Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-519 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-519 Sample Questions:

Q: 1
You are designing an ASP.
NET Web application that contains both publicly accessible pages and administrative pages.
You need to handle errors differently for publicly accessible pages and administrative pages, and you must use common code for each type of page.
Which approach should you recommend?
A. Use the Application_Error method in the Global.asax.cs file.
B. Use subclasses of System.Web.UI.Page with Page_Error methods.
C. Use the Page_Error method in each of the master pages.
D. Use the Page_Error method in each of the publicly accessible pages and administrative pages.
Answer: B

Q: 2
You are designing an ASP.NET Web application.
The Web application uses a Menu control to display either a menu of public and private pages to authorized users or a menu of only public pages to visitors.
You need to ensure that the menu options and URLs of the private pages are not available to unauthorized users.
Which approach should you recommend?
A. Use the Page_Init method to add to the Menu control only pages that the user is authorized to view.
B. Use the Page_Load method to add to the Menu control only pages that the user is authorized to view.
C. Use a JavaScript window.onload event handler to hide the private pages from the list of pages shown on the menu.
D. Use a JavaScript document.ready event handler to hide the private pages from the list of pages shown on the menu.
Answer: B

Q: 3
You are designing an ASP.NET Web Forms application.
The application supports thousands of concurrent users.
A Web form in the application enables users to send personalized e-mail messages to thousands of recipients.
You need to design the application to optimize performance.
Which approach should you recommend?
A. Use a separate process from the OnClick method of the form.
B. Use a BackgroundWorker class from the OnClick method of the form.
C. Use the classes in the System.Web.Mail namespace from the OnClick method of the form.
D. Use the classes in the System.Net.Mail namespace from the OnClick method of the form.
Answer: A

Q: 4
You need to design a solution to ensure that data caching and session state will be maintained.
Which approach should you recommend?
A. Use distributed caching and out-of-process session state.
B. Use distributed caching and in-process session state.
C. Use output caching and out-of-process session state.
D. Use output caching and in-process session state.
Answer: A

Q: 5
You need to design a deployment solution for the rewritten Web application.
Which approach should you recommend?
A. Deploy the rewritten Web application to the same file path on each server in the Web farm.
B. Compile the rewritten Web application and deploy the compiled library to the global assembly cache.
C. Add the rewritten Web application to an application pool that contains only ASP.NET 4 Web applications.
D. Add the rewritten Web application to the same application pool as Web applications written in ASP.NET 2.0, ASP.NET 3.0, and ASP.NET 3.5.
Answer: C

Q: 6
You need to design a solution for programmatically adding reusable user-interface code to views and allowing the user-interface code to be rendered from the server side.
Which approach should you recommend?
A. Create a jQuery library plug-in.
B. Create an HtmlHelper extension method.
C. Create a controller that returns an ActionResult.
D. Create a WebForm server control that stores values in ViewState.
Answer: B

Q: 7
You need to design a solution for implementing holiday-specific site changes.
Which approach should you recommend?
A. Create a single master page, and change its images and styles dynamically in the codebehind file.
B. Create one master page for each holiday. In each master page, reference the styles and images for the specific holiday.
C. For each holiday, create a theme that contains the related images and styles. Include a skin file, and reference the images within the master page with a SkinID.
D. For each holiday, create a theme that contains the related images and styles. Include a skin file, and reference all images within the Web application with a SkinID.
Answer: D

Q: 8
You are designing an ASP.NET Web application. The Web application includes a section for sales pages.
You need to ensure that the sales pages share a specific header and a specific footer that differ from those of all other pages in the application.
Which approach should you recommend?
A. Create the specific header and footer elements in the site's master page.
B. Create separate user controls for the specific header and footer, and add each of the user controls to the site's master page.
C. Create a sales subdirectory. Add a master.aspx page that contains the header and footer to the subdirectory, and then store all the sales pages in the subdirectory.
D. Create a sales.master page that contains the header and footer and inherits from your site's master page, and then use the master page in each sales page.
Answer: D

Q: 9
You are designing an ASP.NET Web application for display on desktop computers and on mobile devices.
You have the following requirements:
"Present a full-featured interface to users of desktop computers that includes many interaction options and graphical buttons.
"Present a simple interface to users of mobile devices that does not include bandwidthintensive elements.
You need to design the Web application to meet the requirements.
Which two approaches should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Create two separate skins for desktop and mobile user interfaces.
B. Create two separate themes for desktop and mobile user interfaces.
C. In the PreRender method of the Web application's master page, test
Request.Browser.MobileDeviceModel and switch to the appropriate interface.
D. Create a System.Web.UI.Page subclass that all Web application pages inherit from. In the Page_PreInit method, test Request.Browser.IsMobileDevice and switch to the appropriate interface.
Answer: B, D

Q: 10
You are designing an ASP.NET Web application for content management.
You have the following requirements:
"Support multiple languages.
"Support dynamic changes to site content.
"Provide the ability to add content to the site without making changes to files within the application directory.
You need to recommend the application's source for retrieving content.
Which source should you recommend?
A. a database based on CurrentUICulture
B. a master page based on CurrentUICulture
C. local resources based on CurrentCulture
D. global resources based on CurrentCulture
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved