Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-543(CSharp) Exam - Cheat-Test.com

Free 70-543(CSharp) Sample Questions:

Q: 1 You create a document-level solution for Microsoft Office 2003 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You publish the solution to a folder on a network share. You copy a new version of the solution to a subfolder of the folder. You need to ensure that the users are redirected to the new version of the solution when they open the solution from the network share. What should you do?
A. Change the deployment manifest in the main folder of the published solution to point to the new version.
B. Change the application manifest in the main folder of the published solution to point to the new version.
C. Create a deployment manifest in the subfolder. Edit the deployment manifest in the subfolder to point to the new version.
D. Create an application manifest in the subfolder. Edit the application manifest in the subfolder to point to the new version.
Answer: A

Q: 2 You are creating an add-in for Microsoft Office Excel by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). The add-in will create a local database during the installation process. The add-in will extract data from the database. The add-in must be installed only on computers that have Microsoft SQL Server 2005 Express Edition. You need to configure the default setup project for the add-in. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Add a script to the File System Editor to install the local database.
B. Add a script to the Custom Actions Editor to install the local database.
C. Add a script to the Custom Actions Editor that searches the registry for the existence of the local database.
D. Add a script to the Files System Editor that searches the file system for the existence of SQL Server 2005 Express Edition.
E. Add a script to the Launch Condition Editor that searches the registry for the existence of SQL Server 2005 Express Edition.
Answer: B, E

Q: 3 You create a document-level solution for Microsoft Office Excel by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You manually deploy the customized Excel workbook and the associated assembly to a network share named OfficeSolutions. The network share is located on a server named LONDON. You need to remove the reference to the assembly from the copy of the workbook. Which code segment should you use?
A. ServerDocument sd = new ServerDocument (@"\\LONDON\OfficeSolutions\Finance.xls");
sd.AppManifest.Clear ();
B. ServerDocument sd = new ServerDocument (@"\\LONDON\OfficeSolutions\Finance.xls");
sd.AppManifest.EntryPoints.Clear ();
C. ServerDocument sd = new ServerDocument (@"\\LONDON\OfficeSolutions\Finance.xls");
sd.AppManifest.DeployManifestPath.Remove (0);
D. ServerDocument sd = new ServerDocument (@"\\LONDON\OfficeSolutions\Finance.xls");
sd.AppManifest.Dependency.AssemblyIdentity.Name.Remove (0);
Answer: A

Q: 4 You create an add-in for Microsoft Office Excel 2007 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). The add-in must be installed on 100 computers that run Windows Vista and Microsoft Office 2007 Professional Edition. You need to configure the computers to run the add-in. What should you install on the computers?
A. Microsoft VSTO Runtime
B. Microsoft .NET Framework 1.1
C. Microsoft .NET Framework 2.0
D. Microsoft Office Primary Interop Assemblies
Answer: A

Q: 5 You create a document-level solution for Microsoft Office Excel 2003 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). The solution is frequently updated.
You need to deploy the solution. You also need to ensure that users have access to previous versions of the solution. What should you do?
A. Publish the solution to a shared folder. As changes are made, republish the solution to the shared folder.
B. Copy the solution to a shared folder on the local network. As changes are made, copy the updated files to the shared folder.
C. Copy the solution to a local folder on each client computer. As changes are made, copy the updated files to the local folder.
D. Create a setup project and build a Microsoft Windows Installer file. Run the Windows Installer file to install the solution to a shared folder. As changes are made, rebuild the Windows Installer file and reinstall the solution.
Answer: A

Q: 6 You create a document-level solution for a Microsoft Office Word document by using a Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO) project. The solution project is named HRSolution. The solution document is named HRSolution.doc. You deploy a copy of the solution document to the C:\OfficeSolutions folder on client computers. You deploy the assembly to a shared folder named OfficeSolutions. The shared folder is located on a server named LONDON. You need to ensure that the solution document loads the assembly from the correct location. Which code segment should you use?
A. ServerDocument sd ; sd = new ServerDocument (@"C:\OfficeSolutions\HRSolution.doc"); string path =
@"\\LONDON\OfficeSolutions"; sd.AppManifest.Dependency.AssemblyPath = path; sd.Save ();
B. ServerDocument sd ; sd = new ServerDocument (@"C:\OfficeSolutions\HRSolution.doc"); string name =
@" LONDON.OfficeSolutions.HRSolution "; sd.AppManifest.Identity.Name = name; sd.Save ();
C. ServerDocument sd ; sd = new ServerDocument (@"C:\OfficeSolutions\HRSolution.doc"); string path =
@"\\LONDON\OfficeSolutions"; sd.AppManifest.DeployManifestPath = pa th; sd.Save ();
D. ServerDocument sd ; sd = new ServerDocument (@"C:\OfficeSolutions\HRSolution.doc"); string name = "
LONDON.OfficeSolutions.HRSolution "; sd.AppManifest.EntryPoints.Add (name); sd.Save ();
Answer: A
Q: 7 You create an add-in for Microsoft Office Visio by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You install the add-in in a secure environment where local assemblies are not granted the FullTrust permission. You need to ensure that the add-in acquires the FullTrust permission after installation. What should you do?
A. Configure the Custom Actions Editor to copy the add-in assembly to the %WINDIR% folder.
B. Configure the File System Editor to copy the add-in assembly to the global assembly cache.
C. Create an Installer class in the add-in assembly. Override the Install method so that the class associates the assembly with the LocalIntranet code group.
D. Create an Installer class in the add-in assembly. Override the Install method so that the class copies the add-in assembly to the %WINDIR%/SYSTEM32 folder.
Answer: B

Q: 8 You create an add-in for Microsoft Office PowerPoint by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You publish the add-in by using Microsoft Visual Studio. Users report that the add-in is unavailable in PowerPoint. Users do not receive any error message. You need to ensure that the add-in is available in PowerPoint. What should you do?
A. Modify the registry to include the appropriate entries.
B. Copy the add-in assembly to the Microsoft Office folder.
C. Add the add-in assembly to the global assembly cache.
D. Edit the application manifest to point to the add-in assembly.
Answer: A

Q: 9 You create an add-in for Microsoft Office Outlook 2007 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You deploy the add-in to a network share named OfficeSolutions. The OfficeSolutions network share is located on a server named LONDON. You need to grant permission for the add-in to run. Which command should you use?
A. caspol Cm Cgac Execute
B. caspol Cm Cgac FullTrust
C. caspol Cm Cag LocalIntranet_zone Curl "\\LONDON\OfficeSolutions" Execute
D. caspol Cm Cag LocalIntranet_zone Curl "\\LONDON\OfficeSolutions" FullTrust
Answer: D

Q: 10 You create an add-in for Microsoft Office Word by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You will use Microsoft Visual Studio 2005 Bootstrapper to install the add-in.
The Product.xml file for the Bootstrapper contains the following XML fragment. (Line numbers are
included for reference only.)
01 < InstallChecks >
02 < AssemblyCheck Property="VSTORInstalled"
03 Name="Microsoft.Office.Tools.Common"
04 PublicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" Version="8.0.0.0"/ >
05 < /InstallChecks >
06 < Commands Reboot="Defer" >
07 < Command PackageFile="vstor.exe" >
08 < InstallConditions >
09 ...
10 < /InstallConditions >
11 < /Command >
12 < /Commands >
You need to ensure that Microsoft VSTO Runtime is installed on the target computers.
Which XML fragment should you insert at line 09?
A. < BypassIf Property="VSTORInstalled" Compare="ValueExists" Value="true"/ >
B. < FailIf Property="VSTORInstalled" Compare="ValueExists" Value="true"/ >
C. < FailIf Property="VSTORInstalled" Compare="ValueExists" Value="false"/ >
D. < BypassIf Property="VSTORInstalled" Compare="ValueExists" Value="false"/ >
Answer: A

Q: 11 You create an add-in for Microsoft Office Word by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You deploy the add-in to a folder on a network share.
The folder hosts 20 assemblies. All the assemblies are signed and contain the same digital signature. The add-in runs from a local computer. When the add-in is accessed from a network share by using th e same computer, a security exception is raised. You need to ensure that the add-in can run from the network share. You must achieve this goal without elevating permissions for the other assemblies. What should you do?
A. Create a code group that is based on the file hash.
B. Create a code group that is based on the publisher.
C. Create a code group that is based on the network share URL.
D. Create a code group that is based on the public token that is used to sign the assembly.
Answer: A

Q: 12 You create a document-level solution for Microsoft Office Word 2003 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). You create a user control named MyUserControl.
You write the following code segment for your document class. (Line numbers are included for reference only.)
01 private void ThisDocument_Startup(object sender,
System.EventArgs e) {
02 MyUserControl userControl = new MyUserControl();
03 ...
04 }
You need to display userControl in the actions pane.
Which code segment should you insert at line 03?
A. this.ActionsPane.Controls.AddRange(
new Control[] { userControl, new MyUserControl() });
B. this.ActionsPane.Controls.Add(userControl);
C. this.Controls.AddControl(
userControl, 100, 100, 100, 100, "Action s Pane");
D. this.ActionsPane.Parent.Controls.Add(userControl);
Answer: B

Q: 13 You create a document-level solution for Microsoft Office Excel 2003 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). The customized workbook contains a NamedRange control named MyRange. MyRange is associated with cell D1. You need to change MyRange to use the cells A1 and B1. Which code segment should you use?
A. MyRange.Formula = "=$A$1:$B$1";
B. MyRange.RefersTo = "=$A$1:$B$1";
C. MyRange.RefersTo = "A1:B1";
D. MyRange.Formula = "A1:B1";
Answer: B

Q: 14 You develop a document-level solution for Microsoft Office Excel 2003 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO).
You write the following lines of code in the worksheet class.
void Handle_Change ( Excel.Range Target) {
//.. .
}
You need to ensure that the Handle_Change method runs only when the data in the range A1 through E5 changes.
Which code segment should you add to the Startup event of the worksheet class?
A. Excel.Range rng = this.Range ["A1", "E5"];
Microsoft.Office.Tools.Excel.NamedRange rng1 =
this.Controls.AddNamedRange ( rng , " MyRange ");
rng1.Change += new
Excel.DocEvents_ChangeEventHandler ( Handle_Change );
B. Excel.Range rng = this.Range ["A1", "E5"];
Microsoft.Office.Tools.Excel.NamedRange rng1 =
this.Controls.AddNamedRange ( rng , " MyRange ");
rng1.SelectionChange += new
Excel.DocEvents_SelectionChangeEventHandler ( Handle_Change );
C. Excel.Range rng = this.Range ["A1", "E5 "];
this.Change += new
Excel.DocEvents_ChangeEventHandler ( Handle_Change );
D. Excel.Range rng = this.Range ["A1", "E5"];
this.SelectionChange += new
Excel.DocEvents_SelectionChangeEventHandler ( Handle_Change );
Answer: A

Q: 15 You create a document-level solution for Microsoft Office Excel 2003 by using Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO). The customized worksheet must have a button in a cell of the first row and the first column. The button must be automatically resized when the cell is resized. You need to create a button that meets the requirements. Which code segment should you use?
A. Button button = Sheet.Controls.AddButton(1, 1, 0, 0, "MyButton"); button.Dock = DockStyle.Fill;
B. Button button = Sheet.Controls.AddButton(1, 1, 1, 1, "MyButton"); button.Dock = DockStyle.None;
C. Excel.Range rng = Sheet.Range["A", "1"]; Sheet.Controls.AddButton(rng, "MyButton");
D. Excel.Range rng = Sheet.Range["A1", System.Type.Missing ]; Sheet.Controls.AddButton(rng,"MyButton");
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved