Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-547 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-547 Sample Questions:

1. You create Web­based client applications. You are creating a sales management application. The application will be used to produce sales orders. Sales data, including orders and product information, is stored in a central Microsoft SQL Server 2005 database. The application uses Microsoft Windows Integrated security to access data. You test the application component that is used to retrieve sales order information from the database. The tests are successful. You check the code back into the source control so that the other testers can utilize the code. The testers notify you that the application fails to connect to the database in the test environment. You test the application again and the tests are successful. You need to recreate the bug environment to investigate and resolve the bug. Which three aspects of the testing environment should you take into account? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Web server processor speed
B. Database security settings
C. Network bandwidth
D. Web server available memory
E. Network credentials used for testing
F. Impersonation settings
Answer: B, E, F

2. You create Web­based applications. You are creating an application that manages travel arrangements. Users can book business trips through the application and submit their expense reports. The current design specifies that 10 components are consumed by the application. You need to identify the components that require integration testing. Which three components should you choose? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. public Web service to retrieve weather information
B. third­party Web service to book flights
C. third­party Web service to book car rentals
D. locally hosted COM+ component to book hotels
E. locally hosted data access component to access a central database
F. the .NET Framework Web server controls
Answer: A, B, C

3. You create Web­based client applications. You are reviewing a Web application page that populates a list of all employees of your company. You analyze code and find that the Web application page does not prevent exceptions from traveling to the browser. You need to ensure that the Web application page intercepts exceptions and presents an error message to the browser. What change should you suggest?
A. Add the following code segment to the Web.config file.
B. Add the following code segment to the page. protected void Page_Error(object sender, EventArgs e)
{ Response.Redirect("error.aspx"); }
C. Add the following code segment to the Web.config file.
D. Change the load event handler to the following code segment. protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { try { LoadEmployees(); } Catch { Response.Redirect("error.aspx"); } }
Answer: B

4. You create Web­based client applications. You are creating a Web site that displays product information
for your company. The application must meet the following requirements: Support at least 20 concurrent users. Consume less than 40 percent of the CPU time during peak usage. Process at least five requests per second during peak usage, which is estimated to be between 20 and 30 users. A Web test is created
to verify the requirements by recording how a regular user would interact with the site. Then, based on the Web test, a load test is created. The load test simulates 30 users who execute the Web test simultaneously. You need to decide whether the current strategy is enough to verify the requirements, and recommend changes. What should you recommend?
A. The current strategy is enough to test the requirements.
B. Create a unit test for the processor intensive methods.
C.Create a second load test for 20 simultaneous users.
D. Delete the load test and use the Web test with system monitor.
Answer: A

5. You create Web­based applications. You are creating an Internet banking application. You write the following lines of code to represent a method in your application. (Line numbers are included for reference only.) 01 public void Transfer(decimal amount, BankAccount account) 02 { 03 if (!(amount > 0)) 04 throw new Exception("Invalid deposit amount!"); 05 else 06 { 07 this.Withdraw(amount); 08 account.Deposit(amount); 09 } 10 } You use the Microsoft Visual Studio 2005 test feature to automatically generate the following unit test. (Line numbers are included for reference only.) 01 [TestMethod()] 02 public void TransferTest() 03 { 05 BankAccount target = new BankAccount(); 06 BankAccount transferTo = new BankAccount(); 07 target.Deposit(500); 08 target.Transfer(100,transferTo); 09 Assert.Inconclusive("A method that does not return a value cannot be verified."); 10 } You need to change the test method to return a conclusive result. Which line of code should replace the code on line 09 of the unit test?
A. Assert.AreEqual (400M, target.Balance);
B. Assert.IsTrue (target.Balance != 400M);
C. Debug.Assert (target.Balance == 400M,passed);
D. Debug.Assert (target.Balance == 400M,failed);
Answer: A

6.You create Web­based client applications. You create a Web site that will be used to simulate different types of loans. You are writing a method to calculate the payment on a simple loan. You write the following lines of code for the method. (Comments are included for reference only.) public static decimal Payment(decimal loanAmount, int period, decimal rate) { if (!(loanAmount > 0)||!(period > 1)||!(rate > 0))
{ // Line A throw new Exception("Invalid input!"); // Line B } else { return 0M; // Line C: return a calculated payment } } public static decimal CheckBalance(ulong accountID) { return 0M; // Line D: return calculated balance } You write the following code for the unit test. [TestMethod()] public void PaymentTest() { decimal payment = Loan.Payment(100000,360,10); // Line E Assert.AreEqual(payment, 877.57M); // Line F } You enable coverage testing for this unit test. You need to identify the coverage of your test. Which lines are covered by the test?
A. Lines commented A, B, and C
B. Lines commented A and C
C. Lines commented A, B, C, D, E, and F
D. Lines commented A, B, C, E, and F
Answer: B

7. You create Web­based client applications. You are creating an online reporting application that must generate inventory restocking reports within 34 seconds. In the development environment, during a unit test, generation of the month­end report took 42 seconds. You need to recommend what action must be
taken to validate the test results. What should you recommend?
A. Update the performance requirements, and do performance testing in the production environment.
B. Deploy a debug build of the code, and do performance testing in the staging environment.
C. Update the code to meet the requirements, and do unit testing in the staging environment.
D. Deploy a release build of the code, and do performance testing in the staging environment.
Answer: D

8. You create Web­based client applications. You create an application that is used as a portal. The portal uses a set of custom controls that expose different functionalities. The set of custom controls includes one control each for the following three tasks: Track sales Track inventory Permit access to the corporate e­mail of the company The portal must permit users to select the controls that they need to display on the basis of a predefined list. The design team proposes the following steps to meet the requirement: Create the custom controls as Web parts. Create a Web part zone page that has two Web part controls and a catalog part control. Add the sales Web part control to the Web part zone. You need to evaluate whether the solution meets the requirements. What should you conclude?
A. The requirements are met. There is no need to change the application design.
B. The requirements are not met. An editor part zone is necessary.
C. The requirements are not met. The Web part controls must be added to the catalog part.
D. The requirements are not met. The Web part controls must be added to the Web part page.
Answer: C

9. You create Web­based client applications. You create an application that will be used by customers to browse the product catalog of an Internet­based store and buy products. The application must meet the following requirements: Permit registered customers of the store to change display settings and personal information. Store the updated information and associate the information with the logged­on customer. You need to choose appropriate technologies to meet these requirements. Which two technologies should you choose? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. SSL
B. Editor parts
C. Catalog parts
D. User profiles
E. Themes
Answer: D, E

10. You create Web­based client applications. You are creating a Web control that includes data entry fields. The Web control also includes data validation code. The data validation code verifies whether the user has entered a valid date and a valid postal code in a text box. You are writing the code within the Web control to handle the invalid data. The Web control must work on as many browsers as possible. You need to design an appropriate feedback technique. What should you do?
A.Throw an exception, and include details about the invalid data in the Message property.
B.Throw an exception, and include details about the invalid data in the InnerException property.
C.Use a pop­up error message to inform the user that the data is not valid.
D.Display text to indicate why the data is not valid.
Answer: D

11. You create Web­based client applications. You are creating a content management system (CMS). You intend to sell CMS to your customers. It is important that customers customize the appearance and behavior of the CMS installation because the system will be used for external Web sites. However, your customers are not programmers. The customers will not be able to modify complicated source code to customize the appearance and behavior of their Web sites. You need to create the system in such a way that customers can modify the appearance and behavior of their Web sites by editing the minimum number of files, ideally one or two. Which strategy should you use?
A. By using ASP.NET Server Controls and class inheritance, create a template system that permits controls to inherit the appearance and behavior of their inherited class. Permit users to modify the root classes of the hierarchy to rearrange completely the appearance and behavior of their Web sites.
B. Create a set of ASP.NET master pages and associate every page in your system by using a specific master page. Permit users to modify these master pages to rearrange completely the appearance and behavior of their Web sites.
C. Configure your system to output completely compliant XHTML and use cascading style sheets (CSS) to create the visual layout of the pages. Permit users to modify the CSS files to rearrange completely the appearance and behavior of their Web sites.
D. Create the root pages by using ASP.NET #include directives to pull in the relevant sub­pages. Permit users to modify these root pages as desired to rearrange completely the appearance and behavior of their Web sites.
Answer: B

12. You create Web­based client applications. You are creating an ASP.NET intranet site. The site permits individual departments to post content without involving the Central Information Technology resources. The site also permits Central Information Technology to maintain control over the intranet as a whole. Each department wants complete control over the appearance and behavior of their departmental content. However, Information Technology directives require every page on the intranet to maintain a consistent appearance and behavior. You need to develop the Web page on the intranet site so that it meets the
requirements. What should you do?
A. Create a single ASP.NET master page and individual department master pages. The pages must refer to the master page. Permit each department to modify its master page as desired as long as it references the company master page.
B. Create a set of common .aspx files that contain the common style sheets and the header, navigation bar, and footer content that are to be referenced from departmental home pages by using ASP.NET #include directives.
C. Create a base class that inherits from System.Web.UI.Page and design this page to control the common user interface elements.
D. Create the home pages for all departments as ASP.NET server controls. Reference each control from the main project and load the appropriate server control when a departments home page is loaded.
Answer: A

13. You create Web­based client applications. You are creating a user­assistance mechanism for a Web form. The Web form serves as a multilevel wizard for clients to set up a new inventory for items. The user­assistance mechanism must meet the following requirements: Enable entry­level users to understand every step of the multilevel wizard process. Ensure that users complete the multilevel wizard on their first try. You need to select the appropriate user­assistance mechanism to meet the outlined requirements. What should you do?
A. Place a Help link and a hidden label next to each field on each step of the wizard. The label must contain a brief description of the purpose of the field. Click the Help link to make the label visible.
B. Place a Help link at the bottom of each step of the wizard, which opens a Web­based Help document for the entire wizard.
C. Place a description of each step of the wizard on the first page of the wizard, before the user has entered any data.
D. Place text containing user assistance for each step of the wizard at the top of that step.
Answer: D

14. You create Web­based client applications. Your client company has an existing ASP.NET Web­based application. The Web­based application uses a combination of HTML and client­side scripting to deliver online training content. Your client company has asked you to enhance the application to deliver interactive multimedia content. The enhanced application must support dial­up users. You need to recommend an appropriate multimedia delivery mechanism for the application. What should you recommend?
A. Dynamic HTML
B. Streaming video
C. Vector graphics animation
D. XML/XSLT
Answer: C

15. You create Web­based client applications. You are designing an extranet site for a company of trading partners. You decide to use the following technologies: Windows Authentication XML to transfer data between the company and the traders Before implementation, these technologies must be validated. You propose the following approach to perform the validation: Coordinate a test set of Active Directory accounts for one trading partner. Provide the trading partner access to a test site that has logon facility. Distribute the XML schema that permits the partner to access data. You need to evaluate whether the approach validates the proposed technology successfully. What should you conclude?
A. The approach validates the use of the proposed technology for the application.
B. The approach does not validate the use of the proposed technology for the application. The company and the partner need to create test applications. The test applications need to read data in the proposed XML schema to establish the validation.
C. The approach does not validate the use of the proposed technology for the application. The company and the partner need to coordinate their Active Directory tree into a shared Active Directory forest.
D. The approach does not validate the use of the proposed technology for the application. You must either use an existing publicly documented XML schema or register the shared XML schema by using an authentication site.
Answer: B

16. You create Web­based client applications. You are evaluating the design of an e­commerce Web site. The Web site processes credit card information. The Web site has a shopping cart and expects a high volume of traffic, especially during peak shopping times. The design specifications for the application must meet the following criteria: The application will be hosted on a Web farm. The application will use SSL during the checkout process. Shopping cart information will be stored in InProc session variables. You need to evaluate the design of the application and recommend whether it is technically feasible and complete. What should you conclude?
A. The design is technically feasible, but it is not complete. The application must be configured to use cookieless sessions. Each server on the farm must use a unique certificate.
B. The design is technically feasible and complete.
C. The design is technically feasible, but it is not complete. The servers must have their affinity set to a single host (sticky sessions).
D. The design is not technically feasible. The application cannot be hosted on a Web farm.
Answer: C

17. You create Web­based applications. You are creating an Internet banking application. The application
will be used by bank account holders. You are creating a method to withdraw money from an account. The method must change the account balance according to one of the following rules: If the amount that is being withdrawn is less than or equal to the account balance, then subtract the amount from the balance.
If the amount that is being withdrawn is greater than the account balance by up to 500 dollars, then subtract the amount and a 35­dollar fee from the balance. If the amount that is being withdrawn is greater than the account balance by more than 500 dollars, then generate an error. You are translating the specification given here into pseudo code. You start by writing the following code. Method public void Withdraw Input parameters decimal amount Class field decimal balance Pseudo code //your pseudo code You need to insert the correct pseudo code. Which code segment should you insert?
A. If amount < balance then balance ­ = amount If amount < balance + 500 then balance = balance ­ (amount + 35) If amount > balance + 500 then throw exception
B. If amount <= balance then balance ­ = amount If amount <= balance + 500 then balance = balance ­ (amount + 35) If amount > balance + 500 then throw exception
C. If amount < balance then balance ­ = amount Else If amount < balance + 500 then balance = balance ­ (amount + 35) Else throw exception
D. If amount <= balance then balance ­ = amount Else If amount <= balance + 500 then balance = balance
­ (amount + 35) Else throw exception
Answer: D

18. You create Web­based client applications. You are designing a database that must meet the following requirements: Store data about people in the People table and data about the companies they work for in the Companies table. Track an unlimited number of companies for a person. Track an unlimited number of persons who worked at each company. You decide to create a one­to­many link from the People table to the Companies table. You need to evaluate whether the database is designed effectively and make a recommendation, if required. What should you recommend?
A. The database is not correctly designed according to the requirements. You must create a many­to­many link between the People table and the Companies table by using an intersection table.
B. The database is not correctly designed according to the requirements. You must create a many­to­many link directly between the People table and the Companies table.
C. The database is not correctly designed according to the requirements. You must create a one­to­many link from the People table to the Companies table. Create another one­to­many link from the Companies table to the People table. Add columns to the People table and the Companies table to accommodate multiple child rows.
D. The database is correctly designed according to the requirements. No changes are required.
Answer: A

19. You create Web­based client applications. All Web­based applications are created by using ASP.NET. Larger applications are hosted on Web server farms. The larger applications appear to intermittently lose session state information for users. You need to correct the problem. What should you do?
A. Add additional servers to the Web farm to accommodate load. Configure the entire Web farm to reside in the same domain. Configure IIS on each server to have domain­level administrative permissions.
B. Modify the Web.config file and set the mode attribute of the sessionState element to InProc. Restart IIS on each associated Web server.
C. Modify the Web.config file and set the mode attribute of the sessionState element to StateServer. Start the state service on each associated Web server.
D. Modify the Web.config file and set the mode attribute of the sessionState element to None. Configure IIS on each Web server to make state information available to all servers in the Web farm.
Answer: C

20. You create Web­based client applications. You create an ASP.NET Web application. Five hundred users will access the Web­based application simultaneously. The application uses session variables to persist user data. You monitor the application by using System Monitor. You need to identify a counter that will warn you of the problems that you are most likely to face while monitoring. Which counter should you use?
A. ASP.NET ApplicationsAnonymous requests/sec
B. ASP.NET ApplicationsCache total entries
C. MemoryAvailable megabytes
D. Physical DiscDisc reads/sec
Answer: C

21. You create Web­based client applications. You deploy an application for a company. The application enables customers to access mobile phone invoices. Users report that the application fails to respond and time­outs occur. You test the application and find that the reports are valid. You need to identify the cause of the problem. Which analysis strategy should you use?
A. Start the performance Microsoft Management Console snap­in. Change to the Report view. Add all ASP.NET performance object counters. Look for high counts of requests queued and requests timed out.
B. Start the event viewer Microsoft Management Console snap­in. Switch to the Application view. Look for high counts of number of requests timed that are shown at configured intervals.
C. Start the performance Microsoft Management Console snap­in. Change to the Report view. Add all the network interface performance object counters. Look for high counts of requests queued and requests timed out.
D. Open the Trace.axd file. Scroll to the performance count category. Look for high counts of requests queued and requests timed out.
E.Start the event viewer Microsoft Management Console snap­in. Switch to the System view. Apply a filter
to show only ASP.NET related events. Look for high counts of number of requests timed out that are shown at configured intervals.
Answer: A

22. You create Web­based client applications. You deploy an application on your company extranet. The application uses an ASP.NET 2.0 Membership system. The support team requires that changes in passwords be communicated to their Microsoft Windows Management Instrumentation (WMI) integrated system. You propose the use of health monitoring APIs to perform the following actions: Respond to password changes inside the application. Call a custom event handler when a password change occurs. Report the changes to the support teams WMI system by using the custom event handler. You need to examine whether the proposed solution meets the requirements. What should you conclude?
A. The proposed solution meets the requirements.
B. The proposed solution does not meet the requirements. The health monitoring API does not support WMI directly.
C. The proposed solution does not meet the requirements. The output of the WMI export is done on a batch basis that relies on the Heartbeat method. The Heartbeat method will not permit event­driven interaction.
D. The proposed solution does not meet the requirements. The health monitoring API cannot ascertain successful password changes.
Answer: A

23. You create Web­based client applications. You create a public function for your application that must connect to a data source. The public function must also perform a series of updates to the data. Some of the operations will result in exceptions if there are errors. Your exception handling mechanism must meet the following requirements: Callers of the function must be able to ascertain whether the function succeeded or failed. If the function failed, callers of the function must be able to find where and why it failed. If there is any error, the function must immediately stop processing. You need to identify the best exception handling mechanism. What should you do?
A. Return an application­specific error code indicating overall success or failure of the function, with sub­codes indicating the stage where failure occurred.
B. Permit any exceptions that are thrown by called functions to propagate the call stack and throw an application­specific exception detailing the cause of failure if a local operation fails. Do not return a status code or throw an exception if the function succeeds.
C. Permit any exceptions that are thrown by called functions to propagate the call stack and throw an application­specific exception detailing the cause of failure if a local operation fails. Return a status code detailing whether the function succeeds or does not succeed.
D. Return an application­specific exception that includes any caught exceptions or return null if the entire function succeeds.
Answer: B

24. You create Web­based client applications. You deploy an application on the company extranet. The sales team requires notification when an order total exceeds the companys approval levels. The application requires you to send an e­mail to the sales manager to receive approval for any order over
$100,000. You must meet the following constraints to achieve this requirement: Modifications can be done only to the Web.config file Limited programmer resources System can be configured as needed at multiple sites The design team plans to use the SimpleMailWebEventProvider class of the health monitoring APIs to send the e­mail. You need to evaluate whether the design meets the requirement. What should you recommend?
A. The design meets the requirement.
B. The design does not meet the requirement. Though there is a built­in event handler to process all errors, you need to write a custom provider to send e­mail to the sales manager.
C. The design does not meet the requirement. You need to write a custom event handler to respond to an application specific trigger. You can use a built­in provider to send e­mail to the sales manager.
D. The design does not meet the requirement. You need to write a custom event handler to respond to an application specific trigger. You need a custom provider to write e­mail to the sales manager.
Answer: C

25. You create Web­based client applications. You are creating an intranet application that reviews customer data. The internal Personally Identifiable Information (PII) policy specifies the following requirements for access to customer data: Only employees in the customer management group can access the customer data. Access to customer data is limited to computers that are inside company facilities. The legal team advises that you log information that verifies that you have met the PII requirements. The log might be useful if there is a legal challenge over customer privacy. You must create a design that uses minimum amount of storage. You must also ensure that the design meets all the requirements. You decide to store the Microsoft Windows user name for any user who uses the program to access the customer data. You also decide to store the date and time of the access. You need to decide if the design will meet all the requirements. What should you conclude?
A. The design meets the requirements. The design stores sufficient information to provide the legal department with documentation that their rules have been followed without wasting space on extra data.
B. The design does not meet the requirements. You need to store only user information about failed logon attempts. This design wastes space storing extra data.
C. The design does not meet the requirements. You also need to store the IP address of all logon attempts
to demonstrate that the access was made from inside the company.
D. The design does not meet the requirements. You also need to store the IP address of all failed logon attempts to demonstrate that the access was made from inside the company.
Answer: C

26. You create Web­based client applications. You are creating a Web component that calls an existing function. The function might throw an application­specific exception of type InvalidChecksumException. The type InvalidChecksumException inherits from the System.ApplicationException class. The component is coded to recover from an InvalidChecksumException exception, but not to recover from other types of exceptions. The component does not have any additional information that could be usefully added to other types of errors or exceptions. You need to design the component to correctly handle exceptions. You also need to ensure that the exception handling strategy does not affect the performance
of the component. What should you do?
A. Use a catch statement that verifies an ApplicationException instance and find the exception type. If it is
an InvalidChecksumException instance, handle it internally. Otherwise, pass the exception up the call stack.
B. Use only a catch statement that verifies an InvalidChecksumException instance that will be handled internally.
C. Use a catch statement without parameter. Verify the Message property to see if the exception is an InvalidChecksumException instance and handle it internally. Otherwise, pass the exception up the call stack.
D. Use a catch statement that verifies an InvalidChecksumException instance followed by another catch statement that verifies general exceptions. In the first catch block, handle the exception internally. In the second catch block, log the error and pass the exception up the call stack as an inner exception.
Answer: B

27. You create Web­based client applications. You create an application that has 20 pages. The pages include tables of data. The tables of data must meet the following requirements: Each table of data must display the data from one database table. When a user clicks on a column heading, the column must sort
the data in the table. A style sheet must be used to format the tables. You need to meet the requirements
for the tables in the most efficient way possible. What should you do?
A. Use a DataList component that contains all the necessary functionalities.
B. Use the GridView component that is included with Microsoft Visual Studio 2005.
C. Write your own reusable software component.
D. Use an XML dataset.
Answer: B

28. You create Web­based client applications. You are evaluating the configuration architecture of an application in a suite of tools that is managed from a common management console. You must get user­specific information, which is gathered during the user sessions, for the marketing department so that they can analyze trends in usage. Eventually, the marketing department might decide to store the data on their Microsoft SQL Server database in the next version of their customer management tool suite. The configuration architecture has the following features: The data is stored in files on a shared file server. Permissions for the server permit the Web server to write and the marketing department to read the data. The data is formatted in XML. You need to evaluate whether the configuration architecture meets the requirements. What should you recommend?
A. The configuration architecture meets both the present and future requirements.
B. The configuration architecture meets the present requirements. However, it will not facilitate future SQL Server migration.
C. The design does not meet the requirements. You need to store the data in an application­level variable.
D. The design does not meet the requirements. Session­level data should be stored on either a Microsoft SQL Server or a Session Server to facilitate scalability.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved