Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-526 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-526 Sample Questions:

1. You are creating a Windows Form. You add a TableLayoutPanel control named pnlLayout to the form.You set the properties of pnlLayout so that it will resize with the form.
You need to create a three­column layout that has fixed left and right columns. The fixed columns must each remain 50 pixels wide when the form is resized. The middle column must fill the remainder of the form width when the form is resized. You add the three columns in the designer.
Which code segment should you use to format the columns at run time?
A. pnlLayout.ColumnStyles.Clear(); pnlLayout.ColumnStyles.Add(new ColumnStyle(SizeType.Absolute, 50F)); pnlLayout.ColumnStyles.Add(new ColumnStyle(SizeType.AutoSize, 100F)); pnlLayout.ColumnStyles.Add(new ColumnStyle(SizeType.Absolute, 50F));
B. pnlLayout.ColumnStyles[0].Width = 50F; pnlLayout.ColumnStyles[0].SizeType = SizeType.Absolute; pnlLayout.ColumnStyles[2].Width = 50F; pnlLayout.ColumnStyles[2].SizeType = SizeType.Absolute;
C. pnlLayout.ColumnStyles[0].Width = 50F; pnlLayout.ColumnStyles[0].SizeType = SizeType.Absolute; pnlLayout.ColumnStyles[1].Width = 100F; pnlLayout.ColumnStyles[1].SizeType = SizeType.AutoSize; pnlLayout.ColumnStyles[2].Width = 50F; pnlLayout.ColumnStyles[2].SizeType = SizeType.Absolute;
D. pnlLayout.ColumnStyles.Clear();
pnlLayout.ColumnStyles.Add(new ColumnStyle(SizeType.Absolute, 50F)); pnlLayout.ColumnStyles.Add(new ColumnStyle(SizeType.Percent, 100F)); pnlLayout.ColumnStyles.Add(new ColumnStyle(SizeType.Absolute, 50F));
Answer: D

2. You are creating a Windows Form. You add a TableLayoutPanel control named pnlLayout to the form. You set the properties of pnlLayout so that it will resize with the form.
You need to create a three­column layout that has fixed left and right columns. The fixed columns must each remain 50 pixels wide when the form is resized. The middle column must fill the remainder of the form width when the form is resized. You add the three columns in the designer. Which code segment should you use to format the columns at run time?
A. pnlLayout­>ColumnStyles­>Clear(); pnlLayout­>ColumnStyles­>Add(gcnew ColumnStyle(SizeType::Absolute, 50)); pnlLayout­>ColumnStyles­>Add(gcnew ColumnStyle(SizeType::AutoSize, 100)); pnlLayout­>ColumnStyles­>Add(gcnew ColumnStyle(SizeType::Absolute, 50));
B. pnlLayout­>ColumnStyles[0]­>Width = 50; pnlLayout­>ColumnStyles[0]­>SizeType = SizeType::Absolute; pnlLayout­>ColumnStyles[2]­>Width = 50; pnlLayout­>ColumnStyles[2]­>SizeType = SizeType::Absolute;
C. pnlLayout­>ColumnStyles[0]­>Width = 50; pnlLayout­>ColumnStyles[0]­>SizeType = SizeType::Absolute; pnlLayout­>ColumnStyles[1]­>Width = 100; pnlLayout­>ColumnStyles[1]­>SizeType = SizeType::AutoSize; pnlLayout­>ColumnStyles[2]­>Width = 50; pnlLayout­>ColumnStyles[2]­>SizeType = SizeType::Absolute;
D. pnlLayout­>ColumnStyles­>Clear(); pnlLayout­>ColumnStyles­>Add(gcnew ColumnStyle(SizeType::Absolute, 50)); pnlLayout­>ColumnStyles­>Add(gcnew ColumnStyle(SizeType::Percent, 100)); pnlLayout­>ColumnStyles­>Add(gcnew ColumnStyle(SizeType::Absolute, 50));
Answer: D

3. You are creating a setup project. You want to add functionality that will execute only if the setup project is executed by an administrative user.
You need to configure features of your installation package to execute only when the installation is run by an administrative user.
Which setup project editor supports this functionality by default?
A. File System Editor
B. Registry Editor
C. User Interface Editor
D. Custom Actions Editor
Answer: C

4. You are creating a Windows Forms application. You add an ErrorProvider component named erpErrors and a DateTimePicker control named dtpStartDate to the application. The application also contains other controls.
You need to configure the application to display an error notification icon next to dtpStartDate when the user enters a date that is greater than today's date.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. For the Validating event of dtpStartDate, create an event handler named VerifyStartDate.
B. For the Validated event of dtpStartDate, create an event handler named VerifyStartDate.
C. In the Properties Window for dtpStartDate, set the value of Error on erpErrors to Date out of range.
D. In VerifyStartDate, call erpErrors.SetError(dtpStartDate, "Date out of range") if the value of dtpStartDate.Value is greater than today's date.
E. In VerifyStartDate, call erpErrors.SetError(dtpStartDate, null) if the dtpStartDate.Value is greater than today's date.
Answer: A, D

5. You are creating a Windows Form that includes a TextBox control named txtDate.
When a user right­clicks within the text box, you want the application to display a MonthCalendar control. You need to implement a context menu that provides this functionality.
What should you do?
A. Add the following code to the form initialization.
MonthCalendar cal = new MonthCalendar(); ContextMenuStrip mnuContext = new ContextMenuStrip();
ToolStripControlHost host = new ToolStripControlHost(mnuContext);
txtDate.ContextMenuStrip = mnuContext;
B. Add the following code to the form initialization.
ContextMenuStrip mnuContext = new ContextMenuStrip(); MonthCalendar cal = new MonthCalendar(); ToolStripControlHost host = new ToolStripControlHost(cal); mnuContext.Items.Add(host);
txtDate.ContextMenuStrip = mnuContext;
C. Add the following code to the form initialization.
ToolStripContainer ctr = new ToolStripContainer(); MonthCalendar cal = new MonthCalendar(); ctr.ContentPanel.Controls.Add(cal); txtDate.Controls.Add(ctr);
Add a MouseClick event handler for the TextBox control that contains the following code.
if (e.Button == MouseButtons.Right) {txtDate.Controls[0].Show();
}
D. Add a MouseClick event handler for the TextBox control that contains the following code.
if (e.Button == MouseButtons.Right) {
ContextMenuStrip mnuContext = new ContextMenuStrip(); MonthCalendar cal = new MonthCalendar(); ToolStripControlHost host = new ToolStripControlHost(cal); mnuContext.Items.Add(host);
txtDate.ContextMenuStrip = mnuContext;
}
Answer: B

6. You are customizing a Windows Form. When the user clicks any button, you want the application to log information about the user¡¯s actions by calling a method with the following signature. public void ctl_Click(object sender, EventArgs e)
You want the form to invoke this method when any Button control is clicked and only when a Button control is clicked.
You need to modify the form to invoke this method without interfering with the existing operations of the application.
What should you do?
A. Add the following code to the form initialization. foreach (Control ctl in this.Controls) {if (ctl is Button){
ctl.Click += new EventHandler(ctl_Click);
}
}
B. Add the following code to the form initialization. this.Click += new EventHandler(ctl_Click);
C. Use the Properties dialog box to set the Click event for each Button control on the form to the ctl_Click method.
D. Use the Properties dialog box to set the Click event of the form to the ctl_Click method.
Answer: A

7. You are customizing a Windows Form. When the user clicks any button, you want the application to log information about the user¡¯s actions by calling a method with the following signature.
You want the form to invoke this method when any Button control is clicked and only when a Button control is clicked.
You need to modify the form to invoke this method without interfering with the existing operations of the application.
What should you do?
A. Add the following code to the form initialization. for each (Control ^ctl in this­>Controls) {
if (dynamic_cast< Button ^ >(ctl) != nullptr){
ctl­>Click += gcnew EventHandler(this, &Form1::ctl_Click);
}
}
B. Add the following code to the form initialization.
this­>Click += gcnew EventHandler(this,&Form1::ctl_Click);
C. Use the Properties dialog box to set the Click event for each Button control on the form to the ctl_Click method.
D. Use the Properties dialog box to set the Click event of the form to the ctl_Click method.
Answer: A

8. You are creating a Windows Forms application. Initialization code loads a DataSet object named ds that includes a table named Users. The Users table includes a column named IsManager.
You need to bind the IsManager column to the Checked property of a check box named chkIsManager. Which code segment should you use?
A. chkIsManager.DataBindings.Add("Checked", ds, "Users.IsManager");
B. chkIsManager.DataBindings.Add("Checked", ds, "IsManager");
C. chkIsManager.Text = "{Users.IsManager}"; chkIsManager.AutoCheck = true;
D. this.DataBindings.Add("chkIsManager.Checked", ds, "Users.IsManager");
Answer: A

9. You are creating a Windows Forms setup application. The default user interface does not meet your needs. You want to provide an additional dialog box that includes two check boxes during the install process. You want the check boxes to give users the option to install two large Help files named Help1 and Help2 during the installation process.
You need to customize the interface to meet your needs.
Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Create the dialog box and the logic for the dialog box in a separate project.
Compile the project into an executable, and add the executable to the setup project.
B. In the User Interface Editor, add a Checkboxes dialog box to the Start node of the user interface tree.
C. Use the Custom Actions Editor to add the dialog box executable for the setup application to the Install node.
D. In the Properties window for your setup project, set the PreBuildEvent property to call a command line to display the dialog box.
E. In the File System Editor, set the Condition property for Help1 to the value of the Checkbox1Property property. Set the Condition property for Help2 to the value of the Checkbox2Property property.
F. Set the Checkbox3Visible and Checkbox4Visible properties of the Checkboxes dialog box to False.
Answer: B, E, F

10. You created a custom action for your Windows setup application. The custom action runs a standard Console application at the end of the installation process. You place the custom action in the Install node of the Custom Actions tree in the Custom Actions Editor. The Console application executable performs correctly when run as a stand­alone application. However, when you run the Microsoft Windows Installer package that was created by your setup application, the custom action does not run. Everything else works fine. You need to ensure that the console application runs during the install.
What should you do?
A. Set the InstallerClass property of your custom action to False.
B. Place the custom action in the Commit node of the Custom Actions tree rather than in the Install node.
C. Set the DetectNewerInstalledVersion property for your setup application to True.
D. Set the InstallAllUsers property for your setup application to True.
Answer: A

11. You are creating a Windows Forms application. You want the installer to display an HTML document that contains important information after users install your application.
You need to configure your application to display the HTML document. What should you do?
A. Set the SupportUrl property of your primary output to the path of the HTML document.
B. Create a Custom Install Action that calls the Process.Start method, passing in the path of the HTML document as the fileName parameter.
C. Set the PostBuild event of your installation project to the path of the HTML document.
D. Create a Custom Commit Action that calls the Process.Start method, passing in the path of the HTML document as the fileName parameter.
Answer: D

12. You want to create a custom installer component to install your Windows­based application on client computers. Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Inherit from the Installer class.
B. Inherit from the AssemblyInstaller class.
C. Add the RunInstallerAttribute to your derived class and set it to True.
D. Add the InstallerTypeAttribute to your derived class and set it to CustomInstaller.
E. Register the installer.
F. Override the Install, Commit, Rollback, and Uninstall methods as required.
Answer: A, C, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved