Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-272 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-272 Sample Questions:

1.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional. All users use Microsoft Internet Explorer as their Web browser. A user reports that he recently ran Internet Explorer on another user's computer. When he began to type an address of a Web site in the Address bar, Internet Explorer would automatically complete the entry he typed in the Address bar. The user requests that this feature be enabled
on his computer as well. You need to ensure that when the user types an address of a Web site in the Address bar, Internet Explorer attempts to automatically complete the entry for him. What should you instruct the user to do in Internet Options in Control Panel?
A: Select the Show friendly URLs check box on the Advanced tab.
B: Select the Use inline AutoComplete check box on the Advanced tab.
C: Increase the number of days to keep Web pages in the History folder on the General tab.
D: Disable the Do not search from the Address bar option on the Advanced tab by selecting the Display result, and go to the most likely site option.
Answer: B

2.You are a desktop support technician for your company.
A home user running Windows XP Home Edition and Microsoft Internet Explorer reports that his Favorites list is frequently altered. You discover that he shares his computer with other family members. You need to ensure that his Favorites list stays consistent when he logs on. What should you do for each family member?
A: Create and use a user profile.
B: Create and use a Microsoft Outlook Express identity.
C: Create and use an Internet Explorer Address book identity.
D: Create a separate Favorites folder under the My Documents folder.
Answer: A

3.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional and Microsoft Office XP.
A user reports that at times his taskbar is not visible. No other users report any problems with their taskbar. You need to ensure that the taskbar is visible at all times on the user's computer. What should you instruct the user to do?
A: Enable the taskbar lock feature
B: Remove the auto-hide feature for the taskbar.
C: Run the Accessibility Wizard from the Start menu.
D: Deselect the Hide inactive icons option for the taskbar.
Answer: B

4.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional with Service Pack 2 (SP2) and are part of a domain.
A user reports that his computer performs more slowly than usual. You display the processes in Windows Task Manager. You discover that the CPU usage is 99 percent. In addition, you notice that Msblast.exe is running as a service.
You need to optimize the performance of the user's computer. What should you instruct the user to do?
A: Restart the user??s computer by using the Last Known Good Configuration option.
B: Install updated antivirus signatures, and scan for known viruses.
C: Use Windows Task Manager to end the Msblast.exe process.
D: In Security Center, click Change the way Security Center alerts me, and select Virus Protection.
Answer: B

5.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional and Microsoft Office XP.
A user in the company receives a computer that had been previously used by another user. The new user has not saved any documents or other personal information on the computer. The new user reports that Office is
configured with the former user's toolbar customizations, spelling and grammar settings, and other preferences. You need to reset Office to its default settings on the user's computer as quickly as possible. What should you do?
A: Instruct the user to select Detect and Repair... from the Help menu in an Office application.
B: Instruct the user to remove Office and reinstall it by using Add or Remove Programs in Control Panel.
C: Create a new local user account on the computer for this user, and instruct the user to log on by using this new account.
D: Remotely delete the HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office registry key on the user's computer.
Answer: C

6.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional.
A user reports that macros that previously worked in Microsoft Excel do not run after she installed Windows XP Service Pack 2 (SP2). The user receives the following error message: ???Macros in this workbook are disabled because the security level is high, and the macros have not been digitally signed or verified as safe. To run the macros, you can either have them signed or change your security level. Click Help for more information.???The user wants to configure Excel to automatically run macros that are included in spreadsheets.
What should you instruct the user to do?
A: In Excel, on the Tools menu, click Options. On the Security tab, click Macros Security, and then set the macro security level to Low.
B: In Excel, on the Tools menu, click Options. On the Security tab, click Macros Security, and then set the macro security level to Medium.
C: In Excel, on the File menu, click Permission, and then select Unrestricted Access.
D: In Excel, on the Tools menu, click Protection, and then select Allow users to edit ranges.
Answer: A

7.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional. All users use Microsoft Internet Explorer as their Web browser.
A user reports that she is unable to change the address of her home page in Internet Explorer. You discover that the
Address field in the user's Internet Options in Control Panel is unavailable and prevents the home page address from being changed.
What is the most likely cause of the problem?
A: A Group Policy object (GPO) is enabled to customize the home page URL.
B: The Privacy settings on the user's computer have been configured to High.
C: The URL of the home page on the user's computer has been added to the Restricted sites security zone.
D: The user only has the Allow - Read NTFS permission on the C:\Program Files\Internet Explorer directory.
Answer: A

8.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional. The network consists of one Active Directory domain and one DNS server that accepts dynamic updates. A user
reports that she can no longer connect to a file server named FS04. FS04 is a Windows Server 2003 computer that is a member of the domain. You discover that the user can connect to other file servers, and she was able to connect to FS04 a few hours ago.
From your client computer, you run the ping command and successfully connect to FS04 by name. Another technician informs you that FS04 failed earlier today. This technician also informs you that the server currently responding as FS04 is a replacement server that was placed online a few minutes earlier. You need to ensure that the user can connect immediately to the replacement server named FS04. What should you do?
A: Instruct the user to run the netstat -a command.
B: Instruct the user to run the ipconfig /flushdns command.
C: Configure the user's computer to have the correct subnet mask for the subnet to which it is connected.
D: Configure the user's computer to have an Lmhosts file that contains both the NetBIOS name and IP address for FS04.
Answer: B

9.You are a desktop support technician for your company.
A customer running Windows XP Home Edition with an antivirus application installed reports that he
downloaded a program from the Internet and installed it on his computer. After installing the program, he began to receive e-mail messages from people whom he does not know. These e-mail messages state that he sent an e-mail message to them. The user removed the program but he is still receiving the e-mail messages with the same
message content from people whom he does not know. You need to identify the cause of these e-mail messages. What should you instruct the user to do?
A: Connect to the Microsoft Windows Update Web site and scan his computer.
B: Download the most recent virus signature files and scan his computer for viruses.
C: Run the Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) tool and scan for security updates.
D: Run the Security Configuration and Analysis tool and analyze his computer by using the hisecws.inf security template.
Answer: B

10.You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows XP Professional and Microsoft Office XP.
A user reports that Office applications display an animated character when he accesses Help. The user wants Office to permanently stop displaying the Help character. You need to help the user configure Office so that the character is no longer displayed.
What should you instruct the user to do?
A: Right-click the character and select Hide.
B: Delete the Microsoft Agent DLL file located in the Windows System32 folder.
C: Select Hide the Office Assistant from the Help menu in each Office application.
D: Right-click the character and select Options from the context menu. Then clear the Use the Office Assistant check box.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved