Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-545 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-545 Sample Questions:

Q: 1 You are developing an Office Visio 2007 Shared Add-in.
You construct an event sink class that listens to events from the Visio 2007 Application, Document, Page, and Shape objects. The VisEventProc function has the following signature:
Public Function VisEventProc(
ByVal eventCode As Short,
ByVal source As Object,
ByVal eventId As Integer,
ByVal eventSequenceNumber As Integer,
ByVal subject As Object,
ByVal moreInformation As Object) As Object
You need to construct a switch to identify the object that raised the event.
Which parameter should you use?
A. eventCode
B. moreInformation
C. source
D. subject
Answer: C

Q: 2 You are developing an Office Visio 2007 Shared Add-in. You need to prevent shape deletions by using custom logic. What should you do?
A. Configure the add-in to listen to the QueryCancelPageDelete event of the Visio 2007 application.
B. Configure the add-in to listen to the QueryCancelSelectionDelete event of the Visio 2007 application.
C. Configure the add-in to listen to the BeforeShapeDelete event of the Visio 2007 application.
D. Configure the add-in to listen to the BeforeSelectionDelete event of the Visio 2007 application.
Answer: B

Q: 3 You plan to create an Office Visio 2007 application. You need to prevent Visio 2007 from failing in the event that there is a fault in the application. What are three possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. Create a VBA solution.
B. Create a VSL solution.
C. Create an EXE add-on solution.
D. Create a Shared Add-in solution, and then use the COM Shim Wizard to create a DLL.
E. Create a Shared Add-in solution by using Microsoft Visual Studio 2005 Tools for Office Second Edition.
Answer: C, D, E

Q: 4 You need to develop an Office Visio 2007 solution for 1,000 computers that run Visio 2007. The solution must meet the following requirements:
The solution must not require the installation of additional components, tools, or DLLs.
Users must be able to customize the solution without installing additional development tools.
What should you develop?
A. A template and a Visio Solutions Library (VSL)
B. A custom stencil that uses ShapeSheet programming
C. A Windows Forms application that contains the Visio Drawing Control
D. A solution by using Microsoft Visual Studio 2005 Tools for Office Second Edition
Answer: B

Q: 5 You are developing an Office Visio 2007 Shared Add-in. You need to modify the add-in to perform an action after the Visio 2007 application flushes its events queue. What should you do?
A. Listen for AppDeactivated.
B. Listen for RunModeEntered.
C. Listen for MustFlushScopeBeginning.
D. Queue a MarkerEvent and then listen for a MarkerEvent.
Answer: D

Q: 6 You have a Windows Forms application that contains an embedded Visio Drawing Control. You have an Office Visio 2007 drawing saved as C:\Template.vsd. You need to configure the application to load and display the drawing as a template by using the Visio Drawing Control. Which code should you add to the application?
A. Me.axDrawingControl1. Document. Application.Documents.Open( " C:\Template.VSD " )
B. Me.axDrawingControl1.Window.Application.Documents.Open( " C:\Template.VSD " )
C. Me.axDrawingControl1.Src = " C:\Template.VSD "
D. Dim openDockedFlag As Short = CShort(Visio.VisOpenSaveArgs.visOpenDocked)
Me.axDrawingControl1.Window.Application.Documents. OpenEx("C:\Template.VSD",openDockedFlag)
Answer: C

Q: 7 You create a custom template and several custom stencils. You need the stencils to open automatically when a new file is created from the template. What should you do?
A. Deploy the stencils to the My Shapes folder.
B. Deploy the stencils to the same folder as the template.
C. Dock the stencils in the template workspace, and then save the template.
D. Modify the Office Visio 2007 application settings to contain the path to the stencils.
Answer: C

Q: 8 You are developing an Office Visio 2007 Shared Add-in. You create an object named objShape that references a new shape. You need to modify the add-in to identify the shape if the
shape is moved to a different page. Which property of objShape should you reference?
A. ID
B. Name
C. NameID
D. UniqueID(visGetOrMakeGUID)
Answer: D

Q: 9 You are developing an Office Visio 2007 Shared Add-in. You create three objects named objMaster, objPage, and objWindow. The object objMaster references a local copy of the master. The object objPage references the current page. The object objWindow references the active window. You need to create several shape instances of the master on the current page at specific coordinates in the active window. Which method should you use?
A. objPage.Drop()
B. objPage.DropMany()
C. objWindow.CreateSelection()
D. objMaster.Shapes.Item(1).Copy() objPage.Paste()
Answer: B

Q: 10 You are creating an application that will be used to connect two two-dimensional (2-D) shapes by using a Dynamic Connector shape. In your application, you create an object named myVisioApp that references the Visio Application object. You need to add code to your application to connect the 2-D shapes. What code should you add?
A. myVisioApp.Active P age.Shapes(1). Cells(PinX). GlueTo( myVisioApp.Active P age.Shapes(2)
.Cells(PinX) )
B. myVisioApp.Active P age. Shapes(1).Cells(BeginX).GlueTo
myVisioApp.ActivePage.Shapes(2).Cells(Connections.X1)
C. myVisioApp.Active P age.Shapes(1).AutoConnect( myVisioApp.Active P age.Shapes(2),
visAutoConnectDirNone)
D. myVisioApp.Active P age.Shapes(1).AutoConnect( myVisioApp.Active P age.Shapes( 1 ) ,
visAutoConnectDirRight )
Answer: C

Q: 11 You develop an Office Visio 2007 Shared Add-in that contains custom code.
The add-in code contains three variables: objShape, objMaster, and objCell. The variable objShape references a Visio shape. The variable objMaster references a Visio master. The variable objCell references a Visio cell. The relevant code is displayed in the following table:
You need to modify the add-in to support the creation of master shapes in different languages by using the same code base.
Which line of code should you modify?
A. Line1
B. Line2
C. Line3
D. Line4
Answer: B

Q: 12 You create an Office Visio 2007 solution that consists of an add-in DLL for Visio 2007, a Visio 2007 stencil, and a Visio 2007 template. You need to ensure that the Visio 2007 solution can be deployed for the English, German, and Italian language versions of Visio 2007. What should you do?
A. Create an MSI package that contains the add-in DLL, the Visio 2007 template, and the Visio 2007 stencil. Run visSolPublish.exe and specify the MSI package as the target.
B. Create an MSI package that contains the add-in DLL, the Visio 2007 template, and the Visio 2007 stencil for each language. Include the international language code for the selected language in the file name of the MSI package. Run visSolPublish.exe and specify all of the MSI packages as the targets.
C. Create an MSI package that contains the add-in DLL, the Visio 2007 template, and the Visio 2007 stencil. For each Visio 2007 template and Visio 2007 stencil, apply the appropriate locale ID (LCID) code and the menu path for each language by using visSolPublish.exe.
D. Copy the add-in DLL, the Visio 2007 template, and the Visio 2007 stencil to a shared folder. Create a subfolder for each language. Use the appropriate locale ID (LCID) codes as the subfolder names. Copy the files for each language into the appropriate subfolder.
Answer: C

Q: 13 You need to create a custom application for Office Visio 2007 that meets the following requirements:
Users must be able to view the shape data of each shape.
Users must not be allowed to modify the shape data.
Users must not be required to install Visio 2007.
Users must be able to print the files that the application creates.
Which Visio 2007 application should you create?
A. a Windows Forms application that contains an embedded Visio Viewer control
B. a Windows Forms application that contains an embedded Internet Explorer ActiveX control
C. a Windows Forms application that contains an embedded Visio Drawing Control, and that disables the Shape Data window
D. a Windows Forms application that contains an embedded Microsoft Windows Report Control
Answer: A

Q: 14 You develop a Visio Solutions Library (VSL). You want to deploy the VSL to
all computers that run Office Visio 2007. You need to prepare the VSL for deployment. What should you do?
A. Package the VSL as a CAB file.
B. Package the VSL as an MSI file.
C. Configure the VSL to work with flowcharts.
D. Save the VSL as a DLL.
Answer: B

Q: 15 Your company uses Office Visio 2007. You create a new stencil and a new template. You need to ensure that the new stencil and the new template are available to all computers that run Visio 2007. The templates must appear in the Template Categories list. What are two possible
ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Create an MSI package that contains the new template and the new stencil. Use the visSolPublish tool to
add the category and template name information to the MSI package. Deploy the MSI package to each computer.
B. On each computer, copy the new template and the new stencil to the visdir folder in the Visio 2007 installation folder.
C. Copy the new stencil and the new template to a shared folder. From the File Options dialog box in Visio 2007, add the name of the shared folder to the Templates box and the Stencils box on each computer.
D. Copy the new stencil and the new template to a shared folder. On each computer, create a new registry key
named Solutions. Add a new value to the Solutions registry key named visdir.
E. On each computer, copy the new stencil and the new template to each users My Shapes folder.
Answer: A, C

Q: 16 You develop a Windows Forms application that contains an embedded Visio Drawing Control. You install Microsoft .NET Framework on all computers. You need to deploy the Windows Forms application. What should you do?
A. Create an MSI package that contains the Windows Forms application and the Visio Drawing Control.
Distribute the MSI package to all computers.
B. Create an MSI package that contains the Windows Forms application, the Visio Drawing Control, and the Primary Interop Assemblies. Distribute the MSI package to all computers.
C. Create an MSI package that contains the Windows Forms application. Install Office Visio 2007 on all computers and distribute the MSI package.
D. Create a CAB file that contains the Windows Forms application and the Visio Viewer control. Install Office Visio 2007 on all computers and distribute the CAB file.
Answer: C

Q: 17 You create a custom application that contains an embedded Visio Drawing Control. You plan to deploy the custom application to several client computers that do not have Office Visio 2007 installed. You need to prepare the client computers for the custom application. What should you do?
A. Install Visio 2007 on the client computers.
B. Install the Visio Viewer control on the client computers.
C. Upgrade the client computers to the latest version of Internet Explorer ActiveX control.
D. Copy the VisOcx.dll file to the client computers.
Answer: A

Q: 18 You have a custom Office Visio 2007 solution that contains several Visio 2007 drawing templates and stencils. The Visio 2007 solution contains VBA projects. You need to remove the
VBA projects from the Visio 2007 solution. What should you do?
A. Save the Visio 2007 files as Visio drawings.
B. Open the Visio 2007 templates. Disable VBA in Visio 2007. Save the templates.
C. Save the Visio 2007 files as VDX files. Remove the tags and the content that is encapsulating the VBA project stream.
D. Open the Visio 2007 file, and delete all code from the VBA code modules, except for the code in the ThisDocument module.
Answer: C

Q: 19 You create an Office Visio 2007 Shared Add-in by using Microsoft Visual Studio 2005 Tools for Office Second Edition. You need to deploy the Visio 2007 add-in to several computers. What should you do?
A. Configure the assembly to have a strong name. Copy the add-in DLL to a user-selected target directory. In Visio 2007, modify the Add-ons file path location.
B. Configure the assembly to have a strong name. Create an MSI package by using Visual Studio 2005.
C. Create a CAB file containing the add-in DLL and any necessary templates and stencils. In Visio 2007, modify the Add-ons file path location.
D. Create a CAB file containing the add-in DLL and any necessary templates and stencils. Compile the CAB file with a strong key file by using Msiexec.exe.
Answer: B

Q: 20 You plan to distribute an Office Visio 2007 diagram to users who use different operating systems. You need to convert the diagram into a format that opens on any operating system.
What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Save the diagram as a Web page.
B. Save the diagram as an XML drawing.
C. Save the diagram as a Windows Metafile.
D. Print the diagram by using the Microsoft XPS Document Writer.
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved