Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-528 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-528 Sample Questions:

1. Your Web site uses custom Themes. Your Web site must support additional Themes based on the user's company name.
The company name is set when a user logs on to the Web site. The company's Theme name is stored in a variable named ThemeName.
You need to use this variable to dynamically set the Web site's Theme. What should you do?
A. Add the following code segment to the markup source of each page on the Web site.
<%@ Page Theme="ThemeName" ... %>
B. Add the following code segment to the Load event of each page on the Web site.
Page.Theme = ThemeName;
C. Add the following code segment to the PreInit event of each page on the Web site.
Page.Theme = ThemeName;
D. Add the following code segment to the Web site's configuration file.
<pages theme="ThemeName" />
Answer: C

2. Your Web site uses custom Themes. Your Web site must support additional Themes based on the user's company name.
The company name is set when a user logs on to the Web site. The company's Theme name is stored in a variable named ThemeName.
You need to use this variable to dynamically set the Web site's Theme. What should you do?
A. Add the following code segment to the markup source of each page on the Web site.
<%@ Page Theme="ThemeName" ... %>
B. Add the following code segment to the Load event of each page on the Web site.
Page.Theme = ThemeName
C. Add the following code segment to the PreInit event of each page on the Web site.
Page.Theme = ThemeName
D. Add the following code segment to the Web site's configuration file.
<pages theme="ThemeName" />
Answer: C

3. You have an SQL query that takes one minute to execute. You use the following code segment to execute the SQL query asynchronously.
Dim ar As IAsyncResult = cmd.BeginExecuteReader()
You need to execute a method named DoWork() that takes one second to run while the SQL query is executing. DoWork() must run as many times as possible while the SQL query is executing.
Which code segment should you use?
A. While ar.AsyncWaitHandle Is Nothing
DoWork() End While
dr = cmd.EndExecuteReader(ar)
B. While Not ar.IsCompleted
DoWork() End While
dr = cmd.EndExecuteReader(ar)
C. While Thread.CurrentThread.ThreadState = ThreadState.Running
DoWork() End While
dr = cmd.EndExecuteReader(ar)
D. While Not ar.AsyncWaitHandle.WaitOne() DoWork()
End While
dr = cmd.EndExecuteReader(ar)
Answer: B

4. You have an SQL query that takes one minute to execute. You use the following code segment to execute the SQL query asynchronously.
IAsyncResult ar = cmd.BeginExecuteReader();
You need to execute a method named DoWork() that takes one second to run while the SQL query is executing. DoWork() must run as many times as possible while the SQL query is executing.
Which code segment should you use?
A. while (ar.AsyncWaitHandle == null) {
DoWork();
}
dr = cmd.EndExecuteReader(ar);
B. while (!ar.IsCompleted) { DoWork();
}
dr = cmd.EndExecuteReader(ar);
C. while (Thread.CurrentThread.ThreadState == ThreadState.Running) { DoWork();
}
dr = cmd.EndExecuteReader(ar);
D. while (!ar.AsyncWaitHandle.WaitOne()) { DoWork();
}
dr = cmd.EndExecuteReader(ar);
Answer: B

5. You create a Web Form. The Web Form allows users to calculate values and display the results in a label named lblResults.
You need to capture all unhandled exceptions on the Web Form through the Error event. The Error event must capture each unhandled exception and display it on the Web Form.
Which code segment should you use?
A. protected void Page_Error(object sender, EventArgs e) {
lblResults.Text = e.ToString();
e=null;
}
B. protected void Page_Error(object sender, EventArgs e) { lblResults.Text = Server.GetLastError().ToString(); Server.ClearError();
}
C. protected void Page_Error(object sender, EventArgs e) { Response.Write(e.ToString());
e=null;
}
D. protected void Page_Error(object sender, EventArgs e) { Response.Write(Server.GetLastError().ToString()); Server.ClearError();
}
Answer: D

6. You create a Web Form. The Web Form allows users to calculate values and display the results in a label named lblResults.
You need to capture all unhandled exceptions on the Web Form through the Error event. The Error event must capture each unhandled exception and display it on the Web Form.
Which code segment should you use?
A. Protected Sub Page_Error(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Error lblResults.Text = e.ToString()
e = Nothing
End Sub
B. Protected Sub Page_Error(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Error? lblResults.Text = Server.GetLastError().ToString() Server.ClearError()
End Sub
C. Protected Sub Page_Error(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Error?
Response.Write(e.ToString())
e = Nothing
End Sub
D. Protected Sub Page_Error(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Error Response.Write(Server.GetLastError().ToString()) Server.ClearError()
End Sub
Answer: D

7. You create a Web Form. The Web Form uses the FormView control to enable a user to edit a record in the database.
When the user clicks the Update button on the FormView control, the application must validate that the user has entered data in all of the fields.
You need to ensure that the Web Form does not update if the user has not entered data in all of the fields. Which code segment should you use?
A. protected void FormView1_ItemUpdating(object sender, FormViewUpdateEventArgs e) {
foreach (DictionaryEntry entry in e.Keys) {
if (entry.Value.ToString() == System.String.Empty) {
e.Cancel = true;
return;
}
}
}
B. protected void FormView1_ItemUpdated(object sender, FormViewUpdatedEventArgs e) {
foreach (DictionaryEntry entry in e.NewValues) {
if (entry.Value.Equals("")) { e.KeepInEditMode = true; return;
}
}
}
C. protected void FormView1_ItemUpdating(object sender, FormViewUpdateEventArgs e) {
foreach (DictionaryEntry entry in e.NewValues) {
if (entry.Value.Equals("")) {
e.Cancel = true;
return;
}
}
}
D. protected void FormView1_ItemUpdated(object sender, FormViewUpdatedEventArgs e) {
foreach (DictionaryEntry entry in e.Keys) {
if (entry.Value.ToString() == System.String.Empty) {
e.KeepInEditMode = true;
return;
}
}
}
Answer: C

8. You create a Web Form. The Web Form uses the FormView control to enable a user to edit a record in the database.
When the user clicks the Update button on the FormView control, the application must validate that the user has entered data in all of the fields.
You need to ensure that the Web Form does not update if the user has not entered data in all of the fields. Which code segment should you use?
A. Protected Sub FormView1_ItemUpdating(ByVal sender As Object, _ByVal e As System.Web.UI.WebControls.FormViewUpdateEventArgs) _ Handles FormView1.ItemUpdating Dim entry As DictionaryEntry For Each entry In e.Keys
If entry.Value.ToString() = System.String.Empty Then e.Cancel = True
Return End If Next entry End Sub
B. Protected Sub FormView1_ItemUpdated(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Web.UI.WebControls.FormViewUpdatedEventArgs) _
Handles FormView1.ItemUpdated
Dim entry As DictionaryEntry For Each entry In e.NewValues If entry.Value.Equals("") Then e.KeepInEditMode = True Return
End If Next entry End Sub
C. Protected Sub FormView1_ItemUpdating(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Web.UI.WebControls.FormViewUpdateEventArgs) _ Handles FormView1.ItemUpdating
Dim entry As DictionaryEntry For Each entry In e.NewValues If entry.Value.Equals("") Then e.Cancel = True Return End If Next entry
End Sub
D. Protected Sub FormView1_ItemUpdated(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Web.UI.WebControls.FormViewUpdatedEventArgs) _ Handles FormView1.ItemUpdated Dim entry As DictionaryEntry For Each entry In e.Keys
If entry.Value.ToString() = System.String.Empty Then e.KeepInEditMode = True
Return
End If
Next entry End Sub
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved