Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-320 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-320 Sample Questions:

1. You are developing an order-processing application that retrieves data from a Microsoft SQL Server database. The database contains a table named Customers and a table named Orders.
Customers has a primary key of CustomerID. Each row in Orders has a CustomerID that indicates which customer placed the order.
Your application uses a DataSet object named ordersDataSet to capture customer and order information before it is applied to the database. The ordersDataSet object has two DataTable objects named Customers and Orders.
You want to ensure that a row cannot exist in the Orders DataTable object without a matching row existing in the Customers DataTable object.
Which two actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A: Create a foreign key constraint named ConstraintOrders that has Orders.CustomerID as the parent column and Customers.CustomerID as the child column.
B: Create a foreign key constraint named ConstraintCustomers that has Customers.CustomerID as the parent column and Orders.CustomerID as the child column.
C: Create a unique constraint named UniqueCustomers by using the Customers.CustomerID.
D: Add ConstraintOrders to the Orders DataTable.
E: Add ConstraintOrders to the Customers DataTable.
F: Add ConstraintCustomers to the Orders DataTable.
G: Add ConstraintCustomers to the Customers DataTable.
H: Add UniqueCustomers to the Customers DataTable.
Answer: B, F

2. You create a Windows service that processes XML messages placed in an MSMQ queue. You discover that the service is not functioning properly.
You need to debug the service to correct the problem.
What should you do?
A: Start the Windows service. Then attach a debugger to the process.
B: Attach a debugger to the Windows service. Then start the Windows service.
C: Start the Windows service. Then run the .NET Services Installation tool (Regsvcs.exe).
D: Place a breakpoint in the Main method of the Windows service. Then run the application within the Visual Studio .NET integrated development environment (IDE).
Answer: A

3. You create an XML Web service named myService. This service exposes a Web method named MyMethod. You need to register myService in UDDI. First, you add a new business name and a new tModel. You now need to list a valid access point to myService. Which URL should you use?
A: http://YourServer/AppPath/myService
B: http://YourServer/AppPath/myService?wsdl
C: http://YourServer/AppPath/myService.asmx
D: http://YourServer/AppPath/myService.asmx?MyMethod
Answer: C

4. You are developing a Windows-based application that requires the use of a calculation function named CalculateValue. This function includes the following signature:
int CalculateValue(int);
CalculateValue is located in an unmanaged DLL named UsefulFunctions.dll, and is not part of a COM interface. You need to be able to use CalculateValue in your application. Your project directory contains a copy of UsefulFunctions.dll.
While you are working in Debug mode, you attempt to run your application. However, a System.DllNotFoundException is thrown.
You verify that you are using the correct function name. You also verify that the code in the DLL exposes CalculateValue. You have not modified the project assembly, and you have not modified machine-level security. You need to test your application immediately.
What should you do?
A: Move UsefulFunctions.dll to your project's bin directory.
B: Move UsefulFunctions.dll to your project's Debug directory.
C: Immediately before the declaration of CalculateValue, add the following code segment:
[SuppressUnmanagedCodeSecurityAttribute()]
D: Immediately before the call to CalculateValue, add the following code segment:
SecurityPermission perm = new SecurityPermission(
SecurityPermissionFlag.UnmanagedCode);
perm.Assert();
Answer: B

5. You create an XML Web service named MyService. You must ensure that this service meets the following URL authorization requirements:
Anonymous access must be disabled for MyService.
An authenticated user named User1 cannot access MyService.
All other authenticated users can access MyService.
You configure Internet Information Services (IIS) to meet these requirements. You now need to configure the authorization section in the Web.config file to properly authorize the users.
Which code segment should you use?
A: <allow users="*" />
<deny users="User1" />
B: <allow users="?" />
<deny users="User1" />
C: <deny users="*" />
<deny users="User1" />
<allow users="?" />
D: <deny users="?" />
<deny users="User1" />
<allow users="*" />
Answer: D

6. You have a SqlDataReader object named productsDataReader. The productsDataReader object contains three columns in the following order:
ProductID as Integer
ProductName as nvarchar(40)
UnitsInStock as Integer
You want to use productsDataReader to create an inventory management report. You define the following three variables:
int myProductID;
string myProductName;
int myUnits;
You need to ensure that the report runs as quickly as possible.
Which code segment should you use?
A: myProductID = (int) productsDataReader[1];
myProductName = (string) productsDataReader[2];
myUnits = (int) productsDataReader[3];
B: myProductID = (int) productsDataReader[0];
myProductName = (string) productsDataReader[1];
myUnits = (int) productsDataReader[2];
C: myProductID = (int) productsDataReader["ProductID"];
myProductName = (string)
productsDataReader["ProductName"];
myUnits = (int) productsDataReader["UnitsInStock"];
D: myProductID = (int)
productsDataReader.GetOrdinal("ProductID");
myProductName = (string)
productsDataReader.GetOrdinal("ProductName");
myUnits = (int)
productsDataReader.GetOrdinal("UnitsInStock");
Answer: B

7. You have a .NET Remoting object named Scheduler. The Scheduler class is in an assembly file named TaskScheduler.dll.
The Scheduler class is hosted by an application named SchedulerServer.exe. This application is configured by using a file named SchedulerServer.exe.config. This file configures the Scheduler class to be a client-activated object by using a TcpChannel and a BinaryFormatter.
You want to deploy the Scheduler object to a computer named Computer1 so that client applications can begin to use it.
You copy TaskScheduler.dll, SchedulerServer.exe, and SchedulerServer.exe.config to a directory on Computer1.
What should you do next?
A: Install TaskScheduler.dll in the global assembly cache.
B: Use the Assembly Registration tool (Regasm.exe) on Computer1 to register SchedulerServer.exe.
C: Use the Assembly Registration tool (Regasm.exe) on Computer1 to register TaskScheduler.dll.
D: Configure Computer1 to execute SchedulerServer.exe each time Computer1 is restarted. Then manually execute SchedulerServer.exe on Computer1.
Answer: D

8. You are creating a .NET Remoting object. You want to add code to the object to log error messages and warning messages. You want the log messages written to both a log file and to the Windows application log. Which code segment should you use?
A: EventLog eventLog = new EventLog("remobj");
FileStream fileLog = File.Create("remobj.log");
Trace.WriteLine(eventLog, "sample message");
Trace.WriteLine(fileLog, "sample message");
B: EventLog eventLog = new EventLog("remobj");
FileStream fileLog = File.Create("remobj.log");
Trace.Write(eventLog);
Trace.Write(fileLog);
Trace.WriteLine("sample message");
C: Trace.Listeners.Add(new EventLogTraceListener("remobj"));
Trace.Listeners.Add(
new TextFileTraceListener("remobj.log"));
Trace.WriteLine("sample message");
D: Trace.Listeners.Add(new EventLogTraceListener());
Trace.Listeners.Add(
new TextFileTraceListener("remobj.log"));
Trace.WriteLine("sample message");
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved