Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-486 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-486 Sample Questions:

Q: 1
You need to add a method to the Product Controller class to meet the exception handling requirements for logging.
Which code segment should you use?
A. protected override void OnExceptionExceptionContext filterContext {if!
System.Diagnostics.Debugger.IsLogging {Utility.WriteLogfilterContext.Exception;
filterContext.ExceptionHandled = true; this.View"Error".ExecuteResultthis.ControllerContext ;}}
B. protected override void OnExceptionExceptionContext filterContext
{Utility.WriteLogfilterContext.Exception; if filterContext.HttpContext.IsCustomErrorEnabled
{filterContext.ExceptionHandled = true; this.View"Error".ExecuteResultthis.ControllerContext ;}}
C. protected override void OnExceptionExceptionContext filterContext
{Utility.WriteLogfilterContext.Exception; if filterContext.HttpContext.IsDebuggingEnabled
{filterContext.ExceptionHandled = true; this.View"Error".ExecuteResultthis.ControllerContext ;}}
D. protected override void OnExceptionExceptionContext filterContext
{Utility.WriteLogfilterContext.Exception; if System.Diagnostics.Debugger.IsAttached
{filterContext.ExceptionHandled = true; this.View"Error".ExecuteResultthis.ControllerContext ;}}
Answer: B

Q: 2
You are designing an HTML5 website. You need to design the interface to make the content of the web page viewable in all types of browsersincluding voice recognition softwarescreen readersand reading pens.
What should you do.? Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.
A. Use HTML5 semantic markup elements to enhance the pages.
B. Annotate HTML5 content elements with Accessible Rich Internet Application ARIA attributes.
C. Ensure that HTML5 content elements have valid and descriptive names.
D. Use Resource Description Framework RDF to describe content elements throughout the entire page.
E. Convert HTML5 forms to XForms.
Answer: BA

Q: 3
You are creating a new authentication system that uses an HTTP header value. The existing authentication system must continue to operate normally. You need to implement the custom authentication.
What should you do? Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.
A. Create an HttpHandler to check for a valid HTTP header value in the ProcessRequest method.
B. Create an HttpModule and check for a valid HTTP header value in the AuthenticateRequest event.
C. Create a class derived from ActionResult and check for a valid HTTP header value in the
ExecuteResult method. Change all actions to return this new class.
D. Create a class derived from AuthorizeAttribute and check for a valid HTTP header value in the
AuthorizeCore method. Change usages of the existing AuthorizeAttribute to use the new class.
Answer: DB

Q: 4
You need to extend the edit functionality of RunLogController.
Which code segment should you use?
A. [HttpGet][ActionName"EditLog"][ValidateAntiForgeryToken]public ActionResult EditLogLogModel log{...}
B. [HttpPost][ActionName"EditLog"][RequireHttps]public ActionResult EditLogValidatedLogModel log{...}
C. [HttpPost][ActionName"EditLog"][ValidateAntiForgeryToken]public ActionResult
EditLogValidatedLogModel log{...}
D. [HttpPost][ActionName"EditLog"]public ActionResult EditLogValidatedLogModel log{...}
Answer: C

Q: 5
You are developing an ASP.NET MVC application that will be deployed on a web farm. Passwords must be stored in the web.config file and must not be readable or in a format that is easily decodable. You need to encrypt the passwords that are stored in the web.config file.
Which command-line tool should you use?
A. EdmGen.exe
B. ngen.exe
C. Aspnet_regiis.exe
D. Aspnet_merge.exe
Answer: C

Q: 6
When users attempt to retrieve a product from the product pagea run-time exception occurs if the product does not exist. You need to route the exception to the CustomException.aspx page.
Which method should you add to MvcApplication?
A. public static void RegisterGlobalFiltersGlobalFilterCollection filters {filters.Addnew
HandleErrorAttribute{ExceptionType = typeofIndexOutOfBoundsException,View = "CustomException",};}
B. public static void RegisterGlobalFiltersGlobalFilterCollection filters {filters.Addnew
HandleErrorAttribute{ExceptionType = typeofNullReferenceException,View = "CustomException",};}
C. public static void RegisterGlobalFiltersGlobalFilterCollection filters {filters.Addnew
HandleErrorAttribute{ExceptionType = typeofIndexOutOfBoundsException,Handler =
"CustomException",};}
D. public static void RegisterGlobalFiltersGlobalFilterCollection filters {filters.Addnew
HandleErrorAttribute{ExceptionType = typeofNullReferenceException,Handler = "CustomException",};}
Answer: B

Q: 7
You are developing an ASP.NET MVC application that displays stock market information. The stock market information updates frequently and must be displayed in real-time. You need to eliminate unnecessary header dataminimize latencyand transmit data over a full-duplex connection.
What should you do?
A. Implement long-running HTTP requests.
B. Configure polling from the browser.
C. Instantiate a MessageChannel object on the client.
D. Implement WebSockets protocol on the client and the server.
Answer: D

Q: 8
Customers download videos by using HTTP clients that support various content encodings. You need to configure caching on the DownloadVideo action to maximize performance.
Which attribute should you add?
A. [OutputCacheVaryByCustom = "gzip",VaryByContentEncoding = "all",Location = OutputCacheLocation.Any,]
B. [OutputCacheVaryByHeader = "Cache-Control",Location = OutputCacheLocation.ServerAndClient,CacheProfile = "gzip"]
C. [OutputCacheLocation = OutputCacheLocation.AnyVaryByParam = "videoId",VaryByContentEncoding = "gzip;q=1.0compress; q=0.5*;q=0"]
D. [OutputCacheLocation = OutputCacheLocation.DownstreamVaryByParam = "gzip",VaryByCustom = "browser"]
E. [OutputCacheLocation = OutputCacheLocation.DownstreamOrder=1,VaryByContentEncoding = "gzip;q=1.0compress; q=0.5*;q=0"]
Answer: C

Q: 9
You are developing an ASP.NET MVC application. You need to authenticate clients by using an ASP.NET membership database.
Which authentication method should you implement?
A. Windows
B. Forms
C. Basic
D. Kerberos
Answer: B

Q: 10
You are developing an ASP.NET MVC application. The application must allow users to enter JavaScript in a feedback text box only. You need to disable request validation. What should you do?
A. Apply and set the ValidateInput attribute on the text box to FALSE.
B. Apply and set the CausesClientSideValidation attribute on the text box to FALSE.
C. Use the HttpRequest.Unvalidated property to read the unvalidated form value.
D. Use the HttpRequest.Form property to read the unvalidated form value.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved