Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-452 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-452 Sample Questions:

Q: 1 You are the administrator of your company network. You use Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. And you want to deploy a new database that contains a cube to the SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. And the cube contains three Type 1 slowly changing dimensions. The database is updated everyday by adding 4,800 rows of data every hour. Now you have to make sure two things, one is the cube must contain up-to-date data at all times, the other is, during cube processing, the users are able to access the cube. So what should you do to achieve this two?
A. You should utilize the relational online analytical processing (ROLAP) cube storage model.
B. You should utilize the automatic multidimensional online analytical processing (MOLAP) cube storage model.
C. You should utilize the hybrid online analytical processing (HOLAP) cube storage model. Use the snapshot isolation level in the relational database that the cube is
D. You should utilize the hybrid online analytical processing (HOLAP) cube storage model. Use SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) pipeline tasks to
Answer: A

Q: 2 You are the administrator of your company network. You use Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. You create 8 SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) packages. You intend to include package configuration for all the packages. The package configuration has the following requirements: Indirect configuration is used.All configurations are stored in a single location.Configuration variables are easily backed up and restored.The database administrators will use change the configuration values by using SQL Server client tools.You have to create package configurations for the packages to satisfy the configuration requirements. So what should you do?
A. You should store all configuration information in a SQL Server table. Specify configuration database connectivity settings in the SQL Server table.
B. You should store all configuration information in a SQL Server table. Specify configuration database connectivity settings in an environment variable.
C. You should use XML configuration files for all packages. Store each XML configuration file in a common folder. Specify the XML configuration file location in an
D. You should use XML configuration files for all packages. Store each XML configuration file in a common folder. Specify the XML configuration file location in the
Answer: B

Q: 3 You are the administrator of your company network. You use Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. Now you??re in charge of designing SQL Server2008 Integration Services (SSIS) projects. You intend to deploy the projects in the following manner: A parent package on an instance that is named SSIS1.Three child packages individually on three instances that are named SSIS2, SSIS3, and SSIS4. So what should you do to make sure that the parent package can discover the execution state of the child packages?
A. You should configure the parent package to log its events to a SQL Server log provider.
B. You should configure the child packages to log their events to a SQL Server log provider.
C. You should configure the child packages to log their events to a SQL Server Profiler log provider.
D. You should configure the parent package to log its events to a SQL Server Profiler log provider.
Answer: B

Q: 4 You are the administrator of your company network. You use Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. Now you??re moving a database from Microsoft SQL Server 2000 to SQL Server 2008. You want to identify the potential data quality problems before migration. You intend to use SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) to work out a solution which must meet the following requirements: Requires minimum development efforts. Runs as a repetitive process based on SSIS.Allows specification of flexible patterns to identify NULL and invalid column values. So which SSIS task should you use?
A. You should use Script
B. You should use ActiveX Script
C. You should use Data Profiling
D. You should use Data Mining Query
Answer: C

Q: 5 You are the administrator of your company network. You use Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. You intend to analyze customer interests for the various sections of the Web site of your company. Information that you need for analysis is stored in the log files on the Web server. You plan to work out a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) solution to load the information from the log files into a database. You need to enumerate the log files that are stored on the Web server.So which control flow element should you utilize?
A. You should utilize File System task
B. You should utilize Sequence container
C. You should utilize Data Profiling task
D. You should utilize Foreach Loop container
Answer: D

Q: 6 You are the administrator of your company network. You use Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. A SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) solution includes 10 packages. All packages perform the extract, transform, and load (ETL) tasks to populate a data warehouse. The packages are deployed to multiple servers and executed by several users. You have to log the user and start time for each package execution as columns in the destination tables of the data warehouse. What should you do? So what should you do?
A. You should add a Data Profiling task to the Control Flow task.
B. You should add a SQL Server Profiler Log Provider to the package.
C. You should add a Transfer Logins component to the Control Flow task.
D. You should add an Audit Transformation component within the Data Flow task.
Answer: D

Q: 7 You are the administrator of your company network. You use Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. You work out a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. Customer data is stored in the tables named CustomerContact and CustomerDetails. The solution utilizes the following two data sources from two different servers: ContosoCRM that accesses the CustomerContact table Contoso that accesses the CustomerDetails tableYou intend to create a dimension named DimCustomer that analyzes customer data. You have to make sure that the DimCustomer dimension represents the tables as a snowflake schema to include attributes from the two tables. So what should you do to ensure this?
A. You should create a data source view named DsvContoso which is associated with the two data sources and add the tables to the data source view.
B. You should create a data source view named DsvContoso which is associated with the two data sources and create a named query in the data source view to
C. You should create a data source view named DsvCustomer which is associated with the Contoso data source and add the CustomerDetails table to the data
D. Create a data source view named DsvCustomerContact that is associated with the ContosoCRM data source and add the CustomerContact table to
E. You should create a data source view named DsvCustomer which is associated with the Contoso data source and create a named query in the data source view to
F. Create a data source view named DsvCustomerContact that is associated with the ContosoCRM data source
Answer: A

Q: 8 You are the administrator of your company network. You use SQL Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution.A SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution includes a cube that has the following objects: Measures named TotalSales and InternetSalesDimensions named DimCustomer, DimProduct, and DimGeographyBy authenticating with their Windows accounts, users run reports against all dimensions and measures.You have to offer the users a basic view of data to display only DimGeography, DimProduct, and TotalSales while using as little storage space as possible. So what should you do?
A. You should create a new cube. Add DimGeography, DimProduct, and TotalSales.
B. You should create a new role. Grant access only to DimGeography, DimProduct, and TotalSales.
C. You should create a new data source view. Add the tables used for DimGeography, DimProduct, and TotalSales.
D. You should create a new perspective for the current cube. Select DimGeography, DimProduct, and TotalSales.
Answer: D

Q: 9 You are the administrator of your company network. You use SQL Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. You work out a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution which includes a cube that has a cube that has a measure named SellAmount. Customer sales data for the last five months is stored in the measure. The cube has a single partition which has the storage property set to real-time hybrid online analytical processing (HOLAP). Queries against the cube must return current sales data that is entered one hour before cube processing. The partition takes more than two hours to process and the queries make response slowly. So what should you do to improve the cube processing and query response time?
A. You should modify the storage setting of the partition to multidimensional online analytical processing (MOLAP).
B. You should modify the storage setting of the partition to real-time relational online analytical processing (ROLAP).
C. You should create a partition for each customer and set the storage setting of every partition to low-latency multidimensional online analytical processing
D. You should create a partition for every month and set the storage setting of the partition for the current month to low-latency multidimensional online analytical
Answer: D

Q: 10 You are the administrator of your company network. You use SQL Server 2008 to develop a Business Intelligence (BI) solution. You use SQL Server 2008 to work out a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. A source database which contains a table named Client is utilized in the solution. And the Client table contains lots ofcolumns. You have read-only access to the database. You intend to cut down the number of columns in the Client table. You have to split the Client table to be distributed across multiple table definitions. So what should you do?
A. You should create multiple data sources for the SSAS solution.
B. You should create multiple named queries for the SSAS solution.
C. You should create multiple database views for the source database.
D. You should create multiple data source views for the SSAS solution.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved