Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-518 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-518 Sample Questions:

1.The application will be used by all employees of your company.
Local file stores on the computers are secure and inaccessible remotely.
You need to design a remote monitoring strategy to monitor the usage time of the application by each user.
Which of the following would you do?
A.Create a trace log object and the Trace objects using the Sysem Diagnostics element to trace startup,shutdown and user idle times throughout the application
B.Create a trace log object by using the Sysem Diagnostics element in the application cotliqxaon file.
Add the Trace Source element for startup,shutdown and user idle events
C.Use the System Management Instrumentation namespace to publish startup, Shutdown, and user idle time events of the application.
Publish the events to Microsoft Operations Manager
D.Use the System Management Instrumentation namespace to issue event queries against methods the pass Progress Event and Stopped Event arguments.
Publish the events to the event log
Answer: C

2.Remote users have limited connectivity.
Users will not have write permissions to the local file system.
You plan to design the error logging strategy for the application.
You need to ensure that the application can collect error information.
You also need to ensure that the errors can be analyzed from a centralized location.
What should you do?
A.Use the local log file
B.Use the Microsoft Sync Framework
C.Log the errors to a Web service
D.Log the errors to the Windows System event log
Answer: B

3.The application includes multiple Windows Workflow Foundation (WF) hosts along with thousands of instances.
The application will continue to execute over extended periods of time.
You need to ensure that the performance of the application does not degrade over extended periods of time.
Which type of testing should you perform on the application?
A.Stress testing
B.Duration testing
C.Functional testing
D.Scalability testing
Answer: B

4.You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You need to recomend a testing strategy to identify the additional hardware resources that are necessary to support future projected growth.
Which testing strategy should you recommend?
A.Load testing
B.Stress testing
C.Capacity testing
D.Integration testing
Answer: C

5.You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You need to recommend a testing strategy that will identify the following for the application:
Bottlenecks and their causes
Baseline for future regression testing
Response time
CPU utilization
Behavior under various workload patterns
Which testing strategy should you recommend?
A.Load testing
B.Stress testing
C.Capacity testing
D.Performance testing
Answer: D

6.You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You need to ensure that the following requirements are met
All UI elements are labled
All property values are exposed
Keyboard navigation contains tab stops for all controls
The application functions on high-contrast displays
Which testing strategy should you recommend?
A.Stress testing
B.Stability testing
C.Usability testing
D.Accessibility testing
Answer: D

7.You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
During unit testing you identify several bottlenecks by using Windows Task Manager and Windows performance Monitor.
You need to recommend a system test strategy that will meet the following requirements:
identify major application workloads
identify the functions of the application that are most impacted
Which testing strategy should you recommend?
A.Usability testing
B.Security testing
C.Stability testing
D.Scalability testing
Answer: D

8.You are desiging a complex, critical Windows desktop application.
You plan to implement a logging strategy for the application.
You need to record all unexpected errors that occur in the application.
What should you do?
A.Subscribe to the unhandled exception event handler for the AppDomain object
Record relevant application-specific information to an external log
B.Subscribe to the unhandled exception event handler for the applications dispatcher on the main application thread
C.Record relevant application-specific information to an external log.
Create a generic catch (Exception e) block in the Main method of the application
D.Record relevant application-specific information to a log in the Main method.
Create a global win 32 unhandled exception filter.
Answer: A

9.You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
The application will use multiple worker threads and a single user interface thread.
You plan to design the exception-handling strategy for the application.
You need to ensure that all exceptions that occur will be handled.
What should you do?
A.Use a DispatcherUnhandledExceptionEvent on the main thread
B.Use a DispatcherUnhandledExceptionEvent on each worker thread
C.Write an AppDomain UnhandledExceptionEvent handler
D.Write a general catch block for the System Exception types after any specific catch statements on the main user interface thread
Answer: B

10.You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You plan to create 2 application domains named AppDom1 and AppDom2.
AppDom1 will be hosted by a Shell host.
AppDom2 will be hosted by a custom-designed host.
AppDom2 will access unmanaged API's.
AppDom2 contains user-defined custom exceptions.
You need to ensure that exceptions thrown in AppDom2 can be handled by AppDom1
What should you do?
A.Add a DispatcherUnhandledException event handler to AppDom1
B.Add the assembly that defines the user-defined custom exception class to the application base for AppDom1
C.Derive the user-defined custom exception class from the System Application Exception class
D.Use a strong name for the assembly to contain the user -defined custom exception class
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved