Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-270 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-270 Sample Questions:

1. You are a desktop administrator for your company. A company user reports that he is unable to use his Bluetooth­enabled mobile phone with his Bluetooth­enabled Windows XP Professional computer. He is trying to play audio from the phone through the speakers on his computer.
You verify that other Bluetooth devices work properly with the user’s computer. You test the speakers to make sure they are in working order. You also verify that the mobile phone can send output to a computer. You then discover that the phone cannot detect the computer.
You need to ensure that the user can use the phone with his computer. What should you do?
A. Place the phone in Bluetooth discovery mode.
B. Place the user’s computer in Bluetooth discovery mode.
C. Add the phone and the computer to the same Bluetooth Personal Area Network (PAN).
D. Install mobile phone synchronization software on the user’s computer.
Answer: B

2. You are a desktop administrator for your company. You are responsible for deploying a new application. The application is packaged in an .msi file.
You need to deploy the application to only three users in the company. The .msi file contains all of the information necessary to correctly install the application.You need to install the application so that users see information about the installation progress, but no other user interface is displayed during the installation. What should you do?
A. Use the Msiexec.exe program to perform a quiet installation of the application.
B. Use the Msiexec.exe program to perform a passive installation of the application.
C. Create a Group Policy object (GPO) that assigns the application. Link the GPO to the site containing the users who will use the application.
D. Create a Group Policy object (GPO) that advertises the application. Link the GPO to the domain.
Answer: B

3. You are a desktop administrator for your company. You need to deploy a new application. The application is packaged in an .msi file.
The application will be used by only a small number of users. You plan to install the application by using the Msiexec.exe program.
You need to ensure that the installation process does not display a user interface. What should you do?
A. Manually perform a passive installation of the application.
B. Manually perform a quiet installation of the application.
C. Use a logon script to run the Msiexec.exe program.
D. Use the Runas utility to run the Msiexec.exe program.
Answer: B

4. You are the desktop administrator for your company. All employees have Windows XP Professional computers. All employees are members of the local Users group on their own computers.
A user in the graphics department has a removable disk cartridge drive on his computer. The disk cartridge contains an unsupported, third­party file system. When he tries to save data to the disk cartridge, the user is prompted to reformat the disk cartridge. However, he receives an “access denied” error message when attempting to reformat. You need to enable the user to save data to the disk cartridge. What should you do?
A. Instruct the user to format the cartridge as FAT32.
B. Remove the Read­only attribute from the disk cartridge.
C. Add the user to the Power Users local group on the computer.
D. Grant the user Allow ­ Full Control permission on the disk cartridge.
E. Configure the local security settings to allow the user to format and eject removable media.
Answer: E

5. You are a help desk technician for your company. Stefan and Irene are software developers for the company. Stefan is developing a Web application on his Windows XP Professional computer. The computer is named Stefan132. All client computers use Microsoft Internet Explorer 6. 0 or later as their Web browser.
When Irene types http://Stefan132 in the Address bar of her Web browser, she cannot access the Web application. However, Stefan can access the Web application by typing http://localhost or http://Stefan132 in the Address bar of his Web browser. He can also access resources on the company network.
When you run the Ping command on your computer, you cannot connect to Stefan’s computer. When you attempt to access http://Stefan132 from your computer, Internet Explorer displays “DNS or Server Error.” You need to ensure that Irene can access the Web application on Stefan’s computer. First, you establish a
Remote Assistance connection to Stefan’s computer. What should you do next on Stefan’s computer?
A. Run the IPconfig /renew command.
B. Stop and then restart the World Wide Web Publishing service.
C. Ensure that the Everyone group has Allow ­ Full Control permission on the Inetpub folder.
D. In the properties of the Local Area Connection connection, allow a Windows Firewall exception for port 80.
Answer: D

6. You are the administrator of a Windows XP Professional computer named Pro1. The computer is connected to the Internet. Pro1 provides Internet access to eight other Windows XP Professional computers that are connected to Pro1.
You enable Internet Connection Sharing (ICS) and Windows Firewall on Pro1.
You run an application named App1 on Pro1. App1 communicates with an online training company on the Internet. To display an online seminar, the training company needs to contact the App1 application at port 5800.
You want to ensure that the training company can connect to the App1 application. What should you do?
A. Configure Windows Firewall to enable the Internet Control Message Protocol (ICMP) Allow redirect option. Then start the App1 application that opens port 5800.
B. Create a new service exception named App1. Use port 5800 as both the external and internal port number.
C. Edit the %systemroot%\System32\Drivers\Etc\Services file on Pro1 to include a service definition named App1 for port 5800.
D. Change the TCP/IP settings on Pro1 to enable TCP/IP filtering. Permit network traffic on port 5800.
Answer: B

7. You are the desktop administrator for your company. The company's network contains a RIS server, a DHCP server, and a DNS server.
You need to install Windows XP Professional on a computer that does not have a CD­ROM drive. The computer has the following configuration:
∙a Pentium III 1­GHz processor
∙a 5­GB hard disk
∙128 MB of RAM
∙a modem in the first PCI slot
∙an Ethernet card in the last ISA slot
You attempt to install Windows XP Professional on the computer by using a RIS bootable floppy disk.
However, you are unable to connect to the RIS server. What should you do?
A. Move the Ethernet card to the first ISA slot.
B. Remove the Ethernet card and replace it with an Ethernet card that is PXE compliant.
C. Share the RIS image on the RIS server. Create a network bootable floppy disk. Insert the floppy disk, and install Windows XP Professional from the share.
D. Place the NDIS network drivers in the root directory of the RIS bootable floppy disk. Use the floppy disk to connect to the RIS server.
Answer: B

8. You are the desktop administrator for your company. All employees have Windows XP Professional portable computers.
A sales representative named Richard has a local user account on his computer. Richard is issued a portable USB print device. You log on to his computer and disable the restrictions on loading unsigned drivers. All other local computer policies are configured with the default settings.
You restart Richard’s computer. Then Richard connects the USB print device, but the printer does not appear in the Printers folder, and Richard cannot print any documents.
You need to ensure that Richard can install the printer and print successfully. What should you do?
A. Add Richard to the local Print Operators group on his computer.
B. Add the /fastdetect switch in the Boot.ini file on Richard’s computer.
C. Disable the Prevent users from installing printer drivers local security policy setting.
D. Modify the Driver Signing Options, selecting the Make this action the system default check box.
Answer: D

9. You are the desktop administrator for your company's sales department. Katrin is a user in the sales department. You need to upgrade Katrin's Windows 2000 Professional computer to Windows XP Professional.
Philippe is the network administrator. He previously downloaded updated Setup files and placed them on a server named Server1, in a shared folder named Updates. Philippe has successfully installed computers by using these updated Setup files.
You want to ensure that these updated Setup files are automatically installed on Katrin's computer during the upgrade. Which command should you run to start Setup?
A. Winnt32. exe /dushare:\\server1\updates
B. Winnt32. exe /copydir:\\server1\updates
C. Winnt32. exe /duprepare:\\server1\updates
D. Winnt32. exe /copysource:\\server1\updates
Answer: A

10. You are the desktop administrator for your company's sales department. You need to perform a clean installation of Windows XP Professional on a computer that currently runs Windows 98.
You start the installation. The text­based portion of Setup finishes successfully. Before the GUI­based portion of Setup starts, the computer stops responding. You investigate and discover that there is a problem with a device driver.
You want to know which device is causing the problem. What should you do? A. Modify the Boot.ini file to include the /fastdetect switch.
B. Modify the Boot.ini file to include the /sos switch.
C. Restart Setup by using the /dudisable switch.
D. Restart Setup by using the /dushare switch.
E. Restart the computer. From the Recovery console, read the Dr. Watson log.
F. Restart the computer. From the Recovery console, read the Comsetup.log file.
Answer: B

11. You are the desktop administrator for your company's sales department. The company's network contains a RIS server.
You need to install Windows XP Professional on a computer that has a SCSI disk subsystem. You start the computer by using the Windows XP Professional CD­ROM, and you begin the installation. However, Setup reports that it cannot find any disks on which to install Windows XP Professional.
You start the computer by using a RIS bootable floppy disk, and you receive the same result. What should you do?
A. Add an answer file to the root directory of the RIS bootable floppy disk.
Start the computer by using the RIS bootable floppy disk, and run Setup by using RIS.
B. Add the SCSI­controller driver to the root directory of the RIS bootable floppy disk.
Start the computer by using the RIS bootable floppy disk, and run Setup by using RIS.
C. Start the computer by using the Windows XP Professional CD­ROM, and run Setup.
After Setup starts, provide an answer file on a floppy disk.
D. Start the computer by using the Windows XP Professional CD­ROM, and run Setup.
After Setup starts, provide a SCSI­controller driver on a floppy disk.
E. Start the computer by using the Windows XP Professional CD­ROM, and run Setup.
After Setup starts, provide the appropriate HAL on a floppy disk.
Answer: D

12. You are the desktop administrator for your company. You are responsible for automating the deployment of Windows XP Professional to new computers in your company. You are preparing a Windows XP Professional computer, which you will use to test disk imaging.
You install Windows XP Professional on the test computer and run the Sysprep utility. You use a third­party software package to create a disk image. You apply the disk image to a new computer and then restart the computer.
Instead of completing the Windows XP Professional installation, the computer starts the Windows Welcome program, requiring you to enter additional setup information.
Because you will be deploying a large number of computers, you want to ensure that the disk image can be applied without additional user interaction. What should you do?
A. Use a network­based RIS server to apply the disk image to new computers.
B. On the test computer, run the Sysprep ­factory command. Re­create the disk image by using the third­party software.
C. Use Setup Manager to create a Sysprep answer file. Copy the answer file to a floppy disk, and insert the disk into new computers when the disk image is applied.
D. Create an Unattend.txt answer file. Copy the file to the C:\Winnt\System32 folder on the test computer. Run the Sysprep utility and re­create the disk image by using the third­party software.
Answer: C

13. You are the desktop administrator for one of your company's branch offices. The network in the branch office consists of a single network segment, which contains a domain controller, a DHCP server, 10 Windows 2000 Server computers, and 50 Windows 2000 Professional computers. All servers and client computers are members of the company's Active Directory domain.
You purchase 50 new client computers for the branch office. Each new client computer contains a built­in PXE­compliant network adapter. You install and configure RIS on one of the Windows 2000 Server computers that is on the network in the branch office. You create a Windows XP Professional RIS image on the Windows 2000 Server computer.
You connect the new client computers to the network in the office, and you turn on each computer. Each computer displays a message stating that it cannot contact a PXE boot server. You verify that the RIS server is connected to the network.
You need to ensure that the new client computers can connect to the RIS server and can begin installing Windows XP Professional. What should you do?
A. Ask a domain administrator to authorize the RIS server.
B. Grant the Everyone group Allow ­ Read NTFS permission on the RIS image.
C. Install RIS on the domain controller. Copy the RIS image to the domain controller.
D. Add a reservation for the RIS server to the DHCP server.
Answer: A

14. You are the desktop administrator for your company. You need to deploy Windows XP Professional to 50 new computers. You want to use a fully automated installation process. Each new computer is configured with a 20­GB hard disk, a CD­ROM drive, and a floppy disk drive. The computers do not contain network adapter cards. You specify the company's standard installation settings and save them in an answer file.
You want to use the Sysprep utility to prepare the source computer for the deployment. Which two actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Place the answer file in C:\Windows\System.
B. Place the answer file in C:\Windows\System32.
C. Place the answer file in C:\Sysprep.
D. Place Sysprep.exe and Setupcl.exe in C:\Windows\System.
E. Place Sysprep.exe and Setupcl.exe in C:\Windows\System32. F. Place Sysprep.exe and Setupcl.exe in C:\Sysprep.
Answer: C, F

15. You are a help desk technician for your company, which is in the process of deploying Windows XP Professional to all client computers.
You upgrade Pierre’s Windows 98 portable computer to Windows XP Professional. After the upgrade, Pierre reports that some of his older software applications no longer work properly. Also, one of the hardware devices on his computer is not currently supported by Windows XP Professional. Pierre requests that you reinstall Windows 98 and all of his applications so that he can use his computer normally.
You need to restore Pierre’s computer to its pre­upgraded state while retaining all of the applications, documents, and personal data on the computer. You want to accomplish this task in the minimum amount of time.
What should you do?
A. Copy Pierre’s documents and personal data to a shared folder on the network.
B. Reinstall Windows 98 and Pierre’s applications.
C. Copy the documents and personal data to the My Documents folder on Pierre’s computer.
D. On Pierre’s computer, run Setup.exe from a Windows 98 installation CD.
E. On Pierre’s computer, use the Add or Remove Programs Wizard to remove the Windows XP Professional Installation item.
F. On Pierre’s computer, use a third­party disk­imaging software utility to apply a disk image that contains Windows 98 and Pierre’s applications.
Answer: C

16. You are the desktop administrator for your company. You need to upgrade a Windows 98 computer to Windows XP Professional. Windows 98 is installed in a folder named C:\Win98. You need to ensure that the computer's applications and settings are retained after the upgrade.
You insert the Windows XP Professional CD­ROM into the computer and restart the computer. The text­based portion of Setup appears. The text on the screen states that Windows XP Professional will be installed in a folder named C:\Windows, not in the C:\Win98 folder.
You need to ensure that Windows XP Professional upgrades the existing Windows 98 installation. What should you do?
A. Rename the C:\Win98 folder to C:\Windows.
B. Modify the installation settings in the text­based portion of Setup so that Windows XP Professional is installed in the C:\Win98 folder.
C. Restart the computer by using Windows 98. Then insert the Windows XP Professional CD­ROM into the computer and run Setup from the CD­ROM.
D. Use the Windows XP Professional CD­ROM to create a set of Setup floppy disks. Restart the computer by using the first floppy disk in the set to launch Setup.
Answer: C

17. You are the desktop administrator for your company's sales department. Susan is a user in the sales department. Susan's computer currently runs Microsoft Windows NT Workstation 4. 0. Susan uses a legacy application that is compatible with only Windows NT Workstation.
You want to install Windows XP Professional on Susan's computer. You plan to set up a dual­boot configuration so that Susan can run either Windows XP Professional or Windows NT Workstation.
Susan's computer has two hard disks, named drive C and drive G. You install Windows XP Professional on drive G. After Windows XP Professional is installed, Susan reports that Windows NT Workstation is no longer available.
You need to ensure that both operating systems are available on Susan's computer. What should you do?
A. Insert the Windows XP Professional CD­ROM into the computer.
Run the Sfc.exe /scannow command.
B. Insert the Windows XP Professional CD­ROM into the computer.
Run the Winnt32. exe /cmdcons command.
C. Start the computer by using an MS­DOS bootable floppy disk.
Run the Attrib.exe ­r ­h ­s c:\bootsect.dos command.
D. Start the computer by using the Windows XP Professional CD­ROM.
From the Recovery console, run the Bootcfg /rebuild command.
Answer: D

18. You are a help desk technician for your company. All employees use Windows XP Professional computers.
A salesperson named Philippe receives a removable disk drive cartridge from his supervisor. Philippe now reports that he cannot edit files on the cartridge. When he tries to open any files or folders on the cartridge, he receives an “access denied” error message. Philippe’s supervisor is currently out of the office.
You place the cartridge in the removable drive on your computer. You receive the same “access denied” error message when you try to access the files and folders.
You call Philippe’s supervisor. She asks you to grant permission to access the contents of the cartridge only to Philippe. However, she also wants to prevent Philippe from changing permissions on the contents of the cartridge.
Which two actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. As Administrator, take ownership of the files and folders.
B. As Administrator, grant your help desk user account Allow ­ Full Control permission on the files and folders.
C. Grant Philippe Allow ­ Modify permission on the files and folders.
D. Grant Philippe Allow ­ Full Control permission on the files and folders.
E. Grant Philippe Allow ­ Take Ownership permission on the files and folders.
Answer: A, C

19. You are the desktop administrator for your company. All client computers run Windows XP Professional. Currently, 10 of the computers in the graphics department contain two processors.
You want to install a second processor in each of the remaining computers in the graphics department. You install a second processor in a test computer. When you start the computer, the start process begins normally and then terminates. You receive the following error message:
"STOP: 0x00000079 HAL_MISMATCH."
When you restart the computer, it stops again, and you receive the same error message. You remove the second processor, and the computer starts normally. When you attempt to install a second processor in a different test computer, the same STOP error occurs.
You need to eliminate the error so that you can install the second processor on all of the computers. What should you do?
A. Before you install the second processor, install the multiprocessor HAL on each computer.
B. Before you install the second processor, configure the each computer's system BIOS for multiprocessor APM.
C. After you install the second processor, restart each computer by using the Recovery console, and copy the multiprocessor HAL files from the Windows XP Professional CD­ROM.
D. After you install the second processor, start each computer in safe mode. Configure the SSDP Discovery Service startup parameter to Manual.
Answer: A

20. You are the desktop administrator for your company. All users in the network have Windows XP Professional computers. Users in the research department have dual­processor computers.
Users in the research department report that when they run 16­bit Windows programs, their computer performance becomes very slow. You use System Monitor to monitor the users’ computers. You discover that when the users are running their 16­bit applications, one processor shows a sustained utilization of more than 90 percent while the other processor only shows utilization of less than 10 percent.
You need to improve application performance for the users in the research department. What should you do?
A. Configure each application to run in a separate memory space.
B. Configure each application to run in AboveNormal priority class.
C. For each application, set the compatibility mode to Windows 95.
D. Configure processor affinity for each application to allow it to run on both processors.
Answer: A

21. You are the desktop administrator for your company's sales department. Each Windows computer in the sales department runs Windows XP Professional and a third­party Internet browser.
Carmen is a user in the sales department. Carmen's computer has a single hard disk with two partitions, named drive C and drive G. Both partitions are formatted as FAT32. Carmen stores her data on drive G.
A folder named Files1 on drive G is shared as Files1. Users in the sales department have permissions to save documents in the Files1 shared folder.
Roger is the manager of the sales department. He wants to be able to read the documents that are in the Files1 shared folder from his UNIX client computer.
Carmen reports that users of the Windows XP Professional computers are able to successfully save files in the Files1 shared folder. Roger reports that he is not able to locate the Files1 shared folder while using his UNIX client computer.
You need to ensure that Roger can read files in the Files1 shared folder from his UNIX computer. Which two actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Create an additional share for the G:\Files1 folder and name the new share Wwwroot.
B. Create a Web share for the G:\Files1 folder.
C. Install Internet Information Services (IIS) on Carmen's computer.
D. Install Internet Explorer on Carmen's computer.
E. Convert drive G to NTFS. F. Convert drive C to NTFS.
Answer: B, C

22. You and Stephen are the desktop administrators for your company. You install a printer on your Windows XP Professional computer. You share this printer on the company network.
You want to ensure that only members of the DTAdmins local group can use this printer, and that only you and Stephen can manage the printer and all print jobs. You also want to ensure that members of the DTAdmins local group can manage only their own print jobs. How should you configure security on this printer?
A. Grant Allow ­ Print permission to the DTAdmins group. Grant Allow ­ Manage Documents permission to your user account and to Stephen’s user account.
B. Grant Allow ­ Print permission to the DTAdmins group. Grant Allow ­ Manage Documents and Allow ­ Manage Printers permissions to your user account and to Stephen’s user account.
C. Grant Allow ­ Manage Documents permission to the DTAdmins group. Grant Allow ­ Manage Printers permission to your user account and to Stephen’s user account.
D. Grant Allow ­ Print permission to the DTAdmins group. Remove Allow ­ Manage Documents permission from the Creator Owner group. Grant Allow ­ Manage Printers permission to your user account and to Stephen’s user account.
Answer: B

23. You are the desktop administrator of your company’s network. You install a print device on a Windows XP Professional computer. This print device should be used only by the desktop administration staff and by managers. You share the printer on the network as DTA­Print and assign Allow ­ Print permissions to the DTA­S group, which includes staff members’ accounts, and the DTA­M group, which includes managers’ accounts.
Later, the managers report that they must wait a long time for their jobs to print. You discover that the desktop administration staff generates many problematic print jobs. As a result, the managers’ print jobs must wait a long time in the print queue.
You need to ensure that the managers’ print jobs print as quickly as possible while minimizing hardware costs. What should you do?
A. Install a second printer for the same print device on the Windows XP Professional computer.
Share this printer as DTA­Manager, and grant Allow ­ Print permission to the DTA­M group only. Configure a priority setting of 1 on DTA­Print. Configure a priority setting of 99 on DTA­Manager.
B. Install a second printer for the same print device on the Windows XP Professional computer. Share this printer as DTA­Manager, and grant Allow ­ Print permissions to the DTA­M group only. Configure a priority setting of 99 on DTA­Print. Configure a priority setting of 1 on DTA­Manager.
C. Connect a second print device to the Windows XP Professional computer. Create a printer pool from the first defined printer. Configure a priority setting of 1 on the printer pool. Grant Allow ­ Manage Documents permission to DTA­M group.
D. Connect a second print device to the Windows XP Professional computer. Create a printer pool from the first defined printer. Configure a priority setting of 99 on the printer pool. Grant Allow ­ Manage Documents permission to DTA­M group.
Answer: A

24. You are the desktop administrator for your company. You connect a print device to a Windows XP Professional computer for the users in the help desk department. You share the printer on the network as HDPrint. You grant the HDUsers and HDManagers groups Allow ­ Print permission on HDPrint.
Several users in the HDUsers group report that it often takes several minutes for their print jobs to print after they are submitted. You investigate and discover that under normal use, the print queue length often exceeds 50 print jobs.
You want to improve printing performance for the users in the HDUsers group. What should you do?
A. Install a second printer that uses the same print device. Share the second printer as HDPrint2. Configure a priority setting of 99 on HDPrint2.
B. Increase the print job priority settings to 99 for all print jobs that are submitted by the users in the HDUsers group.
C. Connect a second, identical print device to the Windows XP Professional computer. In the properties for HDPrint, select the Enable printer pooling check box.
D. In the printer properties for HDPrint, select the Print directly to the printer option and clear the Enable advanced printing features check box.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved