code to protect sensitive data within the application.
Dim blnAdmin As Boolean = False
Dim objRole As WindowsBuiltInRole = _
WindowsBuiltInRole.Administrator
If blnAdmin = False Then
Throw New Exception("User not permitted")
End If
You need to add a code segment to this security code to ensure that the application throws an exception if a user is not a member of the Administrator group. Which code segment should you use?
A. Dim objUser As WindowsPrincipal = _DirectCast(Thread.CurrentPrincipal, WindowsPrincipal)blnAdmin
= objUser.IsInRole(objRole)
B. Dim objUser As WindowsIdentity = WindowsIdentity.GetCurrentFor Each objGroup As IdentityReference
In objUser.GroupsDim objAccount As NTAccount = _ DirectCast(objGroup.Translate( _
Type.GetType("NTAccount")), NTAccount)blnAdmin = objGroup.Value.Equals(objRole)Next
C. Dim objUser As GenericPrincipal = _DirectCast(Thread.CurrentPrincipal, GenericPrincipal)blnAdmin =
objUser.IsInRole(objRole.ToString)
D. Dim objUSer As WindowsIdentity = _DirectCast(Thread.CurrentPrincipal.Identity,
WindowsIdentity)blnAdmin = objUSer.Name.EndsWith("Administrator")
Answer: A

Q: 11 You are developing an auditing application to display the trusted ClickOnce applications that are installed on a computer. You need the auditing application to display the origin of each trusted application. Which code segment should you use?
A. Dim objTrusts As ApplicationTrustCollectionobjTrusts =
ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrustsFor Each objTrust As ApplicationTrust In objTrusts
Console.WriteLine(objTrust.ToString)Next
B. Dim objTrusts As ApplicationTrustCollectionobjTrusts =
ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrustsFor Each objTrust As ApplicationTrust In objTrusts
Console.WriteLine(objTrust.ExtraInfo.ToString)Next
C. Dim objTrusts As ApplicationTrustCollectionobjTrusts =
ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrustsFor Each objTrust As ApplicationTrust In objTrusts
Console.WriteLine(objTrust.ApplicationIdentity.FullName.ToString)Next
D. Dim objTrusts As ApplicationTrustCollectionobjTrusts =
ApplicationSecurityManager.UserApplicationTrustsFor Each objTrust As Object In objTrusts
Console.WriteLine(objTrust.ToString)Next
Answer: C

Q: 12 You are developing an application that will use custom authentication and role-based security. You need to write a code segment to make the runtime assign an unauthenticated principal object to each running thread. Which code segment should you use?
A. Dim objDomain As AppDomain = AppDomain.CurrentDomainobjDomain.SetPrincipalPolicy( _
PrincipalPolicy.WindowsPrincipal)
B. Dim objDomain As AppDomain = AppDomain.CurrentDomainobjDomain.SetThreadPrincipal(New
WindowsPrincipal(Nothing))
C. Dim objDomain As AppDomain = AppDomain.CurrentDomainobjDomain.SetAppDomainPolicy( _
PolicyLevel.CreateAppDomainLevel())
D. Dim objDomain As AppDomain = AppDomain.CurrentDomainobjDomain.SetPrincipalPolicy( _
PrincipalPolicy.UnauthenticatedPrincipal)
Answer: D

Q: 13 You are developing a server application that will transmit sensitive information on a network. You create an X509Certificate object named certificate and a TcpClient object named client. You need to create an SslStream to communicate by using the Transport Layer Security 1.0 protocol. Which code segment should you use?
A. Dim objSSL As New SslStream(client.GetStream)objSSL.AuthenticateAsServer(certificate, False, _
SslProtocols.None, True)
B. Dim objSSL As New SslStream(client.GetStream)objSSL.AuthenticateAsServer(certificate, False, _
SslProtocols.Ssl3, True)
C. Dim objSSL As New SslStream(client.GetStream)objSSL.AuthenticateAsServer(certificate, False, _
SslProtocols.Ssl2, True)
D. Dim objSSL As New SslStream(client.GetStream)objSSL.AuthenticateAsServer(certificate, False, _
SslProtocols.Tls, True)
Answer: D

Q: 14 You are developing a method to call a COM component. You need to use declarative security to explicitly request the runtime to perform a full stack walk. You must ensure that all callers have the required level of trust for COM interop before the callers execute your method.
Which attribute should you place on the method?
A. <SecurityPermission( _ SecurityAction.Demand, _ Flags:=SecurityPermissionFlag.UnmanagedCode) _>
B. <SecurityPermission( _ SecurityAction.LinkDemand, _
Flags:=SecurityPermissionFlag.UnmanagedCode) _>
C. <SecurityPermission( _ SecurityAction.Assert, _ Flags:=SecurityPermissionFlag.UnmanagedCode) _>
D. <SecurityPermission( _ SecurityAction.Deny, _ Flags:=SecurityPermissionFlag.UnmanagedCode) _>
Answer: A

Q: 15 You are developing an application that will deploy by using ClickOnce. You need to test if the application executes properly. You need to write a method that returns the object, which prompts the user to install a ClickOnce application. Which code segment should you use?
A. Return ApplicationSecurityManager.ApplicationTrustManager
B. Return AppDomain.CurrentDomain.ApplicationTrust
C. Return new HostSecurityManager
D. Return SecurityManager.PolicyHierarchy
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved