Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-536(CSharp) Exam - Cheat-Test.com

Free 70-536(CSharp) Sample Questions:

1. You are developing an application that stores data about your company's sales and technical support teams.
You need to ensure that the name and contact information for each person is available as a single collection when a user queries details about a specific team. You also need to ensure that the data collection guarantees type safety.
Which code segment should you use?
A. Hashtable team = new Hashtable();
team.Add(1, "Hance");
team.Add(2, "Jim");
team.Add(3, "Hanif");
team.Add(4, "Kerim");
team.Add(5, "Alex");
team.Add(6, "Mark");
team.Add(7, "Roger");
team.Add(8, "Tommy");
B. ArrayList team = new ArrayList();
team.Add("1, Hance");
team.Add("2, Jim");
team.Add("3, Hanif");
team.Add("4, Kerim");
team.Add("5, Alex");
team.Add("6, Mark");
team.Add("7, Roger");
team.Add("8, Tommy");
C. Dictionary<int, string> team =
new Dictionary<int, string>();
team.Add(1, "Hance");
team.Add(2, "Jim");
team.Add(3, "Hanif");
team.Add(4, "Kerim");
team.Add(5, "Alex");
team.Add(6, "Mark");
team.Add(7, "Roger");
team.Add(8, "Tommy");
D. string[] team =
new string[] {"1, Hance",
"2, Jim", "3, Hanif",
"4, Kerim", "5, Alex",
"6, Mark", "7, Roger",
"8, Tommy"};
Answer: C

2. You are working on a debug build of an application.
You need to find the line of code that caused an exception to be thrown.
Which property of the Exception class should you use to achieve this goal?
A. Data
B. Message
C. StackTrace
D. Source
Answer: C

3. You use Reflection to obtain information about a method named MyMethod.
You need to ascertain whether MyMethod is accessible to a derived class.
What should you do?
A. Call the IsAssembly property of the MethodInfo class.
B. Call the IsVirtual property of the MethodInfo class.
C. Call the IsStatic property of the MethodInfo class.
D. Call the IsFamily property of the MethodInfo class.
Answer: D

4. You are writing a method that returns an ArrayList named al.
You need to ensure that changes to the ArrayList are performed in a thread-safe manner.
Which code segment should you use?
A. ArrayList al = new ArrayList();
lock (al.SyncRoot)
{
return al;
}
B. ArrayList al = new ArrayList();
lock (al.SyncRoot.GetType())
{
return al;
}
C. ArrayList al = new ArrayList();
Monitor.Enter(al);
Monitor.Exit(al);
return al;
D. ArrayList al = new ArrayList();
ArrayList sync_al = ArrayList.Synchronized(al);
return sync_al;
Answer: D

5. You are writing a custom dictionary. The custom-dictionary class is named MyDictionary.
You need to ensure that the dictionary is type safe.
Which code segment should you use?
A. class MyDictionary : Dictionary<string, string>
B. class MyDictionary : HashTable
C. class MyDictionary : IDictionary
D. class MyDictionary { ... }
Dictionary<string, string> t =
new Dictionary<string, string>();
MyDictionary dictionary = (MyDictionary)t;
Answer: A

6. You are instantiating a variable to store only strings. The variable is named messageStore.
You need to ensure that string messages are read and processed in the order in which they are received.
Which code segment should you use?
A. Stack<string> messageStore = new Stack<string>();
messageStore.Push("This is a test message...");
B. Stack messageStore = new Stack();
messageStore.Push("This is a test message...");
C. Queue messageStore = new Queue();
messageStore.Enqueue("This is a test message...");
D. Queue<string> messageStore = new Queue<string>();
messageStore.Enqueue("This is a test message...");
Answer: D

7. You are developing an application to assist the user in conducting electronic surveys. The survey consists of 25 true-or-false questions.
You need to perform the following tasks:
·Initialize each answer to true.
·Minimize the amount of memory used by each survey.
Which storage option should you choose?
A. BitVector32 answers = new BitVector32(1);
B. BitVector32 answers = new BitVector32(-1);
C. BitArray answers = new BitArray (1);
D. BitArray answers = new BitArray(-1);
Answer: B

8. You are creating a class named Age.
You need to ensure that the Age class is written such that collections of Age objects can be sorted.
Which code segment should you use?
A. public class Age {
public int Value;
public object CompareTo(object obj) {
if (obj is Age) {
Age _age = (Age) obj;
return Value.CompareTo(obj);
}
throw new ArgumentException("object not an Age");
}
}
B. public class Age {
public int Value;
public object CompareTo(int iValue) {
try {
return Value.CompareTo(iValue);
} catch {
throw new ArgumentException ("object not an Age");
}
}
}
C. public class Age : IComparable {
public int Value;
public int CompareTo(object obj) {
if (obj is Age) {
Age _age = (Age) obj;
return Value.CompareTo(_age.Value);
}
throw new ArgumentException("object not an Age");
}
}
D. public class Age : IComparable {
public int Value;
public int CompareTo(object obj) {
try {
return Value.CompareTo(((Age) obj).Value);
} catch {
return -1;
}
}
}
Answer: C

9. You are creating a class named Temperature. The Temperature class contains a public field named F.
The public field F represents a temperature in degrees Fahrenheit.
You need to ensure that users can specify whether a string representation of a Temperature instance displays the Fahrenheit value or the equivalent Celsius value.
Which code segment should you use?
A. public class Temperature : IFormattable {
public int F;
public string ToString(string format, IFormatProvider fp) {
if ((format == "F")|| (format == null)) return F.ToString();
if (format == "C") return ((F - 32) / 1.8).ToString();
throw new FormatException("Invalid format string");
}
}
B. public class Temperature : ICustomFormatter {
public int F;
public string Format(string format, object arg,
IFormatProvider fp) {
if (format == "C") return ((F - 32) / 1.8).ToString();
if (format == "F") return arg.ToString();
throw new FormatException("Invalid format string");
}
}
C. public class Temperature {
public int F;
public string ToString(string format, IFormatProvider fp) {
if (format == "C") {
return ((F - 32) / 1.8).ToString();
} else {
return this.ToString();
}
}
}
D. public class Temperature {
public int F;
protected string format;
public override String ToString() {
if (format == "C")
return ((F - 32) / 1.8).ToString();
return F.ToString();
}
}
Answer: A

10. You write the following code.
public delegate void FaxDocs(object sender, FaxArgs args);
You need to create an event that will invoke FaxDocs.
Which code segment should you use?
A. public static event FaxDocs Fax;
B. public static event Fax FaxDocs;
C. public class FaxArgs : EventArgs {
private string coverPageInfo;
public FaxArgs(string coverInfo) {
this.coverPageInfo = coverPageInfo;
}
public string CoverPageInformation {
get {return this.coverPageInfo;}
}
}
D. public class FaxArgs : EventArgs {
private string coverPageInfo;
public string CoverPageInformation {
get {return this.coverPageInfo;}
}
}
Answer: A

11. You need to write a multicast delegate that accepts a DateTime argument.
Which code segment should you use?
A. public delegate int PowerDeviceOn(bool result,
DateTime autoPowerOff);
B. public delegate bool PowerDeviceOn(object sender,
EventArgs autoPowerOff);
C. public delegate void PowerDeviceOn(DateTime autoPowerOff);
D. public delegate bool PowerDeviceOn(DateTime autoPowerOff);
Answer: C

12. You develop a service application named FileService. You deploy the service application to multiple servers on your network.
You implement the following code segment. (Line numbers are included for reference only.)
01 public void StartService(string serverName){
02 ServiceController crtl = new
03 ServiceController("FileService");
04 if (crtl.Status == ServiceControllerStatus.Stopped){
05 }
06}
You need to develop a routine that will start FileService if it stops. The routine must start FileService on the server identified by the serverName input parameter.
Which two lines of code should you add to the code segment? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Insert the following line of code between lines 03 and 04:
crtl.ServiceName = serverName;
B. Insert the following line of code between lines 03 and 04:
crtl.MachineName = serverName;
C. Insert the following line of code between lines 03 and 04:
crtl.Site.Name = serverName;
D. Insert the following line of code between lines 04 and 05:
crtl.Continue();
E. Insert the following line of code between lines 04 and 05:
crtl.Start();
F. Insert the following line of code between lines 04 and 05:
crtl.ExecuteCommand(0);
Answer: BE

13. You are developing a routine that will periodically perform a calculation based on regularly changing values from legacy systems. You write the following lines of code. (Line numbers are included for reference only.)
01 bool exitLoop = false;
02 do {
03
04 exitLoop = PerformCalculation();
05} while (!exitLoop);
You need to write a code segment to ensure that the calculation is performed at 30-second intervals. You must ensure that minimum processor resources are used between the calculations.
Which code segment should you insert at line 03?
A. Thread.Sleep(30000);
B. Thread.SpinWait(30000);
C. Thread thrdCurrent = Thread.CurrentThread;
thrdCurrent.Priority = ThreadPriority.BelowNormal;
D. Thread thrdCurrent = Thread.CurrentThread;
thrdCurrent.Priority = ThreadPriority.Lowest;
E. Thread.SpinWait(30);
Answer: A

14. You are developing an application to perform mathematical calculations. You develop a class named CalculationValues. You write a procedure named PerformCalculation that operates on an instance of the class.
You need to ensure that the user interface of the application continues to respond while calculations are being performed. You need to write a code segment that calls the PerformCalculation procedure to achieve this goal.
Which code segment should you use?
A. private void PerformCalculation() {
...
}
private void DoWork(){
CalculationValues myValues = new CalculationValues();
Thread newThread = new Thread(
new ThreadStart(PerformCalculation));
newThread.Start(myValues);
}
B. private void PerformCalculation() {
...
}
private void DoWork(){
CalculationValues myValues = new CalculationValues();
ThreadStart delStart = new
ThreadStart(PerformCalculation);
Thread newThread = new Thread(delStart);
if (newThread.IsAlive) {
newThread.Start(myValues);
}
}
C. private void PerformCalculation (CalculationValues values) {
...
}
private void DoWork(){
CalculationValues myValues = new CalculationValues();
Application.DoEvents();
PerformCalculation(myValues);
Application.DoEvents();
}
D. private void PerformCalculation(object values) {
...
}
private void DoWork(){
CalculationValues myValues = new CalculationValues();
Thread newThread = new Thread(
new ParameterizedThreadStart(PerformCalculation));
newThread.Start(myValues);
}
Answer: D

15. You need to write a code segment that will create a common language runtime (CLR) unit of isolation within an application.
Which code segment should you use?
A. AppDomainSetup mySetup =
AppDomain.CurrentDomain.SetupInformation;
mySetup.ShadowCopyFiles = "true";
B. System.Diagnostics.Process myProcess;
myProcess = new System.Diagnostics.Process();
C. AppDomain domain;
domain = AppDomain.CreateDomain("MyDomain");
D. System.ComponentModel.Component myComponent;
myComponent = new System.ComponentModel.Component();
Answer: C

16. You need to write a code segment that will assign the name of the configuration file that the current application domain uses to a string variable named configFile.
Which two code segments should you use to achieve the goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. AppDomain domain = AppDomain.CurrentDomain;
configFile =
domain.GetData("APP_CONFIG_FILE").ToString();
B. AppDomain domain = AppDomain.CurrentDomain;
AppDomainSetup setup = domain.SetupInformation;
configFile = setup.ConfigurationFile;
C. AppDomain domain = AppDomain.CurrentDomain;
AppDomainSetup setup = new AppDomainSetup();
configFile = setup.ConfigurationFile;
D. AppDomainSetup setup = new AppDomainSetup();
AppDomain domain = AppDomain.CreateDomain("current",
null, setup);
configFile = setup.ConfigurationFile;
Answer: AB

17. You are developing an application that dynamically loads assemblies from an application directory. You need to write a code segment that loads an assembly named Assembly1.dll into the current application domain.
Which code segment should you use?
A. AppDomain domain = AppDomain.CurrentDomain;
string myPath = Path.Combine(domain.BaseDirectory,
"Assembly1.dll");
Assembly asm = Assembly.LoadFrom(myPath);
B. AppDomain domain = AppDomain.CurrentDomain;
string myPath = Path.Combine(domain.BaseDirectory,
"Assembly1.dll");
Assembly asm = Assembly.Load(myPath);
C. AppDomain domain = AppDomain.CurrentDomain;
string myPath = Path.Combine(domain.DynamicDirectory,
"Assembly1.dll");
Assembly asm = AppDomain.CurrentDomain.Load(myPath);
D. AppDomain domain = AppDomain.CurrentDomain;
Assembly asm = domain.GetData("Assembly1.dll");
Answer: A

18. You need to write a code segment that will add a string named strConn to the connection string section of the application configuration file.
Which code segment should you use?
A. Configuration myConfig =
ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(
ConfigurationUserLevel.None);
myConfig.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Add(
new ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn));
myConfig.Save();
B. Configuration myConfig =
ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(
ConfigurationUserLevel.None);
myConfig.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Add(
new ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn));
ConfigurationManager.RefreshSection(
"ConnectionStrings");
C. ConfigurationManager.ConnectionStrings.Add(
new ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn));
ConfigurationManager.RefreshSection(
"ConnectionStrings");
D. ConfigurationManager.ConnectionStrings.Add(
new ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn));
Configuration myConfig =
ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(
ConfigurationUserLevel.None);
myConfig.Save();
Answer: A

19. You need to write a code segment that will add a string named strConn to the connection string section of the application configuration file.
Which code segment should you use?
A. Dim myConfig As Configuration = _
ConfigurationManager.OpenExeConfiguration( _
ConfigurationUserLevel.None)
myConfig.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Add( _
New ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn))
myConfig.Save()
B. Dim myConfig As Configuration = _
ConfigurationManager.OpenExeConfiguration( _
ConfigurationUserLevel.None)
myConfig.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Add( _
New ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn))
ConfigurationManager.RefreshSection("ConnectionStrings")
C. ConfigurationManager.ConnectionStrings.Add( _
New ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn))
ConfigurationManager.RefreshSection("ConnectionStrings")
D. ConfigurationManager.ConnectionStrings.Add(
New ConnectionStringSettings("ConnStr1", strConn))
Dim myConfig As Configuration = _
ConfigurationManager.OpenExeConfiguration( _
ConfigurationUserLevel.None)
myConfig.Save()
Answer: A

20. You are creating an application that retrieves values from a custom section of the application
configuration file. The custom section uses XML as shown in the following block.
<ProjectSection name="Project1">
<role name="administrator" />
<role name="manager" />
<role name="support" />
</ProjectSection>
You need to write a code segment to define a class named Role. You need to ensure that the Role class is initialized with values that are retrieved from the custom section of the configuration file.
Which code segment should you use?
A. public class Role : ConfigurationElement {
internal string _ElementName = "name";
[ConfigurationProperty("role")]
public string Name {
get {
return ((string)base["role"]);
}
}
}
B. public class Role : ConfigurationElement {
internal string _ElementName = "role";
[ConfigurationProperty("name", RequiredValue = true)]
public string Name {
get {
return ((string)base["name"]);
}
}
}
C. public class Role : ConfigurationElement {
internal string _ElementName = "role";
private string _name;
[ConfigurationProperty("name")]
public string Name {
get {
return _name;
}
}
}
D. public class Role : ConfigurationElement {
internal string _ElementName = "name";
private string _name;
[ConfigurationProperty("role", RequiredValue = true)]
public string Name {
get {
return _name;
}
}
}
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved