Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-529 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-529 Sample Questions:

1.You create .NET Framework remoting components that must be deployed on an unattended application server.
IIS is not installed on the application server. Company policy requires that no changes be made to the application server except the deployment of approved custom code that is written by your development team. You need to ensure that the components can run on the unattended application server. What should you do?
A: Create a Console Application project to host the components.
B: Create a Windows-based application project to host the components.
C: Create an ASP.NET Web application Web site to host the components. D: Create a Windows service to host the components.
E: Create an ASP.NET Web service Web site to host the components.
Answer: D

2.A Web service exposes a method named GetChart that returns an image. The data used to generate the image changes in one-minute intervals. You need to minimize the average time per request for CPU processing. What should you do?
A: Set the BufferResponse property on the WebMethod attribute of the GetChart method to True.
B: Set the BufferResponse property on the WebMethod attribute of the GetChart method to False.
C: Set the CacheDuration property on the WebMethod attribute of the GetChart method to 60.
D: Set the CacheDuration property on the WebMethod attribute of the GetChart method to 1.
Answer: C

3.A Windows-based application sends messages to the TestMessageQueue queue. An acknowledgement message must be sent to the TestMessageQueueAdmin queue when: The original message is retrieved from TestMessageQueue.The message has not been retrieved from TestMessageQueue after a specified time period.
The following code is used to send a message to the TestMessageQueue queue. (Line numbers are included for reference only.)01 MessageQueue^ mq = gcnew MessageQueue(".\\TestMessageQueue");02 MessageQueue^ mqAdmin = gcnew MessageQueue(".\\TestMessageQueueAdmin");03 Message^ m = gcnew Message(messageBody);04 m->AcknowledgeType =
AcknowledgeTypes::PositiveReceive;05 mq->Send(m);You need to ensure that an acknowledgement message is sent to the TestMessageQueueAdmin queue as required. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:Add the following line of code between lines 04 and 05.m->AdministrationQueue = mqAdmin;
B:Add the following line of code between lines 04 and 05.m->ResponseQueue = mqAdmin;
C:Replace line 04 with the following code.m->AcknowledgeType = AcknowledgeTypes::PositiveReceive & AcknowledgeTypes.NegativeReceive;
D:Replace line 04 with the following code.m->AcknowledgeType = AcknowledgeTypes::PositiveReceive | AcknowledgeTypes::NegativeReceive;
Answer: A, D

4.A Web service returns a Node object X that references Node object Y. Node object Y also references Node object X. When the Web service method is called in a way that returns Node object X, the following exception is thrown. System.InvalidOperationException: A circular reference wasdetected while serializing an object of type Node. You need to ensure that the Web service method runs without generating the exception. Your code must preserve the circular reference between the Node objects. What should you do?
A: Add the following attribute to the Web service method.<SoapRpcMethod(Use:=SoapBindingUse.Literal)>
B: Add the following attribute to the Web service method.<SoapRpcMethod(Binding:="Encoded")>
C: Add the following attribute to the Web service method.<SoapRpcMethod(Use:=SoapBindingUse.Encoded)>
D: Add the following attribute to the Web service method.<SoapRpcMethod(Binding:="Literal")>
Answer: C

5.You call a method in a Web service. The following exception is thrown in the Web service client.System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable toprocess request. --> System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.You discover that it is the following line of code that throws the exception.If Session("StoredValue") Is Nothing ThenYou need to ensure that the method runs without throwing the exception. What should you do?
A: Modify the WebMethod attribute in the Web service so that the EnableSession property is set to True.
B: In the client code for the Web service's proxy object, assign a new instance of the System.Net.CookieContainer object to the CookieContainer property.
C: Add the following element to the System.Web section of the Web.config file.<sessionState mode="InProc" />
D: Add the following elements to the System.Web section of the Web.config file.<httpModules> <add name="Session" type="System.Web.SessionState.SessionStateModule" /></httpModules>
Answer: A

6.You create a Web service. The Web service must be deployed on a remote Web server. You need to ensure that the deployment does not place the source code for the Web service on the Web server. What should you do?
A: Move the contents of the development Web site to the Web server.
B: Use the ASP.NET Compilation tool (Aspnet_compiler.exe) to compile the Web service locally. Move the resulting files to the Web server.
C: Add a Class attribute to the @WebService directive. Rebuild the Web service project and deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
D: Add a CodeBehind attribute to the @WebService directive. Rebuild the Web service project and deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
Answer: B

7.You create a Web service. The Web service must be deployed on a remote Web server. You need to ensure that the deployment does not place the source code for the Web service on the Web server. What should you do?
A: Move the contents of the development Web site to the Web server.
B: Use the ASP.NET Compilation tool (Aspnet_compiler.exe) to compile the Web service locally. Move the resulting files to the Web server.
C: Add a Class attribute to the @WebService directive. Rebuild the Web service project and deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
D: Add a CodeBehind attribute to the @WebService directive. Rebuild the Web service project and deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
Answer: B

8.A Web service exposes the following Web method.public: [WebMethod(CacheDuration=60)] array<Byte>
^GetImage(String ^imageId) { ...}The Web method generates responses that are greater than 1 MB in size. You need to configure the Web method to minimize memory usage on the server. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:Apply a SoapDocumentMethod attribute to the method declaration with the ParameterStyle property set to
SoapParameterStyle.Wrapped.
B:Apply a SoapDocumentMethod attribute to the method declaration with the ParameterStyle property set to
SoapParameterStyle.Bare.
C:Set the BufferResponse property of the WebMethod attribute to True. D:Set the BufferResponse property of the WebMethod attribute to False.
E:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 0.
F:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 300.
Answer: D, E

9.A Web service exposes the following Web method.[WebMethod(CacheDuration=60)]public byte[] GetImage(string imageId) { ...}The Web method generates responses that are greater than 1 MB in size. You need to configure the Web method to minimize memory usage on the server. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:Apply a SoapDocumentMethod attribute to the method declaration with the ParameterStyle property set to SoapParameterStyle.Wrapped.
B:Apply a SoapDocumentMethod attribute to the method declaration with the ParameterStyle property set to SoapParameterStyle.Bare.
C:Set the BufferResponse property of the WebMethod attribute to True. D:Set the BufferResponse property of the WebMethod attribute to False.
E:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 0. F:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 300.
Answer: D, E

10.An application calls a Web method asynchronously by using the following code. (Line numbers are included for reference only.)
01 void ProcessData() {
02 ProcessingService serviceProxy = new
ProcessingService();
03 IAsyncResult asyncResult = null;
04 asyncResult = serviceProxy.BeginProcess(data, null, null);
05 while (!asyncResult.IsCompleted) {
06 Thread.Sleep(1000);
07 }
08
09 serviceProxy.EndProcess(asyncResult);
10 }
You need to ensure that the application can process and log any exceptions raised by the Web method. What should you do?
A: Replace line 09 with the following code.try { serviceProxy.EndProcess(asyncResult);}catch (Exception ex)
{ LogException(ex);}
B: Replace lines 05, 06, and 07 with the following code.try { while (!asyncResult.IsCompleted)
{ Thread.Sleep(1000); }}catch (Exception ex) { LogException (ex);}
C: Replace line 08 with the following code.if (asyncResult.AsyncState is Exception) LogException
(asyncResult.AsyncState);
D: Replace line 04 with the following code.try { asyncResult = serviceProxy.BeginProcess(data, null, null);}catch (Exception ex) { LogException (ex);}
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved