Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-446 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-446 Sample Questions:

1. BACKGROUND Fabrikam,Inc,is a manufacturing company that provides components for the engineering industry, fabrikam has a sister company named contoso,Ltd, Work order are processed by the folloeing departments: The Production department handles request for components that are not in stock, The Warehouse department handles the storage and stock management of pre­manufactured componets. The Warehouse department handles the packaging of stock in the warehouse or the production department. The Distribution department handles the delivery of orders to clients. The company uses a flexble resourcing structure where individual employees can be reassiqned between department. Productivity is higher when specific groups of staff members are assigned to a particular department. EXISTING ENVIRONMENT Fabrikam uses a Micrisoft SQL Server 2005 database named FabrikamSQLDB to control and route client requests as work order to the respective department. New Client and Product Order records can be added to the FabrilamSQLDB database throughout the day ,these records must be reflected correctly in any reports with zero latency. The FabrikamSQLDB schema is shown in the following exhibit.(Click the Case Study Exhibits button to view the FabrikamSQLDB schema.)
Exhibit is unavailable at the demo page

2.You need to ensure the Client dimension is able to support new orders and new client records. Which setting should you configure?
A. ROLAP storage
B. Lazy aggregations
C. Write Enabled property
D. Unknown Member functionality
Answer: A

3.You need to meet the requirements of the accounts team. What should you do?
A. Set the Dimension type to Currency.
B. Set the Currency member name as a unique attribute.
C. Hide non­leaf data within the Currency dimension key attribute.
D. Disable the All member of the Currency dimension key attribute.
Answer: D

4. You need to make structural changes to the cube. You also need to ensure that appropriate aggregations are created after the changes are made. What should you do?
A. Record a weeks user activity by using SQL Profiler. Apply structural changes. Replay the activity and then run the Usage Based Optimization Wizard.
B. Apply structural changes. Run the Database Engine Tuning Advisor.
C. Apply structural changes. Run the Usage Based Optimization Wizard.
D. Record a weeks user activity by using SQL Profiler. Apply structural changes. Run the Database Engine Tuning Advisor.
Answer: A

5. You need to select appropriate processing methods for the EmployeeAssignment measure group and the Employee dimension. Which method should you choose?
A. Run a Process Update against the Employee dimension. Run a Process Full against the EmployeeAssignment measure group.
B. Run a Process Full against the EmployeeAssignment measure group. Run a Process Update against the Employee dimension.
C. Run a Process Full against the Employee dimension. Run a Process Incremental against the
EmployeeAssignment measure group.
D. Run a Process Incremental against the EmployeeAssignment measure group. Run a Process Full against the Employee dimension.
Answer: A

6. You need to ensure that the new sales manager is able to view clients within only the North and South regions. What should you do?
A. Add a Denied member set for the West clients to NorthRole.
B. Add an Allowed member set for the South clients to NorthRole.
C. Create a new role for the sales manager and add a Denied member set for the South clients.
D. Create a new role for the sales manager and add an Allowed member set for the South clients. Remove the sales manager from SouthAndWestRole.
Answer: D

7. You need to meet the business requirements of the packaging department. What should you do?
A. Add the ProductSize data table and the ProductSizeDescriptor column to the Product dimension. Set the order of the ProductSKU attribute to the ProductSizeDescriptor column.
B. Add the ProductSize data table as a dimension and then add this dimension to the cube as a Referenced dimension. Set the order of the key attribute of the ProductSize dimension to the ProductSizeDescriptor column.
C. Add the ProductSize data table and the ProductSizeDescriptor column to the Product dimension. Create a user­defined hierarchy that has ProductSKU as the top­level attribute and ProductSizeDescriptor as the bottom­level attribute.
D. Add the ProductSize data table as a dimension and then add this dimension to the cube as a Referenced dimension. Create a user­defined hierarchy within the ProductSize dimension. Set the ProductSizeDescriptor attribute as the top­level attribute.
Answer: A

8. You need to ensure the Order Control team is able to track the number of orders that reach the production department. What should you do?
A. Create a new Time dimension based on the Holiday table. Use derived columns for the month and the year.
B. Create a Server Time dimension. Within this dimension, enable the time periods year, month, and date. Select the Additional Manufacturing calendar option.
C. Create a new Time dimension based on the date values within the ProductOrderStatus table. Flag those days on which no orders were received as Holiday.
D. Create a new Time dimension based on a data source view named query. Derive the data for this data source view from unique dates within the ProductOrderStatus table. Use a subquery to identify the holidays and derived columns for the month and the year.
Answer: D

9. You need to design a storage mode for the ProductOrderStatus measure group. What should you do?
A. Use ROLAP for the Historical partition and MOLAP for the CurrentDay partition.
B. Use MOLAP for the Historical partition and ROLAP for the CurrentDay partition.
C. Use ROLAP for the Historical partition and Automatic MOLAP for the CurrentDay partition.
D. Use HOLAP for the Historical partition and Low­latency MOLAP for the CurrentDay partition.
Answer: B

10. You need to maintain the partitions on the ProductOrderStatus measure group. What should you do?
A. Create a Microsoft SQL Server 2005 Integration Services (SSIS) package that alters the partition queries and processes aggregated partitions every evening.
B. Enable proactive caching on the partitions. Set the cache to update periodically with a latency of 24 hours.
C. Set the rebuild interval of the partitions to 36 hours. Create a Microsoft SQL Server 2005 Integration Services (SSIS) package that processes aggregated partitions every evening.
D. Enable proactive caching on the ProductOrderStatus measure group. Set scheduled polling that re­processes the measure group whenever the system dates change.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved