Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-551(CSharp) Exam - Cheat-Test.com

Free 70-551(CSharp) Sample Questions:

Q: 1 You are creating a custom user control. The custom user control will be used on 10 Web Forms for an ASP.NET Web site that allows users to register and log on to a personalized experience. The custom user control uses two TextBox controls and two Button controls. You need to ensure that the controls are visible only when users are not logged on to the Web site. You also need to minimize the amount of effort in development and maintenance for the Web site. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Add the OnClick event handler for the Login button to the code used in the custom user control.
B. Add the OnClick event handler for the Login button to the code used in the Web Form where the control is added.
C. In the Page_Load method of the Web Form, add a code segment to set the visibility of the TextBox and Button controls where the control is added.
D. In the Page_Load method of the custom user control, add a code segment to set the visibility of the TextBox and Button controls.
Answer: A, D

Q: 2 You create the following Web user control named ErrorMessages.
<%@ Control Language="C#" AutoEventWireup="true"
CodeFile="ErrorMessages.ascx.cs"
Inherits="ErrorMessages" %>
<script language="C#" runat="server">
protected string m_Text = "This is a default message!";
public string Text {
get{ return m_Text;}
set{ m_Text = value;}
}
</script>
The ErrorMessages control uses a public property that displays the error message. You need to change the default error message property on the Web Form in which the control is implemented. Which code segment should you use?
A. <fabrikam:Message id="MyMessage" MyMessage-Text="This is a custom message!" runat="server"/>
B. <fabrikam:Message id="MyMessage" MessageText="This is a custom message!" runat="server"/>
C. <fabrikam:Message id="MyMessage" Text="This is a custom message!" runat="server"/>
D. <fabrikam:Message id="MyMessage" Message_Text="This is a custom message!" runat="server"/>
Answer: C

Q: 3 You develop a Web application. Your application contains two settings in the Web.config file. You deploy your application to production. You need to modify the application settings in the production environment without manually editing the XML markup in the Web.config file. What should you do?
A. Modify the application settings by using the Web Site Administration Tool.
B. Modify the application settings by using the Visual Studio property page editor for the project.
C. Modify the application settings by using the resource editor.
D. Modify the application settings by using the Visual Studio start options editor.
Answer: A

Q: 4 You create a Web Form. The Web Form calls a method as part of its processing. The method takes a long time to process. In addition, the other Web Forms in the ASP.NET Web site are now taking longer to process. You need to decrease the page response times by executing the long running method in parallel to other requests. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Call the method by using the BeginGetAysncData and EndGetAsyncData delegates.
B. Call the method within the PreInit and PreRenderComplete page events.
C. Inside the page directive of the Web Form that calls the method, set the Async attribute to True.
D. Inside the page directive of the Web Form that calls the method, set the CompilationMode attribute to Always.
Answer: A, C

Q: 5 Your Web site uses custom Themes. Your Web site must support additional Themes based on the user's company name. The company name is set when a user logs on to the Web site. The company's Theme name is stored in a variable named ThemeName. You need to use this variable to dynamically set the Web site's Theme. What should you do?
A. Add the following code segment to the markup source of each page on the Web site. <%@ Page Theme="ThemeName" ... %>
B. Add the following code segment to the Load event of each page on the Web site. Page.Theme = ThemeName;
C. Add the following code segment to the PreInit event of each page on the Web site. Page.Theme = ThemeName;
D. Add the following code segment to the Web site's configuration file. <pages theme="ThemeName" />
Answer: C

Q: 6 A test team plans to conduct performance testing on a Web site that is deployed on a staging server. The test team needs to modify the deployed Web Forms to test different scenarios. You need to deploy the Web site to the staging server without the Web site's source code files.
What should you do?
A. Compile the Web site in Microsoft Visual Studio 2005 by selecting Build Solution.
B. Use the Copy Web tool.
C. Use the Publish Web tool and select Allow this precompiled site to be updateable.
D. Use aspnet_compiler.exe with the default options.
Answer: C

Q: 7 You create a large, n-tier Web application that has a custom event tracking system. You need to create a custom event type that enables your event tracking system to record all relevant event details for all types of events. The events must be stored in Microsoft SQL Server. From which base type should your custom event type inherit?
A. IWebEventCustomEvaluator
B. WebEventProvider
C. WebBaseEvent
D. WebAuditEvent
Answer: C

Q: 8 You create a Web site that you must copy from a development server to a testing server, along with all source files. You do not have terminal access to the testing server. You need to create the virtual directory. Then you must copy the Web site to the virtual directory on the testing server without precompiling the site. What should you do?
A. Use the Publish Web tool.
B. Use the Copy Web tool.
C. Use the command line to XCOPY the files.
D. Create a Web Setup project.
Answer: B

Q: 9 You are deploying a Web site to a server managed by a hosting company.
The only access you have to the server is through FTP. You need to precompile and deploy the Web site without its source files. What should you do?
A. Use the Copy Web tool.
B. Use the Publish Web tool.
C. Use XCOPY.
D. Use the Web Setup project Installer.
Answer: B

Q: 10 You create a Web application. The Web application enables users to change fields in their personal profiles. Some of the changes are not persisting in the database. You need to raise a custom event to track each change that is made to a user profile so that you can locate the error.
Which event should you use?
A. WebAuditEvent
B. WebEventManager
C. WebBaseEvent
D. WebRequestEvent
Answer: C

Q: 11 You create a Web Form. You add the following CreateUserWizard server control to the Web Form.
<asp:CreateUserWizard runat="server" ID="CU1" FinishCompleteButtonText="Continue">
<WizardSteps>
<asp:CreateUserWizardStep ID="CWS1" Runat="server" Title="New Account"/>
<asp:WizardStep ID="CWS2" Title="More Info" StepType="Step">
Given Name:<asp:TextBox runat="server" ID="txtGivenName" />
Last Surname:<asp:TextBox runat="server" ID="txtSurname" />
</asp:WizardStep>
<asp:CompleteWizardStep ID="CWS3" Runat="server" Title="Complete"/>
</WizardSteps>
</asp:CreateUserWizard>
You need to write code that redirects users to the first page of the wizard after they click the Continue button on the last page. Which code segment should you use?
A. void CU1_FinishButtonClick(object sender, WizardNavigationEventArgs e) { CU1.ActiveStepIndex = 1;}
B. void CU1_ContinueButtonClick(object sender, EventArgs e) { CU1.ActiveStepIndex = 1;}
C. void CU1_NextButtonClick(object sender, WizardNavigationEventArgs e) { CU1.ActiveStepIndex = 0;}
D. void CU1_ContinueButtonClick(object sender, EventArgs e) { CU1.ActiveStepIndex = 0;}
Answer: D

Q: 12 You create a Web site that is for members only. The behavior of the Web site changes according to the role of the user. The Web site uses the ASP.NET Membership control for creation of user accounts. You need to find out whether a user is a member of a particular role. What should you do?
A. Pass the user names and passwords to Membership.ValidateUser.
B. Pass the role names to User.IsInRole.
C. Pass the role names to Roles.RoleExists.
D. Pass the user names to Membership.GetUser.
Answer: B

Q: 13 You create a Web site. The Web site has many predefined roles and associated users that will be used for security purposes. You need to manage these roles and user accounts. Which tool should you use?
A. the Microsoft .NET Framework Configuration tool
B. the Code Access Security Policy tool
C. the ASP.NET IIS Registration tool
D. the Web Site Administration Tool
Answer: D

Q: 14 You create a Web site with membership and personalization enabled. You must use an existing CRM database for storing the membership information. You need to implement the Membership Provider. What should you do?
A. Modify the connection string in the Web.config file to connect to the CRM database.
B. Add new a SqlMembershipProvider to the Web.config file.
C. Create a custom Membership Provider inheriting from MembershipProvider.
D. Create a custom MembershipUser inheriting from MembershipUser.
Answer: C

Q: 15 You create a Web Form. The Web Form allows users to log on to an application. You include a Login control named Login1 on the Web Form. You need to write code in one of Login1's event handlers. This code must implement your custom logic that validates the user's credentials. In which event handler should you write the code?
A. Login1_LoggingIn
B. Login1_LoginError
C. Login1_Authenticate
D. Login1_LoggedIn
E. Login1_Load
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved