Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-316 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-316 Sample Questions:

1.You use Visual Studio .NET to develop a Windows-based application. Your application will display customer order information from a Microsoft SQL Server database. The orders will be displayed on a Windows Form that includes a DataGrid control named DataGrid1. DataGrid1 is bound to a DataView object. Users will be able to
edit order information directly in DataGrid1. You must give users the option of displaying only edited customer orders and updated values in DataGrid1. What should you do?
A: Set the RowStateFilter property of the DataView object to DataViewRowState.ModifiedOriginal.
B: Set the RowStateFilter property of the DataView object to DataViewRowState.ModifiedCurrent.
C: Set the RowFilter property of the DataView object to DataViewRowState.ModifiedOriginal.
D: Set the RowFilter property of the DataView object to DataViewRowState.ModifiedCurrent.
Answer: B

2.You use Visual Studio .NET to create an application. Your application contains two classes, Region and City, which are defined in the following code segment. (Line numbers are included for reference only.)
01 public class Region {
02 public virtual void CalculateTax() {
03 // Code to calculate tax goes here.
04 }
05 }
06 public class City:Region {
07 public override void CalculateTax() {
08 // Insert new code.
09 }
10 }
You need to add code to the CalculateTax method of the City class to call the CalculateTax method of the Region class. Which code segment should you add on line 08?
A: CalculateTax();
B: this.CalculateTax();
C: base.CalculateTax();
D: Region r = new Region();
r.CalculateTax();
Answer: C

3.You use Visual Studio .NET to create a component that will be shared by two client applications. Eventually, you plan to deploy new versions of this shared component. However, not all of the new versions will be compatible with both client applications. When you deploy the shared component and the client applications, you must ensure that you can upgrade the shared component for a single client application. You must also minimize the need for configuration changes when you deploy new versions of the component. What are two possible ways to achieve your goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A:Deploy each client application to its own folder.Deploy the shared component to its own folder.Register the shared component by using RegSvr32 with the /s option.
B:Deploy each client application to its own folder.Deploy a separate copy of the shared component to each client application folder When you deploy a new version of the component, replace the older version only if the new version remains compatible with theclient application in the same folder.
C:Compile the client applications with references to the shared component.。Deploy both client applications and the shared component to a single folder.。When you deploy a new version of the component, increment its version number.
D:Create a strong name for the shared component and specify a version number.Compile each client application and bind it to the shared component.Deploy the shared component to the global assembly cache on the client computer.Deploy each client application to its own folder.When you deploy a new version of the component, increment its version number.
Answer: B, D

4.You use Visual Studio .NET to create an application that uses an assembly. The assembly will reside on the client computer when the application is installed. You must ensure that any future applications installed on the same computer can access the assembly. Which two actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:Use XCOPY to install the assembly in the global assembly cache. B:Use XCOPY to install the assembly in the Windows\Assembly folder. C:Create a strong name for the assembly.
D:Precompile the assembly by using the Native Image Generator (Ngen.exe). E:Modify the application configuration file to include the assembly.
F:Use a deployment project to install the assembly in the global assembly cache.
G:Use a deployment project to install the assembly in the Windows\System32 folder.
Answer: C, F

5.You develop an application that will be sold commercially. You create a Visual Studio .NET setup project to distribute the application. You must ensure that each user accepts your license agreement before installation occurs. What should you do?
A: Add a launch condition to your setup project. Add your license agreement to the Message property of the launch condition.
B: Open the user interface designer for your setup project. Select the Welcome dialog box from the Start object and add your license
agreement to the CopyrightWarning property.
C: Save your license agreement in Rich Text Format and add the file to your setup project. Open the property pages for the setup
project and set the Certificate file to the name of your Rich Text file.
D: Save your license agreement in Rich Text Format and add the file to your setup project. Open the user interface designer for the
setup project. From the Start object, select the License Agreement dialog box and set the LicenseFile property to the name of your Rich Text file.
Answer: D

6.Another developer in your company uses Visual Studio .NET to create a component named MyComponent. You deploy MyComponent to a server. When you execute MyComponent, you receive the following error message: "System.Security.Policy.PolicyException: Failed to acquire required permissions." As quickly as possible, you need to discover which permissions are required by MyComponent. What should you do?
A: Request the source code from the developer who created MyComponent. Examine the source code to find the required permissions.
B: Run the Microsoft CLR Debugger (DbgCLR.exe) on the server to view the permissions requested by the application at run time.
C: Run the Runtime Debugger (Cordbg.exe) on the server to view the permissions requested by the application at run time.
D: Run the Permissions View tool (Permview.exe) on the server to view the permissions required by MyComponent.
E: Run the MSIL Disassembler (Ildasm.exe) on the server to view permission requests by MyComponent that were denied.
Answer: D

7.You use Visual Studio .NET to create a component named Request. This component includes a method named AcceptRequest, which tries to process new user requests for services. AcceptRequest calls a private function named Validate.
You must ensure that any exceptions encountered by Validate are bubbled up to the parent form of Request. The parent form will then be responsible for handling the exceptions. You want to accomplish this goal by writing the minimum amount of code.
What should you do?
A: Use the following code segment in AcceptRequest:
this.Validate();
B: Use the following code segment in AcceptRequest:
try {
this.Validate();
}
catch(Exception ex) {
throw ex;
}
C: Use the following code segment in AcceptRequest:
try {
this.Validate();
}
catch(Exception ex) {
throw new Exception("Exception in AcceptRequest", ex);
}
D: Create a custom Exception class named RequestException by using the following code segment:
public class RequestException:ApplicationException {
public RequestException():base() {
}
public RequestException
(string message):base(message) {
}
public RequestException(string message, Exception inner):base(message, inner) {
}
In addition, use the following code segment in AcceptRequest:
try {
this.Validate();
}
catch(Exception ex) {
throw new RequestException("Exception in
AcceptRequest", ex);
}
Answer: A

8.Your company standardizes on the .NET Framework as its software development platform. Subsequently, virus attacks cause your company to prohibit the execution of any applications downloaded from the Internet.
You must ensure that all client computers on your intranet can execute all .NET applications originating from your company. You must also ensure that the execution of .NET applications downloaded from the Internet is prohibited. You must expend the minimum amount of administrative effort to achieve your goal.
Which policy should you modify?
A: Application Domain
B: Enterprise
C: Machine
D: User
Answer: B

9.You develop a Windows-based application named Purchase that exchanges data with an accounting application.Purchase receives purchase order data from the accounting application in XML format. Users of Purchase review and edit the data. Purchase maintains the data in a DataSet object while users are working. When they are finished
making changes, Purchase must create an output file that will be returned to the accounting application. For verification and auditing purposes, the accounting application must receive both the user changes and the original values. Now you need to write code that will create the output file. What should you do?
A: Call the DataSet.WriteXmlSchema method and specify a TextWriter object as the argument.
B: Call the DataSet.WriteXmlSchema method and specify an XmlWriter object as the argument.
C: Call the DataSet.WriteXml method and specify WriteSchema as the XmlWriteMode parameter.
D: Call the DataSet.WriteXml method and specify DiffGram as the XmlWriteMode parameter.
Answer: D

10.You develop a Visual Studio .NET application that dynamically adds controls to its form at run time. You include the following statement at the top of your file:
using System.Windows.Forms;
In addition, you create the following code to add Button controls:
Button tempButton = new Button(); tempButton.Text = NewButtonCaption; tempButton.Name = NewButtonName; tempButton.Left = NewButtonLeft; tempButton.Top = NewButtonTop; this.Controls.Add(tempButton);
tempButton.Click += new EventHandler(ButtonHandler);
Variables are passed into the routine to supply values for the Text, Name, Left, and Top properties.
When you compile this code, you receive an error message indicating that ButtonHandler is not declared. You need to add a ButtonHandler routine to handle the Click event for all dynamically added Button controls. Which declaration should you use for ButtonHandler?
A: public void ButtonHandler()
B: public void ButtonHandler(System.Windows.Forms.Button sender)
C: public void ButtonHandler(System.Object sender)
D: public void ButtonHandler(System.Windows.Forms.Button sender, System.EventArgs e)
E: public void ButtonHandler(System.Object sender, System.EventArgs e)
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved