Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-511 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-511 Sample Questions:

1.You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET F ramework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You discover that when the application runs, a user control is not rendered correctly.
You need to find out the user interface (UI) element of the window that is causing the rendering problem.
What should you do?
A. Use the Local Window.
B. Use the WPF Visualizer.
C. Generate a trace log by using IntelliTrace.
D. Set a breakpoint at the control. Run the application.
Answer: B

2.You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
The application contains a custom control that is used to display custom er information.
You discover that the custom control is not rendering correctly.
You need to identify the WPF element that is causing the issue. Yo u want to achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort.
What should you do?
A. Start the application in debug mode.
Place a breakpoint at the main entry point of the application.
Use the debugger to step through the application code.
B. Start the application in debug mode.
Place a breakpoint at the main entry point of the applica tion.
Use the WPF Tree Visualizer tool.
C. Enable IntelliTrace and configure Visual Studio to generate a trace log.
Start the application in debug mode.
D. "Enable IntelliTrace and configure Visual Studio to generate a trace log.
Start the application by double-clicking the executable file (.exe).
Answer: B

3.You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
The application uses data-bound controls.
You discover that when the application is executed by users, one of the controls is not displayed properly.
You need to view the property values assigned to the controls.
What should you do?
A. Use IntelliTrace.
B. Use PresentationTraceSource.
C. Run the application in debug mode with Visual Studio 2010. Use the Auto window while you step through the application code.
D. Run the application in debug mode with Visual Studio 2010 . Use the WPF Visualizer while you step through the application code.
Answer: D

4.You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You write the following code fragment to bind a customer object to several controls in a window.
<TextBox Text="{Binding Path=CustomerName}" Name="textBox1" />
When the application executes, you receive the following error message:
"System.Windows.Data Error: 35 : BindingExpression path erro r: 'CustomerName' property not found on 'object' ''Customer' (HashCode=22613453)'. BindingExpression:Path=CustomerName;
DataItem='Customer' (HashCode=22613453);
target element is 'TextBox' (Name='textBox1');
target property is 'Text' (type 'String')"
You need to identify the source of the error.
What should you do?
A. Use a Trace object.
B. Use a Debug object.
C. Use the WPF Visualizer.
D. Use a PresentationTraceSources object.
Answer: D

5.You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You plan to use a PresentationTraceSources object when the application is executed by users.
When the application is executed in a test environment, all deb ug information is successfully captured.
You need to be able to capture debug information when the application is deployed.
What should you do?
A. Enable WPF tracing in the registry.
Restart the application.
B. "Enable tracing by modifying local Group Policy.
Restart the application.
C. Open the XML configuration file for your application on the user's compu ter.
Set tracing to a verbose level.
Restart the application.
D. Open the XML configuration file for your application on the user's computer.
Add a trace listener.
Restart the application.
Answer: A

6.You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
The application requires frequent updates.
You want to use the ClickOnce technology to distribute the application to Internet users.
You need to ensure that the application is automatically updated wit hout requiring user intervention.
You also need to ensure that the users execute the most recent version of the application.
What should you do when you publish the application?
A. Use Install the application from a file share. Select the Appli cation is available online and offline option.
B. Use Install the application from CD-ROM or a DVD-ROM. Select the Application will not check for updates option.
C. Use Install the application from a Web site. Select the Application is available online only option.
D. Use Install the application from a Web site. Select the Appli cation is available online and offline option.
Answer: C

7.You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.
You use the ClickOnce deployment methodology to distribute the application.
You need to store application-specific data along with read/write permissions without requiring elevated permissions for the application.
Where should you store the application data?
A. In isolated storage.
B. On the database server.
C. In the ClickOnce data directory.
D. In the App.config file of the application.
Answer: A

8.You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application named MyApp.exe.
You use Microsoft Windows Installer to package the application.
You create an icon file named Application.ico.
You need to associate Application.ico with MyApp.exe when it is deployed.
What should you do?
A. Use the File Types Editor tool.
B. Rename the icon file to MyApp.exe.ico.
C. Set the AddRemoveProgramsIcon property to Application.ico.
D. Use the File System Editor tool to set the Icon property to Application.ico.
Answer: D

9.You create a Microsoft Windows Installer file for a Windows Presentation Foundation (WPF) application that requires Microsoft .NET Framework 4.
You need to ensure that the installation starts only if .NET Framework 4 is already installed on the computer.
What should you do?
A. Use a custom action.
B. Set the MinVersion property to .NET Framework 4.
C. Set the Version property of Windows Installer to .NET Framework 4.
D. Set the Version property of the Launch Condition to .NET Framework 4.
Answer: D

10.You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows application.
You want to use the ClickOnce technology to deploy the application on computers that run Windows Vista with User Access Control (UAC) enabled.
You need to ensure that the application can be installed in a secure manner.
Which setting should you use in the application manifest?
A. <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="true" />
B. <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false" />
C. <requestedExecutionLevel level="asInvoker" uiAccess="true" />
D. <requestedExecutionLevel level="highestAvailable" uiAccess="true" />
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved