Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-336 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-336 Sample Questions:

Q: 1
You have a Lync Server 2013 infrastructure that contains an Enterprise Edition front end pool. You plan to add the following server roles to the existing infrastructure:
Edge Server
Archiving Server
Monitoring Server
Persistent Chat Server
You need to identify the minimum number of Microsoft SQL Server servers that must be added to the existing Lync Server 2013 infrastructure.
The solution must not use the existing SQL Server Back End Server.
What is the minimum number of SQL Server servers that you should identify?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

Q: 2
Your company has a main office and a branch office. The main office is located in Amsterdam. The branch office is located in New York. Each office has a data center.
The offices connect to each other by using a high-bandwidth, low-latency WAN link. You have a Lync Server 2013 infrastructure that contains 5,000 users.
You plan to deploy a persistent chat infrastructure. You need to ensure that persistent chat rooms remain available if a Persistent Chat Server fails.
What should you do?
A. Create one Persistent Chat Server pool that contains two active chat servers.
B. Create two Persistent Chat Server pools that each contains one active chat server and one standby chat server.
C. Create two Persistent Chat Server pools that each contains one active chat server.
D. Create one Persistent Chat Server pool that contains one active chat server and one standby chat server
Answer: A

Q: 3
You plan to deploy Lync Server 2013. Your company uses only certificates that are purchased from a thirdparty certification authority (CA).
The company uses the following domain names to generate email addresses for users:
Adatum.com
Contoso.com
Fabrikam.com
Wingtiptoys.com
You plan to configure simple URLs for the planned deployment. You need to recommend which meeting URLs to use. The solution must minimize the cost of purchasing certificates.
Which names should you include in the recommendation?
A. https://meet.contoso.com
https://meet.adatum.com
https://meet.wingtiptoys.com
https://meet.fabrikam.com
B. https://meet.contoso.com
https://meet.contoso.com/adatum.com
https://meet.contoso.com/fabrikam.com
https://meet.contoso.com/wingtiptoys.com
C. https://meet.contoso.com/contoso.com
https://meet.contoso.com/*.com
D. https://meet.contoso.com/contoso.com
https://meet.contoso.com/adatum.com
https://meet.contoso.com/fabrikam.com
https://meet.contoso.com/wingtiptoys.com
Answer: D

Q: 4
You are planning a Lync Server 2013 deployment. You need to recommend which Lync Server 2013 components are required to meet the following requirements:
Presence, chat, and multiparty video conferencing features must be provided.
Quality of Experience (QoE) data and call detail recording (CDR) must be provided.
Lync Server services must be provided to internal users only.
Licensing costs must be minimized.
Which two components should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. A Director pool
B. A Standard Edition server
C. An Enterprise Edition pool
D. An Edge pool
E. A Microsoft SQL Server database
Answer: BE

Q: 5
You have a Lync Server 2013 infrastructure. Your company has a sales department and a research department. You deploy persistent chat.
You need to configure persistent chat to meet the following requirements:
Users in the sales department must be prevented from viewing the names of the rooms used by the research department.
Users in the research department must be able to discover all of the rooms used by their department.
What should you do?
A. • Create a user-level Persistent Chat Policy named Sales.
• Apply the Sales policy to the sales and research users.
• Create persistent chat rooms for each department and set the privacy to Secret.
B. • Create a category named ResearchRooms.
• Add the research users as Allowed members to the ResearchRooms category.
• Add the sales users as Denied members to the ResearchRooms category.
• Create persistent chat rooms for each department and set the privacy to Closed.
C. • Create a category named ResearchRooms.
• Add the research users as Allowed members to the ResearchRooms category.
• Add the sales users as Denied members to the ResearchRooms category.
• Create persistent chat rooms for each department and set the privacy to Secret.
D. • Create a user-level Persistent Chat Policy named Sales.
• Apply the Sales policy to the sales and research users.
• Create persistent chat rooms for each department and set the privacy to Open.
Answer: C

Q: 6
Your company has a main office and a branch office. The main office has 3,000 users. The branch office has 100 users.
The offices are connected via a WAN link. You have a Lync Server 2013 infrastructure.
The main office has a pool named Pool1 that contains two Enterprise Edition Front End Servers.
The branch office only contains an Active Directory domain controller and a file server.
You need to recommend a high-availability solution to ensure that users can establish calls if one of the following components fails:
• A Front End Server
• A PSTN gateway
• A WAN router
The solution must minimize deployment and maintenance costs. What should you recommend?
A. In the branch office, deploy a second Enterprise Edition pool named Pool2.
Configure Pool1 to use Pool2 as a backup pool.
Configure one trunk in Pool1.
Configure one trunk in Pool2.
B. In the branch office, deploy an SBA named SBA1.
Configure SBA1 to use Pool1 as a backup registrar.
Configure two trunks in Pool1.
Configure one trunk in SBA1.
C. In the main office, deploy a second Enterprise Edition pool named Pool2.
In the branch office, deploy an SBA named SBA1.
Configure SBA1 to use Pool2 as a backup registrar.
Configure two trunks in Pool1.
Configure two trunks in SBA1.
D. In the branch office, deploy a second Enterprise Edition pool named Pool2.
Configure Pool1 to use Pool2 as a backup pool.
Configure two trunks in Pool1.
Configure two trunks in Pool2.
Answer: C

Q: 7
You have two servers named Lync1 and Lync2 that have Lync Server 2013 Standard Edition deployed.
The servers are located in different buildings. Lync1 hosts response groups.
You need to ensure that Lync2 can host the response groups if Lync1 fails. Which cmdlet should you run first?
A. Export-CsConfiguration
B. Export-CsRgsConfiguration
C. Backup-CsPool
D. Move-CsRgsConfiguration
Answer: B

Q: 8
You have a Lync Server 2013 infrastructure that is configured for audio/video conferencing and Enterprise Voice. Users report that they cannot connect to audio conferences from a branch office.
The branch office is secured and has limited connectivity to other offices. The users can connect to audio conferences from other offices.
You need to configure the port range used by Microsoft Lync 2013 clients for audio conferencing.
Which cmdlet should you run?
A. Set-CsExternalAccessPolicy
B. Set-CsNetworkConfiguration
C. Set-CsConferencingConfiguration
D. Set-CsMediaConfiguration
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved