Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-315 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-315 Sample Questions:

1.You create an ASP.NET application that produces sales reports. The sales data is stored in a Microsoft SQL Server database that is used for transaction processing. The application consists of complex Transact-SQL statements. Many users report that the report generation is taking longer to run each day. You need to improve response times. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A:Use an OleDbDataAdapter instead of a SqlDataAdapter to access the data.
B:Ensure that appropriate indexes exist on the SQL Server tables.
C:Rewrite your SQL statements to use aliases for all table names.
D:Rewrite your direct SQL statements as stored procedures and call the stored procedures from your application.
E:Configure queries to run in the security context of the user who is running the query.
Answer: B, D

2.You are creating an ASP.NET application for an online bill payment service. The service allows users to pay their bills electronically by using a credit card. The application includes a payment page named Payment.aspx. This page contains a form for entering payee, payment amount, and credit card information. When a user needs to submit a new billing address to a payee, the page form allows the user to provide the new address information. If the user indicates a change of address, the application needs to provide the information to the ProcessAddressChange.aspx page for processing as soon as the user submits the payment page information. The ProcessAddressChange.aspx page processes the request for a change of address but does not provide any display information for the user. When the requested processing is complete, Payment.aspx displays status results to the user. You need to add a line of code to Payment.aspx to perform the functionality in ProcessAddressChange.aspx. Which line of code should you use?
A: Response.Redirect("ProcessAddressChange.aspx");
B: Response.WriteFile("ProcessAddressChange.aspx");
C: Server.Transfer("ProcessAddressChange.aspx", true);
D: Server.Execute("ProcessAddressChange.aspx");
Answer: D

3.You are creating an ASP.NET application for Coho Vineyard & Winery. Your application will call an XML Web service run by Wide World Importers. The XML Web service will return an ADO.NET DataSet object containing a list of companies that purchase wine. You need to make the XML Web service available to your application. What should you do?
A: On the .NET tab of the References dialog box, select System.Web.Services.dll.
B: In the Web References dialog box, type the address of the XML Web service.
C: Add a using statement to your Global.asax.cs file, and specify the address of the XML Web service.
D: Write an event handler in the Global.asax.cs file to import the .wsdl and .disco files associated with the XML Web service.
Answer: B

4.You are creating a new ASP.NET page named ItemList that displays item and price information for many different items. When a user logs on to the Web site, the page retrieves the current list of prices from a database. ItemList will be accessed by several thousand registered users. When a price list is retrieved for a user, the prices remain valid for as long as the user continues to access the page. Users are allowed to keep the same price list for several days. When ItemList is posted back to the server, you want to ensure that the price list was not altered on the user's computer. You also want to minimize the memory resources consumed on the Web server. Which three parameters should you add to the Page directive in ItemList? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A:EnableSessionState="True"
B:EnableSessionState="False"
C:EnableSessionState="ReadOnly"
D:EnableViewState="True"
E:EnableViewState="False"
F:EnableViewStateMac="True"
G:EnableViewStateMac="False"
Answer: B, D, F

5.Your ASP.NET application displays sales data on a page. You want to improve performance by holding the page in memory on the server for one hour. You want to ensure that the page is flushed from memory after one hour, and that the page is re-created when the next request for the page is received. What should you do?
A: Initialize a new instance of the Cache class in the Application.Start event handler.
B: Initialize a new instance of the Timer class in the Page.Load event handler.
C: Set the Duration attribute of the OutputCache directive in the page.
D: In the Web.config file, set the timeout attribute of the sessionState element.
Answer: C

6.You write code to perform standard financial calculations that are required by your company. The code accepts input parameters such as interest rate and investment amount. It then calculates values based on different predetermined scenarios. You want to create a control that encapsulates this functionality. You want to be able to easily use this control by dragging it from the toolbox onto your Web Forms. You also plan to include full support for visual design tools. You want to create a project to test the control. Which two courses of action should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:Create a Web user control.
B:Create a Web custom control.
C:Create a new Web Form project.
Use the COM Components tab of the Customize Toolbox dialog box to specify the new control.
D:Create a new Web Form project.
Use the .NET Framework Components tab of the Customize Toolbox dialog box to specify the new control.
E:Create a new Web Form project.
Select Add Reference from the Project menu and browse to the new control.
Answer: B, D

7.You are creating an ASP.NET page for your company. Employees at the company will use the page to enter suggested names for new products. Each suggestion is saved in a Microsoft SQL Server database. The table in the database for suggestions includes the following three columns. To add a suggestion to the ASP.NET page, an employee logs on by entering the appropriate EmployeeID and password. The employee then uses a drop-down list box to select a ProductID and uses a grid to enter suggested names for that product. The employee can enter multiple suggestions for a single product before submitting the page. The database table has a unique index that includes the EmployeeID, ProductID, and Suggestion columns. The unique index does not allow the same suggested name to be recorded twice for the same product by the same employee. You are using a SqlDataAdapter object to insert the suggestions into the database. If one of the suggested names for a product is a duplicate, the database returns an error to your code. You do not want such errors to interrupt processing. You want your code to continue inserting any remaining suggestions entered by the employee. You also want to be able to access a list of any suggested names that were skipped due to errors. What should you do?
A: Set the SqlDataAdapter object's ContinueUpdateOnError property to true before calling the object's Update method.
B: Enclose your call to the SqlDataAdapter object's Update method in a try/catch block.
In the Catch code, set the object's ContinueUpdateOnError property to true.
C: Create an event handler for the SqlDataAdapter object's RowUpdated event.
In the event handler, if the SqlRowUpdatedEventArgs object's UpdateStatus property has a value of UpdateStatus.ErrorsOccurred, then set
the SqlDataAdapter object's ContinueUpdateOnError property to true.
D: Create an event handler for the SqlDataAdapter object's RowUpdated event.
In the event handler, if the SqlRowUpdatedEventArgs object's Errors property returns a non-null value, then set the SqlDataAdapter
object's ContinueUpdateOnError property to true.
Answer: A

8.You create an ASP.NET application that will be sold to your company's corporate customers. The corporate customers will buy your application and run it on their intranets. You create a Web setup project for your application and add it to your ASP.NET solution. You also add a file named Readme.txt to the Web setup project. You create the deployment package and install it on a test server. You notice that the deployment package installed Readme.txt in the Web application folder. You want the deployment package to add a shortcut to Readme.txt to the desktop on the server computer. What should you do?
A: Add Readme.txt to your solution and rebuild the deployment package.
B: Select Readme.txt in the Web setup project.
Change the TargetName property to DESKTOP\Readme.txt.
C: In the Web setup project, add the User's Desktop folder to the File System on Target Machine node.
Add a shortcut to Readme.txt in the User's Desktop folder.
D: In the Web setup project, add a custom folder to the File System on Target Machine node.
Name the folder Server Desktop and add a shortcut to Readme.txt in that folder.
Answer: C

9.You create an ASP.NET page that uses images to identify areas where a user can click to initiate actions. The users of the application use Internet Explorer. You want to provide a pop-up window when the user moves the mouse pointer over an image. You want the pop-up window to display text that identifies the action that will be taken if the user clicks the image. What should you do?
A: For each image, set the AlternateText property to specify the text you want to display, and set the ToolTip property to True.
B: For each image, set the ToolTip property to specify the text you want to display.
C: In the onmouseover event handler for each image, add code that calls the RaiseBubbleEvent() method of the
System.Web.UI.WebControls.Image class.
D: In the onmouseover event handler for each image, add code that calls the ToString() method of the System.Web.UI.WebControls.Image class.
Answer: B

10.You are a Web developer for your company. You create an ASP.NET application that accesses sales and marketing data. The data is stored in a Microsoft SQL Server 2000 database on a server named Prod01. The company purchases a factory automation software application. The application is installed on Prod01, where it creates a second instance of SQL Server 2000 named Factory and a database named FactoryDB. You connect to FactoryDB by using Windows Integrated authentication. You want to add a page to your ASP.NET application to display inventory data from FactoryDB. You use a SqlConnection object to connect to the database. You need to create a connection string to connect to FactoryDB in the instance of SQL Server named Factory on Prod01. Which string should you use?
A: "Server=Prod01;Data Source=Factory;
Initial Catalog=FactoryDB;Integrated Security=SSPI"
B: "Server=Prod01;Data Source=Factory;
Database=FactoryDB;Integrated Security=SSPI"
C: "Data Source=Prod01\Factory;Initial Catalog=Factory;
Integrated Security=SSPI"
D: "Data Source=Prod01\Factory;Database=FactoryDB;
Integrated Security=SSPI"
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved