Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-515 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-515 Sample Questions:

1.You are implementing an ASP.NET application that uses data -bound GridView controls in multiple pages. You add JavaScript code to periodically update specific types of data items in these GridView controls. You need to ensure that the JavaScript code can locate the HTML elements created for each row in these GridView controls, without needing to be changed if the controls are moved from one pa to another. What should you do?
A.Replace the GridView control with a ListView control.
B.Set the ClientIDMode attribute to Predictable in the web.config file.
C.Set the ClientIDRowSuffix attribute of each unique GridView control to a different value.
D.Set the @ OutputCache directive's VaryByControl attribute to the ID of the GridView control.
Answer: C

2.You are implementing an ASP.NET application that includes a page named TestPage.asp x.
TestPage.aspx uses a master page named TestMaster.master. You add the following code to the TestPage.aspx code-behind file to read a TestMaster.master public property named CityName.
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e).
{ string s = Master.CityName;.
} You need to ensure that TestPage.aspx can access the CityName property. What should you do?
A.Add the following directive to TestPage.aspx.
<%@ MasterType VirtualPath="~/TestMaster.master" %>
B.Add the following directive to TestPage.aspx.
<%@ PreviousPageType VirtualPath="~/TestMaster.master" %>
C.Set the Strict attribute in the @ Master directive of the TestMaster.master page to true.
D.Set the Explicit attribute in the @ Master directive of the TestMaster.master page to true.
Answer: A

3.You are implementing an ASP.NET application that includes a page named TestPage.aspx.
TestPage.aspx uses a master page named TestMaster.master. You add the following code to the TestPage.aspx code-behind file to read a TestMaster.master public property named CityName.
Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Dim s As String = Master.CityName
End Sub
You need to ensure that TestPage.aspx can access the CityName property. What should you do?
A.Add the following directive to TestPage.aspx.
<%@ MasterType VirtualPath="~/TestMaster.master" %>
B.Add the following directive to TestPage.aspx.
<%@ PreviousPageType VirtualPath="~/TestMaster.master" %>
C.Set the Strict attribute in the @ Master directive of the Test Master.master page to true.
D.Set the Explicit attribute in the @ Master directive of the TestMaster.master page to true.
Answer: A

4.You are implementing an ASP.NET page. You add asp:Button controls for Help and for Detail. You add an ASP.NET skin file named default.skin to a theme. You need to create and use a separate style for the Help button, and you must use the default style for the Detail button. What should you do?
A.Add the following markup to the default.skin file.
<asp:Button ID="Help"></asp:Button>
<asp:Button ID="Default"></asp:Button>
Use the following markup for the buttons in the ASP.NET page.
<asp:Button SkinID="Help">Help</asp:Button>
<asp:Button SkinID="Default">Detail</asp:Button>
B.Add the following markup to the default.skin file.
<asp:Button SkinID="Help"></asp:Button>
<asp:Button ID="Default"></asp:Button>
Use the following markup for the buttons in the ASP.NET page.
<asp:Button SkinID="Help">Help</asp:Button>
<asp:Button SkinID="Default">Detail</asp:Button>
C.Add the following code segment to default.skin.
<asp:Button SkinID="Help"></asp:Button>
<asp:Button></asp:Button>
Use the following markup for the buttons in the ASP.NET page.
<asp:Button SkinID="Help"></asp:Button>
<asp:Button SkinID="Default">Detail</asp:Button>
D.Add the following markup to default.skin.
<asp:Button SkinID="Help"></asp:Button>
Answer: D

5.You are creating an ASP.NET Web site. The site has a master page named Custom.master. The code-behind file for Custom.master contains the following code segment. public part ial class CustomMaster : MasterPage {
public string Region
{
get; set;
}
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
}
}
You create a new ASP.NET page and specify Custom.master as its master page.
You add a Label control named lblRegion to the new page.
You need to display the value of the master page's Region property in lblRegion.
What should you do?
A.Add the following code segment to the Page_Load method of the page code -behind file.
CustomMaster custom = this.Parent as CustomMaster;
lblRegion.Text = custom.Region;
B.Add the following code segment to the Page_Load method of the page code -behind file.
CustomMaster custom = this.Master as CustomMaster;
lblRegion.Text = custom.Region;
C.Add the following code segment to the Page_Load method of th e Custom.Master.cs code-behind file.
Label lblRegion = Page.FindControl("lblRegion") as Label; lblRegion.Text = this.Region;
D.Add the following code segment to the Page_Load method of the Custom.Master.cs code -behind file.
Label lblRegion = Master.FindControl("lblRegion") as Label; lblRegion.Text = this.Region;
Answer: B

6.You are creating an ASP.NET Web site. The site has a master page named Custom.master. The code-behind file for Custom.master contains the following code segment. Partial Public Class Custom Inherits System.Web.UI.MasterPage
Public Property Region As String
Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
End Sub
End Class
You create a new ASP.NET page and specify Custom.master as its master pag e. You add a Label control named lblRegion to the new page. You need to display the value of the master page's Region property in lblRegion. What should you do?
A.Add the following code segment to the Page_Load method of the page code -behind file.
Dim custom As Custom = Me.Parent
lblRegion.Text = custom.Region
B.Add the following code segment to the Page_Load method of the page code -behind file.
Dim custom As Custom = Me.Master
lblRegion.Text = custom.Region
C.Add the following code segment to the Page_Load method of the Custom.Master.vb code-behind file.
Dim lblRegion As Label = Page.FindControl("lblRegion")
lblRegion.Text = Me.Region
D.Add the following code segment to the Page_Load method of the Custom.Master.vb code -behind file.
Dim lblRegion As Label = Master.FindControl("lblRegion")
lblRegion.Text = Me.Region
Answer: B

7.You are implementing an ASP.NET Web site. The site allows users to explicitly choose the display language for the site's Web pages. You create a Web page that contains a DropDownList named ddlLanguage, as shown in the following code segment.
<asp:DropDownList ID="ddlLanguage" runat="server"
AutoPostBack="True" ClientIDMode="Static"
OnSelectedIndexChanged="SelectedLanguageChanged">
<asp:ListItem Value="en">English</asp:ListItem>
<asp:ListItem Value="es">Spanish</asp:ListItem>
<asp:ListItem Value="fr">French</asp:ListItem>
<asp:ListItem Value="de">German</asp:ListItem>
</asp:DropDownList>
The site contains localized resources for all page content that must be translated into the language t hat is selected by the user.
You need to add code to ensure that the page displays content in the selected language if the user selects a language in the drop-down list.
Which code segment should you use?
A.protected void SelectedLanguageChanged(object sen der, EventArgs e) {
Page.UICulture = ddlLanguage.SelectedValue;
}
B.protected override void InitializeCulture()
{
Page.UICulture = Request.Form["ddlLanguage"];
}
C.protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
Page.Culture = Request.Form["ddlLanguage"];
}
D.protected override void InitializeCulture()
{
Page.Culture = ddlLanguage.SelectedValue;
}
Answer: B

8.You are implementing an ASP.NET Web site. The site allows users to explicitly choose the display language for the site's Web pages. You create a Web page that contains a DropDownList named ddlLanguage, as shown in the following code segment.
<asp:DropDownList ID="ddlLanguage" runat="server"
AutoPostBack="True" ClientIDMode="Static"
OnSelectedIndexChanged="SelectedLanguageChanged">
<asp:ListItem Value="en">English</asp:ListItem>
<asp:ListItem Value="es">Spanish</asp:ListItem>
<asp:ListItem Value="fr">French</asp:ListItem>
<asp:ListItem Value="de">German</asp:ListItem>
</asp:DropDownList>
The site contains localized resources for all page content t hat must be translated into the language that is selected by the user.
You need to add code to ensure that the page displays content in the selected language if the user selects a language in the drop-down list. Which code segment should you use?
A.Protected Sub SelectedLanguageChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles
ddlLanguage.SelectedIndexChanged Page.UICulture = ddlLanguage.SelectedValue
End Sub
B.Protected Overrides Sub InitializeCulture()
Page.UICulture = Request.Form("ddlLanguage")
End Sub
C.Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Page.Culture = Request.Form("ddlLanguage")
End Sub
D.Protected Overrides Sub InitializeCulture()
Page.Culture = ddlLanguage.SelectedValue
End Sub
Answer: B

9.You are implementing an ASP.NET application that includes the following requirements. Retrieve the number of active bugs from the cache, if the number is present. If the number is not found in the cache, call a method named GetActiveBugs, and save the result under the ActiveBugs cache key. Ensure that cached data expires after 30 seconds. You need to add code to fulfill the requirements. Which code segment should you add?
A.int numOfActiveBugs = (int)Cache["ActiveBugs"];
if (!numOfActiveBugs.HasValue)
{
int result = GetActiveBugs();
Cache.Insert("ActiveBugs", result, null,
DateTime.Now.AddSeconds(30), Cache.NoSlidingExpiration);
numOfActiveBugs = result;
}
ActiveBugs = numOfActiveBugs.Value;
B.int numOfActiveBugs = (int) Cache.Get("ActiveBugs");
if (numOfActiveBugs != 0)
{
int result = GetActiveBugs();
Cache.Insert("ActiveBugs", result, null,
DateTime.Now.AddSeconds(30), Cache.NoSlidingExpiration);
numOfActiveBugs = result;
}
ActiveBugs = numOfActiveBugs;
C.int numOfActiveBugs = 0;
if (Cache["ActiveBugs"] == null)
{
int result = GetActiveBugs();
Cache.Add("ActiveBugs", result, null, DateTime.Now.AddSeconds(30), Cache.NoSlidingExpiration,
CacheItemPriority.Normal, null); Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Normal, null);
numOfActiveBugs = result;
}
ActiveBugs = numOfActiveBugs;
D.int numOfActiveBugs = (int?)Cache["ActiveBugs"];
if (!numOfActiveBugs.HasValue)
{
int result = GetActiveBugs();
Cache.Insert("ActiveBugs", result, null,
Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(30));
numOfActiveBugs = result;
}
ActiveBugs = numOfActiveBugs.Value;
Answer: A

10.You are implementing an ASP.NET application that includes the following requirements. Retrieve the number of active bugs from the cache, if the number is present. If the number is not fou nd in the cache, call a method named GetActiveBugs, and save the result under the ActiveBugs cache key. Ensure that cached data expires after 30 seconds. You need to add code to fulfill the requirements. Which code segment should you add?
A.Dim numOfActiveBugs As Integer? =
DirectCast(Cache("ActiveBugs"), Integer?)
If Not numOfActiveBugs.HasValue Then
Dim result As Int32 = GetActiveBugs()
Cache.Insert("ActiveBugs", result, Nothing,
DateTime.Now.AddSeconds(30), Cache.NoSlidingExpiration)
numOfActiveBugs = result
End If
ActiveBugs = numOfActiveBugs.Value
B.Dim numOfActiveBugs As Integer = CInt(Cache.Get("ActiveBugs")) If numOfActiveBugs <> 0 Then
Dim result As Integer = GetActiveBugs()
Cache.Insert("ActiveBugs", result, Nothing,
DateTime.Now.AddSeconds(30), Cache.NoSlidingExpiration)
numOfActiveBugs = result
End If
ActiveBugs = numOfActiveBugs
C.Dim numOfActiveBugs As Integer = 0
If Cache("ActiveBugs") Is Nothing Then
Dim result As Integer = GetActiveBugs()
Cache.Add("ActiveBugs", result, Nothing,
DateTime.Now.AddSeconds(30),Cache.NoSlidingExpiration,
CacheItemPriority.Normal, Nothing)
numOfActiveBugs = resultv End If
ActiveBugs = numOfActiveBugs
D.Dim numOfActiveBugs As Integer =
DirectCast(Cache("ActiveBugs"), Integer?)
If Not numOfActiveBugs.HasValue Then
Dim result As Integer = GetActiveBugs()
Cache.Insert("ActiveBugs", result, Nothing,
Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(30))
numOfActiveBugs = result
End If
ActiveBugs = numOfActiveBugs.Value
Answer: A

11.You are implementing a method in an ASP.NET application that includes the following requirements.
Store the number of active bugs in the cache. The value should remain in the cache when there are calls more often than every 15 seconds. The value should be removed from the cache after 60 seconds. You need to add code to meet the requirements. Which code segment should you add?
A.Cache.Insert("ActiveBugs", result, null,
DateTime.Now.AddSeconds(60), TimeSpan.FromSeconds(15));
B.Cache.Insert("Trigger", DateTime.Now, null,
DateTime.Now.AddSeconds(60), Cache.NoSlidingExpiration);
CacheDependency cd = new CacheDependency(null,
new string[] { "Trigger" });
Cache.Insert("ActiveBugs", result, cd, Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(15));
C.Cache.Insert("ActiveBugs", result, null,
Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(15));
CacheDependency cd = new CacheDependency(null,
new string[] { "ActiveBugs" });
Cache.Insert("Trigger", DateTime.Now, cd, DateTime.Now.AddSeconds(60), Cache.NoSlidingExpiration);
D.CacheDependency cd = new CacheDependency(null, new string[] { "Trigger" });
Cache.Insert("Trigger", DateTime.Now, null,
DateTime.Now.AddSeconds(60), Cache.NoSlidingExpiration);
Cache.Insert("ActiveBugs", result, cd, Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(15));
NV0XE-Y7GZZ
Answer: B

12.You are implementing a method in an ASP.NET application that includes the following requirements.
Store the number of active bugs in the cache. The value should remain in the cache when there are calls more often than every 15 seconds. The value shou ld be removed from the cache after 60 seconds. You need to add code to meet the requirements. Which code segment should you add?
A.Cache.Insert("ActiveBugs", result, Nothing,
DateTime.Now.AddSeconds(60), TimeSpan.FromSeconds(15))
B.Cache.Insert("Trigger", DateTime.Now,
NothingDateTime.Now.AddSeconds(60), Cache.NoSlidingExpiration) Dim cd As CacheDependency =
New CacheDependency(Nothing,
New String() {"Trigger"})
Cache.Insert("ActiveBugs", result, cd, Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(15))
C.Cache.Insert("ActiveBugs", result, Nothing,
Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(15))
Dim cd As CacheDependency = New CacheDependency(Nothing,
New String() {"ActiveBugs"})
Cache.Insert("Trigger", DateTime.Now, cd, DateTime.Now.AddSeconds(60), Cache.NoSlidingExpiration)
D.Dim cd As CacheDependency = New CacheDependency(Nothing,
New String() {"Trigger"})
Cache.Insert("Trigger", DateTime.Now, Nothing,
DateTime.Now.AddSeconds(60), Cache.NoSlidingExpiration)
Cache.Insert("ActiveBugs", result, cd, Cache.NoAbsoluteExpiration, TimeSpan.FromSeconds(15))
Answer: B

13.You are implementing an ASP.NET application that will use session state in out-of-proc mode. You add the following code. public class Person
{
public string FirstName { get; set;}
public string LastName { get; set;}
}
You need to add an attribute to the Person class to ensure that you can save an instance to session state.
Which attribute should you use?
A.Bindable
B.DataObject
C.Serializable
D.DataContract
Answer: C

14.You are implementing an ASP.NET application that will use session state in out -of-proc mode. You add the following code. Public Class Person Public Property FirstName As String Public Property LastName As String End Class You need to add an attribute to the Person class to ensur e that you can save an instance to session state. Which attribute should you use?
A.Bindable
B.Serializable
C.DataContract
Answer: B

15.You create a Web page named TestPage.aspx and a user control named contained in a file named TestUserControl.ascx.
You need to dynamically add TestUserControl.ascx to TestPage.aspx.
Which code segment should you use?
A.protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
Control userControl = Page.LoadControl("TestUserControl.ascx"); Page.Form.Controls.Ad d(userControl);
}
B.protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
Control userControl = Page.FindControl("TestUserControl.ascx");
Page.Form.Controls.Load(userControl);
}
C.protected void Page_PreInit(object sender, EventArgs e)
{
Control userControl = Page.LoadControl("TestUserControl.ascx"); Page.Form.Controls.Add(userControl);
}
D.protected void Page_PreInit(object sender, EventArgs e)
{
Control userControl = Page.FindControl("TestUserControl.ascx");
Page.Form.Controls.Load(userControl);
}
Answer: A

16.You need to dynamically add TestUserControl.ascx to TestPage.aspx. Which code segment should you use?
A.Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Dim userControl As Control =
Page.LoadControl("TestUserControl.ascx")
Page.Form.Controls.Add(userControl)
End Sub
B.Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Dim userControl As Control =
Page.FindControl("TestUserControl.ascx")
Page.Form.Controls.Add(userControl)
End Sub
C.Private Sub TestPage_Init(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Init
Dim userControl As Control =
Page.LoadControl("TestUserControl.ascx")
Page.Form.Controls.Add(userControl)
End Sub
D.Private Sub TestPage_PreInit(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.PreInit
Dim userControl As Control =
Page.FindControl("TestUserControl.ascx"Page.Form.Controls.Add(userControl) End Sub
Answer: A

17.You create a Web page named TestPage.aspx and a user con trol named TestUserControl.ascx.
TestPage.aspx uses TestUserControl.ascx as shown in the following line of code.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="server"/>
On TestUserControl.ascx, you need to add a read-only member named CityName to return the value "New York". You also must add code to TestPage.aspx to read this value. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A.Add the following line of code to the TestUserControl.ascx.cs code -behind file.
public string CityName
{
get { return "New York"; }
}
B.Add the following line of code to the TestUserControl.ascx.cs code -behind file.
protected readonly string CityName = "New York";
C.Add the following code segment to the TestPage.aspx.cs code -behind file.
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
string s = testControl.CityName;
}
D.Add the following code segment to the TestPage.aspx.cs code -behind file.
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
string s = testControl.Attributes["CityName"];
}
Answer: AC

18.You create a Web page named TestPage.aspx and a user control named TestUserControl.ascx.
TestPage.aspx uses TestUserControl.ascx as shown in the following line of code.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="serv er"/>
On TestUserControl.ascx, you need to add a read-only member named CityName to return the value "New York". You also must add code to TestPage.aspx to read this value. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the sol ution. Choose two.)
A.Add the following line of code to the TestUserControl.ascx.vb code -behind file.
Public ReadOnly Property CityName As String
Get
Return "New York"
End Get
End Property
B.Add the following line of code to the TestUserControl.ascx.vb cod e-behind file.
Protected ReadOnly CityName As String = "New York"
C.Add the following code segment to the TestPage.aspx.vb code -behind file.
Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Dim s As String = testControl.CityName
End Sub
D.Add the following code segment to the TestPage.aspx.vb code -behind file.
Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,
ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Dim s As String = testControl.Attributes("CityName")
End Sub
Answer: AC

19.You use the following declaration to add a Web user control named TestUserControl.ascx to an ASP.NET page named TestPage.aspx.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="server"/>
You add the following code to the code-behind file of TestPage.aspx.
private void TestMethod()
{
...
}
You define the following delegate.
public delegate void MyEventHandler();
You need to add an event of type MyEventHandler named MyEvent to TestUserControl.ascx and attach the page's TestMethod method to the event.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A.Add the following line of code to TestUserControl.ascx.cs.
public event MyEventHandler MyEvent;
B.Add the following line of code to TestUserControl.ascx .cs.
public MyEventHandler MyEvent;
C.Replace the TestUserControl.ascx reference in TestPage.aspx with the following declaration.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="server"
OnMyEvent="TestMethod"/>
D.Replace the TestUserControl.ascx reference in TestPage.aspx with the following declaration.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="server"
MyEvent="TestMethod"/>
Answer: AC

20.You use the following declaration to add a Web user control named TestUserControl.ascx to an ASP.NET page named TestPage.aspx.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="server"/>
You add the following code to the code-behind file of TestPage.aspx.
Private Sub TestMethod()
...
End Sub
You define the following delegate.
Public Delegate Sub MyEventHandler()
You need to add an event of type MyEventHandler named MyEvent to TestUserControl.ascx and attach the page's TestMethod method to the event.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A.Add the following line of code to TestUserControl.ascx.vb.
Public Event MyEvent As MyEventHandler
B.Add the following line of code to TestUserControl.ascx.vb.
Public MyEvent As MyEventHandler
C.Replace the TestUserControl.ascx reference in TestPage.aspx with the following declaration.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="server"
OnMyEvent="TestMethod"/>
D.Replace the TestUserControl.ascx reference in TestPage.aspx with the following declaration.
<uc:TestUserControl ID="testControl" runat="server"
MyEvent="TestMethod"/>
Answer: AC


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved