Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-542 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-542 Sample Questions:

Q: 1 Your company has just signed a service-level agreement (SLA) with one of its partners to provide a SharePoint extranet service for collaboration purposes. The agreement states that your company will guarantee high availability, and in the event of a service outage, you will return the extranet site to service within two hours of failure with a minimal loss of data.
What fault-tolerant solution will come closest to meeting the terms of this agreement at the most economical cost?
A. Deploying a hot server solution
B. Deploying a warm server solution
C. Deploying a cold server solution
D. None of the above
Answer: B

Q: 2 In the first instance a new application for a Microsoft Office SharePoint Server 2007 services is created. In addition a call center dashboard and a Key Performance Indicator (KPI) list that contains KPIs are created also.
We will add a KPI Web Part to the call center dashboard to display detailed information of a KPI on a page.
To ensure that all users will have permissions of viewing the details that makes up each KPI.
To achieve it, what should be done?
A. Take advantage of the indicator that the user wants to access to filter out the items of the KPI list Web Part.
B. Created a new custom SharePoint list to store data and use built-in filter and view capabilities.
C. Each KPI in the list will add a link to take the user to a details page.
D. A Filter Web Part should be created to the dashboard page and make connect the page to the KPI list Web Part.
Answer: C

Q: 3 There is a Report Center Web site on a Microsoft Office SharePoint Server 2007. There is a database name "BookMessage" in a Microsoft SQL Server 2005. The database stores some book data that should be ensured to be available for use in Microsoft Office Excel 2007 reports.
To achieve it, what should be done?
A. Put the custom set of Microsoft SQL Server Reporting Services Report Model files to the Data Connections library.
B. You should upload a custom Office Data Connection file to the Data Connections library.
C. To manage access to the "BookMessage" database may be achieved by a make use of single sign-on (SSO) provider
D. First, a new Business Data Connection for the Product Management database is created, and defines entities in the Business Data Catalog (BDC) definition.
Answer: B

Q: 4 You are a consultant hired by the Magnotrontics Corporation to upscale their SharePoint 2007 server farm. Magnotrontics has seen extremely rapid growth in the past two years and has quickly outgrown its current server farm, based on a small-scale model.
Currently, the farm has only two hardware servers, one running MOSS 2007 and IIS and the other
running SQL Server 2005. You determine that its needs can be met by scaling up its server farm based on a large-scale model.
Of the following options, what is your recommendation based on the minimal requirements for this model?
A. Add several load-balanced front-end web servers running MOSS 2007, two application servers running MOSS 2007, and at least one more server running SQL Server 2005.
B. Add several application servers running MOSS 2007, one load-balanced front-end web server running MOSS 2007, and two or more clustered database servers running SQL Server 2005.
C. Add one load-balanced front-end web server running MOSS 2007, one application server running MOSS 2007, and one server running SQL Server 2005.
D. Add five load-balanced front-end web server running MOSS 2007, three application servers running MOSS 2007, and three clustered database servers running SQL Server 2005.
Answer: A

Q: 5 In the first instance a new application for a Microsoft Office SharePoint Server 2007 solution is created and the solution integrates with Microsoft SQL Server 2005 Reporting Services.
The following function will be achieved.
The SharePoint solution can allow the storage of reports in SharePoint document libraries.
How to configure the solution?
A. Definitely assign the Report Server URL in the Report Explorer Web Part.
B. Assign a Report Explorer Web Part to store reports.
C. We will make use of the Reporting Services Configuration tool to configure the proxy server endpoint.
D. Assign a Report Viewer Web Part as the target for the Report Explorer Web Part.
Answer: C

Q: 6 In the first instance a new application for a Microsoft Office SharePoint Server 2007 solution is created and the application will read data from the Microsoft Office Excel 2007 workbook named "MyBook.xls". The "MyBook.xls" is located in a document library. The content of the first sheet of the "MyBook.xls" workbook is shown in the following.

The application will realize the function that retrieves the values for "2008".
Which two actions will achieve above-mentioned function? (Each correct answer proposes a part of
solutions. Please select two.)
A. First declare a new RangeCoordinates object.
B. At First, you should instantiate the Microsoft Office Excel Web Services service.
C. Take advantage of the GetRange method and a RangeCoordinates object by using the following parameters.
(column=2, row=3, height=1, width=3)
D. Call the GetRangeA1 method by passing B3:D3 as a parameter.
Answer: B, D

Q: 7 There is a new Microsoft Office SharePoint Server 2007 site that deployed in a Microsoft Office SharePoint Server 2007 Services. In order to store the telephone numbers of all your company locations, a Microsoft Office Excel 2007 workbook is created.
The following function will achieve:
The users will use Excel Services in Microsoft Office SharePoint Server 2007 to filter the Excel 2007
workbook on the basis of company locations.
To realize above-mentioned function how to be done?
A. Use an ActiveX control in the workbook to achieve it.
B. Use perspective chart to filter the Excel 2007 workbook.
C. The user can use the Data-Filter option of the Excel 2007 workbook to filter the workbook.
D. Through the way that using an Excel 2007 Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) application in the workbook.
Answer: C

Q: 8 In the first instance a new application for a Microsoft Office SharePoint Server 2007 solution is created. A Microsoft SQL Server database is used to store detail information of all students.
Next, a Report Center site is created on a Microsoft Office SharePoint Server 2007 server. The details of students will generate a report that shown on the Report Center site. To achieve it, what should you do?
A. Modify the trusted file locations to add the Data Connections library.
B. The application definition will import to the Business Data Connector.
C. First create an Office Data Connection file and make the trusted Data Connections library contain the Office Data Connection file.
D. Modify the trusted data providers and import the Office Data Connection file into it.
Answer: C

Q: 9 Now two user-defined functions (UDFs) of Excel Services need to be created in Microsoft Office SharePoint Server 2007.
The corresponding code segment is shown in the following:
The code segment is shown in the following.
public class MyClass
{
public string getString (string s)
{
return s+"123";
}
public DateTime getTimeNow()
{
DateTime dt= DateTime.Now;
return (dt);
}
}
If the "getString" and "getTimeNow" method will be recognized as UDFs of Excel Services, which action should be done?
A. For each of the method statements, out parameter should be used.
B. The methods should be restricted private, but not public.
C. The "MyClass" class should be marked with the UdfClass attribute and the "getString" and "getTimeNow" methods should be marked with the UdfMethod attribute.
D. The Excel Services DLL should add a reference by using namespace way.
Answer: C

Q: 10 There is a Microsoft Office SharePoint Server 2007 solution need to be designed and deployed.
The solution will implement a Single Sign On (SSO) provider to access a Business Data Catalog (BDC).
How to solve above-mentioned function?
A. Reference of Microsoft.SharePoint.Portal assembly.
B. Add reference of the Microsoft.SharePoint. SingleSignon assembly.
C. Add reference of the Microsoft.Office.Server.Utilities assembly.
D. Add reference of the Microsoft.Office.Server.WebControls assembly.
E. Add reference of the Microsoft.SharePoint.SoapServer assembly.
Answer: A

Q: 11 You are a SharePoint consultant and are giving a presentation on the advantages of deploying MOSS 2007 to the executives of the Minos Development Group. They are particularly interested in the Business Intelligence (BI) capacities of SharePoint and want to hear more details about this area. Nicole, the chief marketing manager, wants to hear about which BI features would help track progress made toward specific business goals. You mention that SharePoint BI uses specialized lists and web parts that let the user visually track these indicators. Which BI feature are you describing?
A. Key performance indicators (KPIs)
B. Dashboards
C. Business Data Catalog (BDC)
D. Report Center site
Answer: A

Q: 12 You are the SharePoint site administrator for a company called Applepaste, Inc. The site collection at Applepaste is organized by department. Brad, the manager of the engineering department, has asked you to create a subsite for his department called projects.
He specifies that he needs a special projects site and that the first special project for his team is the Tantalis Project.
This special project will need to contain a list of links entitled Plouto Research. Once you create this resource, Brad wants you to
send him an email containing the managed path to the lowestlevel resource. What is the path you will send him?
A. /applepaste/engineering/projects/special_projects/tantalis_project/links/plouto_research
B. /applepaste/engineering/projects/special_projects/tantalis_project/plouto_research
C. /applepaste/engineering/projects/tantalis_project/plouto_research
D. /applepaste/projects/special_projects/tantalis_project/plouto_research
E. /engineering/projects/special_projects/tantalis_project/plouto_research
Answer: B

Q: 13 In a Microsoft Office SharePoint Server 2007 solution, there is a Microsoft Office SharePoint Server 2007 site. The site already configures user profiles. On another server a Web-based human resources (HR) application is created and deployed.
The HR department wants to display the user profile data from the SharePoint site in the Web-based application.
In order to retrieve the user profile information from within the Web-based application, the UserProfileService object should be used and which method of UserProfileService should be performed?
A. The ModifyUserPropertyByName method.
B. The GetUserProfileByName method.
C. The GetUserProfileSchema method.
D. The GetUserCurrentChangeToken method.
Answer: B

Q: 14 On a Microsoft Office SharePoint Server 2007 Service an InfoPath workflow task form for users is created. The form contains all the details of each task.
The following function will be realized.
A Variable named "TaskComment" is created. The variable will store the value of the Comments field when each user submits the form.
Which code segment should be used?
A. SPWorkflowActivationProperties wpAProps =new SPWorkflowActivationProperties();
XmlSerializer serializer = new XMLSerializer(typeof(MyFields));
MyFields fields = serializer.Deserialize(new XMLTextReader(new StringReader(wpAProps.InitiationData)));
String TaskComment = fields.Users[i].Comments;
B. String TaskComment = new String();
SPWorkflowTaskProperties taskProp = new SPWorkflowTaskProperties();
...
TaskComment = taskProp.ExtendedProperties["Comments"].ToString();
C. SPWorkflowActivationProperties wpAProps =new SPWorkflowActivationProperties();
...
object TaskComment = wpAProps.Item.Fields["Comments"];
D. XmlSerializer serializer = new XmlSerializer(typeof(InitForm));
XmlTextReader reader = new XmlTextReader(new System.IO.StringReader(workflowProps.InitiationData));
InitForm initform = (InitForm) serializer.Deserialize(reader);
String TaskComment = initform.comments;
Answer: B

Q: 15 A Microsoft Office Forms Server 2007 server is created for a commercial organization.
The server hosts a form template named "TemplateA".
In addition a new version of the form named "TemplateB" is created.
Then an automated administration task is created and the function will ensure that the sites use
"TemplateB" instead of "TemplateA".
Which action should be performed?
A. Use the Activate method of the FormTemplateCollection object for the server farm.
B. Call the Update method of the FormTemplate object for each Web site in the site collection.
C. Call the QuiesceEndTime method of the FormTemplate object for each Web site in the site collection.
D. Use the Quiesce method of the FormTemplate object for each Web site in the site collection.
E. Call the UpgradeFormTemplate method of the FormTemplateCollection object for the server farm.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved