Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-510 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-510 Sample Questions:

1. You migrate two projects named MyWebApp and MyWindowsApp from a Microsoft Visual SourceSafe (VSS) database to two folders named ConvertedWebApp and ConvertedWindowsApp respectively on Team Foundation Server (TFS).
You create a file named settings.xml to use during the migration process. You need to configure the settings.xml file.
Which XML fragment should you use?
A. <Project Source="$/MyWindowsApp" />
<Project Source="$/MyWebApp" />
B. <Project Source="$/ConvertedWindowsApp" />
<Project Source="$/ConvertedWebApp" />
C. <Project Source="$/MyWindowsApp" Destination="$/ConvertedWindowsApp" />
<Project Source="$/MyWebApp" Destination="$/ConvertedWebApp" />
D. <Project Source="$/ConvertedWindowsApp" Destination="$/MyWindowsApp" />
<Project Source="$/ConvertedWebApp" Destination="$/MyWebApp" />
Answer: C

2. You have a folder named $/MyProj/Dev in Source Control. The $/MyProj/Dev folder maps to a workspace named MyDev. The MyDev workspace maps to a local folder named C:\Dev.
There is another folder in Source Control named $/MyProj/Apps. You create a folder named C:\Dev\Apps on the hard disk. You try to create a workspace named MyDevClean by mapping the $/MyProj/Apps folder to the C:\Dev\Apps folder.
The creation of the MyDevClean workspace fails.
You need to modify the settings to successfully create the MyDevClean workspace. What should you do?
A. Change the status of the mapping of the MyDevClean workspace to Active.
B. Change the status of the mapping of the MyDevClean workspace to Cloaked.
C. Change the mapping of the MyDevClean workspace to another local folder.
D. Change the mapping of the MyDevClean workspace to another folder on source control.
Answer: C

3. You have a source control folder named Dev that is branched into a source control folder named QA. Active development continues on the Dev branch.
You check in two files into the Dev branch for a hotfix. The Quality Assurance department tests all hotfixes from the QA branch.
You need to transfer only the hotfix from the Dev branch into the QA branch. What should you do?
A. Merge the Dev branch into the QA branch by Date. B. Merge the Dev branch into the QA branch by Label.
C. Merge the Dev branch into the QA branch by Changeset.
D. Merge the Dev branch into the QA branch by Latest Version.
Answer: C

4. You apply a label named 6.4 to a source control folder for the build of your application. The developers on your team have started work on version 7.0 for the build and have checked in code.
A developer checked in version 6.4 related updates after the label was applied. You need to include the 6.4 related updates that were missed in your label.
What should you do?
A. Apply a label named 6.4 to the latest version of the project.
B. Apply a label named 6.4 to a specific changeset of the project.
C. Apply a label named 6.4 to the workspace version of the project.
D. Apply a label named 6.4 to the version of the project as on current date.
Answer: B

5. Your application will be built by four teams working simultaneously. Each team must be able to build and deploy the application independently and merge code by using labels.
You need to design a strategy to meet the requirements. Which strategy should you use?
A. Permit each team to work on the original source code. Synchronize the development effort and merge the branches.
B. Create one branch for three teams. Permit the fourth team to work on the original source code. Synchronize the development effort and merge the branches.
C. Create three branches of the original source code for three teams. Permit the fourth team to work on the
original source code. Synchronize the development effort and merge the branches.
D. Create three copies of the original source code for three teams. Permit the fourth team to work on the original source code. Synchronize the development effort, check out target, and get the latest version from the original source code.
Answer: C

6. You check out a file named MyClass.cs. You make modifications to the file.
You need to provide a hotfix that includes the MyClass.cs file. You also need to ensure that the modifications made to the MyClass.cs file are not included in the hotfix.
What should you do?
A. Run the tf checkin MyClass.cs command from the command-line after shelving the file without preserving changes locally.
B. Run the tf checkin MyClass.cs command from the command-line and resolve conflicts by using the Merge tool.
C. Run the tf checkin /validate MyClass.cs command from the command-line after shelving the file without preserving changes locally.
D. Run the tf checkin /validate MyClass.cs command from the command-line and resolve conflicts by using the Merge tool.
Answer: A

7. You have a project in Source Control in a folder named $/MyProject. The project has a subfolder named Images.
A developer on your team is unable to get files from the $/MyProject folder.
You need to ensure that the developer can get the files from the $/MyProject folder but not from the Images subfolder.
What should you do?
A. Remove the folder mapping for the $/MyProject folder. Add a folder mapping to $/MyProject/Images. Set the status to Cloaked.
B. Change the setting of the $/MyProject folder to Active. Add a folder mapping to $/MyProject/Images. Set the status to Cloaked.
C. Change the setting of the $/MyProject folder to Active. Add a folder mapping to $/MyProject/Images. Set the status to Active.
D. Change the setting of the $/MyProject folder to Cloaked. Add a folder mapping to $/MyProject/Images. Set the status to Active.
Answer: B

8. Your company decides to integrate a task named Audit into a new development process methodology.
To integrate the Audit task, you create a process template that contains the following structure:
<ProcessTemplate>
<metadata><name>Auditing Process</name>
<description>template</description>
</metadata>
<groups><group id="Test" description="Test template"
completionMessage="Test deployed.">
<taskList filename="Test\Test.xml"/><dependencies/>
</group>
<group id="Audit" description="Audit template ."
completionMessage="Audit uploaded.">
<dependencies/><taskList filename="Audit\Audit.xml"/>
</group>
<group id="Build" description="Build template."
completionMessage="Build configured.">
<dependencies/><taskList filename="Build\Build.xml"/>
</group>
</groups>
</ProcessTemplate>
You need to ensure that the Audit task in the process template is present before the Build task and the Test task load.
What should you do?
A. Add a dependency element to the group elements for the Test task and the Build task that links the taskList element of the Audit group.
B. Add a dependency element to the group elements for the Test task and the Build task that links the groupid attribute of the Audit group.
C. Modify the process template to combine the Test task and the Build Task into one group element. Ensure that the first taskList element links the Audit.xml file to the filename attribute of the element.
D. Modify the process template to use one group element. Ensure that the first taskList element links the Audit.xml file to the filename attribute of the element.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved