Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-441 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-441 Sample Questions:

1.You need to provide analyst reporting capabilities that fulfill the business requirements. What should you do?
A: Add a Report Viewer control to APP3.
B: Add an Internet Explorer ActiveX control to APP3. Set the controls URL to the A. Datum Corporation Report Manager.
C: Create a hyperlink in APP3 that references the Report Manager.
D: Create a proxy class to the Report Server Web service.
Answer: A

2.You need to ensure that survey customers are automatically notified when their survey results are available. You must also ensure that customers can manage their own recipient lists. Which two actions should you perform?(Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:Create a Subscription Management interface that will allow customers to modify their recipient lists.
B:Create a custom Notification Services Content Formatter to send an e-mail message to customers when their survey results are available.
C:Create a custom Notification Services Event Provider to send an e-mail message to customers when their survey results are available.
D:Create a Notification Services custom delivery protocol to send an e-mail message to customers when their survey results are available.
E:Create Notification Services Event rules to send an e-mail message to customers when their survey results are available.
Answer: A, E

3.You need to provide ad hoc reporting capabilities to fulfill business requirements. What should you do?
A: Create a SQL Server Reporting Services (SSRS) report. Enable customers to modify the report by using Report Builder.
B: Create an ASP.NET application that will enable customers to view and modify reports by calling the SQL Server Reporting Services (SSRS) API.
C: Create an ASP.NET application that will enable customers to view and modify reports by using a SQL Server Reporting Services (SSRS) ActiveX control.
D: Create a SQL Server Reporting Services (SSRS) Report Model. Enable customers to modify reports based on the model by using Report Builder.
Answer: D

4.You are designing a performance monitoring plan for the database that supports APP1. You need to monitor only necessary indicators. Which indicator or indicators should you include in the baseline? (Choose all that apply.)
A:response times for frequently used queries
B:database backup and restore completion times
C:disk I/O
D:CPU utilization E:network packet size F:SOAP requests failed
G:HTTP authenticated requests
Answer: A, C, D

5.You need to ensure that branch office database administrators cannot view the source code of database objects. What should you do?
A: Specify that the database permissions on database objects must deny all access to the administrators.
B: Specify that all database objects must be stored in a secondary database file. Configure NTFS permissions on this file to deny access to the administrators.
C: Specify that all database objects must be encrypted.
D: Specify that all database objects must be written in managed code.
Answer: C

6.You are upgrading the database servers that are used by all of the companys applications. As the first step in the upgrade, you upgrade the development database servers. You need to verify that the upgrade of the database servers did not introduce any errors into the databases. What should you do?
A: Execute unit test scripts for each stored procedure in each database.
B: Execute the stored procedures in the SQL Server Management Studio debugger, and verify the results.
C: Set the database compatibility level on the database servers to 80.
D: Execute the application user interface test scripts to verify proper operation.
Answer: A

7.You need to cleanse and standardize the data on potential survey participants prior to inserting it into the staging database. What should you do?
A: Import the data into a staging table by using the OPENROWSET BULK statement. Execute a Transact-SQL stored procedure to cleanse the data and to insert the data into the database.
B: Import the data into a staging table by using the BULK INSERT statement. Execute a Transact-SQL stored procedure to cleanse the data and to insert the data into the database.
C: Create a SQL Server Integration Services (SSIS) package to import, standardize, and cleanse the data.
D: Create a CLR stored procedure to import the data into a staging table, to cleanse and standardize the data, and to insert the data into the database.
Answer: C

8.You need to minimize the size of the Notification Services database. What should you do?
A: Specify a one-day retention period for alerts and notifications in the Notification Services database.
B: Specify that the Notification Services database must receive a full backup once each week.
C: For the Notification Services database, specify a recovery model that truncates transaction logs on a regular basis.
D: Design a maintenance plan for the Notification Services database that shrinks the database monthly.
Answer: A

9.You need to ensure that the testing of the SSIS packages fulfills the business requirements. What should you do?
A: Specify that packages must be run, using standard sample data, on a test server.
B: Specify that packages must be run on the production database.
C: Specify that the packages must be run, using actual customer data, on a test server that contains a copy of the production database.
D: Specify that packages must be run on the production database after a full backup of the production database is made.
Answer: C

10.You need to ensure that SSIS packages that are used to import new customer data do not create unacceptable performance. What should you do?
A: While packages are running, modify the thread priority of the SQL Server Agent service to Low.
B: While packages are running, modify the thread priority of the SQL Server service to Low.
C: Specify that packages must be designed to use only a single thread of operation.
D: Schedule packages to run outside of normal office hours.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved