Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-306 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-306 Sample Questions:

1.You use Visual Studio .NET to create a Windows-based data management application named MyApp. You implement the following code segment:
Dim oSwitch As New _
TraceSwitch("MySwitch", "My TraceSwitch")
Dim oWriter As New _
IO.StreamWriter(IO.File.Open("c:\MyApp.txt", _
IO.FileMode.Append))
Dim oListener As New _
TextWriterTraceListener(oWriter)
Trace.Listeners.Add(oListener)
Try
CustomerUpdate()
Catch oEx As Exception
Trace.WriteLineIf(oSwitch.TraceError, _
"Error: " & oEx.Message)
Finally T
Trace.Listeners.Clear()
oWriter.Close()
oWriter = Nothing
End Try
You compile a debug version of the application and deploy it to a user's computer. The user reports errors, which are generated within the CustomerUpdate procedure.
You decide to enable logging of the error messages generated by CustomerUpdate. You want to use the minimum amount of administrative effort.
What should you do?
A: Start the application with the following command line: /TRACE MySwitch 1.
B: Start the application with the following command line: /d:TRACE=True.
C: Start the application with the following command line: /XML <switch="MySwitch" value="1">
D: Create an environment variable on the user's computer. Name the variable MySwitch and assign it a value of 1.
E: Edit your application's .config file to set the value of MySwitch to 1.
Answer: E

2.You develop a Windows-based application named CustOrders. You implement the Trace object within your application code. You will use this object to record application information, such as errors and performance data, in a log file.
You must have the ability to enable and disable Trace logging. This functionality must involve the minimum amount of administrative effort.
What should you do?
A: Create a Boolean constant in your application named TraceLogging and set it to False . Each time your code uses Trace logging, use a If Then statement to evaluate your #TraceLogging constant.
B: On each computer that will host your application, create an environment variable named CustOrders.Trace. Set the environment variable to True when you want to enable Trace logging. Set it to False when you want to disable Trace logging.
C: On each computer that will host your application, edit the shortcut used to start your application. Add /d:TRACE=True to the Target property.
D: Use the TraceSwitch class within your code. Each time your code uses Trace logging, consult the TraceSwitch level to verify whether to log information. Change the TraceSwitch level by editing your application's .config file.
Answer: D

3.You use Visual Studio .NET to develop a Windows-based application named PatTrac. It uses the security class libraries of the .NET Framework to implement security. PatTrac will run within the context of a Windows 2000 domain named MedicalOffice. Calls to a remote Windows 2000 domain named Hospital will occur during the execution of PatTrac.
You want PatTrac to log on to the Hospital domain by using a generic user account. What should you do?
A: Create a new instance of the WindowsImpersonationContext class by calling the Impersonate method of the GenericIdentity object and passing the token of the user whom you want to impersonate.
B: Create a new instance of the WindowsImpersonationContext class by calling the Impersonate method of the WindowsIdentity object and passing the token of the user whom you want to impersonate.
C: Create a new instance of the ZoneIdentityPermission class by calling the Impersonate method of the GenericPrincipal object and passing the token of the user whom you want to impersonate.
D: Create a new instance of the ZoneIdentityPermission class by calling the Impersonate method of the WindowsPrincipal object and passing the token of the user whom you want to impersonate.
Answer: B

4.Another developer in your company uses Visual Studio .NET to create a component named MyComponent. You deploy MyComponent to a server. When you execute MyComponent, you receive the following error message: "System.Security.Policy.PolicyException: Failed to acquire required permissions." As quickly as possible, you need to discover which permissions are required by MyComponent. What should you do?
A: Request the source code from the developer who created MyComponent. Examine the source code to find the required permissions.
B: Run the Microsoft CLR Debugger (DbgCLR.exe) on the server to view the permissions requested by the application at run time.
C: Run the Runtime Debugger (Cordbg.exe) on the server to view the permissions requested by the application at run time.
D: Run the Permissions View tool (Permview.exe) on the server to view the permissions required by MyComponent.
E: Run the MSIL Disassembler (Ildasm.exe) on the server to view permission requests by MyComponent that were denied.
Answer: D

5.You develop a Windows-based application that will retrieve employee vacation data and display it in a DataGrid control. The data is managed locally in a DataSet object named employeeDataSet. You need to write code that will enable users to sort the data by department. Which code segment should you use?
A: Dim dvDept As New DataView()
dvDept.Table = employeeDataSet.Tables(0)
dvDept.Sort = "ASC"
DataGrid1.DataSource = dvDept
B: Dim dvDept As New DataView()
dvDept.Table = employeeDataSet.Tables(0)
dvDept.Sort = "Department"
DataGrid1.DataSource = dvDept
C: Dim dvDept As New DataView()
dvDept.Table = employeeDataSet.Tables(0)
dvDept.ApplyDefaultSort = True
DataGrid1.DataSource = dvDept
D: Dim dvDept As New DataView()
dvDept.Table = employeeDataSet.Tables(0)
dvDept.ApplyDefaultSort = False
DataGrid1.DataSource = dvDept
Answer: B

6.You use Visual Studio .NET to create a Windows-based application for online gaming. Each user will run the client version of the application on his or her local computer. In the game, each user controls two groups of soldiers, Group1 and Group2.
You create a top-level menu item whose caption is Groups . Under this menu, you create two submenus. One is named group1Submenu, and its caption is Group 1 . The other is named group2Submenu, and its caption is Group 2 . When the user selects the Groups menu, the two submenus will be displayed. The user can select only one group of soldiers at a time.
You must ensure that a group can be selected either by clicking the appropriate submenu item or by holding down the ALT key and pressing 1 or 2 . You must also ensure that the group currently selected will be indicated by a dot next to the corresponding submenu item. You do not want to change the caption text of any of your menu items.
Which four actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose four.)
A:Set group1Submenu.Text to "Group &1" . Set group2Submenu.Text to "Group &2" .
B:Set Group1.ShortCut to "ALT1" . Set Group2.ShortCut to "ALT2" .
C:In the group1Submenu.Click event, place the following code segment: group1Submenu.DefaultItem = True In the group2Submenu.Click event, place the following code segment: group2Submenu.DefaultItem = True
D:In the group1Submenu.Click event, place the following code segment: group2Submenu.DefaultItem = False In the group2Submenu.Click event, place the following code segment: group1Submenu.DefaultItem = False
E:In the group1Submenu.Click event, place the following code segment: group1Submenu.Checked = True In the group2Submenu.Click event, place the following code segment: group2Submenu.Checked = True
F:In the group1Submenu.Click event, place the following code segment: group2Submenu.Checked = False In the group2Submenu.Click event, place the following code segment: group1Submenu.Checked = False
G:Set group1Submenu.RadioCheck to True . Set group2Submenu.RadioCheck to True .
H:Set group1Submenu.RadioCheck to False . Set group2Submenu.RadioCheck to False .
Answer: B, E, F, G

7.Your project team uses Visual Studio .NET to create an accounting application. Each team member uses the Write method of both the Debug class and the Trace class to record information about application execution in the Windows 2000 event log.
You are performing integration testing for the application. You need to ensure that only one entry is added to the event log each time a call is made to the Write method of either the Debug class or the Trace class.
What are two possible code segments for you to use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A:Dim myTraceListener As New _ EventLogTraceListener("myEventLogSource") Trace.Listeners.Add(myTraceListener)
B:Dim myDebugListener As New _ EventLogTraceListener("myEventLogSource") Debug.Listeners.Add(myDebugListener)
C:Dim myTraceListener As New _ EventLogTraceListener("myEventLogSource") Debug.Listeners.Add(myTraceListener) Trace.Listeners.Add(myTraceListener)
D:Dim myDebugListener As New _ EventLogTraceListener("myEventLogSource") Dim myTraceListener As New _ EventLogTraceListener("myEventLogSource") Debug.Listeners.Add(myDebugListener) Trace.Listeners.Add(myTraceListener)
Answer: A, B

8.You use Visual Studio .NET to create a Windows-based application. The application includes a form named GraphForm, which displays statistical data in graph format. You use a custom graphing control that does not support resizing. You must ensure that users cannot resize, minimize, or maximize GraphForm. Which three actions should you take? (Each answer presents part of the solution. Choose three.)
A:Set GraphForm.MinimizeBox to False .
B:Set GraphForm.MaximizeBox to False .
C:Set GraphForm.ControlBox to False .
D:Set GraphForm.ImeMode to Disabled .
E:Set GraphForm.WindowState to Maximized .
F:Set GraphForm.FormBorderStyle to one of the Fixed styles.
G:Set GraphForm.GridSize to the appropriate size.
Answer: A, B, F

9.You use Visual Studio .NET to create a Windows-based application. The application includes a form named StandardOperatingProcedures (SOP). SOP allows users to enter very lengthy text into a database. When users click the Print button located on SOP, this text must be printed by the default printer. You implement the printing functionality by using the native .NET System Class Libraries with all default settings. Users report that only the first page of the text is being printed. How should you correct this problem?
A: In the BeginPrint event, set the HasMorePages property of the PrintEventArgs object to True .
B: In the EndPrint event, set the HasMorePages property of the PrintEventArgs object to True .
C: In the PrintPage event, set the HasMorePages property of the PrintPageEventArgs object to True .
D: In the QueryPageSettings event, set the HasMorePages property of the QueryPageSettingEventArgs object to True .
Answer: C

10.You use Visual Studio .NET to create an assembly that will be used by other applications, including a standard COM client application. You must deploy your assembly and the COM application to a client computer. You must ensure that the COM application can instantiate components within the assembly as COM components. What should you do?
A: Create a strong name for the assembly by using the Strong Name tool (Sn.exe).
B: Generate a registry file for the assembly by using the Assembly Registration tool (Regasm.exe). Register the file on the client computer.
C: Generate a type library for the assembly by using the Type Library Importer (Tlbimp.exe). Register the file on the client computer.
D: Deploy the assembly to the global assembly cache on the client computer. Add a reference to the assembly in the COM client application.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved