Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-448 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-448 Sample Questions:

Q: 1 You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package for XXYYinc Company. The package contains six Data Flow tasks and three Control Flow tasks. You should alter the package .Which is the correct answer?
A. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to Supported.
B. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to Disabled.
C. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to Required.
D. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to RequiredNew.
Answer: C

Q: 2 You are managing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) sample which does not give some same rendering extensions for XXYYinc Company. You should make sure that you could set the server in order to render to Microsoft Word. Which is the correct answer?
A. You should change the AppSetttings.config file.
B. You should change the Global.asax file.
C. You should change the Machine.config file.
D. You should change the RSReportServer.config file
Answer: D

Q: 3 You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package on a SQL Server 2008 database for XXYYinc Company. In order to develop a failure recovery plan that is published for a SQL Server. Which is the correct answer?
A. You should back up the master database.
B. You should back up the local database.
C. You should back up the system database.
D. You should back up the systemdb databse.
Answer: A

Q: 4 You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance of report model for XXYYinc Company.In the Report Builder tool, the users should need to create their SSRS reports. The data source they used will include a Microsoft SQL Server 2008 database. Which include 1000 tables? You should design the report model for users, and allow access to only the 20tables which they require for reporting. Which is the correct answer?
A. You should develop DataSet using the Web Service to Schema(s) option.
B. You should develop DataTable using the Web Service to Schema(s) option.
C. You should develop a data source view and select only the required tables and views.
D. You should set the data source view in the setting file.
Answer: C

Q: 5 You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for XXYYinc Company. There is a dimension called DimProductTester which includes a property called PriceTester. You should make sure that aggregations could not link to the Price property. Which is the correct answer?
A. You should configure the IsAggregatable attribute of the PriceTester attribute to True.
B. You should configure the AttributeHierarchyEnabled attribute of the PriceTester attribute to False.
C. You should configure the MembersWithData attribute of the PriceTester attribute to LeafDataHidden.
D. You should configure the MembersWithOutData attribute of the PriceTester attribute to LeafDataHidden.
Answer: B

Q: 6 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database which includes a Sale dimension that includes the Category and Subcategory properties for XXYYinc Company. There is a rigid relationship type for properties. The data source for the Sale dimension alters the relationship between the Type and Sub Type values. You should make sure that you could run an XML to operate he dimension to reflect the change normally for Analysis (XMLA). Which is the correct answer?
A. You should utilize the ProcessDefault command.
B. You should utilize the ProcessClear command.
C. You should utilize the ProcessIndexes command.
D. You should utilize the ProcessDefault and the ProcessClear commands.
Answer: D

Q: 7 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance for XXYYinc Company. In order to execute the Usage-Based Optimization Wizard you should make query logging enable. Which is the correct answer? Which is the correct answer?
A. You should make the QueryLogSampling server attribute default value.
B. You should make the QueryLogSampling server attribute 5.
C. You should configure the server property of DefaultFolders.
D. You should configure the QueryLogConnectionString server attribute and set a valid connection string.
Answer: D

Q: 8 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for XXYYinc Company.You get the Duplicate Key error when you operate the Analysis Services database.You should alter the ErrorConfiguration attribute in order to make processing run normally.
Which is the correct answer?
A. You should alter the Dynamic Management View (DMV)
B. You should alter the Local Group
C. You should alter the dimension
D. You should alter the Transactions Log
Answer: C

Q: 9 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for XXYYinc Company. In order to update data in a partition each hour you should run the incremental processing method. In order to solve the problem, which is the correct answer?
A. You should utilize ProcessAdd for Analysis (XMLA) command
B. You should utilize default command for Analysis (XMLA)
C. You should utilize ProcessNone for Analysis (XMLA) command
D. You should utilize ProcessView for Analysis (XMLA) command
Answer: A

Q: 10 You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for XXYYinc Company.Assembly should be created in order to run real-time lookup and currency conversion. The assembly has a static class named daily which lives in the namespace HomeCalc. There is a method called DMO which need two arguments, Cuurnt and HomeCalcWhen the report is operating, you should reference the ToEUR method in an expression to convert USD to USO. Which is the correct answer?
A. You should use the expression of =Code. HomeCalc. Daily. USO (Fields! Cuurnt.Value," DMO ")
B. You should use the expression of =Code! HomeCalc. Daily. USO (Fields! Cuurnt.Value," DMO")
C. You should use the expression of = HomeCalc. Daily.USO (Fields! Cuurnt.Value,"USD")
D. You should use the expression of = HomeCalc! Daily.USO (Fields! Cuurnt.Value,"USD")
Answer: C

Q: 11 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance which includes a database for XXYYinc Company. You alter the DataDir attribute of the instance to a new folder. You should make sure that instance utilizes the new folder in least time.Which is the correct answer?
A. You should operate the database.
B. You should operate the database at the same time.
C. You should stop the Analysis Services service.
D. Before stopping the Analysis Services service you should remove the files in the original folder,
Answer: A

Q: 12 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database which includes a dimension called Product for XXYYinc Company. You should set the Dimension Data configurations as following:Deny access to the {[ Product].[Country].[USA],[ Product].[Country].[China]} configure of property workers.New workers increased to the property are seen by default. Which is the correct answer?
A. You should increase the whole country members.
B. You should increase property below:
C. [Country].[ China],[Product].[Country].[ USA]}
D. You should increase property below:
E. [Country].[ China],[Product].[Country].[ USA]}
F. You should increase property below:
G. [Country].[ China],[Product].[Country].[ USA]}
Answer: B

Q: 13 You are creating SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) packages which is stored in a folder on the network for XXYYinc Company.All members of the team can view the packages but not the attribute values. Your task is to make the attribute values be protected by password. Which is the correct answer below?
A. You should Use a batch file that runs the dtutil program to set the PackageProtectionLevel property to EncryptSensitiveWithPassword on each of the SSIS packages you have
B. You should Use a batch file that runs the dtutil program to set the PackageProtectionLevel property to ServerStorage on each of the SSIS packages you have created.
C. You should Use the SSIS package designer to set the PackageProtectionLevel property to EncryptAllWithUserKey on each of the previously saved packages.
D. You should Use the SSIS package designer to set the PackageProtectionLevel property to EncryptSensitiveWithUserKey on each of the previously saved packages.
Answer: A

Q: 14 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for XXYYinc Company. Through utilizing SQL Profiler, you decide to troubleshoot search function t. You should make sure that it will cost a lot of time to query .Which is the correct answer?
A. You should utilize store procedure.
B. You should utilize Query Subcube
C. You should utilize a Dynamic Management View (DMV)
D. You should utilize Transactions Log.
Answer: B

Q: 15 You are developing a report which is difficult and cost a lot of time to produce. You use the technology of SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS).You should make sure that you could set the report server to cache the report for 40 minutes at the beginning of the request. Which is the correct answer?
A. Report snapshots should be run for report.
B. You should run report execution caching for report.
C. You should set the data source to utilize a DBCC INDEXDEFRAG.
D. You should set the data source to utilize a DBCC SHRINKFILE. INDEXDEFRAG
Answer: B

Q: 16 You are managing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) sample for XXYYinc Company.The report users decide to transfer reports by web tools. You should make sure that you could set the server for e-mail delivery through utilizing a server. Which is the correct answer?
A. You should change the AppSetttings.config file.
B. You should change the RSReportServer.config file
C. You should change the Machine.config file.
D. You should change the Web.config file.
Answer: B

Q: 17 You are developing a SQL Server 2008 Analysis Server (SSAS) method which includes a measure group called TestGroup with a one partition for XXYYinc Company. The condition listed below should be includedSearches which utilize TestGroup on the newest version of the information.In a many aspects format, the whole collections which are member of TestGroup are reserved.In order to solve the problem, which is the correct answer?
A. You should configure Real-time hybrid online analytical processing (HOLAP)
B. You should configure Real-time relational offline analytical processing (ROLAP).
C. You should configure scheduled relational offline analytical processing (ROLAP).
D. You should configure scheduled online processing (MOLAP).
Answer: A

Q: 18 You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) method for XXYYinc Company. There are some components listed below:A hierarchy called Test in a time dimension called DimTestTimeA method called SalesNumber You decide to increase codes to the cube's calculation11. . . .12Freeze([Measures].[ SalesNumber],13[DimTestTime].[ Test].[Quarter].[Q0 2008]);14. . . . For every month in the second quarter of 2008, not only should you add the value of the SalesNumber measure through 80%. But also you should make sure that the value for the second quarter of 2008 keeps common. Which is the correct answer?
A. You should increase codes below at line 14. Scope([Measures].[DimTime].[Date].[Quarter]. [Q0 2008]);This=[DimTime].[Date].currentmember * 3;End Scope;
B. You should increase codes below at line 11. Scope([Measures].[ SalesNumber],[ DimTestTime].[ Test].[Quarter]. [Q0 2008]);End Scope;
C. You should increase codes below at line 14
D. [ SalesNumber],Descendants([DimTestTime].[ Test].[Quarter]. [Q0 2008][ DimTestTime].[ Test].[Month]));This=[ DimTestTime].[ Test].currentmember *
E. 5;End Scope;
F. You should increase codes below at line 11. Scope([Measures].[ SalesNumber],Descendants([DimTestTime].[ Test].[Second].[ Q0 2008][ DimTestTime].[ Test].[ Second]));This=[
G. [ Test] [Second].currentmember * 1.5;End Scope;
Answer: C

Q: 19 Through utilizing SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) for XXYYinc Company ,you are developing a model of data mining. Through utilizing the listed Data Mining Extensions (DMX) codes, you could develop a structureCREATE MINING STRUCTURE [Clerk Maker] ( [User Key] LONG KEY,[Total Age] LONG DISCRETIZED (Automatic,20),[Clerk Maker] LONG DISCRETE,[Distance] TEXT DISCRETE,[Monthly Income] DOUBLE CONTINUOUS) Not only should you develop a mining model which could be operated through utilizing this structure, but also you should make sure that the model utilizes the Microsoft algorithm. Which is the correct answer?
A. You should add codes below:
B. ALTER MINING STRUCTURE [Clerk Maker] ADD MINING MODEL [Decision Tree] ([User Key], [Total Age], [Clerk Maker] PREDICT, [Distance], [Monthly Income])
C. You should add codes below:
D. INSERT INTO [Decision Tree] ([User Key], [Clerk Maker], [Monthly Income]) OPENQUERY ([Clerk Maker],'Select [User Key], [Clerk Maker], [Monthly Income]')
E. You should add codes below: SELECT * FROM [Decision Tree] USING [Microsoft_Decision_Trees] FROM [Decision Tree]]
F. You should add codes below: SELECT * FROM [Decision Tree] USING [Microsoft_Decision_Trees] FROM [Clerk Maker]
Answer: A

Q: 20 You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package which should be intercalated on 20 servers for XXYYinc Company. You can??t visit the file system of any server. You should change the package setting attributes when package is running. Which is the correct answer below?
A. You should create an XML configuration file. Select the XML configuration type in the SSIS Package Configurations Organizer.
B. You should create a batch file that uses the dtutil utility program to set the package configuration properties while the package deploys into production.
C. You should Use the SSIS Package Configuration Wizard to create a SQL Server Configuration type. Select a centralized Microsoft SQL Server to store the package configuration
D. You should create a .REG file that contains entries for each of the configuration properties. Select a single Registry Configuration type in the SSIS Package Configurations
Answer: C

Q: 21 You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for XXYYinc Company. There is a dimension called TestProduct which includes the listed properties.ProductCityCountry. The TestProduct dimension is connect with a measure group named Products which owns the Granularity attribute link to City. It is a key for Product. You should make sure that you could search values according to the City and Country properties. Which is the correct answer?
A. You should configure the source property to Product and the connected property to City. And then configure the source property to City and the connected property to Country.
B. You should configure the source property to Product and the connected property to City.
C. You should modify the source property to Product and the connected property to City.
D. You should delete the source property to Product and the connected property to City.
Answer: A

Q: 22 You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method which owns a date dimension called DateTester along with a rule called CalendarTester for XXYYinc Company. The CalendarTester rule owns levels for the Year, Quarter, Month, and Date properties. You should make sure that you could develop a called setTester that connects with the first eight months of the year 2008.Which is the correct answer?
A. You should use the expression below:
B. [ Yr-Qtr-Mth].[Year], [DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month].[August 2008])
C. You should use the expression below:
D. [ yr-day].[Month], [DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month].[ August 2008])
E. You should use the expression below:
F. [yr-day]. [Month],8, [DimTime].[ yr-day].[Month].[ August 2008])
G. You should use the expression below:
H. [ yr-day].[Year],8, [DimTime].[ yr-day].[Month].[ August 2008])
Answer: A

Q: 23 You are creating a Microsoft SQL Server 2005 Analysis Services (SSAS) project for XXYYinc Company. In order to move database from Analysis Services 2000 to Analysis Services 2008, which is the correct answer?
A. You should close a new SSAS project by using Business Intelligence Development Studio (BIDS). Right-click Project. Click the Add option, and then click the Existing Item option.
B. You should link to the SQL Server 2008 SSAS instance by using Microsoft SQL Server 2005 Reporting Services (SSRS). Right-click Instance in Object Explorer, and then click the
C.You should link to the SQL Server 2008 SSAS instance by using Microsoft SQL Server 2005 Integration Services (SSIS). Right-click Instance in Object Explorer, and then click the
D. You should link to the SQL Server 2008 SSAS instance by using Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS). Right-click Instance in Object Explorer, and then click the Migrate
Answer: C

Q: 24 You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for XXYYinc Company.There is a table called Product which includes listed columns below:ProductKeyLoggerProductNumber Firstly you develop a dimension called DimProductOrders from the Product table, and then configure the ProductKey as a key column and the Logger column as a property. At last you create a measure group called FactProductOrders from the Product table. You should make sure that you could develop a dimension relationship .Then you could make ProductNumber column gathered by the Logger column. Which is the correct answer?
A. Between the DimProductOrders dimension and the ProductNumber measure group, you should develop a virtual dimension relationship.
B. Between the DimProductOrders dimension and the ProductNumber measure group, you should develop a fact dimension relationship.
C. Between the DimProductOrders dimension and the ProductKey measure group, you should develop a fact dimension relationship.
D. Before configuring the Granularity attribute to ProductKey and the measure group columns to ProductNumber, you should you should develop a fact dimension relationship
Answer: B

Q: 25 You are creating a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database which contains some measure groups for XXYYinc Company. One of measure groups Product Data allows refresh Than others?? frequently. You should make sure that Product Data measure group would operate on a schedule managed through SSAS.Which is the correct answer?
A. You should change the attribute of the ProactiveCaching property.
B. You should change the attribute of the DataAggregation property.
C. You should change the attribute of the ProcessingMode property.
D. You should change the attribute of the ProcessingPriority property.
Answer: A

Q: 26 You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for XXYYinc Company.There are three characters in a dimensionality called DProducts below:An attribute named Categories.A key attribute named Products that has a relationship to the Categories attribute. A hierarchy that has the Categories attributes on the first level and the Products attribute on the second level. When you browse through the dimension, it shows all the Products that do not have a relationship to the Categories attribute. The attribute is grouped under a Categories member named Unknown. You need to ensure that only those products that have a relationship to the Categories attribute are displayed.
Which is the correct answer below?
A. In the hierarchy, you should change the HideMemberIf property of the Categories level to OnlyChildWithNoName.
B. In the hierarchy, you should change the HideMemberIf property of the Products level to OnlyChildWithNoName.
C. You should Change the UnKnownMember property of the DimProducts dimension to none.
D. You should Change the UnKnownMember property of the DimProducts dimension to Hidden.
Answer: D

Q: 27 You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for XXYYinc Company. You make before caching enable for a partition. You should make sure that SSAS could search connected information when You could update many aspects storage. Which is the correct answer?
A. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to Immediate.
B. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to LazyAggregations.
C. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to OnCacheComplete.
D. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to Common.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved