Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-484 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-484 Sample Questions:

Q: 1
You are developing a Windows Store app. The app includes the following event procedure: void OnSettingsPaneOpened(SettingsPane settingsPane, SettingsPaneCommandsRequestedEventArgseventArgs) You need to call the event procedure when the user opens the settings pane. Which three code segments should you use in sequence? (To answer, move the appropriate code segments to the and arrange them in the correct order.)
A. SettingsPane sp = null;
B. SettingsPane sp = new SettingsPane();
C. sp = SettingsPane.Show();
D. sp = SettingsPane.GetForCurrentView();
E. sp.CommandsRequested = OnSettingsPaneOpened;
F. sp.CommandsRequested += OnSettingsPaneOpened;
Answer: ADF

Q: 2
You need to localize the Picture Sharer app in the required language. Which actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)
A. Create a folder named fr-CA at the root of the project.
B. Create a folder named es-ES at the root of the project.
C. Add a Uid attribute to any XAML elements that must be localized.
D. Create a resource file named resources.res.
E. Add a Name attribute to any XAML elements that must be localized.
F. Create a resource file named resources.resw.
Answer: ACF

Q: 3
You need to enable the functionality to switch to the PictureChooserPage page. Which code segments should you insert at line CS42? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)
A. this.Frame.Navigate("PictureChooserPage");}
B. privatevoidGetPicture_Click(objectsender, RoutedEventArgse){
C. privatevoidOpenPicture_Click(objectsender, RoutedEventArgse){
D. this.Frame.Navigate(typeof(PictureChooserPage));}
E. privatevoidGetPictureButton_Click(objectsender, RoutedEventArgse){
F. this.Frame.GoForward(typeof(PictureChooserPage));}
Answer: DE

Q: 4
You need to ensure that resuming the app displays the required information. From which ApplicationExecutionState enumeration should you configure the user interface state?
A. Terminated
B. ClosedByUser
C. Running
D. NotRunning
E. Suspended
Answer: E

Q: 5
You need to retain the data that is entered in the TextBox control when the user navigates away from the PictureSharerMainPage page. Which code segment should you insert at line CS08?
A. this.CaptionTextBox.NavigationCache = Windows.UI.Xaml.Navigation.NavigationCache.Enabled;
B. this.NavigationCache = Windows.UI.Xaml.Navigation.NavigationCache.Enabled;
C. this.CaptionTextBox.NavigationCacheMode = Windows.UI.Xaml.Navigation.NavigationCacheMode.Required;
D. this.NavigationCacheMode = Windows.UI.Xaml.Navigation.NavigationCacheMode.Required;
Answer: D

Q: 6
You need to create the ButtonStyleWhite style. Which code segment should you use?
A. <Style TargetType="Button" x:Key="ButtonStyleWhite"><Setter Property="BorderBrush" Value="White"/></Style>
B. <Style TargetType="Button" x:Key="ButtonStyleWhite" Inherits="{StaticResourceButtonStyleRed}"><Setter Property="BorderBrush" Override="True"><Setter.Value>White</Setter.Value></Setter></Style>
C. <Style TargetType="Button" x:Key="ButtonStyleWhite"><Setter Property="BorderBrush" Override="True"><Setter.Value>White</Setter.Value></Setter></Style>
D. <Style TargetType="Button" x:Key="ButtonStyleWhite" Inherits="{StaticResourceButtonStyleStandard}"><Setter Property="BorderBrush" Value="White"/></Style>
E. <Style TargetType="Button" x:Key="ButtonStyleWhite" BasedOn="{StaticResourceButtonStyleStandard}"><Setter Property="BorderBrush" Override="True"><Setter.Value>White</Setter.Value></Setter></Style>
F. <Style TargetType="Button" x:Key="ButtonStyleWhite" BasedOn="{StaticResourceButtonStyleRed}"><Setter Property="BorderBrush" Value="White"/></Style>
Answer: F

Q: 7
You need to lay out the CaptionTextBox and CaptionTextBlock objects. Which code segment should you use to replace lines XA13 through XA16?
A. <StackPanel Orientation="Portrait"><TextBlock x:Name="CaptionTextBlock" Text="Caption" StackPanel.Column="0"/><TextBox x:Name="CaptionTextBox" StackPanel.Column="1"/></StackPanel>
B. <StackPanel Orientation="Landscape"><TextBlock x:Name="CaptionTextBlock" Text="Caption" StackPanel.Column="0"/><TextBox x:Name="CaptionTextBox" StackPanel.Column="1"/></StackPanel>
C. <StackPanel Orientation="Horizontal"><TextBlock x:Name="CaptionTextBlock" Text="Caption"/><TextBox x:Name="CaptionTextBox"/></StackPanel>
D. <StackPanel Orientation="Vertical"><TextBlock x:Name="CaptionTextBlock" Text="Caption"/><TextBox x:Name="CaptionTextBox" Margin="50,0,0,0"/></StackPanel>
Answer: C

Q: 8
You need to access the remote image data according to the requirements. Which data storage methods should you use?
A. SaveDataToAzureStorage() andGetDataFromAzureStorage()
B. SaveDataToWebService() andGetDataFromWebService()
C. SaveDataToSqlAzureStorage() andGetDataFromSqlAzureStorage()
D. SaveDataToRemoteStorage() andGetDataFromRemoteStorage()
Answer: B

Q: 9
A photo competition is ending. You need to meet the requirements when a user clicks the toast notification. Which code segment should you use?
A.currentTemplate.GetElementsByTagName("binding").First() .AppendChild(currentTemplate.CreateTextNode(competitionID));
B.currentTemplate.GetElementsByTagName("toast").First() .AppendChild(currentTemplate.CreateTextNode(competitionID));
C. ((XmlElement)currentTemplate.GetElementsByTagName("toast")[0]) .SetAttribute("launch", competitionID);
D. ((XmlElement)currentTemplate.GetElementsByTagName("binding")[0]) .SetAttribute("trigger", competitionID);
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved