Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-482 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-482 Sample Questions:

Q: 1
You need to prevent the device-specific tilting exception.
What should you do in the video.js file?
A. Insert a try statement immediately after line VD01 and a catch block immediately before line VD08.
Handle the VideoNotFound exception.
B. Evaluate the canTilt variable. If false, bypass the code that tilts the camera.
C. Insert a try statement immediately after line VD01 and a catch block immediately before line VD08.
Handle the MediaNotFound exception.
D. Evaluate the canTilt variable. If true, bypass the code that tilts the camera.
Answer: B

Q: 2
You need to ensure that the lock screen access configuration meets the requirements.
Which code segment should you insert at line BG05.?
A. if (result == background.BackgroundAccessStatus.allowedMayUseActiveRealTimeConnectivity)
B. if (result == background.BackgroundAccessStatus.unspecified)
C. if (result == background.BackgroundAccessStatus.allowedWithAlwaysOnRealTimeConnectivity)
D. if (result == background.BackgroundAccessStatus.denied)
Answer: C

Q: 3
You are developing a Windows Store app. You configure the app to allow a free trial period. The app will run during the trial period as though it were a fully licensed version. You will assign the time period when you upload the app to the Windows Store. You need to prompt the user to purchase the full version of the app when the trial period expires.
What should you do?
A. Call the getProductReceiptAsync function of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object and provide the app ¯ s pr oduct I Das an ar gu ment
B. Call the requestProductPurchaseAsync function of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object and provide the app s product ID as an argument.
C. Call the getAppReceiptAsync function of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object.
D. Call the requestAppPurchaseAsync function of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object.
Answer: D

Q: 4
You are creating a Windows Store app by using JavaScript. The app includes the following code segment:
01 function openChannel () {
02 var channel;
03 var chanOpt = Windows.Networking.PushNotifications04
.PushNotificationChannelManager
05
06 return chanOpt.then (function (chan) {07
channel = chan;
08
},
09 errorHandler)
10}
You need to ensure that the app can receive push notifications from a calling app.
Which code segment should you insert at line 05?
A. createPushNotificationChannelForSecondaryTileAsync ();
B. createPushNotificationChannelForApplicationAsync ();
C. createPushNotificationChannelForSecondaryTileAsync (id);
D. createPushNotificationChannelForApplicationAsync (id);
Answer: B

Q: 5
You are developing a Windows Store app that uses Windows Push Notification Services (WNS).
The app includes the following code:
01 var notifications = Windows.UI.Notifications;
02 var startDate = new Date ();
03 var polledUrl = "http://contoso.cloudapp.net/";
04 var uri = new Windows.Foundation.Uri(polledUrl);
05 The app must poll a notification service every 30 minutes and update the app tile with new content.
You need to initiate polling.
Which code segment should you insert at line 05?
A. var recurrence = 1800; notifications.TileUpdateManager.startPeriodicUpdate (uri, startDate, recurrence);
B. var recurrence = notifications.PeriodicUpdateRecurrence.halfHour; notifications.TileUpdateManager.createTileUpdaterForApplication ().startPeriodicUpdate (uri, startDate, recurrence);
C. var recurrence = 1800; notifications.TileUpdateManager.createTileUpdaterForApplication (uri, startDate, recurrence);
D. var recurrence = notifications.PeriodicUpdateRecurrence.halfHour; notifications.TileUpdateManager.createTileUpdaterForApplication ().Update (uri, startDate, recurrence);
Answer: B

Q: 6
Drag and Drop
You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will be used to create video blogs.
The app uses the device s internal camera.
The app must meet the following requirements:
- Allow the user to record audio and video.
- Save files in the .mp4 file format.
- Store files in the user s Videos library.
You need to ensure that the app meets the requirements.
How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all.
You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)
A. Windows.Storage.KnownFolders.videosLibrary.createFileAsync ("myBlog.mp4",
B. media.stopRecordAsync ().then (function (result) { }, errorHandler);
C. Windows.Storage.KnownFolders.videosLibrary.createFileQuery (
D. media.MediaCapture.stopMediaCaptureSession ().then (function (result) { }, errorHandler);
Answer: AB

Q: 7
You are writing a Windows Store app by using JavaScript. You need to authenticate a cloud server as a source for Windows Push Notification Services (WNS).
What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)
A. Register the app with the Dashboard.
B. Obtain the identity values and credentials for the app.
C. Create a code-signing certificate.
D. Create the HTTPS authentication request.
Answer: ABC

Q: 8
You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will allow users to print
documents by using a local printer.
The following code segment registers the print contract:
01 var printManager = Windows.Graphics.Printing.PrintManager;
02
03 printManager.onprinttaskrequested = onPrintTaskRequested;
The following code segment handles the onprinttaskrequested event:
04 function onPrintTaskRequested (printEvent) {
05
06};
You need to ensure that the app uses the Devices charm to access printers.
Which code segments should you insert at lines 02 and 05?
A. Insert the following code segment at line 02: printManager =Windows.Graphics.Printing.PrintManager.getForCurrentView (); Insert the following code segment at line 05:printEvent.request.createPrintTask ("Print document", function (args) {args.setSource
(MSApp.getHtmlPrintDocumentSource (document)) ;});
B. Insert the following code segment at line 02: printManager = Windows.Graphics.Printing.PrintTaskRequest.createPrintTask ("Print document", onprinttaskrequested); Insert the following code segment at line 05:Windows.Graphics.Printing.PrintManager.showPrintUIAsync();
C. Insert the following code segment at line 02: printManager = Windows.Graphics.Printing.PrintManager; Insert the following code segment at line 05:printEvent.request.createPrintTask ("Print document", null);
D. Insert the following code segment at line 02: printManager = Windows.Graphics.Printing.PrintTaskRequest.createPrintTask ("Print document", onprinttaskrequested); Insert the following code segment at line 05: printEvent.request.createPrintTask ("Print document",
function (args) {args.setSource (MSApp.getHtmlPrintDocumentSource ()) ;});
Answer: A

Q: 9
You are developing two Windows Store style apps by using JavaScript. A Source app will store sensitive customer information. A Target app will retrieve the stored information for validation and further processing. The Source app must secure data by using a shared secret key. Only the Target app must be able to consume data that has been secured by the Source app. You need to ensure that the security of the data is not compromised.
What should you do?
A. Encode data to and decode data from a Base64 string.
B. Encrypt and decrypt data by using an asymmetric algorithm.
C. Encrypt data by using an asymmetric algorithm. Decrypt data by using a symmetric algorithm.
D. Encrypt and decrypt data by using a symmetric algorithm.
Answer: D

Q: 10
You need to identify the required camera specifications.
Which code segment should you insert at line VD06?
A. var cameraType = videoDev.extendedProperties ("cameraType");
B. var maxZoom = videoDev.zoom.capabilities.max;
C. var minZoom = mediaCaptureSettings.min;
D. var maxZoom = videoDev.zoom;
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved