Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-305 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-305 Sample Questions:

1. You create an ASP.NET application for your company. Your application contains a method named nextBusinessDay. This method uses a date parameter and returns the next date that is not a holiday or weekend day.
You are debugging a page named ProjectTimeline.aspx. You need the execution to break on the following line of code when the value of the dStartDate variable changes:
dStartDate = nextBusinessDay(dStartDate) What should you do?
A. Set a breakpoint on the line of code and open the BreakPoint Properties dialog box.
Specify the following breakpoint condition:
dStartDate <> dStartDate
Select the is true option.
B. Set a breakpoint on the line of code and open the BreakPoint Properties dialog box.
Specify the following breakpoint condition:
dStartDate
Select the has changed option.
C. Add the following statement immediately after the call to nextBusinessDay: System.Diagnostics.Debug.Assert( _
dStartDate <> dStartDate, "dStartDate has changed.")
D. Add the following statement immediately after the call to nextBusinessDay: System.Diagnostics.Trace.Assert( _
dStartDate <> dStartDate, "dStartDate has changed.")
Answer: B

2. You are creating an ASP.NET page for your company. The page contains a DataGrid control that displays all the current prices for the commodities that the company purchases. The page also contains a Button control that refreshes the data in the DataGrid control.
The DataGrid control needs to be repopulated each time the page is displayed. The data is accessed through a DataView object stored in the Session object. You want to ensure the fastest load time for the page. What should you do?
A. Set the DataSource property and call the DataBind method of the DataGrid control in the Click event handler for the Button control.
B. Set the DataSource property and call the DataBind method of the DataGrid control in the Start event handler for the Session object.
C. Set the EnableViewState property of the DataGrid control to false.
D. Set the EnableViewState property of the DataGrid control to true.
Answer: C

3. You are working on a development team for a pharmaceutical company. Your team is creating an ASP.NET
application named DrugInformation that records and analyzes pharmaceutical research data. The DrugInformation application calls a component named DrugAnalysis. The DrugInformation application contains the source code for the DrugAnalysis component.
You enable tracing with page output for each page in DrugInformation. While you are testing DrugInformation, you discover that the DrugAnalysis component sometimes returns unexpected results.
You want to add tracing to the DrugAnalysis component. You want the trace output from DrugAnalysis to appear along with the rest of the trace output at the bottom of each ASP.NET page that uses DrugAnalysis.
What should you do?
A. Instantiate the System.Web.HttpContext.Current class within DrugAnalysis.
B. Instantiate the System.Web.HttpWriter.Synchronized class within DrugAnalysis.
C. Instantiate the Trace class within DrugAnalysis and write trace information to the default trace listener.
D. Instantiate the Debug class within DrugAnalysis and write trace information to the default debug listener. Answer: A

4. You are maintaining an ASP.NET application named SalesForecast. The application is written in Visual Basic .NET. The application includes a page named FirstQuarter.aspx that resides within the Sales namespace. The page class is named FirstQuarter.
You discover that another developer inadvertently deleted the Page directive for FirstQuarter.aspx. You want to create a new Page directive to allow FirstQuarter.aspx to work properly.
Which directive should you use?
A. <%@ Page Language="vb" Codebehind="FirstQuarter.aspx.vb" Inherits="FirstQuarter"%>
B. <%@ Page Language="vb" Codebehind="FirstQuarter.aspx.vb" ClassName="Sales.FirstQuarter"%>
C. <%@ Page Language="vb" Codebehind="FirstQuarter.aspx.vb" Inherits="Sales.FirstQuarter"%>
D. <%@ Page Language="vb" Codebehind="FirstQuarter.aspx.vb" ClassName="Sales.FirstQuarter" Inherits="FirstQuarter"%>
Answer: C

5. You are creating an ASP.NET page for a bookstore. You want the page to display a list of authors in a DataGrid control named Authors. You write a method named BindAuthors() to bind Authors to a DataView object at run time. You enable paging for the grid.
You place two Label controls on the page. One control is named Current, and the other control is named Total. In
the Current label, you want to display the page number of the current page.
In the Total label, you want to display the total number of pages that are available. You need to ensure that these controls are updated whenever a user moves from page to page in the grid.
You are writing the following event handler for the Authors.PageIndexChanged event. (Line numbers are included for reference only.)
1 Private Sub HandlePage(sender As Object, _
e As DataGridPageChangedEventArgs) _ Handles Authors.PageIndexChanged
2 Authors.CurrentPageIndex = e.NewPageIndex
3 BindAuthors()
4
5 End Sub
Which code should you add at line 4 of the event handler? A. Current.Text = (Authors.PageCount + 1).ToString() Total.Text = (Authors.PageSize).ToString()
B. Current.Text = (Authors.CurrentPageIndex _
+ 1).ToString()
Total.Text = (Authors.PageSize).ToString()
C. Current.Text = (Authors.CurrentPageIndex _
+ 1).ToString()
Total.Text = Authors.PageCount.ToString()
D. Current.Text = (Authors.CurrentPageIndex).ToString() Total.Text = (Authors.PageCount).ToString()
Answer: C

6. You are creating an ASP.NET page for your company's Web site. Customers will use the ASP.NET page to enter payment information.
You add a DropDownList control named cardTypeList that enables customers to select a type of credit card. You need to ensure that customers select a credit card type. You want a default value of Select to be displayed in the cardTypeList control.
You want the page validation to fail if a customer does not select a credit card type from the list. What should you do?
A. Add a RequiredFieldValidator control and set its ControlToValidate property to cardTypeList.
Set the InitialValue property of the RequiredFieldValidator control to Select.
B. Add a RequiredFieldValidator control and set its ControlToValidate property to cardTypeList.
Set the DataTextField property of the cardTypeList control to Select.
C. Add a CustomValidator control and set its ControlToValidate property to cardTypeList.
Set the DataTextField property of the cardTypeList control to Select.
D. Add a RegularExpressionValidator control and set its ControlToValidate property to cardTypeList.
Set the ValidateExpression property of the RegularExpressionValidator control to Select. Answer: A

7. You are maintaining an ASP.NET application for your company's human resources department. The application includes a DataGrid control named employeesGrid that is bound to a DataView object named employeesView. The employeesView object is stored in the Session object.
The Page.Load event handler for your Web Form includes the following code: employeesGrid.DataSource=Session("employeesView") employeesGrid.DataBind()
When the user enters the name of an employee in a TextBox control named filterName and then clicks a Button
control named filterButton, you want to filter the data in employeesGrid based on the name entered.
Which code segment or segments should you include in the Click event handler for filterButton? (Choose all that apply.)
A. CType(Session("employeesView"), _ DataView).RowFilter= _
"Name='" & filterName.Text & "'"
B. CType(Session("employeesView"), _ DataView).RowStateFilter= _ "Name='" & filterName.Text & "'"
C. CType(Session("employeesView"), _ DataView).RowFilter= _ filterName.Text
D. employeesGrid.DataSource=Session("employeesView") E. employeesGrid.DataBind()
F. employeesGrid.Dispose() Answer: ADE

8. You create a Web custom control named Toggle that users can turn on and off. The Toggle control includes a Button control named toggleButton. You write an event handler named toggleButton_Click for the toggleButton.Click event. This event adjusts the BorderStyle property to signify whether the Button is toggled on or off.
You want to add code to the Toggle class so that when toggleButton is clicked, pages that contain instances of
Toggle can process custom event handling code. You add the following code to the Toggle class: Public Event ChangedValue(sender As Object, e As EventArgs)
Protected OnChangedValue(e As EventArgs) RaiseEvent ChangedValue(Me, e As EventArgs) End Sub
You need to add code to toggleButton_Click so that pages that contain instances of Toggle can handle the
ChangedValue event and process custom event handling code. Which code should you use?
A. AddHandler sender.click, AddressOf ChangedValue
B. AddHandler sender.Click, AddressOf OnChangedValue
C. OnChangedValue(EventArgs.Empty)
D. ChangedValue(Me, EventArgs.Empty)
Answer: C

9. You are creating an ASP.NET application that uses role-based security to allow users to access only those pages that they are authorized to access. You use a Microsoft SQL Server database to manage the lists of users and roles for the ASP.NET application.
A table named Roles contains a column named RoleID and a column named RoleName. A table named Users contains a column named UserID, a column named UserName, and a column named Password. A table named UserRoles contains a column named UserID and a column named RoleID.
You need to create a stored procedure that returns all users who belong to a specified role. You write the following Transact-SQL code to define the stored procedure:
CREATE PROCEDURE GetRoleMembers@RoleID int AS
Which code segment should you use to complete the stored procedure?
A. SELECT UserRoles.UserID, Users.UserName
FROM Users
INNER JOIN
Roles UserRoles On UserRoles.RoleID = Users.UserID WHERE UserRoles.RoleID = @RoleID
B. SELECT UserRoles.UserID, Users.UserName
FROM UserRoles
INNER JOIN
Roles On UserRoles.RoleID = Roles.RoleID, Users
WHERE UserRoles.RoleID = @RoleID
C. SELECT UserRoles.UserID, Users.UserName
FROM UserRoles
INNER JOIN
Users On Users.UserID = UserRoles.UserID WHERE UserRoles.RoleID = @RoleID
D. SELECT Users.UserID, Users.UserName
FROM Users, UserRoles
INNER JOIN
Roles On UserRoles.RoleID = Roles.RoleID
WHERE UserRoles.RoleID = @RoleID
Answer: C

10. You are using Visual Studio .NET to create an ASP.NET application for your company's intranet. Your company's sales representatives will use your application to enter telephone orders from customers.
Your application uses an XML Web service for credit card verification. The XML Web service contacts a third-party credit card processing service to authorize credit card charges. Your application also uses several Microsoft SQL Server stored procedures. The stored procedures were created by your company, and they are used by several other applications. You have access to the source code for the XML Web service and the stored procedures.
Before you deliver your application for comprehensive testing, you need to perform unit testing to ensure that the application performs as intended.
Which three courses of action should you include in your unit test plan? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Use the T-SQL Debugger to step through each stored procedure used by your application and ensure that each stored procedure is functioning properly.
B. Add the source code for the XML Web service to your Visual Studio .NET solution. Use the Visual Studio debugger to step through calls to this code.
C. Ensure that your application is functioning properly when using various application parameters.
D. Examine and validate the input parameters, output parameters, and results from each call to the stored procedures.
E. Examine and validate the values sent to and received from the XML Web service.
F. Contact the third-party credit card processing service to verify that credit card charges issued by your application are being delivered properly by the XML Web service.
Answer: CDE

11. You deploy an ASP.NET application on the Internet. One page of the application is named AccountInfo.aspx.
This page contains client-side validation code that is different depending on the value of the User-Agent HTTP header field. The Web.config file for your application includes the following Trace element:
<trace enabled="false" requestLimit=10 pageOutput="false" tracemode="SortByTime" localOnly="true" />
Some users report that they receive an error message in the client-side validation code when using Internet
Explorer 5.01.
You need to examine the value of the User-Agent HTTP header field when a request is made by this browser version. You need to accomplish this task with the least impact to the users of the application.
What should you do?
A. Modify the enabled attribute in the Trace element of the Web.config file as follows: enabled="true"
B. Add the following attribute to the Page directive for AccountInfo.aspx: Trace="true"
C. In AccountInfo.aspx, add Response.Write statements that return the HTTP header information.
D. In AccountInfo.aspx, add Debug.Print statements that return the HTTP header information.
Answer: A

12. You create an ASP.NET application and deploy it on a test server. The application consists of a main page that links to 30 other pages containing ASP.NET code.
You want to accomplish the following goals:
Enable tracing on all the pages in the application except the main page. Display trace output for up to 40 requests.
Ensure that trace output is appended to the bottom of each of the pages that will contain trace output. Ensure that any configuration changes affect only this application.
You need to accomplish these goals with the minimum amount of development effort.
Which three actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Add the following element to the Web.config file:
<trace enabled="true" pageOutput="true" />
B. Add the following attribute to the Trace element of the application's Web.config file: requestLimit=40
C. Add the following attribute to the Trace element of the application's Machine.config file: requestLimit=40
D. Set the Trace attribute of the Page directive to true for each page except the main page.
E. Set the Trace attribute of the Page directive to false for the main page.
F. Set the TraceMode attribute of the Page directive to SortByTime for the main page.
Answer: ABE

 


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved