Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-281 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-281 Sample Questions:

1. You are the administrator of the Microsoft Enterprise Project Management solution for your company. Your company wants to use Microsoft Office Project Server 2003 for project and resource management. You install Microsoft SQL Server 2000 on ServerA and accept all the default settings. You install the latest service packs for SQL Server. You have to configure the SQL Server so that Project Server can connect to it when you install Project Server. What should you do?
A: Add the NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE group to the SQL Server.
B: Set the SQL Server to run in mixed mode.
C: Set the TCP/IP protocol on ServerA as the preferred protocol.
D: License the SQL Server client connections in the per connection mode.
Answer: B

2. You are the network administrator for your company. You install Microsoft Office Project Server 2003, Views Processing, and Session Management on ServerA. You install Microsoft SQL Server 2000 and Analysis Services on ServerB. Your company wants to use Microsoft Windows SharePoint Services for Risk and Issue management. You install Windows Server 2003 on a new server, ServerC. You enable IIS. You create a local account called "WSSAdmin." You add the account to the local Administrators group. You have to implement Windows SharePoint Services on ServerC so that ServerC can be used for Project Server. What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A: Run Setupsts.exe.
B: Run Wsswiz.exe.
C: Start the Internet Information Manager. Change the Default Web site port to 90.
D: Create a DSN that points to the SQL Server on ServerB.
E: Create a domain user called "WSSAdmin." Add the new domain user to the domain Administrators group.
Answer: A, B

3. You are the administrator of Microsoft Office Project Server 2003 for your company. You install Project Server and Microsoft Windows SharePoint Services with default settings. A project manager creates three test projects in Microsoft Office Project Professional and publishes each to Project Server. The project manager cannot create custom lists on his projects Windows SharePoint Services sites. You modify the project manager's Global Permissions to allow the Manage Windows SharePoint Services permission. The project manager still cannot create custom lists for his test projects. You need to configure Project Server to allow the project manager to create a custom list for the test projects sites. What should you do?
A: Run the PSComPlus.exe utility with the project manager's Windows account.
B: On the SharePoint Central Administration menu, select the Virtual Server Management option. Click Manage Content Database. Select the Add a content database option. Point the virtual server to the Project Server database.
C: On the Manage Windows SharePoint Services page, select the Synchronize administrator accounts option.
D: On the Manage Windows SharePoint Service page, set the SharePoint Central Administration URL to use port 80.
Answer: C

4. You are the administrator of the Microsoft Enterprise Project Management solution for your company. Your company wants to use Microsoft Office Project Server 2003. You have two identical servers, ServerA and ServerB, that both have Microsoft SQL Server 2000 installed on them. You install Analysis Services on ServerA. You install Project Server on a network load-balanced cluster and configure Project Server to connect to ServerA. Management requires a daily refresh of your Portfolio Analyzer views for 500 projects. Summary data for plan hours and actual work hours have to be calculated by resource breakdown structure (RBS) and project name. You want to make sure that the necessary data can be calculated for a growing number of projects and users without performance degradation. You have to configure the Enterprise Project Management solution so that additional projects and users can be added without performance degradation. What should you do?
A: Install Analysis Services on ServerB.
B: Install Analysis Services on the Project Server servers in the cluster.
C: Install Microsoft Data Analyzer on a single server in a network load-balanced setup.
D: Create the Views Processing tables on ServerB. Run ConnInfo.exe to set the database information for Views Processing.
Answer: D

5. You are the administrator of the Microsoft Enterprise Project Management solution for your company. During the pilot implementation of the Microsoft Enterprise Project Management solution, your company decides not to implement Project Versioning. You deploy the Enterprise Project Management solution on a single server that has Microsoft Windows Project Server 2003 installed on it. The company decides to implement Project Versioning in the Enterprise Project Management solution. You anticipate that your existing configuration may not support the additional demands of Project Versioning. You need to reconfigure your Enterprise Project Management solution to optimize performance after the implementation of Project Versioning. What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A: Cluster Project Server for network load balancing.
B: Cluster Microsoft SQL Server 2000 servers for failover.
C: Deploy additional Microsoft Windows SharePoint Services servers.
D: Deploy SQL Server on a separate computer.
Answer: A, D

6. You are the administrator of your company's network. Your company's network is a Microsoft Windows 2000 Active Directory domain named "Domain1." Your company plans to use Microsoft Project 2003 to manage all projects and resources. You plan a distributed setup on three servers that run Microsoft Windows Server 2003. You create a domain user account named "VPAdmin." You install Microsoft SQL Server 2000 and Microsoft Windows SharePoint Services on Server1. You install Views Processing on Server2. You enter the user account named "domain1\VPAdmin" to access the ViewDrop share. You plan to install the Microsoft Office Project Server 2003 front end on Server3 only. You must prepare the servers so that the Project Server front end can be installed on Server3. What should you do?
A: Create a local user account named "VPAdmin" on Server3 with the same password as the domain1\VPAdmin user account.
B: Run Setupdb.cmd from the Project Server CD-ROM. Create the appropriate logons on Server1. Add the logons to the appropriate roles in the database.
C: Install Session Management on an available server.
D: Remove Microsoft Internet Explorer's Enhanced Security component from Server3.
Answer: C

7. You are the administrator of Microsoft Office Project Server 2003 for your company. Your company uses Project Server. You install Project Server, Views Processing, and Session Management on ServerA. Project managers can save and publish projects successfully. Normally team members receive new assignments every day. A few days later, team members report that they cannot access their new assignments in the timesheet. You have to configure the server so that team members can can access all their assignments in the timesheet. What should you do?
A: Open the Enterprise Resource Pool. Enter an resource breakdown structure (RBS) value for all team members, and save to Project Server.
B: Change all users in the Team Members group to Windows authentication.
C: Stop and restart the Views Notification service.
D: Increase the setting for Define current tasks from 10 days to 50 days.
Answer: B

8. You are the administrator of Microsoft Office Project Server 2003 for your company. Your company installs Project Server and Microsoft Internet Explorer 6.0. Internet Explorer security is installed with the default settings. When team members enter the Project Server intranet address in the browser to log on to Microsoft Office Project Web Access, they receive a message that the page is unavailable. You need to make sure team members can log on to the Project Server by using Project Web Access without receiving error or prompt messages. What should you do?
A: Select the Local intranet Security setting Include all local (intranet) sites not listed in other zones.
B: Select the Local intranet Security setting Include all network paths (UNCs).
C: Add the Project Server address to the list of trusted Web sites.
D: Add the Project Server address to the local intranet zone.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved