Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-540 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-540 Sample Questions:

1. You are creating a Microsoft Windows Mobilebased application.
The application stores real-time order information for small businesses. The number of orders ranges from a minimum of 0 to a maximum of 5000.
You need to ensure that the application achieves optimum performance for any number of orders within the specified range.
Which class should you choose?
A. OrderedDictionary
B. HybridDictionary
C. ListDictionary
D. Hashtable
Answer: B

2. You are creating a Microsoft Windows Mobilebased application. You are required to create custom data types that derive from a system type.
The system type must satisfy the following requirements:
Ensure the type safety of collections during compilation.
Improve the code readability of the application.
Minimize the potential for run-time errors.
You need to identify the system type that meets the outlined requirements.
Which system type should you choose?
A. Delegate type
B. Nullable type
C. Generic type
D. Value type
Answer: C

3. You are creating a Microsoft Windows Mobilebased application.
The application uses a custom exception class named MyException that transmits stack information. The MyException class is derived from the Exception class. The application contains a method named ThrowException.
You write the following code segment.
try { ThrowException(); }
The ThrowException method throws an exception of type MyException.
You need to rethrow the exception. You also need to preserve the stack information of previous exceptions.
Which code segment should you use?
A. catch ( MyException ex) {
throw new Exception( ex.Message );
}
B. finally {
throw new MyException();
}
C. catch {
throw;
}
D. catch (Exception ex) {
throw ex;
}
Answer: C

4. You are creating a Microsoft Windows Mobilebased application.
You create a class named InventoryManager. The InventoryManager class uses events to alert subscribers about changes in inventory levels.
You need to create delegates in the InventoryManager class to raise events to subscribers.
Which code segment should you use?
A. public event InventoryChangeEventHandler OnInventoryChange;
public delegate void InventoryChangeEventHandler (object source, EventArgs e);
B. private event InventoryChangeEventHandler OnInventoryChange;
private delegate void InventoryChangeEventHandler (object source, EventArgs e);
C. public event EventHandler OnInventoryChange;
public void InventoryChangeHandler(object source, EventArgs e) {
this.OnInventoryChange();
}
D. private event EventHandler OnInventoryChange;
private void InventoryChangeHandler(object source, EventArgs e) {
this.OnInventoryChange();
}
Answer: A

5. You are creating a Microsoft Windows Mobilebased inventory application.
The application must create reports that display inventory part numbers.
You need to write a method named WritePart that displays the part numbers in the following format:
A minimum of three digits to the left of the decimal point
Exactly two digits to the right of the decimal point
Left-aligned output
Which code segment should you use?
A. public static void WritePart(IFormattable t, CultureInfo ci) {
Console.WriteLine
("{0,-30}{1,30}", "Part:", t.ToString("000.00", ci));
}
B. public static void WritePart(IFormattable t, CultureInfo ci) {
Console.WriteLine
("{0,-30}{1,30}", "Part:", t.ToString("000.##", ci));
}
C. public static void WritePart(IFormattable t, CultureInfo ci) {
Console.WriteLine
("{0,30}{1,30}", "Part:", t.ToString("###.##", ci));
}
D. public static void WritePart(IFormattable t, CultureInfo ci) {
Console.WriteLine
("{0,30}{1,30}", "Part:", t.ToString("###.00", ci));
}
Answer: A

6. You are creating a Microsoft .NET Compact Framework application. The application uses a StringBuilder class to manipulate text. You write the following code segment.
StringBuilder sb = new StringBuilder(100);
After the code segment is executed, the text buffer of the StringBuilder class displays the following text: Microsoft Corporation, Redmond, WA.
You need to write a code segment to clear the text of the StringBuilder class.
Which code segment should you use?
A. sb.Capacity = 0;
B. sb.Length = 0;
C. sb.Replace(sb.ToString(), "", 0, 100);
D. sb.Remove(0, 100);
Answer: B

7. You are creating a Microsoft Windows Mobilebased application. The application will manage product inventory for retail stores. You are creating a class that will contain a method named Contains. The method will search for the items in the store. The items are of reference types and value types.
You need to identify the code that uses the minimum amount of execution time for both reference types and value types.
Which code segment should you use?
A. public bool Contains(T[] array, T value) {
for (int i = 0; i < array.Length; i++) {
if (EqualityComparer<T>.Default.Equals(array[i], value))
return true;
}
return false;
}
B. public bool Contains(T[] array, object value) {
for (int i = 0; i < array.Length; i++) {
if (array.GetValue(i).Equals(value))
return true;
}
return false;
}
C. public bool Contains(IEnumerable array, object value) {
foreach (object obj in array) {
if (obj.Equals(value))
return true;
}
return false;
}
D. public bool Contains(IEnumerable array, object value) {
foreach (object obj in array) {
if (obj == value)
return true;
}
return false;
}
Answer: A

8. You are creating a Microsoft Windows Mobilebased application.
You create a class named Employee. You also create an Executive class, a Manager class, and a Programmer class. These three classes inherit from the Employee class.
You need to create a custom type-safe collection that manages only those classes that are derived from the Employee class.
Which code segment should you choose?
A. class EmployeeCollection < T > : List < T >
B. class Emp l oyeeCollection < T > : ICollection
C. class EmployeeCollection < T > : CollectionBase where T:class
D. class EmployeeCollection < T > : CollectionBase where T:Employee
Answer: D

9. You are creating a multithreaded Microsoft Windows Mobilebased application.
The application has two separate procedures. Each procedure must run on its own threads.
public void ThreadProc1() { }
public void ThreadProc2() { }
ThreadProc1 must complete execution before ThreadProc2 begins execution.
You need to write the code segment to run both procedures.
Which code segment should you use?
A. Thread thread1 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc1));
Thread thread2 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc2));
thread1.Start();
...
thread1.Join();
thread2.Start();
B. Thread thread1 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc1));
Thread thread2 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc2));
lock(thread1) {
thread1.Start();
...
}
thread2.Start();
C. Thread thread1 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc1));
Thread thread2 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc2));
thread1.Start();
...
Monitor.TryEnter(thread1);
thread2.Start();
Monitor.Exit(thread1);Reset Instructions Calculator
D. .Thread thread1 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc1));
Thread thread2 = new Thread(new ThreadStart(ThreadProc2));
thread1.Start();
...
Interlocked.Exchange(ref thread1, thread2);
thread2.Start();
Answer: A

10. You are creating a Microsoft .NET Compact Framework application. You write the following code segment.
public class Target {
public void SetValue(int value) { }
}
You need to write a method named CallSetValue that calls the SetValue method by using late binding.
Which code segment should you use?
A. public void CallSetValue(int value) {
Target target = new Target();
MethodInfo mi = target.GetType().GetMethod("SetValue");
mi.Invoke(target, new object[] { value });
}
B. public void CallSetValue(int value) {
Target target = new Target();
MethodInfo mi = target.GetType().GetMethod("Target.SetValue");
mi.Invoke(target, new object[] { value });
}
C. public void CallSetValue(int value) {
Target target = new Target();
MethodInfo mi = target.GetType().GetMethod("Target.SetValue");
mi.Invoke(value, null);
}
D. public void CallSetValue(int value) {
Target target = new Target();
MethodInfo mi = target.GetType().GetMethod("SetValue");
mi.Invoke(value, null);
}
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved