Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-483 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-483 Sample Questions:

Q: 1
You are developing an application that uses structured exception handling. The application includes a class named Logger. The Logger class implements a method named Log by using the following code segment: public static void Log(Exception ex) You have the following requirements:
Log all exceptions by using the Log() method of the Logger class.
Rethrow the original exception, including the entire exception stack. You need to meet the requirements.
Which code segment should you use?
A. catch{Logger.Log(new Exception());throw;}
B. catch{var ex = new Exception();throw ex;}
C. catch (Exception ex){Logger.Log(ex);throw ex;}
D. catch (Exception ex){Logger.Log(ex);throw;}
Answer: D

Q: 2
You are developing a Windows Store app. You need to ensure that the app logs pages that are viewed by the user. Which navigation member should you use?
A. canGoBack
B. onnavigated
C. canGoForward
D. onbeforenavigate
Answer: B

Q: 3
You are developing an application that will transmit large amounts of data between a client computer and a server. You need to ensure the validity of the data by using a cryptographic hashing algorithm.
Which algorithm should you use?
A. HMACSHA256
B. HMACSHA512
C. Aes
D. RSA
E. Rfc2898DeriveBytes
F. ECDsa
G. RNGCryptoServiceProvider
H. DES
Answer: AB

Q: 4
You need to recommend a disk monitoring solution that meets the business requirements. What should you include in the recommendation?
A. a SQL Server Agent alert
B. a maintenance plan
C. a dynamic management view
D. an audit
Answer: C

Q: 5
You are developing an application by using C#. You provide a public key to the development team during development.
You need to specify that the assembly is not fully signed when it is built. Which two assembly attributes should you include in the source code? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. AssemblyKeyFileAttribute
B. AssemblyDelaySignAttribute
C. AssemblyKeyNameAttribute
D. ObfuscateAssemblyAttribute
Answer: AB

Q: 6
An application will upload data by using HTML form-based encoding. The application uses a method named SendMessage. The SendMessage() method includes the following code. (Line numbers are included for reference only.) 01 public Task<byte[]> SendMessage(string url, int intA, int intB)02 {03
var client = new WebClient();04 05 } The receiving URL accepts parameters as form-encoded values. You need to send the values intA and intB as form-encoded values named a and b, respectively. Which code segment should you insert at line 04?
A. var data = string.Format("a={0}&b={1}", intA, intB);return client.UploadStringTaskAsync(new Uri(url), data);
B. var data = string.Format("a={0}&b={1}", intA, intB);return client.UploadFileTaskAsync(new Uri(url), data);
C. var data = string.Format("a={0}&b={1}", intA, intB);return client.UploadDataTaskAsync(new Uri(url), Encoding.UTF8.GetBytes(data));
D. var nvc = new NameValueCollection() { { "a", intA.ToString() }, { "b", intB.ToString() } };return client.UploadValuesTaskAsync(new Uri(url), nvc);
Answer: D

Q: 7
You use the Task.Run() method to launch a long-running data processing operation. The data processing operation often fails in times of heavy network congestion. If the data processing operation fails, a second operation must clean up any results of the first operation. You need to ensure that the second operation is invoked only if the data processing operation throws an unhandled exception. What
should you do?
A. Create a task by calling the Task.ContinueWith() method.
B. Use the TaskScheduler class to create a task and call the TryExecuteTask() method on the class.
C. Create a TaskFactory object and call the ContinueWhenAll() method of the object.
D. Create a task within the operation, and set the Task.StartOnError property to true.
Answer: A

Q: 8
You are debugging an application that calculates loan interest. The application includes the following code. (Line numbers are included for reference only.) 01 private static decimal CalculateInterest(decimal loanAmount, int loanTerm, decimal loanRate)02 {03
04 decimal interestAmount = loanAmount * loanRate * loanTerm;05
06 return interestAmount;07 } You have the following requirements:
The debugger must break execution within the CalculateInterest() method when the loanAmount variable is less than or equal to zero.
The release version of the code must not be impacted by any changes. You need to meet the requirements. What should you do?
A. Insert the following code segment at line 05: Trace.Write(loanAmount > 0);
B. Insert the following code segment at line 03: Trace.Assert(loanAmount > 0);
C. Insert the following code segment at line 05: Debug.Write(loanAmount > 0);
D. Insert the following code segment at line 03: Debug.Assert(loanAmount > 0);
Answer: D

Q: 9
You are creating an application that manages information about zoo animals. The application includes a class named Animal and a method named Save. The Save() method must be strongly typed. It must allow only types inherited from the Animal class that uses a constructor that accepts no parameters. You need to implement the Save() method. Which code segment should you use?
A. public static void Save<T>(T target) where T : Animal {...}
B. public static void Save<T>(T target) where T : new(), Animal{...}
C. public static void Save(Animal target) {...}
D. public static void Save<T>(T target) where T : Animal, new() {...}
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved