Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-504 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-504 Sample Questions:

1. You are writing a sequential console workflow that consists of a delay activity and a code activity, as shown in the exhibit.
In the execution code of the second activity, you try to modify the workflow as follows:
Private Sub delayActivity_InitializeTimeoutDuration(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
Console.Title = "Modifiability of a Workflow" Console.WriteLine("Wait ...")
End Sub
Private Sub codeActivity_ExecuteCode(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Dim delay As DelayActivity = CType(sender, DelayActivity)
Console.WriteLine(delay.Name)
Dim workflowChanges As New WorkflowChanges(Me) Dim codeActivity As New CodeActivity() codeActivity.Name = "codeActivity2"
AddHandler codeActivity.ExecuteCode, AddressOf Me.codeActivity2_ExecuteCode workflowChanges.TransientWorkflow.Activities.Add(codeActivity) Me.ApplyWorkflowChanges(workflowChanges)
End Sub
Private Sub codeActivity2_ExecuteCode(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Dim codeActivity As CodeActivity = CType(sender, CodeActivity)
Console.WriteLine(codeActivity.Name) Console.ReadLine()
End Sub
You also have set the modifiability of the workflow to a code condition that is set to the following function: Private Sub UpdateCondition(ByVal sender As System.Object, ByVal e As ConditionalEventArgs)
If (TimeSpan.Compare(Me.delayActivity.TimeoutDuration, New TimeSpan(0, 0, 5)) > 0) Then e.Result = False
Else
e.Result = True
End If
End Sub
Which code segment should you use to handle the exception?
A. workflowChanges.TransientWorkflow.Activities.Add(codeActivity) Try
Me.ApplyWorkflowChanges(workflowChanges) Catch ex As ArgumentOutOfRangeException Console.WriteLine(ex.GetType().ToString()) Console.ReadLine()
End Try
B. workflowChanges.TransientWorkflow.Activities.Add(codeActivity) Try
Me.ApplyWorkflowChanges(workflowChanges) Catch ex As InvalidProgramException Console.WriteLine(ex.GetType().ToString()) Console.ReadLine()
End Try
C. workflowChanges.TransientWorkflow.Activities.Add(codeActivity) Try
Me.ApplyWorkflowChanges(workflowChanges) Catch ex As InvalidOperationException Console.WriteLine(ex.GetType().ToString()) Console.ReadLine()
End Try
D. workflowChanges.TransientWorkflow.Activities.Add(codeActivity) Try
Me.ApplyWorkflowChanges(workflowChanges) Catch ex As OverflowException Console.WriteLine(ex.GetType().ToString()) Console.ReadLine()
End Try
Answer: C

2. A custom activity defined in an assembly named LitwareActivities is defined as follows: Namespace LitwareActivities
Public Class WriteLineActivity
Inherits Activity
Protected Overrides Function Execute(ByVal executionContext As System.Workflow.ComponentModel.ActivityExecutionContext) _ As System.Workflow.ComponentModel.ActivityExecutionStatus Console.WriteLine(Message)
Return ActivityExecutionStatus.Closed
End Function
Private aMessage As String
Public Property Message() As String
Get
Return aMessage
End Get
Set(ByVal value As String)
aMessage = value
End Set
End Property
End Class
End Namespace
You need to create a sequential workflow where the execution path can be generated on the fly by an application. Which XML code segment should you use?
A. <SequentialWorkflowActivity xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/workflow" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
xmlns:Litware="clr-namespace:LitwareActivities;assembly=LitwareActivities">
<Litware:WriteLineActivity Message="Hello, WF"/>
</SequentialWorkflowActivity> B. <Workflow
xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/workflow"
xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
xmlns:Litware="clr-namespace:LitwareActivities;assembly=LitwareActivities">
<Litware:WriteLineActivity Message="Hello, WF"/>
</Workflow> C. <Workflow
xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
class:Litware="clr-namespace:LitwareActivities;assembly=LitwareActivities">
<Litware:WriteLineActivity Message="Hello, WF"/>
</Workflow>
D. <SequentialWorkflowActivity
class:Litware="clr-namespace:LitwareActivities;assembly=LitwareActivities">
<Litware:WriteLineActivity Message="Hello, WF"/>
</SequentialWorkflowActivity>
Answer: A

3. You create an application in which users design simple sequential workflows. The designs are stored as XOML
in a SQL database. You need to start one of these sequential workflows from within your own workflow. What should you do?
A. Include a custom activity with a code segment that includes an invocation to the CreateWorkflow method of
the WorkflowRuntime class and then starts the workflow. The signature of the CreateWorkflow method invoked uses only the workflowType parameter.
B. Include a custom activity with a code segment that includes an invocation to the CreateWorkflow method of WorkflowRuntime class and then starts the workflow. The signature of the CreateWorkflow method invoked uses only the XmlReader and workflowDefinitionReader parameters.
C. Include a custom activity with a code segment that includes an invocation to the CreateWorkflow method of the WorkflowRuntime class and then starts the workflow. The signature of the CreateWorkflow method invoked uses only the workflowType, Dictionary<string,Object> namedArgumentValues, and Guid instanceId parameters.
D. Include and configure an InvokeWorkflow activity
Answer: B

4. You use a built-in tracking service to track specific workflow parameters.
You need to check whether the workflow parameters have been stored in the tracking database. What should you do? (Each correct answer presents part of a solution. Choose two.)
A. Display the contents of the WorkflowInstance table of the tracking database.
B. Include the SqlTrackingQuery class in a code segment to retrieve tracked workflows and SqlTrackingWorkflowInstance class to inspect them.
C. Use the ActivityTrackingLocation class to determine if the value has been set to a database.
D. Display the contents of the TrackingDataItem table of the tracking database.
Answer: B,D

5. You create a Windows Workflow Foundation application by using Microsoft .NET Framework 3.5. You use the state machine workflow in the application.
You plan to implement a mechanism that allows a host application to query a state machine workflow instance that is currently executing.
You write the following code segment. (Line numbers are included for reference only.)
01 Dim runtime As New WorkflowRuntime()
02 Dim instance As WorkflowInstance = _
03 runtime.CreateWorkflow(GetType(Workflow1))
04 instance.Start()
05
You need to identify the current state of the workflow. Which code segment should you insert at line 05?
A. Dim currentstate As String = instance.GetWorkflowDefinition().ToString
B. Dim currentstate As String = _ instance.GetWorkflowDefinition().ExecutionStatus.ToString
C. Dim smwi As New StateMachineWorkflowInstance(runtime, _instance.InstanceId)
Dim currentstate As String = smwi.StateHistory(0)
D. Dim smwi As New StateMachineWorkflowInstance(runtime, _instance.InstanceId)
Dim currentstate As String = smwi.CurrentStateName
Answer: D

6. You create a Windows Workflow Foundation application by using Microsoft .NET Framework 3.5. The application contains a state workflow.
You write the following code segment. Dim amount As Integer = 10
Dim runtime As New WorkflowRuntime() Dim instance As WorkflowInstance = _runtime.CreateWorkflow(GetType(DynamicUpdateWorkflow))
instance.Start()
Dim smwi As New StateMachineWorkflowInstance(runtime, _instance.InstanceId)
A dependency property named Status is defined in this workflow.
The value of a variable named amount is used to set the state of the workflow.
You need to ensure that the host application changes the state of the workflow on the basis of the value of the amount variable.
What are the two possible code segments that you can use to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. If amount >= 1000 Then smwi.SetState("HighValueState") Else smwi.SetState("LowValueState") End If
B. If amount >= 1000 Then smwi.StateMachineWorkflow.SetValue _
(DynamicUpdateWorkflow.StatusProperty, "HighValueState") Else
smwi.StateMachineWorkflow.SetValue _ (DynamicUpdateWorkflow.StatusProperty, "LowValueState") End If
C. If amount >= 1000 Then instance.GetWorkflowDefinition().SetValue (DynamicUpdateWorkflow.StatusProperty, "HighValueState")
Else
instance.GetWorkflowDefinition().SetValue
(DynamicUpdateWorkflow.StatusProperty, "LowValueState") End If
D. If amount >= 1000 Then
Dim high As StateActivity = _ CType(smwi.StateMachineWorkflow.Activities("HighValueState"), _ StateActivity)
smwi.SetState(high) Else
Dim low As StateActivity = _ CType(smwi.StateMachineWorkflow.Activities("LowValueState"), _ StateActivity)
smwi.SetState(low) End If
Answer: A,D

7. You create a Windows Workflow Foundation application by using Microsoft .NET Framework 3.5. The application uses a markup-only workflow.
The workflow will also require the use of a code-beside file. The following code fragment is implemented in XAML.
<SequentialWorkflowActivityx:Class="ProcessNewCustomer" Name="ProcessCustomer" xmlns= "http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/workflow" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml">
</SequentialWorkflowActivity>
You need to create a class declaration to implement the custom code. Which code segment should you use?
A. Partial Public Class ProcessNewCustomer
Inherits SequentialWorkflowActivity
' Class implementation code appears here. End Class
B. Public Class ProcessNewCustomer
Inherits SequentialWorkflowActivity
' Class implementation code appears here.
End Class
C. Public Class ProcessNewCustomerCode
Inherits ProcessNewCustomer
' Class implementation code appears here. End Class
D. Partial Public Class ProcessCustomer
Inherits SequentialWorkflowActivity
' Class implementation code appears here. End Class
Answer: A

8. You create a workflow host application by using Microsoft .NET Framework 3.5. You use Windows Workflow
Foundation to create the application.
You need to configure the workflow runtime to ensure that all the workflow instances run asynchronously. Which code segment should you use?
A. Dim runtime As New WorkflowRuntime()
runtime.StartRuntime()
Dim instance As WorkflowInstance = _ runtime.CreateWorkflow(GetType(CustomerWorkflow)) instance.Start()
B. Dim runtime As New WorkflowRuntime()
runtime.StartRuntime()
Dim scheduler As ManualWorkflowSchedulerService = _ runtime.GetService(Of ManualWorkflowSchedulerService)() Dim instance As WorkflowInstance = _ runtime.CreateWorkflow(GetType(CustomerWorkflow)) scheduler.RunWorkflow(instance.InstanceId)
C. Dim runtime As New WorkflowRuntime()
Dim scheduler As New ManualWorkflowSchedulerService()
runtime.AddService(scheduler)
runtime.StartRuntime()
Dim instance As WorkflowInstance = _ runtime.CreateWorkflow(GetType(CustomerWorkflow)) instance.Start()
D. Dim runtime As New WorkflowRuntime()
runtime.StartRuntime()
Dim scheduler As New DefaultWorkflowSchedulerService()
runtime.AddService(scheduler)
Dim instance As WorkflowInstance = _ runtime.CreateWorkflow(GetType(CustomerWorkflow)) instance.Start()
Answer: A

9. You create a Windows Workflow Foundation application by using Microsoft .NET Framework 3.5.
A Windows Forms application functions as the workflow host by using the DefaultWorkflowSchedulerService.
You create a WorkflowRuntime instance in the Load event of the forms. You also subscribe to theWorkflowCompleted event.
You need to ensure that the application displays the message in the Label control named lblStatus when the WorkflowCompleted event is raised. Which code segment should you use?
A. Private Sub UpdateInstances(ByVal id As Guid) If Me.InvokeRequired Then
lblStatus.Text = id.ToString & " completed" End If
End Sub
B. Private Sub UpdateInstances(ByVal id As Guid) If (Not Me.InvokeRequired) Then
lblStatus.Text = id.ToString & " completed" End If
End Sub
C. Private Delegate Sub UpdateInstancesDelegate(ByVal id As Guid)
Private Sub UpdateInstances(ByVal id As Guid) If Me.InvokeRequired Then
Me.Invoke(New _UpdateInstancesDelegate(AddressOf UpdateInstances), _ New Object() {id})
Else
lblStatus.Text = id.ToString & " completed" End If
End Sub
D. Private Delegate Sub UpdateInstancesDelegate(ByVal id As Guid) Private Sub UpdateInstances(ByVal id As Guid)
If Not Me.InvokeRequired Then
Me.Invoke(New _UpdateInstancesDelegate(AddressOf UpdateInstances), _ New Object() {id})
Else
lblStatus.Text = id.ToString & " completed" End If
End Sub
Answer: C

10. You create a Windows Workflow Foundation application by using Microsoft .NET Framework 3.5. The application uses a sequential workflow.
The host application creates a workflow instance and stores it in a variable named instance. When the workflow is executed, a business requirement requires the workflow execution to pause for a few minutes.
The host uses the following code segment. Dim runtime As New WorkflowRuntime() Dim instance As WorkflowInstance = _runtime.CreateWorkflow(GetType(MyWorkflow))
instance.Start()
You need to ensure that the following requirements are met:
The workflow execution is temporarily paused. The workflow state is preserved in memory. Which line of code should you use?
A. instance.Unload()
B. instance.TryUnload()
C. instance.Suspend(Nothing)
D. instance.Terminate(Nothing)
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved